sau o fi de vina constructorul ala de-a zidit casa, fleur ca nu mai gasesti meseriasi buni pe nicaieri, toti pe lucrul manual pe la serviciuri.. |
||
anakin Postat pe 28 Iunie 2010 00:48 |
||
---|---|---|
fleurdelis Postat pe 28 Iunie 2010 00:53 |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 28 Iunie 2010 00:57 |
||
Dana..cunosti rolul religiei in istoria umanitatii?? citez ceea ce ai scris : ,,nu cred ca e bine sa il luati pe Dumnezeu in bancuri de prost cuest sincer nu isi are rostu,Dumnezeu exista si nici nu cred ca tot cea fost lasat de El mai trebuie pus la indoiala,problema ca lumea incelege numai cei convine si restu ce nui convine o interpreteaza ca pe un atac" am sa-ti spun ceva: eu, cand Dumnezeul tau a facut regulile religioase nu am fost intrebata si nu eram de fata :-).nu tin sa respect ceva si sa iau ceea ce mi se intampla ca fiind un ,,dat" ,,asa a fost sa fie pt ca Dumnezeu a vrut asta". Niciodata, refuz pur si simplu sa gandesc asa,.Religia a fost inventata ca si modalitate de control a maselor si pt a induce submisivitate...asa ca daca Dumnezeul tau imi ,,reglementeaza" mie raporturile cu iubitul meu , e nasol :-) Ai inteles cam unde bat...? Daca da, ai facut ceva pozitiv pt tine in aceasta noapte :-) |
||
reyya Postat pe 28 Iunie 2010 01:00 |
||
Da vad ca iti plac animalutele,la tine lumea se trage din maimuta si faci comparati cu ciriade de vite,te consideri cumva vriun soi de animal sau doar cei din jurul tau de sex masculin sunt animalute ca sa nu zici animal ca suna vulgar,eu ma consider om si nu ma pot compara cu nici un soi de animal,tu gandeste cum vrei esti libera sa o faci,dar din punctul meu de vedere nu dai dovada de o femei puternica,vrei sa pari u mai tare | ||
Dano Postat pe 28 Iunie 2010 01:01 |
||
ce-s acelea ciriade dano?? un fel de miriade la eminescuuuu??? |
||
fleurdelis Postat pe 28 Iunie 2010 01:05 |
||
Dano, ai dreptate - tu nu esti un animalut simpatic. Mai sint si animalute nesuferite. Da'in general barbatii's simpatici. Mai ales cu ifosele astea ca i-a numit al'de sus sa conduca femeia. Si sa nu-i neglijeze. Ca ei 's cei mai importanti din lume. No shit.... |
||
quasaria Postat pe 28 Iunie 2010 01:05 |
||
no shit.....subscriu Q | ||
reyya Postat pe 28 Iunie 2010 01:08 |
||
Dumenezeu l-a facut pe Adam si cum ala se plictisea facandu-si l-a-b-a singur , a desprins-o din coasta lui pe Eva , evident rolul ei fiind acela de a se lasa condusa de barbat , ca asa ,,trebuie " Q ..hai ca m-am distrat si in noaptea asta | ||
reyya Postat pe 28 Iunie 2010 01:10 |
||
Eu sunt Ortodox si daca ai cunoaste bine reliagia Ortodoxa ai vedea ca nimeni nu manipuleaza pe nimeni si ai intelege cu adevarat cine este Dumnezu,Dumnezu a dat cele 10 porunci pt a fi respectate,dc?daca ar respecta toata lumea ar fi un echilibru si nu un haos total,da Dumnezeu tea dat veata si intelepciune ca sa poti sa te descurci in veata si in primul rand tea lasat libera,poti sa faci ce vrei doar ca la urma ai sa raspunzi pt ai facut.toti suntem facuti de acelasi Dumnezeu nu fiecare are alt Dumnezeu.eu am zis ca tre sa avem un respect fata de Dumnezeu nu sa facem bancuri pe seama Lui.Tu daca ai avea un copil si ala te ea la misto ai fi bucuroasa?cat despre nu iti face griji ca am grija sa fie totul ok,sunt dj si sa stii ca nu am mai fost la biserica de mult timp asta da dovada ca nu sunt un om care e tot timpul in biserica dar port un respect fata de Dumnezeu pt el mea dat veata | ||
Dano Postat pe 28 Iunie 2010 01:13 |
||
eu nu m-am prea distrat, sincera sa fiu. Mi se pare ca timpenia asta cu femeia condusa de barbat mai e adinc inradacinata in mentalitatea lor - in fine, traiesc in RO... inca. |
||
quasaria Postat pe 28 Iunie 2010 01:14 |
||
Dano, ia scuteste-ma de dumnezeii tai ortodocsi sau cum or fi ei - si demonstreaza cu ce rahat esti tu superior de ai pretentii de suprematie? In afara de faptul ca un bosorog sau altul de popa sustine asta, care este avantajul tau in fata femeii de fapt? Si dumnezeii aia ai tai nu sint ai tuturor- deci nu sint un argument, da? Alte argumente ai? |
||
quasaria Postat pe 28 Iunie 2010 01:16 |
||
De la: Dano, la data 2010-06-28 01:13:34Eu sunt Ortodox si daca ai cunoaste bine reliagia Ortodoxa ai vedea ca nimeni nu manipuleaza pe nimeni si ai intelege cu adevarat cine este Dumnezu,Dumnezu a dat cele 10 porunci pt a fi respectate,dc?daca ar respecta toata lumea ar fi un echilibru si nu un haos total,da Dumnezeu tea dat veata si intelepciune ca sa poti sa te descurci in veata si in primul rand tea lasat libera,poti sa faci ce vrei doar ca la urma ai sa raspunzi pt ai facut.toti suntem facuti de acelasi Dumnezeu nu fiecare are alt Dumnezeu.eu am zis ca tre sa avem un respect fata de Dumnezeu nu sa facem bancuri pe seama Lui.Tu daca ai avea un copil si ala te ea la misto ai fi bucuroasa?cat despre nu iti face griji ca am grija sa fie totul ok,sunt dj si sa stii ca nu am mai fost la biserica de mult timp asta da dovada ca nu sunt un om care e tot timpul in biserica dar port un respect fata de Dumnezeu pt el mea dat veata Mr Dano :-) ...e o discutie mult vasta pe care nu are rost sa o dezbatem la aceasta ora, daca te afli pe Garbo sa ne vorbesti despre Dumnezeu si cele 10 porunci afla ca suntem plictisiti...aveti voi cei cu credinta ,,cluburile " voastre unde va intalniti si discutati despre Dumnezeu, cele 10 porunci si unde vom merge noi daca nu le respectam...poarta respectul fata de Dumnezeu , dar forumul Garbo este destinat altor teme.by the way , sunt atheista ...si cunosc prea bine cam tot ceea ce s-a scris pe teme religioase...dar imi pastres optiunea de fi : ATHESITA. Dumnezeul meu e constiinta mea..si atat . FII iubit! :-) |
||
reyya Postat pe 28 Iunie 2010 01:21 |
||
da da da..vom raspunde in viata de apoi pt pacatele noastre.. Dano ..pana sa raspund vreau sa ma distrez in viata asta , unica care mi-a fost data , pana acum :-) asa ca, discutii pe teme religioase , suprematia barbatului asupra femeii...in alta parte. | ||
reyya Postat pe 28 Iunie 2010 01:23 |
||
da ce sa zic,sunteti foarte inteligente si ma dati peste cap,cred ca imi trebe o scara mare sa va ajung la nas,nu mai zic nimik de religie finca na sunt un fraer daca vb de religie,da orcum nu mati inpresionat cu nimica,si stati calm ca nus vriun pampalau care na vazut o femeie goala sau care na facut sex,ce va pot ura spor la shopping in sex shop ca si asa nu aveti nevoie de barbati,las ca agolo aveti crege destule obiecte de plastic sau cauciuc pt a va satisface placerile,eu nu imi fac prob sunt femei care iubesc barbati si nu animalutele,desi mai facut un animal ne suferit dar ai facuto in mod mai elegant,asi putea sa iti raspund la fel dar ce rost are sa ma obosesc,sa fac un animalut sa priceapa ce ziece un om,doar stii ca nu vb aceiasi limba | ||
Dano Postat pe 28 Iunie 2010 01:24 |
||
bineinteles. Sa te fac nesuferit are o tenta de eleganta... retro. Sau din vremurile inchizitiei? In rest - am inteles, n-ai alte argumente. Asta credeam si eu. |
||
quasaria Postat pe 28 Iunie 2010 01:28 |
||
eu ma consider egal cu femeia,problema ca u nai reusit sa pricepi ce am vrut sa zic,eu nu sustin ca unui mai tare decat altul,este egalitatece am vrut eu sa zic era cu totul alceva,am fost inteles gresit | ||
Dano Postat pe 28 Iunie 2010 01:29 |
||
Q..tie iti scrie flacaul Discutia era despre ,,suprematia barbatului " in perspectiva religioasa...nu despre modalitati de satisfacere..vezi ca ai inceput sa le incurci?? |
||
reyya Postat pe 28 Iunie 2010 01:29 |
||
da, reyya, mie imi scrie. A fost inteles gresit, de fapt el nu vorbea de suprematie ci de egalitate: [quote],citatul acela se refera la faptul sa pui sotul in fata,dc?pt el este stalpul casei,in cele mai multe cazuri barbatul conduce familia si o intretine asa ca cei din jurul lui trebuie sal respecte[/quote] Am inteles, Dano. Daca vorbesti de egalitate considera ca sintem de acord. Si, btw, femeia nu din obligatie/respect/necesitate nu trebuie sa isi neglijeze barbatul. Trebuie sa ii acorde atentie pentru ca il iubeste. Pur si simplu. |
||
quasaria Postat pe 28 Iunie 2010 01:32 |
||
mai io o singura intrebare am! U....ai luat bacu'??? si daca daa....care din probe, oral sau scris?? k ma interreseaza! |
||
fleurdelis Postat pe 28 Iunie 2010 01:34 |
||
eu nu incurc nimica,am raspuns la ce ati cerut voi,si tot voi ati deviat de la subiect,asa sa ajuns si cu religia in alte directi si tot asa,asa cum am zis nu merg duminica de duminica la biserica si nici nu avem acele cluburi care crezi u ,mer si pun muzica in cluburi normale si nici nu sunt unul care asculta manele ,acu ai sa zici ca am deviat, am facut o mica descriere,am inteles foarte bine subiectul care sa deschis aici,cum am zis trebuie sa fie egalitate intre barbat si femeie,am vrut doar sa explic acel citat,vad ca am fost inteles altfel,nu mai zic ca toti suntem inteligenti aici de atata inteligenta nam reusit sa intelegem un mesaj | ||
Dano Postat pe 28 Iunie 2010 01:36 |
||
eu am vrut sa-l intreb dar am zis sa ma abtin :-)) | ||
reyya Postat pe 28 Iunie 2010 01:36 |
||
da Dano , suntem inteligenti si egali ..acuma putem sa ne bagam la culcare?? | ||
reyya Postat pe 28 Iunie 2010 01:38 |
||
ha ha ha .... acu ma crezi un analfabet,bine draga recunosc am mai gresit unele cuvinte,nam fost atent dar nu sunt analfabet si poate vrei sa iti trimit o copie la diploma,na ma scuzi,nam stiut ca aici intai sa prezinta cate clase ai si dupa poti vb,nam mai scris facultate si restu,eara prea mult | ||
Dano Postat pe 28 Iunie 2010 01:40 |
||
la culcareee!!! daaaa!!! | ||
fleurdelis Postat pe 28 Iunie 2010 01:44 |
||
da se pare ca mai pe final incepem sa vb aceiasi limba,da de galitate vb nu de alceva doar ca am fost deviat de la subiect | ||
Dano Postat pe 28 Iunie 2010 01:44 |
||
nb daca va este somn | ||
Dano Postat pe 28 Iunie 2010 01:46 |
||
bon. deci ne-am inteles. la culcare, sint pissed off suficient in seara asta. |
||
quasaria Postat pe 28 Iunie 2010 01:47 |
||
Eu cred asa: atunci cand Dumnezeu a vrut sa i se auda invataturile si poruncile pe pamant i le-a dictat unui barbat care le-a interpretat cum a vrut el si le-a scris cum a vrut el. Eu sunt convinsa ca Dumnezeu ar fi spus cu totul altceva in cartea aia. | ||
Doara Postat pe 28 Iunie 2010 06:21 |
||
io's convinsa ca a vrut sa aleaga graul de neghina, de aia a scris timpenia aia... Trebuia sa existe un catch. - ia sa vedem, cine aplica? Altfel, wtf e religia daca nu posibilitatea cea mai facila de a manipula toate oitele...domnului (el le-a facut animalute, da? nu eu!). Si a prins de minune la populatie, ca e mai simplu sa iei de-a gata decit sa fouti procesoru'propriu sa ajungi la vreo concluzie. Asta a zis, asta facem... Basta. na....filozofie luni la 9 dimineata. |
||
quasaria Postat pe 28 Iunie 2010 09:29 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Fetelor, va vreau pe toate ... si chiar pot | 96 | De la: elisabeta_boia 9 Octombrie 2011 16:33 |
Vine mosu | 1 | De la: anisoaraf 5 Decembrie 2009 22:07 |
ce credeti ? | 9 | De la: me_reloaded 26 Octombrie 2010 16:08 |
|
||
uscaciune :( | 5 | De la: sara_blueish 4 Aprilie 2012 15:29 |
daca o relatie incepe cu stari conflictuale, se pot diminua acestea pe parcurs ? | 86 | De la: Tiffany 11 Octombrie 2009 08:29 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară