sosonel "nu-mi gasesc un sosonel, ce sa fi facut cu el?! cine,cine sa-l fi luat? doar aseara i-am lasat laolalta pe-amandoi, ei,sub pat n-am cautat ia te uita!s-a culcat sforaind in sosonel ce credeti?un motanel!" (Laura Maria Cozarev,Braila) |
||
vuvuzela Postat pe 28 Iunie 2010 09:50 |
||
---|---|---|
"focul un copil se juca cu focul. mama ii spune/ -nu te mai juca cu focul!te poti rani! -mama am o intrebare/ din ce este facut focul? -nu stiu,dar este periculos! copilul il intreba pe tatal sau/ -tata,spune-mi si mie, din ce este facut focul? -focul este alcatuit din caldura foarte mare. copilul s-a dus spre scoala cu gandul sa fie si el destept ca cei isteti si-a spus ca trebuie sa invete. a luat un "F.B." pe catalog si apoi inca 3 de "F,B,". Iata ca veni vremea ca si copilul acesta sa-si spuna tema, dar el,nu avea tema pentru ca se jucase cu focul si lasase de fiecare data chibriturile aprinse pe tema. de fiecare data lua un calificativ rau si de fiecare data nu putea sa fie bun. si toate astea din cauza focului." (Andrei Laurentiu Scoarta,Bucuresti) asa ca atentie,nu va mai jucati cu focul,indiferent ca sunteti bebici,mamici sau tatitici! |
||
vuvuzela Postat pe 29 Iunie 2010 16:49 |
||
vin copii cu galetuse sa se joace la nisip politistii cu catuse nu-i lasa de niciun chip hai ca-s in vana, nina cassian scrie pe mine... he,he,he... |
||
|
||
zambil Postat pe 30 Iunie 2010 09:23 |
||
bre zambilule vrei sa sperii copii,nu-si mai iau astia mici galetuse la plja de frica alora cu catuse | ||
dancris Postat pe 30 Iunie 2010 09:27 |
||
esti in trend | ||
garbo074997 Postat pe 30 Iunie 2010 09:28 |
||
De la: zambil, la data 2010-06-30 09:23:08vin copii cu galetuse plang copii saracutii, ca ii dor manutzele politistul om al legii le da-n cap sa suiere aaa...merge continuarea asta? |
||
dancris Postat pe 30 Iunie 2010 09:39 |
||
hai zambilule ,mai baga o strofa! | ||
dancris Postat pe 30 Iunie 2010 09:40 |
||
frumos!mai vreau |
||
ameno Postat pe 30 Iunie 2010 09:42 |
||
hello ameno! te bagi la o strofa? |
||
dancris Postat pe 30 Iunie 2010 09:42 |
||
ia sa va bag eu prima poezie pe care am invatat-o.. -un'te duci tu racusor? -ma duc broasco sa ma-nsor! -racusor! ia-ma pe mine! ca-ti da tata o mosie,casa mare,pravalie... si daca-o fi sa te-nsori si-o gradinitza cu flori.. -eu broscuto..zau te-as lua da' popa nu ne-o cununa nu ai cap de legatoare nici mijloc de cingatoare nici picioare de papuci fugi ,la naiba.. ca ma-ncurci... |
||
iasomia Postat pe 30 Iunie 2010 09:43 |
||
dancule, mai degraba as corecta-o p-a ta, nene... ca pana sa-i altoiasca politistii, intra copii aia-n depresie citind acilea... | ||
zambil Postat pe 30 Iunie 2010 09:44 |
||
eu nu prea le am cu poezia dar cand imi place ceva iau notite | ||
ameno Postat pe 30 Iunie 2010 09:46 |
||
pai corecteaza nene! | ||
dancris Postat pe 30 Iunie 2010 09:48 |
||
al dracu' rac... de parca el ar fi cine stie ce frumusete... | ||
zambil Postat pe 30 Iunie 2010 09:50 |
||
dancris Postat pe 30 Iunie 2010 09:50 |
||
Zambil ca broasca o fi rupta din soare mi-ati inseninat ziua ca tare sucita sunt de cateva zile.... |
||
ameno Postat pe 30 Iunie 2010 09:52 |
||
dap.. mama a ales prost,faci copilul sa fie complexat...m-am considerat broscutza mult timp... |
||
iasomia Postat pe 30 Iunie 2010 09:53 |
||
iasomia nu a fost cu rea intentie daca marturisesc ca eu plecam in lumea albastra cand ma suparam se pune? eu din poeziile din copilarie nu imi aduc aminte aproape nimic.Acum cu BB ma pun pe studiat:) |
||
ameno Postat pe 30 Iunie 2010 09:58 |
||
un tantar bucatar se ducea la dispensar si in gura mare el striga aoooleeeoouu maseau mea vrei bomboane? nu mi-e foame! vrei alune? nu sunt bune! vrei halva?astaDA!!!! La BB ii este o frica de tantari de numa dar toata ziua zice poezia asta:))) |
||
ameno Postat pe 30 Iunie 2010 10:02 |
||
mami ameno, noi nu suntem in apele noastre astazi ,este? vorbeam de mama mea ,si de poezia cu racusoru'.... |
||
iasomia Postat pe 30 Iunie 2010 10:03 |
||
nop se vede am mintea plina cu altele si chiar nu am intentia de a supara pe cineva macar cu forumul asta mai uit.... |
||
ameno Postat pe 30 Iunie 2010 10:05 |
||
unde vezi tu suparare? o sa ma mai gandesc la poezii pt copii,uite inca una.. sus pe cer sunt mii de stele pe pamant sunt floricele dar niciuna dintre ele nu-i ca ochii mamei mele.. |
||
iasomia Postat pe 30 Iunie 2010 10:14 |
||
De la: iasomia, la data 2010-06-30 10:14:06unde vezi tu suparare? |
||
dancris Postat pe 30 Iunie 2010 10:17 |
||
O capsuna cu pistrui Si c-un fes micut, verzui Se plangea ca de la soare Toti pistruii-i ies mai tare. Si ca are mult necaz Ca-i prea rosie-n obraz. Si pan` sa rasara luna Se tot vaicarea intruna.. Of si vai, fir-ar sa fie De ce n-am precum ciuperca Pe capsor o palarie? |
||
dancris Postat pe 30 Iunie 2010 10:19 |
||
De la: iasomia, la data 2010-06-30 10:14:06unde vezi tu suparare? imi permiti si un cu asta ma pui sa imi caut servetele...am avut o saptamana cam aiurea si adevarul este ca poate nu percep unda cum trebuie dar nu ma bagati voi in seama...imi revin |
||
ameno Postat pe 30 Iunie 2010 10:23 |
||
Cu sapun ma spal Si cu apa rece... Ne-ndurat clabucul Printre gene trece. Dar, de acolo somnul Iute o sa plece! Caci daca ma spal Sunt vioi cat zece... |
||
dancris Postat pe 30 Iunie 2010 10:26 |
||
"vine-o ploaie,vine-o ploaie ca broscuta face baie, face baie in balta mare si e plina de-nganfare, o ratusca si-un boboc s-au oprit pe mal in loc. -pot si eu,broscuta mica, sa ma scald si eu nitica? -nu te las,ca-i balta mea, chiar si barza de-o veni nu o las sa intre-aci! -oac,oac,oac,dar vreau pe lac nu-ndrazni sa faci un pas! cu pasi mari din papuris vine barza pe furis ca sa vada si ea ce-i, nu era mai bine oare sa nu faca gura mare?" (Pascal Crenguta,Roman,jud.Neamnt |
||
vuvuzela Postat pe 30 Iunie 2010 10:45 |
||
O furnica mititica, Cit un grauncior de mei, Duce-n spate-o greutate De trei ori cit botul ei. Pe carare-n jale mare Plinge un bondar ciapcin: - "Mor de foame Si n-am poame Si-as munci Dar n-am stapin!" ... - "Hai si-mi cara din povara Si sint gata sa-ti platesc." - "Cum n-as merge! Dar pe lege Jur ca nu pot sa muncesc!" ... - "Vai de tine! Ce rusine, Lenesule cersetor, Nici de mila, nici de sila Nu ti-as da un ajutor!" ... |
||
dancris Postat pe 1 Iulie 2010 09:17 |
||
Pisicel a spus nu vreau , lapte dulce nu mai beau ,ma duc la frigider sa iau ,un iaurt cu fructe MIAU. | ||
monikaslz Postat pe 8 Iulie 2010 14:01 |
||
pisicuta mea ar vrea sa o-nvete cineva cum sa-si bage botisotul in oala cu laptisorul vai, vai ce pacat ca pe oala-i un capac. |
||
Ciresica Postat pe 9 Iulie 2010 03:07 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Intepaturi la burtica | 3 | De la: kidz000722 13 August 2009 13:36 |
vand patut baby care | 1 | De la: elko_viena 6 Februarie 2010 16:24 |
Copilul meu nu ia in greutate | 1 | De la: kidz000523 30 Martie 2009 21:39 |
|
||
ce parinti are copilul asta? | 10 | De la: budulean_daniela 9 Martie 2009 16:39 |
Lauzia | 5 | De la: garbo_480764 21 Ianuarie 2018 08:48 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice