COD: lenjerie bumbac Sky 022 o lenjerie rustica si linistitoare. Este ceea ce-i lipseste dormitorului meu. |
||
anemary Postat pe 8 Iulie 2010 10:11 |
||
---|---|---|
Florinda..imi place foarte mult si s-ar potrivi de minune cu culorile din dormitorul meu,o lenjerie florala si de bun gust.va pup | ||
bombonykaaa Postat pe 8 Iulie 2010 10:49 |
||
un asternut curat,parfumat,proaspat,iata ce-mi inspira toate lenjeriile prezentate:profita si reandragosteste-te .Viata e scurta,dar poti s-o prelungesti | ||
|
||
garbo160436 Postat pe 8 Iulie 2010 10:50 |
||
lenjeria mea preferata este 016 deoarece cred ca se potriveste stilului meu de viata si al logodnicului meu! cred ca ar fi o surpriza frumoasa ptr.el!! | ||
garbo054585 Postat pe 8 Iulie 2010 11:03 |
||
LENJERIA DE PAT AVALON MARO ESTE CEA CARE SE POTRIVESTE DORMITORULUI MEU. IN PLUS FLORILE CE O DECOREAZA IMI VOR ADUCE VISE INTERESANTE (SUNT SIGURA). | ||
garbo161898 Postat pe 8 Iulie 2010 11:40 |
||
Lenjeria Hanimeli crem la pretul de 165 lei mi-i s-a parut cea mai potrivita pentru mine deoarece iubesc foarte mult natura si acea lenjerie este cu floricele. | ||
gabytza9191 Postat pe 8 Iulie 2010 11:41 |
||
lenjeria cea rosie..cu perne rosii si cu cearsaful cu cev afloricele pe el...mi se pare foarte frumoasa si foarte sexy in acelasi timp...si avand in vedere ca peste 12 zile imi vie sotul acasa chiar vreau sa achizitionez o lenjerie noua ...dar mi-ar face placere sa stiu ca am castigat-o si ca in noaptea de 25 iulie cand o sa fc un an de casatorie si 6 ani de cand suntem impreuna mi-ar place sa imi petrec noaptea intr-o astefel de lenjerie...pupici | ||
ankk24 Postat pe 8 Iulie 2010 12:32 |
||
bleah va duc astia de nas.........................as vrea sa vad si io castigatorul..................ca la parfoameeeee si nu va ganditi decat la voi datile de pomana fratilor la sinistrati ca or sa zica bogdaproste | ||
garbo074997 Postat pe 8 Iulie 2010 12:38 |
||
De la: ankk24, la data 2010-07-08 12:32:50lenjeria cea rosie..cu perne rosii si cu cearsaful cu cev afloricele pe el...mi se pare foarte frumoasa si foarte sexy in acelasi timp...si avand in vedere ca peste 12 zile imi vie sotul acasa chiar vreau sa achizitionez o lenjerie noua ...dar mi-ar face placere sa stiu ca am castigat-o si ca in noaptea de 25 iulie cand o sa fc un an de casatorie si 6 ani de cand suntem impreuna mi-ar place sa imi petrec noaptea intr-o astefel de lenjerie...pupiciDE CE NU-TI PERMITI SA TI-O CUMPERI?VREI DE POMANA HAI DATILEEEE SI LOR ................VAAAAA ROOOOOOOOOOOOG CA SANT AMARATI |
||
garbo074997 Postat pe 8 Iulie 2010 12:40 |
||
Sunt foarte multe lenjerii frumoase, insa criteriul meu de selectare a fost culoarea MOV. Ador sa fiu inconjurata de nuante de mov, de aceea peretii dormitorului meu sunt mov, perdeaua, draperia, covorul, obiecte de decor(lumanari, vaze, rame foto) toate au in componenta mov-ul si nuante ale acestuia. Prin urmare, este destul de previzibil ca am ales o lenjerie tot pe baza acestei culori Vision mov. http://dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_TAC_Satin_Delux/Vision_mov/ O zi buna tutoror! :) |
||
ANCADEEA Postat pe 8 Iulie 2010 13:08 |
||
De la: ANCADEEA, la data 2010-07-08 13:08:37Sunt foarte multe lenjerii frumoase, insa criteriul meu de selectare a fost culoarea MOV. Ador sa fiu inconjurata de nuante de mov, de aceea peretii dormitorului meu sunt mov, perdeaua, draperia, covorul, obiecte de decor(lumanari, vaze, rame foto) toate au in componenta mov-ul si nuante ale acestuia. Prin urmare, este destul de previzibil ca am ales o lenjerie tot pe baza acestei culori Vision mov.DACA AI ATATEA PRECUM TE LAUZI DE CE MAI CERI DI PO,MANA? |
||
garbo074997 Postat pe 8 Iulie 2010 13:12 |
||
Hanimeli crem pentru mine, e superba! | ||
blondy_made_to_love Postat pe 8 Iulie 2010 13:17 |
||
Hmmmmmm. Sunt superrrrrrrrrrrrrrr Imi place la nebunie Massai negru ..... iubesc rosul si trandafirii |
||
LOTISOR Postat pe 8 Iulie 2010 13:33 |
||
Hanimeli crem este garnitura de pat care imi plca cel mai mult | ||
cristidana Postat pe 8 Iulie 2010 14:44 |
||
Lenjerie Casa New 05 COD CN5. Tocmai mi-am reamenajat dormitorul, iar rezultatul se apropie mult de planul initial: un dormitor clasic, cu mobilier reconditionat alb, zugraveala magnolie, un mediu relaxant care sa te faca sa te simti ca acasa. Ce mai lipseste? lenjeria de pat si drapaje noi. Cu lenjeria ma ajutati voi? | ||
garbo162179 Postat pe 8 Iulie 2010 14:59 |
||
sunt frumoase toate cele 4 seturi .. dar cel mai mult imi place(Lenjerie pat 016)... asa cum si concursul se numeste dormitorul de vis .. ptr mine chiar asa si este ..dormitoru meu din viitor il vad alb cu negru si deasemenea lenjeria dumneavoastra lafel Creativitatea mea ma poate ajuta sa ma afirm �n domeniul artistic... imi place sa fiu originala ce am eu sa fiu unic si lenjeria dumneavoastra ma reprezinta.sunt zodia rac guvernata de Luna, planeta care sporeste romantismul, diplomatia, puterea de adaptare, sensibilitatea, memoria, imaginatia, aptitudinile artistice, precum si instabilitatea, oscilatia, inconstanta, capriciile, tendinta spre lene. |
||
LumyN Postat pe 8 Iulie 2010 16:45 |
||
florinda orange | ||
alge Postat pe 8 Iulie 2010 17:22 |
||
romantik ecru | ||
lige Postat pe 8 Iulie 2010 17:23 |
||
imi place foarte mult history coral | ||
daniel54 Postat pe 8 Iulie 2010 17:24 |
||
preferata mea este cubic maro | ||
dorip Postat pe 8 Iulie 2010 17:24 |
||
butterfly | ||
algeor Postat pe 8 Iulie 2010 17:25 |
||
Hanimeli crem este superb si se potriveste cu dormitorul fiicei mele.I-au placut si florinda orange si 016 toate sunt superbe.Bravo voua pentru ca dati premii asa de frumoase si..comode | ||
garbo160436 Postat pe 8 Iulie 2010 17:59 |
||
Am vizitat acum pentru prima oara site-ul dormitoruldevis.ro si am ramas placut surprinsa de frumusetea si diversitatea lenjeriilor de pat si a celorlalte produse pentru casa. Imi place mult lenjeria de pat 06 (cod SK 06) http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_Bumbac_/Lenjerie_pat_06/. Mi s-ar potrivi in primul rand in dormitorul meu pentru ca este din bumbac, eu ma simt bine in lenjeriile de pat din bumbac si apoi imprimeul este atat de vesel si delicat in acelasi timp, pare sa dea o stare de liniste si prospetime. Culoarea albastra s-ar potrivi cu culoarea peretilor, a perdelei si a covorului. |
||
rcc Postat pe 8 Iulie 2010 18:09 |
||
http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_Bumbac_/Lenjerie_pat_016/ foarte eleganta si se asorteaza cu mobila | ||
desucheata Postat pe 8 Iulie 2010 18:26 |
||
Hanimeli crem este o garnitura superba | ||
cristidana Postat pe 8 Iulie 2010 19:57 |
||
http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_Bumbac_/Lenjerie_pat_06/ ma caracterizeaza sis e asorteaza cu dormitorul meu | ||
ciortan Postat pe 8 Iulie 2010 20:08 |
||
http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_Damasc/Lenjerie_damasc_014/ lenjerie cod SK DAMASC 014,mi-ar placea sa dorm noaptea pe o astfeld e lenjerie si s-ar potrivi perfect cu nuantele din dormitorul meu. |
||
buniv Postat pe 8 Iulie 2010 21:48 |
||
Lenjerie pat 016 , o vreau pentru ca imi inspira intimitate, armonie si confort. | ||
ela_adam Postat pe 8 Iulie 2010 22:37 |
||
siii...somnu nuuu??? | ||
fleurdelis Postat pe 8 Iulie 2010 22:41 |
||
http://www.dormitoruldevis.ro/Colectii/Dormitor/Produse_Dormitor/Lenjerii/Lenjerii_Bumbac_/Lenjerie_pat_CN_08/ pentru ca imi da o senzatie de liniste | ||
bobbo Postat pe 9 Iulie 2010 00:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
conscur dormitorul meu de vis | 1 | De la: alinav12_09 9 Iulie 2010 09:07 |
1000 idei pentru DECORARE, AMENAJARE CASA si GRADINA. + 1000 planuri CASE, VILE | 1 | De la: garbo_7900 27 Septembrie 2012 07:57 |
Concurs | 9 | De la: anaROBERT 8 Iulie 2010 00:09 |
|
||
carmencita | 5 | De la: Dor_marunt 30 Iunie 2010 19:47 |
Culoarea fotoliilor trebuie sa constrasteze cu restul mobilei? | 14 | De la: LILO 19 Decembrie 2009 20:17 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară