Buna ziua! Vreau sa scap de cateva kg care s-au depus de curand, mai mult pe burta. Nu caut o dieta prea stricta, deoarece trebuie sa dau jos doar vreo 4-5 kg, insa nu pot renunta la paine. Eu deocamdata am trecut pe graham, nu stiu daca e cea mai indicata, astept si alte pareri.... Cei care ati reusit sa slabiti...ce fel de paine ati consumat in perioada respectiva? |
||
Lidi Postat pe 27 Iunie 2010 18:18 |
||
---|---|---|
daca esti din Bucuresti,cumpara paine"slabestimincind" de la Spicul.sau intra pe www.slabestimancind.ro si ai sa gasesti acolo faina integrala cu care sa-ti prepari paine care o sa te ajute sa slabest si retete de slabit date de dr.GABRIELA MAN.....crede-ma ai sa fii uimita de rezultate...ALMA | ||
almasirbu Postat pe 3 Iulie 2010 09:10 |
||
cu paine dietetica | ||
|
||
dancris Postat pe 3 Iulie 2010 09:14 |
||
Eu sa-mi prepar paine? Eu? Cu manutele astea doua? Facuta gata n-aveti? | ||
Doara Postat pe 3 Iulie 2010 11:37 |
||
painea integrala de acum din comert nu foloseste asa zisa tarata sanatoasa ci un colorant care nu este prea sanatos,asa ca ia-ti faina graham si fa tu acasa.sfatul meu ,ce faci tu e sigur | ||
maravigliosaanna_yahoo_com Postat pe 12 Iulie 2010 18:13 |
||
scuze ,painea neagra nu integrala voiam sa zic | ||
maravigliosaanna_yahoo_com Postat pe 12 Iulie 2010 18:13 |
||
Dorutza dar cum se poate asa ceva??? Nu cu minutele tale mici si draga;se. Iti cumperi o masina de facut piine si iti faci piineitza prospata si bune de cite ori vrea burtica ta. Si-ti pui in piinitza ce vrei tu: brinzica, masline, seminte, ciupercute....... | ||
Ciresica Postat pe 15 Iulie 2010 23:35 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
slabesc repede? | 12 | De la: Aventuri_Erotice_1 24 Octombrie 2012 15:53 |
dieta si astrologia | 49 | De la: fleurdelis 13 Decembrie 2009 20:10 |
acai cleanse | 25 | De la: dari_anca 5 Iulie 2019 12:03 |
|
||
Remedii naturale pentru toate afectiunile | 1 | De la: sondra 28 Martie 2012 15:52 |
UN NOU CORP PENTRU REVELION | 2 | De la: slabesc_natural 12 Mai 2009 01:32 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice