http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_Bumbac_/Lenjerie_pat_016/ superba,eleganta si la asorte cu dormitorul meu,mai exact cu culorile din dormitorul meu | ||
izmene Postat pe 5 Iulie 2010 20:34 |
||
---|---|---|
http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_Bumbac_/Lenjerie_Casa_New_04/ draguta,intersanta si ideala pentru dormitorul meu | ||
sturion08 Postat pe 5 Iulie 2010 21:35 |
||
http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_TAC_Percale/Florinda_orange_/ ofera o atmosfera placuta,lumina si caldura in dormitor:) | ||
|
||
flanco Postat pe 5 Iulie 2010 22:24 |
||
Buna seara. Sunt extraordinare toate modelele de lenjerii. Intr-adevar, deosebite. Fiecare are un farmec aparte, insa sufletul mi-a ramas la Lenjeria Casa New 09. M-a fascinat. Va pup. | ||
roxana_iordachioaia Postat pe 5 Iulie 2010 22:27 |
||
http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_TAC_Valeron/Orsa/ Cred ca aceasta lenjerie de pat ar fi cea mai potrivita camerei mele dar si personalitatii mele. Albul ei imaculat, finetea materialului dar si modelul elegant cu care este lucrata mi se par in perfecta concordanta cu ceea ce sunt eu si cu ceea ce adun in preajma mea. Puritate si viata cu toate aspectele ei bune si rele, frumusete si eleganta, lumina si speranta. Acestea sunt argumentele pentru care cred ca acest set este cel mai potrivit pentru camera in care imi petrec o importanta parte a timpului. |
||
garbo161377 Postat pe 6 Iulie 2010 00:00 |
||
Buna, in primul rand! Daca ar fi sa raspund obraznic as zice : "Mi se potriveste in dormitorul meu lenjeria de pat 016 pentru ca o merit!". Daca ar fi sa raspund melancolic as spune : "Mi se potriveste in dormitorul meu lenjeria de pat 016 pentru ca am visat-o toata viata." Daca insa ar fi sa raspund cu toata sinceritatea as zice : "O vreau si cred ca mi se potriveste in dormitor pentru ca imi place naturaletea ei si totodata ambitia ei de a demonstra ca doua culori, destul de neimpresionante singure, impreunate pot fi minunate. Asa cum si doi oameni care separat poate nu ne impresioneaza prin nimic, totusi impreuna pot face lucruri minunate. Si daca mai spun ca anul acesta fac 13 ani de casnicie (ce cifra!) as zice ca ar fi chiar un cadou minunat. Stiu ca poate altora le vor face cu ochiul alte lenjerii, dar mie mi-a placut din toata inima aceasta. Mi se pare o lenjerie eleganta, fara mofturi sau fite, dar deosebita prin insasi aparitia ei. Si cum sa nu ti-o doresti in dormitorul tau? Da! Imi place si o astept cu toata caldura pe aceasta lenjerie 016! Sa dea Domnul sa o castig! Voi ce ziceti?" |
||
ramonika71 Postat pe 6 Iulie 2010 08:22 |
||
waw, ce lenjerii superbe,mie imi place prima lenjerie cea cu floricele ,dar daca ar fi sa castig nu ar conta care ,sper sa ma numar si eu printre castigatoare | ||
jeni_ina Postat pe 6 Iulie 2010 08:36 |
||
Pentru ca vara este anotimpul meu preferat, imi plac florile, culoarea portocalie ma relaxeaza, pentru ca imi doresc de mult o lenjerie de pat normala si sa scap de cuvertura ramasa de la soacra-mea, mi-ar placea enorm sa primesc si eu ceva, pur si simplu : Florence Orange. Va multumesc. |
||
laurasingeorzan Postat pe 6 Iulie 2010 08:54 |
||
Buna diminea, am ales lenjeria Danilo rosu, pentru ca rosul este culoarea mea preferata, cand sunt inconjurata de rosu ma simt excelent ma incarc cu energie pozitiva .Rosul mi-a placut de cand ma stiu, si nu voi renunta nici la batranete, mai am pana atunci . Pe curand,Mary | ||
mariana_nick Postat pe 6 Iulie 2010 09:27 |
||
salut! super concurs.... de cand imi doresc o lenjerie adevarata...preferata mea este Santa Cruise verde king size....superba!!! sa avem bafta! |
||
dana_2na Postat pe 6 Iulie 2010 09:36 |
||
Imi place lenjeria de pat din bumbac SKY 02, imi place combinatia de culori si modelul, s-ar asorta cu alte elemente din camera mea http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_Bumbac_/Lenjerie_pat_02/ |
||
Anira Postat pe 6 Iulie 2010 10:32 |
||
mi-ar placea sa castig o lenjerie pentru mine cea mai reprezentativa ar fi Forest V1...cu ea pe pat as avea senzatia ca sunt tot timpul in mijlocul naturii...la munte ...fiind o zodie de pamant imi place tot ce-i verde...as sta intinsa pe pet si mi-as inchipui cum miroase iarba si ce zgomot face apa in cadere ...cred ca-i o senzatie super tare sa ai o lenjerie ca asta |
||
uratika Postat pe 6 Iulie 2010 10:39 |
||
Lenjerie Casa New 09 Este o lenjerie care imi reflecta gandurile ...un nou inceput, modern si pe gustul meu. Imi place si o vad pe patul meu! Respect pentru concururile Garbo! ;) |
||
georgy_me Postat pe 6 Iulie 2010 11:25 |
||
imi place -lenjerie pat CN 07- | ||
luci5555 Postat pe 6 Iulie 2010 11:31 |
||
Pret 165 RON Hanimeli crem Deja am o lenjerie cu flori rosi, cred ca sunt maci, si imi doresc foarte mult sa mai fac rost si de alte modele, iar Hanimeli crem cred ca mi se potriveste. |
||
garbo103159 Postat pe 6 Iulie 2010 11:50 |
||
Sincer,toate lenjeriile sunt superbe,nu frumoase.M-am hotarat sa aleg lenjeria de pat CN 08 deoarece covorul din dormitorul meu si al viitoarei mele sotii este pe maron,iar peretii sunt de culoare bej si aceasta lenjerie ar pica tovmai bine in camera.As vrea sa fie cadou de nunta din partea mea.In plus este si bumbac 100%. |
||
florint Postat pe 6 Iulie 2010 12:08 |
||
Mi se potriveste setul Avalon maro pentru ca in primul rand se potriveste cromatic si apoi si dimensiunile si bineinteles materialul din care este confectionat. | ||
gabyro_2005 Postat pe 6 Iulie 2010 12:15 |
||
nevasta_drepti Postat pe 6 Iulie 2010 12:16 |
||
nevasta_drepti Postat pe 6 Iulie 2010 12:16 |
||
cred ca tu vrei sa ma faci pe mine sa rad,este?... | ||
iasomia Postat pe 6 Iulie 2010 12:25 |
||
http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_TAC_Satin_Delux/Juliet_Fucsya_/Imi place foarte mult este deosebita si rafinata,ce sa spun de bun gust | ||
MARYOTY Postat pe 6 Iulie 2010 13:11 |
||
http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_Kristal/Dalga_somon_/ E o combinatie de culori extraordinar de frumoasa si linistitoare | ||
blue65 Postat pe 6 Iulie 2010 13:15 |
||
Lenjerie Casa New 05 este deosebita, imi place mult si as dori sa o am pt dormitor | ||
dichiu Postat pe 6 Iulie 2010 13:44 |
||
Am ales lenjeria de pat History Coral deoarece rosul reprezinta focul,pasiunea si iubirea. | ||
dana_xyxy03 Postat pe 6 Iulie 2010 14:18 |
||
lenjerie pat Massai negru e superba | ||
iubita13 Postat pe 6 Iulie 2010 15:28 |
||
hai, bre, dupa atata curcubeu, venisi mata sa "stingi lumina"! | ||
moniq_ Postat pe 6 Iulie 2010 15:31 |
||
http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_TAC_Satin_Delux/Damas_mov/ aceasta cred ca mi s-ar potrivi mie...deoarece sunt o femete atat de complexa!!!! ma si imaginez in pat si iubitul imi aduce micul dejun tip englezesc...pe o tava...la pat. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm |
||
anareaua Postat pe 6 Iulie 2010 15:33 |
||
Mi se pare foarte draguta lenjeria de pat 023 pentru ca imbina atat culori vii, feminine, cat si culori terne ce aduc putin strop de masculinitate. Cred ca este ideala pentru un somn linistitor in doi! | ||
dacote Postat pe 6 Iulie 2010 15:35 |
||
Lenjeria pat CN 07 mi se pare cea mai reprezentanta caracterului meu. Sunt o fire romantica, iar aceasta lenjerie de pat imreuna cu bine cunoscutele lumanari ar crea ambianta perfecta. Pe de alta parte, sunt sagetator, asadar anotimpul meu este iarna. Ceea ce am observat pe acesta lenjerie sunt fulgii de zapada, in contrast cu celelalte culori. Pur si simplu acesta lenjerie ma indeamna la reverie, atingandu-si scopul comercial, nu? :P | ||
diana_neagoe Postat pe 6 Iulie 2010 16:14 |
||
Am vizitat acum pentru prima oara site-ul dormitoruldevis.ro si am ramas placut surprinsa de frumusetea si diversitatea lenjeriilor de pat si a celorlalte produse pentru casa. Imi place mult lenjeria de pat 06 (cod SK 06) http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_Bumbac_/Lenjerie_pat_06/. Mi s-ar potrivi in primul rand in dormitorul meu pentru ca este din bumbac, eu ma simt bine in lenjeriile de pat din bumbac si apoi imprimeul este atat de vesel si delicat in acelasi timp, pare sa dea o stare de liniste si prospetime. Culoarea albastra s-ar potrivi cu culoarea peretilor, a perdelei si a covorului. |
||
rcc Postat pe 6 Iulie 2010 17:26 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Culoarea fotoliilor trebuie sa constrasteze cu restul mobilei? | 14 | De la: LILO 19 Decembrie 2009 20:17 |
Cum sa marim vizual o bucatarie mica! | 5 | De la: constructii24 27 Mai 2013 18:05 |
1000 idei pentru DECORARE, AMENAJARE CASA si GRADINA. + 1000 planuri CASE, VILE | 1 | De la: garbo_7900 27 Septembrie 2012 07:57 |
|
||
concurs | 3 | De la: garbo074997 8 Iulie 2010 13:03 |
conscur dormitorul meu de vis | 1 | De la: alinav12_09 9 Iulie 2010 09:07 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară