buna la toata lumea si as vrea sa stiu si eu la ce varsta apar primii dinti?fiindca eu am acasa un bebelus de 5 luni si aretoate efectele iesirii dintilor.va multumesc |
||
garbo159196 Postat pe 22 Iunie 2010 16:57 |
||
---|---|---|
depinde de copil,la unii ies mai devreme la unii ies mai tarziu cica e bine sa iasa mai devreme k au gingiile moi si suporta mai bine nush,am auzit si eu pana ii ies la al meu dintisorii mai e.. |
||
dancris Postat pe 22 Iunie 2010 17:16 |
||
dintisorii pot aparea de pe la 4 luni cel mai devreme sau chiar dupa 1 an. se intampla la unii copii sa apara chiar 2 dinti deodata si sa nu aiba nici un fel de simptome (febra, diaree,etc). la baietelul meu primul dinte i-a aparut pe la 6 luni jum, urmat la circa doua sapt de urm. de jos. si pana la 11 luni (adica acum) nu s-a mai intamplat nimic... iar acum a aprut al trei-lea dintisor, si cu siguranta intr-o sapt doua, va rasari si cel de-al 4-lea. sa vedem cat mai dura acum pana va mai apare un nou dinte. iar in privinta simptomelor, doar cand i-a iesit primul dinte, cu vreo sapt inaine i-a scazut apetitul si i s-a marit nr. de scaune pe zi, iar in ziua in care a perforat gingia a ajuns la recordul de 7 scaune, ultimul foarte apatos. si e bine sa le apara dintii mai tarziu, pentru ca predispozitia la cariere e mai mica. am citit pe undeva ca e oarecum ereditar, dupa cum au avut si parintii dintisori mai devreme sau mai tarziu. o zi buna! |
||
|
||
simo_sefa Postat pe 4 Iulie 2010 14:31 |
||
Difera de la un copil la altul,am auzit si de bebelusi la care a au aparut la 2 luni,deci la orice varsta e posibil sa iasa. | ||
bau Postat pe 4 Iulie 2010 15:21 |
||
De la: garbo159196, la data 2010-06-22 16:57:14buna la toata lumea si as vrea sa stiu si eu la ce varsta apar primii dinti?fiindca eu am acasa un bebelus de 5 luni si aretoate efectele iesirii dintilor.va multumesc Nu exista o regula , chiar daca are toate semnele ca ii dau dintisorii ei pot aparea mai tz sau pot aparea imediat ! |
||
cory_emy Postat pe 7 Iulie 2010 19:08 |
||
buna,si eu am o fetita de 4 luni si jumatate,si vreau sa-ti spun ca ,se chinuie de vreo luna cu dintisori,iar azi am vazut ca i-a spart putin gingia un dintisor.Mai am un baietel de 5,7ani si lui i-a iesit primul dintisor la 7,5 luni,ce pot sa-ti spun,depinde de la copil la copil.Sanatate sidurere cat mai putina |
||
ramonik_kidz Postat pe 7 Iulie 2010 19:18 |
||
Buna am o fetita de 6 lunite si 4 zile....ieri ia iesit primul dintisor | ||
elena87 Postat pe 9 Iulie 2010 08:02 |
||
De la: elena87, la data 2010-07-09 08:02:47Buna am o fetita de 6 lunite si 4 zile....ieri ia iesit primul dintisor Multi inainte si fara durerea sau macar cat mai putina!!!! |
||
cory_emy Postat pe 9 Iulie 2010 15:48 |
||
difera de la bebe la bebe...baietelului meu i-a iesit primul la 5 luni si jumatate urmat la 3 zile de al 2-lea.acum are 7 luni si 5 zile si nu se vede nici o miscare dar banuiesc ca ''coace'' ceva gingiuta de sus ca musca tot ce prinde inclusiv genunchii mei si mainile lui de e plin de semne.unuii bebei se pot naste cu un dinte ca sa adaug ceva nou...dar din pacate nu e nimic spectaculos sau de bine pt ca tre sa dai fugutza la dr. sa i-l scoata . bafta mamici si sper sa nu treceti prin stress prea mare odata cu iesirea dintisorilor celor mici si scumpici si nebunici |
||
namyi Postat pe 10 Iulie 2010 02:07 |
||
Fetita mea are acum 10 luni, iar la 8 luni i-au iesit 4 dintisori la interval de cateva zile intre ei. Va doresc multa rabdare cu bebeii si dintisori multi si sanatosi! | ||
Miruxi Postat pe 10 Iulie 2010 13:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
durere de masea de 2 zile si alaptez ce calmant potsa eau ca sa si unflat | 1 | De la: garbo254435 12 Decembrie 2011 22:24 |
intarcatul | 18 | De la: office_salinasusesi_ro 22 Aprilie 2010 16:49 |
Bebei din Baia Mare | 6 | De la: ateona 14 Februarie 2009 22:29 |
|
||
important | 2 | De la: pinicuta 26 Noiembrie 2009 21:54 |
imbunatatirea sistemului imunitar al bebelusilor | 48 | De la: s_simmona 24 Martie 2015 22:29 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară