buna fetelor.fetita mea are 2luni,si am sunat doctorita de familie si am intrebat-o cand vine sa-i dea vaccinul care trebuie administrat la 2luni,si a spus ca cei de la cas nu au acum vaccinul numai daca mi-l cumpar eu prin comanda la ea.si am zis ca mai astept pana la inceputul lunii iulie,daca nu este nici atunci o sa-l cumpar.voi ce ziceti,daca vaccinul care trebuie sa-l primeasca la 2luni,nu-l primeste decat la 2luni jumate-3luni,e vreo problema? si vaccinul tetraxim se da tot la 2luni? scuzati-ma dar acum scriu pentru prima data. astept raspunsul vostru. multumesc frumos. |
||
kidz008208 Postat pe 25 Iunie 2010 12:42 |
||
---|---|---|
serus, eu am cumparat vaccinul la 2 luni jumate pt k nu l-am gasit si l-am cumparat de la medic nu de la farmacie. a costat 230 ron, iar la 4 luni costa 150 ron dar contine si ceva referitor la glanda asa k CUMPARA dak doresti sa-l faci la copil vaccinul gratuit o sa vina la sfarsitul lunii sau la inceputul lunii viitoare dar o sa fie numai BCG ce trebuia facut in primele 3 zile de viata bafta la asteptat |
||
kidz007899_NADIA Postat pe 26 Iunie 2010 17:54 |
||
nu vreau sa te superi pe mine dar cat iei indemnizatie de iti permiti sa-i pui banii intr-un cont pe cand o sa fie mare in ziua de azi nu prea poti pune ceva deoparte mai ales dak mai ai si o banca |
||
|
||
kidz007899_NADIA Postat pe 26 Iunie 2010 18:04 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
squash sau dovleac pt placinata | 3 | De la: horobeanu 10 Noiembrie 2009 21:17 |
diversifivarea la 6 luni | 5 | De la: office_salinasusesi_ro 18 Iunie 2010 10:19 |
branza calcica | 9 | De la: SEBY1YEAR 5 August 2009 14:36 |
|
||
DR. DRAGHICI GETA - BACAU | 1 | De la: Ambi84 20 Ianuarie 2012 10:19 |
pot castiga bani acasa | 0 | De la: 18 Ianuarie 2010 11:53 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice