in primul rand vreau sa salut pe toata lumea...este prima ddata knd scriu ceva aici...mi-a fost oarecumteama pt ca sunt noua si nu ma cunosc asa bine..insa am vazut k sunteti niste persoane mature care gandesc f corect....si m-am gandit sa va er ajutorul....am o rel de 2 ani jumate in care m-am implicat f mult pt prima data...si am avut multe alte rel...el a fost primul meu iubit si cred k asta acontriuit si mai mult si nici nu ma simt la fel de bine cu altcineva.in schimb necertam tottimpul si parca nu-i convine nimic.ce sa fac? |
anastan Postat pe 22 Iunie 2010 16:52 |
---|
De la: anastan, la data 2010-06-22 16:52:09in primul rand vreau sa salut pe toata lumea...este prima ddata knd scriu ceva aici...mi-a fost oarecumteama pt ca sunt noua si nu ma cunosc asa bine..insa am vazut k sunteti niste persoane mature care gandesc f corect....si m-am gandit sa va er ajutorul....am o rel de 2 ani jumate in care m-am implicat f mult pt prima data...si am avut multe alte rel...el a fost primul meu iubit si cred k asta acontriuit si mai mult si nici nu ma simt la fel de bine cu altcineva.in schimb necertam tottimpul si parca nu-i convine nimic.ce sa fac?Pai nu stiu...Mai dicuta si tu cu el,,comunicati,,ajungeti la comun acord...Vezi ca il deranjeaza,,are nevoie de o pauza...Discutati.Sau poate nu este potrivire de caracter... |
xenaprintesarazboinica Postat pe 22 Iunie 2010 18:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ati stat vreodata despartiti de persoana draga mai mult de 4 lunii | 42 | De la: garbo173858 31 Mai 2011 11:06 |
buna seara | 1 | De la: maxalina 22 August 2012 20:54 |
semnele unghiilor | 22 | De la: Ciresica 12 Iulie 2010 05:26 |
|
||
Toleranta | 109 | De la: xenaprintesarazboinica 30 Decembrie 2010 18:16 |
oare cum poti cuceri pe cineva care iti place? | 3 | De la: luptatoareacurajoasa 9 Mai 2010 22:45 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară