Salutare! Cred ca toturor li s-a intamplat sa isi piarda actele, sau vre-un obiect drag, ei si eu am patit-o, mi-am pierdut buletinul. Am cautat cu disperare peste tot, am pus afise, si intr-un final am apelat la un site .www.e-pierdutgasit.ro , care m-a ajutat sa imi gasesc buletinul. Am fost placut surprinsa si il recomand cu multa caldura! |
||
flavia755 Postat pe 18 Iunie 2010 19:09 |
||
---|---|---|
nu stiam ca exista un site pt asa ceva, tks! :-).just in case.. | ||
reyya Postat pe 18 Iunie 2010 19:12 |
||
De la: flavia755, la data 2010-06-18 19:09:33Salutare! Cred ca toturor li s-a intamplat sa isi piarda actele, sau vre-un obiect drag, ei si eu am patit-o, mi-am pierdut buletinul. de ce te zbati atat?dute la politie si fa altul.mare scofala.spui ca ti s-a furat,in zona x,mai langa casa. |
||
|
||
caasandra Postat pe 18 Iunie 2010 19:16 |
||
Nu e chiar mare scofala sa iti inlocuiesti acte. Multa alergatura. Daca n-ai serviciu poate nu-i mare scofala, daca ai e cam neplacut sa te tot invoiesti. Dar tu esti studenta si n-ai de unde sa stii. ![]() |
||
Doara Postat pe 18 Iunie 2010 22:58 |
||
Noi, daca gasim pe strada un portofel, un portomenu, un portvizit cu bani, anuntam imediat Militia. La telefon 22.22.22.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
anakin Postat pe 19 Iunie 2010 13:14 |
||
![]() ![]() |
||
fleurdelis Postat pe 19 Iunie 2010 13:21 |
||
mai io am gasit! mergeam la bancomat sa scot pt a imprumuta pe cineva cu bani! cineva-ul l-a insfacat si a descoperit ca ![]() blestematul de portofel ![]() ![]() ![]() |
||
fleurdelis Postat pe 19 Iunie 2010 13:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
"Pik-nik la marginea drumului" | 119 | De la: tutankhamon 18 Noiembrie 2009 00:47 |
Eu una cred,,ca poate la oameni le este rusine sa isi arate fata adevarata pt ca nu sunt multumiti de ei insusi | 25 | De la: me_reloaded 8 Octombrie 2010 15:12 |
De ce credeti ca la patroni nu le pasa de angajati? | 6 | De la: blondy_made_to_love 7 Septembrie 2010 10:00 |
|
||
Buna seara tuturor:) | 25 | De la: yanyacharberet 9 August 2009 23:28 |
De ce oare oamenilor le plac oamenii corecti,,dar lor nu le place sa fie corecti atunci cand inatalnesc oameni corecti,de aceea nici nu mai exista asa ceva | 4 | De la: ingerasulluptator 18 Decembrie 2011 16:22 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9