http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_Bumbac_/Lenjerie_pat_016/ este o lenjerie de calitate,superba si eleganta,ideala pt camera mea | ||
tarky Postat pe 6 Iulie 2010 19:57 |
||
---|---|---|
lenjerie Avalon maro imi place mult e mai "stilata" | ||
VIORICA27 Postat pe 6 Iulie 2010 21:13 |
||
pentru ca ma reprezinta | ||
|
||
nelly05 Postat pe 6 Iulie 2010 21:17 |
||
LENJERIE CASA NEW 010 O ADOR | ||
vulpy Postat pe 6 Iulie 2010 23:07 |
||
vulpy Postat pe 6 Iulie 2010 23:08 |
||
||
||
Imi place acest set, pentru ca mobila, covorul, pana si peretii au culori de vernil si bej, iar veioza este portocalie, la fel ca si draperiile. Cred ca s-ar potrivi perfect. http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Set_piquet/Pike_Set_Halifax__/ |
||
pollet_a Postat pe 6 Iulie 2010 23:25 |
||
CEL MAI BINE MI S-AR POTRIVI LENJERIA AVALON MARO ,CULORILE IMI DEFINESC CARACTERUL SI MI-AR INSUFLETI CAMERA | ||
garbo159540 Postat pe 7 Iulie 2010 08:01 |
||
CEL MAI BINE MI S-AR POTRIVI LENJERIA AVALON MARO ,CULORILE IMI DEFINESC CARACTERUL SI MI-AR INSUFLETI CAMERA | ||
garbo159540 Postat pe 7 Iulie 2010 08:01 |
||
COD: lenjerie pat Sailing V1 din categoria Lenjerii TAC Ranforce. E super si merge cu dormitorul. Cred ca te simti in concediu in permanenta:)) | ||
garbo062855 Postat pe 7 Iulie 2010 09:03 |
||
Lenjeria La Scala Tabac - se asorteaza cu dormitorul meu. | ||
ramonastrajan Postat pe 7 Iulie 2010 09:17 |
||
Lenjeria La Scala Tabac e lenjeria perfecta care mi s-ar potrivi.....super bestiala | ||
rodi18ca Postat pe 7 Iulie 2010 09:32 |
||
pentru mami si tati....ceva romantic...LENJERIE PAT 020 si...pentru ca mami are o bubulina mica ascunsa in burtica......mami s-a gandit si la un set de bebe..pentru fetite....si sincer mami opteaza mai mult pentru setul de bebe...Disney Baby Winnie Cute As Can Be |
||
cosminuta84 Postat pe 7 Iulie 2010 09:43 |
||
Lenjeria 014 eu cred ca e cea mai adecvata si imi place,e super mai ales culorile nu de alta dar in fiecare dimineata bebelusii sunt in patul nostru si fac o murdarie de numa | ||
elena87 Postat pe 7 Iulie 2010 09:49 |
||
Lenjeria casa new 04 .Cred ca s-ar potrivi perfect in dormitorul meu. | ||
garbo158373 Postat pe 7 Iulie 2010 09:56 |
||
Santa Cruise verde m-i s-ar potrivi.Verdele si galbenul sunt culorile care le ador imi creeaza liniste sufleteasca | ||
garbo099633 Postat pe 7 Iulie 2010 10:00 |
||
Toate lenjeriile sunt dragute.Cred in dormitorul nostru s-ar potrivi foarte bine Paradisse .Este simpla dar vesela si in culori pale. | ||
marinaa Postat pe 7 Iulie 2010 10:01 |
||
Imi place foarte multm lenjeria nr 23, pt ca este colorata, si ma reprezinta.In plus, imi plac la nebunie dungile:)) | ||
garbo009927 Postat pe 7 Iulie 2010 10:41 |
||
http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_Bumbac_/Lenjerie_pat_016/ o lenjerie eleganta,stilata si la aosrte cu camera mea | ||
zarzavat Postat pe 7 Iulie 2010 10:49 |
||
http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_Bumbac_/Lenjerie_Casa_New_05/ se asorteaza cu mobila | ||
gainusa_motata Postat pe 7 Iulie 2010 10:52 |
||
as opta pentru Vega Rosu pentru ca da o nota de eleganta camerei si, in acelasi timp, o nota romantica(pentru diminetile ploiase de weekend); materialul este foarte placut la atingere dand o nota de senzualitate lenjeriei...nu in ultimul rand conditiile de spalare, uscare si calcare ale lenjeriei o fac preferata mea... | ||
florentina2610 Postat pe 7 Iulie 2010 11:37 |
||
Mie imi place f. mult lenjeria "Avalon maro" deoarece se potriveste cu mobila mea din lemn de stejar si cu covorul in nuante de maro si bej pe care le am in dormitor. http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_TAC_Satin/Avalon_maro/ |
||
gurita1809 Postat pe 7 Iulie 2010 12:03 |
||
http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_Bumbac_/Lenjerie_pat_CN_07/ ..pt ca ni se potriveste mie si iubitului, la casa noua, e o lenjerie in culori calde, tineresti, perfecta pt un cuplu de tineri care se iubesc. |
||
vikad Postat pe 7 Iulie 2010 12:19 |
||
Imi place la nebunie aceasta mirifica lenjerie de pat Damas mov, COD: Damas mov-roz , pentru ca numai prin simpla prezenta creeaza o atmosfera romantica, visatoare. Imi dorsc sa fie a mea!!!! | ||
flavia755 Postat pe 7 Iulie 2010 12:53 |
||
Lenjeria Hanimeli crem Imi place aceasta lenjerie deoarece da patului un aer romantic si vesel. |
||
gratza Postat pe 7 Iulie 2010 13:05 |
||
pt.camera copilului LENJERIA DE PAT THE CARS TEAM RETREAD pt.ca este fun The Cars, are paturica cu Fulger McQueen si Bucsa, postere, pijamale cu Regele(nu mai vorbim de carti de colorat si citit, abtibilduri, tricouri, sapca, cana si farfurie ) pt.dormitorul meu lenjeria LA SCALA TABAC deaorece tonurile de portocaliu-caramiziu-maro intregesc "decorul" si pentru ca materialul SATIN-ul este |
||
corinadi Postat pe 7 Iulie 2010 13:19 |
||
frate, as avea o curiozitate; da' de la astia cu "Dormitoru' "; chestia asta, ca strategie de marketing, o fi adus si ea, ceva banuti, acolo?! ca nu stiu de ce, dar tare ma indoiesc... |
||
moniq_ Postat pe 7 Iulie 2010 13:21 |
||
am ramas fascinata de multitudinea de culori si modele de lenjerie,imi plac foarte mult toate ,dar cred ca mi-as dorii lenjeria 016,mi se pare ca aceasta ma reprezinta daca se poate spune asa.succes,la realizarea altor concursuri,la vanzari si la reusite in afaceri,DOAMNE AJUTA |
||
vlasceanu_gina Postat pe 7 Iulie 2010 13:50 |
||
Este o adevarata placere sa avem un camin frumos, prietenos, cu o ambianta placuta. Fiecare dintre noi doreste ca dormitorul sa fie vesel, pentru ca aici ne incarcam de energie, ne relaxam si ne remontam pentru o noua zi. Lenjeria si cromatica ei au o anumita responsabilitate in definirea acestei atmosfere de liniste si relaxare. Eu as alege aceasta lenjerie. Lenjerie pat D03 http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_Bumbac_/Lenjerie_pat_D03/ Imi plac liniile pentru ca dau senzatia de simplitate si calm. Iubesc culoarea roz si cred ca exprima sensibilitatea si delicatetea feminina. Nu oboseste ochiul si te invita la relaxare. Aceasta lenjerie ar fi foarte potrivita cu dormitorul meu. Este frumos sa-l surprinzi pe cel drag cu ceva nou, cum ar fi o lenjerie, si sa nu lasi rutina si plictiseala sa�si faca loc in dormitor. Bafta tuturor participantelor ! |
||
lilif Postat pe 7 Iulie 2010 14:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
carmencita | 5 | De la: Dor_marunt 30 Iunie 2010 19:47 |
Cum sa marim vizual o bucatarie mica! | 5 | De la: constructii24 27 Mai 2013 18:05 |
Perdele si draperii | 7 | De la: garbo_407095 24 Octombrie 2019 14:16 |
|
||
conscur dormitorul meu de vis | 1 | De la: alinav12_09 9 Iulie 2010 09:07 |
Oglinda un obiect decorativ! | 2 | De la: constructii24 27 Iulie 2017 22:28 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară