in primul rand vreau sa salut pe toata lumea...este prima ddata knd scriu ceva aici...mi-a fost oarecumteama pt ca sunt noua si nu ma cunosc asa bine..insa am vazut k sunteti niste persoane mature care gandesc f corect....si m-am gandit sa va er ajutorul....am o rel de 2 ani jumate in care m-am implicat f mult pt prima data...si am avut multe alte rel...el a fost primul meu iubit si cred k asta acontriuit si mai mult si nici nu ma simt la fel de bine cu altcineva.in schimb necertam tottimpul si parca nu-i convine nimic.ce sa fac? |
anastan Postat pe 22 Iunie 2010 16:52 |
---|
De la: anastan, la data 2010-06-22 16:52:09in primul rand vreau sa salut pe toata lumea...este prima ddata knd scriu ceva aici...mi-a fost oarecumteama pt ca sunt noua si nu ma cunosc asa bine..insa am vazut k sunteti niste persoane mature care gandesc f corect....si m-am gandit sa va er ajutorul....am o rel de 2 ani jumate in care m-am implicat f mult pt prima data...si am avut multe alte rel...el a fost primul meu iubit si cred k asta acontriuit si mai mult si nici nu ma simt la fel de bine cu altcineva.in schimb necertam tottimpul si parca nu-i convine nimic.ce sa fac?Pai nu stiu...Mai dicuta si tu cu el,,comunicati,,ajungeti la comun acord...Vezi ca il deranjeaza,,are nevoie de o pauza...Discutati.Sau poate nu este potrivire de caracter... |
xenaprintesarazboinica Postat pe 22 Iunie 2010 18:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Biserica americana vrea sa arda Coranul..Ce parere aveti? | 141 | De la: sora_ilsi 10 Octombrie 2010 14:38 |
STADIUL OMENIRII IN PREZENT | 2 | De la: elisabeta_boia 22 Ianuarie 2012 14:09 |
BUNA ZIUA TUTUROR | 6 | De la: pik_nik 28 Septembrie 2009 23:17 |
|
||
Armonie din casa mea!:) | 200 | De la: Fss_ssu 27 Ianuarie 2016 10:22 |
Loc pentru citate | 157 | De la: Sarikiz 21 Februarie 2013 17:07 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri