buna la toata lumea si as vrea sa stiu si eu la ce varsta apar primii dinti?fiindca eu am acasa un bebelus de 5 luni si aretoate efectele iesirii dintilor.va multumesc |
||
garbo159196 Postat pe 22 Iunie 2010 16:57 |
||
---|---|---|
depinde de copil,la unii ies mai devreme la unii ies mai tarziu cica e bine sa iasa mai devreme k au gingiile moi si suporta mai bine nush,am auzit si eu pana ii ies la al meu dintisorii mai e.. |
||
dancris Postat pe 22 Iunie 2010 17:16 |
||
dintisorii pot aparea de pe la 4 luni cel mai devreme sau chiar dupa 1 an. se intampla la unii copii sa apara chiar 2 dinti deodata si sa nu aiba nici un fel de simptome (febra, diaree,etc). la baietelul meu primul dinte i-a aparut pe la 6 luni jum, urmat la circa doua sapt de urm. de jos. si pana la 11 luni (adica acum) nu s-a mai intamplat nimic... iar acum a aprut al trei-lea dintisor, si cu siguranta intr-o sapt doua, va rasari si cel de-al 4-lea. sa vedem cat mai dura acum pana va mai apare un nou dinte. iar in privinta simptomelor, doar cand i-a iesit primul dinte, cu vreo sapt inaine i-a scazut apetitul si i s-a marit nr. de scaune pe zi, iar in ziua in care a perforat gingia a ajuns la recordul de 7 scaune, ultimul foarte apatos. si e bine sa le apara dintii mai tarziu, pentru ca predispozitia la cariere e mai mica. am citit pe undeva ca e oarecum ereditar, dupa cum au avut si parintii dintisori mai devreme sau mai tarziu. o zi buna! |
||
|
||
simo_sefa Postat pe 4 Iulie 2010 14:31 |
||
Difera de la un copil la altul,am auzit si de bebelusi la care a au aparut la 2 luni,deci la orice varsta e posibil sa iasa. | ||
bau Postat pe 4 Iulie 2010 15:21 |
||
De la: garbo159196, la data 2010-06-22 16:57:14buna la toata lumea si as vrea sa stiu si eu la ce varsta apar primii dinti?fiindca eu am acasa un bebelus de 5 luni si aretoate efectele iesirii dintilor.va multumesc Nu exista o regula , chiar daca are toate semnele ca ii dau dintisorii ei pot aparea mai tz sau pot aparea imediat ! |
||
cory_emy Postat pe 7 Iulie 2010 19:08 |
||
buna,si eu am o fetita de 4 luni si jumatate,si vreau sa-ti spun ca ,se chinuie de vreo luna cu dintisori,iar azi am vazut ca i-a spart putin gingia un dintisor.Mai am un baietel de 5,7ani si lui i-a iesit primul dintisor la 7,5 luni,ce pot sa-ti spun,depinde de la copil la copil.Sanatate sidurere cat mai putina |
||
ramonik_kidz Postat pe 7 Iulie 2010 19:18 |
||
Buna am o fetita de 6 lunite si 4 zile....ieri ia iesit primul dintisor | ||
elena87 Postat pe 9 Iulie 2010 08:02 |
||
De la: elena87, la data 2010-07-09 08:02:47Buna am o fetita de 6 lunite si 4 zile....ieri ia iesit primul dintisor Multi inainte si fara durerea sau macar cat mai putina!!!! |
||
cory_emy Postat pe 9 Iulie 2010 15:48 |
||
difera de la bebe la bebe...baietelului meu i-a iesit primul la 5 luni si jumatate urmat la 3 zile de al 2-lea.acum are 7 luni si 5 zile si nu se vede nici o miscare dar banuiesc ca ''coace'' ceva gingiuta de sus ca musca tot ce prinde inclusiv genunchii mei si mainile lui de e plin de semne.unuii bebei se pot naste cu un dinte ca sa adaug ceva nou...dar din pacate nu e nimic spectaculos sau de bine pt ca tre sa dai fugutza la dr. sa i-l scoata . bafta mamici si sper sa nu treceti prin stress prea mare odata cu iesirea dintisorilor celor mici si scumpici si nebunici |
||
namyi Postat pe 10 Iulie 2010 02:07 |
||
Fetita mea are acum 10 luni, iar la 8 luni i-au iesit 4 dintisori la interval de cateva zile intre ei. Va doresc multa rabdare cu bebeii si dintisori multi si sanatosi! | ||
Miruxi Postat pe 10 Iulie 2010 13:22 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
respiratia la sugari | 17 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Martie 2010 08:14 |
simpatii la gradinita | 11 | De la: Kiki_Mic 10 August 2009 12:03 |
VACCIN OBTIONAL LA COPII | 14 | De la: ramonanr1 31 Mai 2010 14:41 |
|
||
TBC- Bacilul Koch, o problema.... | 10 | De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 17:26 |
ceau | 10 | De la: madre_de_dios 16 Decembrie 2011 21:03 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn