AI�O�RELATIE�CU�DUMNEZEU�?

Dumnezeu face cat toate creaturile la un loc, poate chiar mai mult, dar atunci de ce stai cu noi pe forum si nu cu Dumnezeu in rugaciune, in inchinare sau duminica la slujba
Am urmarit adesea duminica inainte de masa, in timp ce era slujba la biserica si vedeam ca esti pe garbo. Intelege-ma, eu nu te judec, si eu merg rar la biserica dar ma mir ca tu faci atata parada de credinta ta ?
m_ada
Postat pe 7 Decembrie 2010 23:11
De la: m_ada, la data 2010-12-07 23:11:27Dumnezeu face cat toate creaturile la un loc, poate chiar mai mult, dar atunci de ce stai cu noi pe forum si nu cu Dumnezeu in rugaciune, in inchinare sau duminica la slujba
Am urmarit adesea duminica inainte de masa, in timp ce era slujba la biserica si vedeam ca esti pe garbo. Intelege-ma, eu nu te judec, si eu merg rar la biserica dar ma mir ca tu faci atata parada de credinta ta ?
Pai nu am putut....Dar Dumnezeu este peste tot.....Asa ca mereu poti face rugaciune launtrica atunci cand nu avem cum sa ajungem la biserica.....Dumnezeu stie ca este mereu in gandul meu.....SI IL ROG MEREU SA MA AJUTE sa nu ma scufund in mizerie si sa ma ajute sa ma mentin curata la suprafata
xenaprintesarazboinica
Postat pe 7 Decembrie 2010 23:17
De la: m_ada, la data 2010-12-07 23:11:27Dumnezeu face cat toate creaturile la un loc, poate chiar mai mult, dar atunci de ce stai cu noi pe forum si nu cu Dumnezeu in rugaciune, in inchinare sau duminica la slujba
Altii se duc la biserica sa doarma oricum....Ca se duc boi si vin vaci.....Eu daca nu am posibilitatea sa ajung la biserica..dar Duminica ramane in sufletul meu o zi deosebita,,,dar nu doar Dumninica ci in fiecare zi ma stradui sa imi pastrez rugaciune launtrica si sa ierte Dumnezeu ca nu am reusit sa ajung la slujba...Ma rog mereu si imi pastrez rugaciunea launtrica,,,oriunde as fii chiar daca nu am posibilitatea sa merg la biserica timp indelungat.....Dumnezeu este peste tot....dupa ce ne curata se afla apoi in interiorul nostru.....Suntem templu al duhului sfant
xenaprintesarazboinica
Postat pe 7 Decembrie 2010 23:22
doamneeee, cred ca te plictisesti singura rau de tot, ce sa faci? asta e
mai mergi la biserica, aici doar te lauzi, parca ai fi un pocait sau vreun martor al lui iehova, cred ca nu ma insel
Laura_M
Postat pe 8 Decembrie 2010 00:37
De la: ica2, la data 2010-12-04 20:22:24Ilsi ,esti o draguta !Mersi pentru mesajele frumoase !Pupici !

Ica,
sora_ilsi
Postat pe 8 Decembrie 2010 21:16
De la: Laura_M, la data 2010-12-08 00:37:38doamneeee, cred ca te plictisesti singura rau de tot, ce sa faci? asta e
mai mergi la biserica, aici doar te lauzi, parca ai fi un pocait sau vreun martor al lui iehova, cred ca nu ma insel
Si tu parca semeni cu un cioroi urat si paduchios
xenaprintesarazboinica
Postat pe 8 Decembrie 2010 22:27
Irina, vorbele astea .... tot Dumnezeu ti le-a trimis????
cricat
Postat pe 8 Decembrie 2010 22:38
De la: cricat, la data 2010-12-08 22:38:11Irina, vorbele astea .... tot Dumnezeu ti le-a trimis????
Pai de ce nu il intrebi pe Dumnezeu?Si ma intrebi pe mine
xenaprintesarazboinica
Postat pe 8 Decembrie 2010 22:52
pai, tu ai o relatie cu Dumnezeu ... mai apropiata....
cricat
Postat pe 8 Decembrie 2010 22:57
De la: cricat, la data 2010-12-08 22:57:19pai, tu ai o relatie cu Dumnezeu ... mai apropiata....
Pai eu de multe ori nici nu gandesc ceea ce vreau sa spun....Ci pur si simplu scriu sau vorbesc lucruri pe care nu le-am analizat eu,sau nu le-am gandit eu...Si doar in timp inteleg daca nu utile si vin de la Dumnezeu....Pt ca spre exemplu,,sunt si multe ispite....care spre exemplu fac sa ma afecteze...nu toate lucrurile vin de la Dumnezeu.....eu fac ceea ce imi spune mie constiinta.....Dar eu nu cred ca Dumnezeu jigneste...Pt ca Dumnezeu este bun.....mai este si firea mea energica care ma face sa fiu repezita,,impulsiva.....si de multe ori asta nu ma ajuta la nimic....dar nici un om nu este perfect....eu fac ceea ce simt...lucrurile care imi produc neliniste si simt ca ar fii gresite nu le fac....dar eu cred ca sunt si lucruri care vin de la firea mea...energica..nu stiu....practic eu il las pe Dumnezeu sa intre in mintea mea....prin smerenie..Si sa gandeasca El in locul meu....Dar nu cred ca Dumnezeu jigneste pt ca Dumnezeu este bun.....cred ca firea mea este de vina,,nu stiu
xenaprintesarazboinica
Postat pe 8 Decembrie 2010 23:11
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-12-08 23:11:34

Pai eu de multe ori nici nu gandesc ceea ce vreau sa spun....

e suficient .... cat am citit....
cricat
Postat pe 8 Decembrie 2010 23:14
o sa ma rog pentru tine...
sora_ilsi
Postat pe 8 Decembrie 2010 23:14
ilsi

ai citit pana la capat?
cricat
Postat pe 8 Decembrie 2010 23:16
Eu ma las in voia energiei...Dar de multe ori nu inteleg tot....Ci doar in timp....Dar cel mai mult mai intereseaza rezultatele.....Ca de inteles,,,nu le poti intelege pe toate...Pt ca sunt multe lucruri si doar in timp le pot inteelege.....Eu de multe ori vorbesc fara sa gandesc....nu analizez lucrurile ci pur si simplu imi ies din gura.....De multe ori nu inteleg....mai sunt si ispite...care ma imping sa gresesc,,,si care par lucruri bune,,,dar ma afecteaza...apoi inteleg ca sunt lucruri inutile si ma stradui sa nu le repet,,,,daca simt ca nu aduc nici un rezultat pozitiv...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 8 Decembrie 2010 23:17
eu cred ca doar rugaciunea mai poate face o minune, cri...
sora_ilsi
Postat pe 8 Decembrie 2010 23:18
De la: cricat, la data 2010-12-08 23:14:17
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-12-08 23:11:34

Pai eu de multe ori nici nu gandesc ceea ce vreau sa spun....

e suficient .... cat am citit....
Nu vreau sa vorbesc dupa gandirea mea...Ci il las pe Dumnezeu sa vorbeasca in locul meu....Si de asta nici nu ma stradui sa imi bat capul...pt ca Dumnezeu stie sa le rezolve pe toate si la ma las in voia lui....imi place sa fiu spontana si sincera
xenaprintesarazboinica
Postat pe 8 Decembrie 2010 23:20
Ilsi.... sa ne rugam sa gandeasca Irina?

pentru asta cred ca avem adepti.... jumatate din forumisti
cricat
Postat pe 8 Decembrie 2010 23:23
Mie imi place sa fiu spontana si sincera....si sa il las pe Dumnezeu sa gandeasca pt mine....Ca este mai destept ca mine si mai bun
xenaprintesarazboinica
Postat pe 8 Decembrie 2010 23:24
surioara ilsi, tot o optimista incurabila ai ramas!
auzi la ea cata naivitate... cica rugaciunea sa o mai faca bine pe irinuca!
iooiii, ca nu mai pot sa scriu... aveti rabdare sa ma opresc din ras si revin
p-asta nici Dumnezeu si Satanail la un loc n-o mai fac bine!
Thor_again
Postat pe 8 Decembrie 2010 23:25
De la: cricat, la data 2010-12-08 23:23:46Ilsi.... sa ne rugam sa gandeasca Irina?

pentru asta cred ca avem adepti.... jumatate din forumisti
la ironiii si tampenii sunteti buni ....numai la lucruri bune nu prea va plac...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 8 Decembrie 2010 23:26
Thor, si ce vezi rau in optimism? Dar in puterea rugaciunii? E drept ca in unele cazuri functioneaza mai greu, cu smulgere de par, dar speranta moare ultima...
sora_ilsi
Postat pe 8 Decembrie 2010 23:29
De la: Thor_again, la data 2010-12-08 23:25:17surioara ilsi, tot o optimista incurabila ai ramas!
auzi la ea cata naivitate... cica rugaciunea sa o mai faca bine pe irinuca!
iooiii, ca nu mai pot sa scriu... aveti rabdare sa ma opresc din ras si revin
p-asta nici Dumnezeu si Satanail la un loc n-o mai fac bine!
Nene mos craciun.....Cred ca aberezi ....Dumnezeu sigur ca ma face bine.....Dumnezeu m-a facut bine...Sunt asa cum mi-ar dorit mereu sa fiu....Apoi daca il vezi pe satana ,,sa ii spui sa nu ma mai deranjeze ca nu ma interesereseaza ofertele lui
xenaprintesarazboinica
Postat pe 8 Decembrie 2010 23:30
ilsuco, eu nu vad nimic rau in optimism... doar ca, zicand ca ar mai putea sa existe ceva care s-o faca bine pe irinuca, dai dovada ca nu esti realista
cum am mai zis, nimic de pe orice lume ati vrea voi nu ar putea s-o mai faca bine p-asta
Thor_again
Postat pe 8 Decembrie 2010 23:30
din toate ironiile astea.... de ani de zile.... tu nu ai invatat nimic.....

cricat
Postat pe 8 Decembrie 2010 23:31
sora_ilsi
Postat pe 8 Decembrie 2010 23:31
irinuco, Dumnezeu sa te faca bine pe tine? sa stii totusi ca are si Dumnezeu rabdarea sa
tu ii cam fortezi mana
Thor_again
Postat pe 8 Decembrie 2010 23:33
De la: cricat, la data 2010-12-08 23:31:44din toate ironiile astea.... de ani de zile.... tu nu ai invatat nimic.....

Eu pai eu iau doar lucrurile pozitive si care consider eu ca sunt utile...Si pe cele negative nici nu le iau in consideratie pt ca nu ma caracterizeaza.......
xenaprintesarazboinica
Postat pe 8 Decembrie 2010 23:36
n-auzi, bre, ca e-asa cum si-a dorit sa fie?
of, eu ma straduiesc de tz ani sa fiu asa cum mi-as dori sa fiu...
sora_ilsi
Postat pe 8 Decembrie 2010 23:36
Thorele, daca ma rog si eu mai mult, crezi ca o sa pot sa fiu vreodata asa cum mi-as dori mereu sa fiu, vorba irinucii?
sora_ilsi
Postat pe 8 Decembrie 2010 23:38
De la: Thor_again, la data 2010-12-08 23:33:30irinuco, Dumnezeu sa te faca bine pe tine? sa stii totusi ca are si Dumnezeu rabdarea sa
tu ii cam fortezi mana
Asa este Dumnezeu cam si-a pierdut rabdarea cu voi....Dumnezeu nu ii prea place pe barbati,,pt ca sunt mincinosi si diabolici...si egoisti
xenaprintesarazboinica
Postat pe 8 Decembrie 2010 23:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Femeia varsator se potriveste ccu un capricorn sau cu un leu?? 50 De la: iulianbiciclist 17 Decembrie 2010 11:00
Cine mi-a furat peruca? 54 De la: Sarikiz 13 Mai 2013 10:48
asteptari intr-o relatie 272 De la: fengari 24 Iunie 2011 23:05
eu berbec, el berbec 6 De la: garbo172683 24 Noiembrie 2010 21:12
cum sa faci bani multi repede 0 De la: 29 Decembrie 2010 22:45
Setari Cookie-uri