uite asa mai invat si eu cata reclama se face si daca e bun silanul eu prefer lennorul ![]() |
||
cavalerulnegru Postat pe 28 Iunie 2010 09:59 |
||
---|---|---|
uite asa mai invat si eu cata reclama se face si daca e bun silanul eu prefer lennorul ![]() |
||
||
||
|
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
ce patii nene...s-a blocat butonuuuuuu' | ||
lala_cri Postat pe 28 Iunie 2010 10:02 |
||
Silan Classic : Mediterranean Fresh Lilac Fresh Paradise Silan Aromatherapy ; Feel Attractive Feel fashon Feel relax Feel sensual Silan Natural Sensitive Aloe Vera : Silan Sensitive Natural Almond Milk �i Aloe Vera Silan Sensitive Natural Avocado �i Aloe Vera |
||
cameea_kidz Postat pe 28 Iunie 2010 10:05 |
||
in total sunt 9 variante de parfum | ||
sorrana2007 Postat pe 28 Iunie 2010 10:08 |
||
Silan Classic : Mediterranean Fresh Lilac Fresh Paradise Silan Aromatherapy ; Feel Attractive Feel fashon Feel relax Feel sensual Silan Natural Sensitive Aloe Vera : Silan Sensitive Natural Almond Milk �i Aloe Vera Silan Sensitive Natural Avocado �i Aloe Vera Preferatul meu Silan Aromatherapy :) In total sunt 9 variante. |
||
silviae Postat pe 28 Iunie 2010 10:15 |
||
in sortimentatia silan exista: 1. silan classic cu 3 variante de parfum, 2. silan aromatherapy cu 4 variante de parfum, 3. silan sensitive cu 2 variante de parfum in total sunt 9 variante de parfum. |
||
teomaria Postat pe 28 Iunie 2010 10:22 |
||
cavalere, cavalere...ai grija ce-ti doresti frate...ca lenoru sau silanu e antagonistul viagrei tata...o face moale si catifelata... ![]() ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 28 Iunie 2010 10:25 |
||
mai dar tu si aici esti prezenta ...nu ai baut cafeaua ...? ![]() ![]() |
||
cavalerulnegru Postat pe 28 Iunie 2010 10:28 |
||
he he ...cavalere....m-a socat flodarea ta....si ai grija cu telina aia.....sau vrei sa pui niste tablouri???? ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 28 Iunie 2010 10:36 |
||
te credeam ca esti de gasca dar limbajul tau ![]() |
||
cavalerulnegru Postat pe 28 Iunie 2010 10:39 |
||
cavalere...credeam ca esti cavaler in adevaratul sens al cuvantului....dar vad ca esti mai jos de orice inchipuire....stii cum e vorba aia....daca vulpea nu ajunge la struguri, zice ca sunt acrii...care cuvant frate ti s-a parut nelalocul lui?nu am rostit nici un cuvant obscen si nici macar nu m-am laudat cu performantele mele sexuale cum facusi mataluta deunazi...cred ca ma confunzi si confunzi faptul ca ti-am dat un pic de atentie...cred ca tu esti aici doar pentru un singur lucru...ei, afla ca ai gresit masa...hai...incearca si canta la alta...si fa-ma sa nu-mi para rau ca te-am acceptat in lista de prieteni...mai ai o sansa...asta daca esti cu adevarat cavaler....ca restul de barbati fitosi sunt pe toate gardurile... | ||
tutankhamon Postat pe 28 Iunie 2010 10:47 |
||
Exista urmatoarele sortimente de Silan: 1. silan classic cu 3 variante de parfum, 2. silan aromatherapy cu 4 variante de parfum, 3. silan sensitive cu 2 variante de parfum |
||
mysulika Postat pe 28 Iunie 2010 10:53 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-06-28 10:47:58cavalere...credeam ca esti cavaler in adevaratul sens al cuvantului....dar vad ca esti mai jos de orice inchipuire....stii cum e vorba aia....daca vulpea nu ajunge la struguri, zice ca sunt acrii...care cuvant frate ti s-a parut nelalocul lui?nu am rostit nici un cuvant obscen si nici macar nu m-am laudat cu performantele mele sexuale cum facusi mataluta deunazi...cred ca ma confunzi si confunzi faptul ca ti-am dat un pic de atentie...cred ca tu esti aici doar pentru un singur lucru...ei, afla ca ai gresit masa...hai...incearca si canta la alta...si fa-ma sa nu-mi para rau ca te-am acceptat in lista de prieteni...mai ai o sansa...asta daca esti cu adevarat cavaler....ca restul de barbati fitosi sunt pe toate gardurile... Da-l de pereti... asa mov cum e el.. sau e ea... Pe mine nu m-a convins inca de gen... ![]() |
||
Romeo_Ex Postat pe 28 Iunie 2010 10:56 |
||
Silan Classic : Mediterranean Fresh Lilac Fresh Paradise Silan Aromatherapy ; Feel Attractive Feel fashon Feel relax Feel sensual Silan Natural Sensitive Aloe Vera : Silan Sensitive Natural Almond Milk �i Aloe Vera Silan Sensitive Natural Avocado �i Aloe Vera |
||
garbo120448 Postat pe 28 Iunie 2010 10:56 |
||
romeo....lasa-l, fratello.....ca manca suc de telina si il tine 4 ore...... ![]() ![]() ![]() |
||
tutankhamon Postat pe 28 Iunie 2010 10:59 |
||
tuty ? ai avut cosmar azi noapte ...sau te-ai trezit ne...... sa i transmiti sotului tau sa te iubeasca mai mult ,ai 2 identitati ,sau iti lipseste ceva de care ai nevoie .transmite i sotului tau sa inceapa o cura de telina ...voi astea de pe garbo sigur va lipseste ceva ..ori sex ori viata personala . | ||
cavalerulnegru Postat pe 28 Iunie 2010 11:00 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-06-28 10:59:46romeo....lasa-l, fratello.....ca manca suc de telina si il tine 4 ore...... In ce dimensiune se intampla chestia asta?? Twilight zone?? ![]() ![]() ![]() |
||
Romeo_Ex Postat pe 28 Iunie 2010 11:02 |
||
De la: cavalerulnegru, la data 2010-06-28 11:00:08 tuty ? ai avut cosmar azi noapte ...sau te-ai trezit ne...... sa i transmiti sotului tau sa te iubeasca mai mult ,ai 2 identitati ,sau iti lipseste ceva de care ai nevoie .transmite i sotului tau sa inceapa o cura de telina ...voi astea de pe garbo sigur va lipseste ceva ..ori sex ori viata personala . Mda.. m-am decis: esti un cavaler negru... in cerul gurii!! |
||
Romeo_Ex Postat pe 28 Iunie 2010 11:03 |
||
R: 9 variante. | ||
Selene73 Postat pe 28 Iunie 2010 11:07 |
||
cavalere.....m-ai convins.....esti dus cu pluta....si da...poate ca am doua identitati....si care e problema ta????...aaaaa.....daaaa....nu iti acord atentie din nici una?...he he....te roade si te macina.... p.s.sotul meu nu are nevoie de telina.....el e natural si ma are pe mine, nu are nevoie de stimulente.....te oftici?? |
||
tutankhamon Postat pe 28 Iunie 2010 11:07 |
||
cica noua astea de pe garbo ne lipseste ceva... ![]() cavalere,vorbesti la general? |
||
dancris Postat pe 28 Iunie 2010 11:07 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-06-28 11:07:25cavalere.....m-ai convins.....esti dus cu pluta....si da...poate ca am doua identitati....si care e problema ta????...aaaaa.....daaaa....nu iti acord atentie din nici una?...he he....te roade si te macina.... ![]() |
||
dancris Postat pe 28 Iunie 2010 11:08 |
||
De la: cavalerulnegru, la data 2010-06-28 11:00:08 tuty ? ai avut cosmar azi noapte ...sau te-ai trezit ne...... sa i transmiti sotului tau sa te iubeasca mai mult ,ai 2 identitati ,sau iti lipseste ceva de care ai nevoie .transmite i sotului tau sa inceapa o cura de telina ...voi astea de pe garbo sigur va lipseste ceva ..ori sex ori viata personala . sa mori tu............. ![]() |
||
jeanette40 Postat pe 28 Iunie 2010 11:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Rom�nii n-au valoare?! | 4 | De la: psychotech 8 Martie 2011 01:13 |
Bancuri mai vechi simai noi | 0 | De la: 19 Mai 2009 07:52 |
pentru suferinzii de astm,supraponderabilitate, artroza, poliartrita etc. | 1 | De la: anatolevenderberg 10 Septembrie 2010 07:47 |
|
||
Cel mai rau colocatar din lume. Cum il dai afara? | 15 | De la: dalimi 2 Septembrie 2009 21:39 |
sunt cumplit de geloasa.... AJUTOR!!!!!!!! | 79 | De la: ready_vivus 21 Octombrie 2009 20:52 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9