lucrurile pozitive si negative ..... din punctul tau de vedere.... ce este foarte diferit de al nostru. |
||
cricat Postat pe 8 Decembrie 2010 23:42 |
||
---|---|---|
De la: cricat, la data 2010-12-08 23:42:10lucrurile pozitive si negative ..... din punctul tau de vedere.... ce este foarte diferit de al nostru.Mie imi place sinceritatea,,altruismul.sa fiu..spontana....sa fiu cinstita si altii sa fie cinstiiti si sinceri cu mine si recunoscatori si altruisti |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 8 Decembrie 2010 23:45 |
||
Mai bine spus..Imi plac oamenii cu bun simt,cinstiti,altruisti si recunoscatori si pozitivi.......Imi place sa comunic sa fiu deschisa spontana...Si sa imi traiesc viata alaturi de oameni pozitivi si de valoare morala......Nu ma incurc cu oameni neseriosi si care sunt nesinceri si fara bun simt...Pt ca pe acesti oameni ii simti.....De asta nici nu ii plac...Ma rog pt ei sa le de-a Dumnezeu sanatate si gandire pozitiva,,nu le doresc raul chiar daca ei mi-l doresc mie,,,Imi vad de treaba mea...Si lasa-i sa rada cat vor...cu cat fac rautati cu atata este mai rau pt ei,,ca se apropie dracul de ei si ii chinuie sufleteste.....Dar fiecare are dreptul sa aleaga si sunt asa cum doresc ei...Eu una imi vad de drumul meu si ii las fiecare sa traiasca asa cum vor,,pt ca nu poti obliga pe oameni sa gandeasca ca tine..II SFATUIESC,,DACA NU vor sa asculte,,eu imi vad de treaba mea,nu ii lepad din inima mea si ma rog pt ei...Dar prefer sa pastrez distanta,,, | ||
|
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 9 Decembrie 2010 13:06 |
||
irinuco, la spusele tale sa inteleg ca Dumnezeu e femeie? aoleu, daca si Dumnezeu e dezamagit de barbati se duce naibii totul mah, eu am vorbit cu El, si crede-ma, e un El, si n-are nici o treaba cu barbatii ci cu acei oameni prin care, cica se expima El pe bune acum, vin sarbatorile, fati-le mai frumoase si poate pana la anul o sa gandesti si tu putin ( doar tu ai zis ca nu gandesti, cred ca incep sa inteleg) |
||
Laura_M Postat pe 11 Decembrie 2010 10:42 |
||
De la: Laura_M, la data 2010-12-11 10:42:30irinuco, la spusele tale sa inteleg ca Dumnezeu e femeie?Dumnezeu este un duh...Iisus a fost barbat...Dar a fost drept si altruist,nu se poate compara cu barbatii din ziua de azi......Apoi de gatit saa gateasca barbatii...Pt ca oricum bani nu prea aduc in casa.Ma refer la alte femei....Eu oricum daca o sa ma casatoresc.O sa gatesc atunci cand am eu chef..Daca barbatul vrea mancare gatita,are doua maini sa isi faca....Ca eu nu sunt servitoarea nimanui....Asta nu inseamna ca daca Iisus a fost barbat,,trebuie sa asculti de barbat..De barbat trebuie sa asculti doar daca este un barbat drept..Si face lucrurile corecte ca sa ii fie bine si la femeie....Nu ca pt faptul ca Dumnezeu a fost barbat....Trebuie sa ii accepti rautatile si egoismul barbatului.....Cele 10 porunci sunt valabile si pt barbati si pt femei |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 11 Decembrie 2010 13:22 |
||
Barbatii rai nu se schimba....Noi oamenii nu avem putere sa schimbam latura negativa a unui barbat sau a oamenilor in general..Latura negativa si-o schimba barbatii doar daca vor...Dar multi nu vor...Barbatii rai cauta femei cumsecade ca sa profite de pe urma lor,,ca sa ii intretina....Crezi ca un barbat caruia ii merge bine pt ca are o femeie cumsecade alaturi de el,va vrea sa se schimbe...Oamenii se schimba doar atunci cand le merge rau...De asta cred ca cel mai bine sa nu mai sperati sa schimbati barbatii rai ci lasati-i sa se dea cu capul de pereti si sa se schimbe singuri,,nu mai aruncati margaritare la porci...Barbatii rai le trebuie femei rele tot ca ei,,,ca sa isi faca rau,unul la altul ca sa vada cum este...Si atunci cand vor vedea cum este,,poate se vor schimba..Dar eu nu cred ca un barbat rau care are o femeie cumsecade se va schimba,,ci din contra va chinui femeia cumsecade pt ca va stii ca este inofensiva...De asta nu mai visati voi sa schimbati pe barbati,,ci cautativa barbati inteligenti,,si lasati-i pe barbatii rai sa isi traiasca viata asa cum vor ei,,si sa isi caute femei pe masura lor...Cand vor vedea ca nu este bine sa fii rau,,ca nu ai nimic de castigat de pe urma rautatii,,,poate se vor schimba si vor lucra mai mult la latura pozitiva |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 11 Decembrie 2010 13:24 |
||
De la: Laura_M, la data 2010-12-11 10:42:30irinuco, la spusele tale sa inteleg ca Dumnezeu e femeie?Eu cred ca tu nu gandesti..Pt ca nu ai inteles ;a ce m-am referit eu....Eu vorbesc doar ceea ce imi inspira Duhul Sfant....Il las pe Dumnezeu sa gandeasca pt mine...Si apropo Dumnezeu este drept...Nu ma iau dupa invataturile altor oameni,,care te invata doar lucruri rele ca sa iti mearga rau..Pt ca oamenii tin lucrurile bune pt ei si ii invata pe ceilalti doar lucruri rele ca sa nu le mearga mai bine decat cum le merge lor....Oameniii poztivi,,,sunt altruisti si spontani,,sinceri si curati la minte |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 11 Decembrie 2010 13:29 |
||
Ilsi ,cred in puterea rugaciunii ... La Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putina ... Poate sa fie valabil si in cazul Irinei ,totusi ...e bine ca isi constientizeaza starea ... Pupici ! |
||
ica2 Postat pe 12 Decembrie 2010 18:57 |
||
De la: ica2, la data 2010-12-12 18:57:32Ilsi ,cred in puterea rugaciunii ...rau ca nu constentizezi starea ta |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 12 Decembrie 2010 21:21 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=oEpScXDYb74&feature=related |
||
LILO Postat pe 12 Decembrie 2010 21:27 |
||
Ce mai fac broscutele mele cele urate? | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 12 Decembrie 2010 21:34 |
||
care este |
||
bluelight Postat pe 12 Decembrie 2010 21:45 |
||
Eu cred ca fariseii nu l-au suportat pe Iisus ...Pt ca Iisus ii contrazicea nu era de acord cu formalismul lor..Iisus era sincer,,,de asta cred ca nu era suportat de ceilalti pt faptul ca vroia sa schimbe regulile lor....Iisus era sarac....Oamenii se uitau mai mult la eticheta...Ceea ce se intampla in ziua de azi....Daca esti sincer,,,ai mult de suferit din partea oamenilor daca vrei sa faci tu reguli pozitive si nu vreai sa te integrezi la negativul lor...Pt ca la sarsaila nu ii place sinceritatea si de asta oamenii sinceri au neplaceri...Dar pe pamant este normal sa ai neplaceri,,pt ca doar noi am lasat mizeria,rautatea si ipocrizia ca sa se adune....Chiar daca suntem sinceri si avem neplaceri,,,nu trebuie sa renuntam sa fim sinceri...NePLACERI avem toti....Dar daca ai credinta si esti cuminte...sincer si drept...sa faci lucrurile in asa fel incat sa iti fie bine si tie si la altii,,Dumnezeu te va ajuta sa nu te scufunzi in mizerie....Si sa te ajute sa te pastreezi curat... | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 12 Decembrie 2010 21:50 |
||
Daca oamenii ar fii sinceri,,am avea viata mai fericita..Si totusi vor fii nepotriviri.....Oamenii s-ar completa prin calitati...Pt ca fiecare om detine o parte de informatii,,,nici un om nu este perfect,dar cu totii putem avem calitati umane....si ne putem completa unii pe altiii,,ce nu are unul are celalt | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 12 Decembrie 2010 21:54 |
||
delirium tremens | ||
bluelight Postat pe 12 Decembrie 2010 22:00 |
||
Multi oameni nu le place sa vorbeasca despre relatia lor cu Dumnezeu.Pt ca le este frica de necazuri...Dar necazuri au toti oameniii,,,pt ca din cauza greselilor noastre sunt necazuri pe pamant..Ca daca am fii respectat poruncile,,,noua ne-ar fii fost bine si am trai fericiti unii cu ceilalti...Noi am fii sinceri,,chiar daca nu suntem perfecti,am fii avut calitati umane de oameni normale | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 12 Decembrie 2010 22:20 |
||
De la: bluelight, la data 2010-12-12 22:00:18delirium tremens da, tremens de-ala, de la tuica... |
||
sora_ilsi Postat pe 12 Decembrie 2010 22:35 |
||
trilulilu ii zice, nimic nu stiti | ||
Freya_ Postat pe 12 Decembrie 2010 22:37 |
||
Irina ,te iubesc fata draga .. Asta e diferenta ..nu te invinuiesc cu nimic .. Stiu ca si Dumneseu te iubeste si noi toti ...de pe acest topic ... Nu mai fi rautaciasa ...crezi ca n-am altceva mai bun de facut ,decat sa intru in discutii contradictorii cu tine sau cu altcineva de pe aici ... Sincer ,doresc sa comunicam in pace... HAR SI PACE de la Domnul nostru Isus Hristos ! |
||
ica2 Postat pe 13 Decembrie 2010 20:55 |
||
Pai nici mie nu imi place sa ma contrazic...Dar altii ma contrazic pe mine...Eu sunt doar sincera....eu nu sunt o ipocrita....nici nu trebuie sa faci ce fac eu...Mie imi place asa cum sunt eu..Fiecare om are firea lui..Si nu imi place ca sa ma calce cineva pe coada..Pt ca eu nu sunt carpa de sters pe jos...Mie imi place sa fiu corecta...Sa fac lucrurile in asa fel incat sa fiu si eu multumita si altii la fel....nici eu nu am nimic cu tine...Ci doar eu imi vad de treaba mea si nu ma intereseaza parerile celorlalti despre mine....Daca ma cred sonata,,este parerea lor,,dar nu si parerea mea | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 13 Decembrie 2010 22:29 |
||
Da,apreciez sinceritatea ta, Irina ...dar fiecare dintre noi avem pareri diferite ,e normal sa fie asa ,si totusi nu ne jignim ...E gresit sa crezi ,(si sa nu te superi ca iti zic..) daca cineva nu este de acord cu parerea ta . persoanei respective te adresezi cu replici rautatacioase . Consider, ca trebuie sa tinem cont si de parerea altora .... |
||
ica2 Postat pe 15 Decembrie 2010 22:41 |
||
Ne apropiem de un eveniment important din istoria omenirii,fie ca Hristos sa se nasca si in Betleemul sufletului nostru .Va urez tuturor un Craciun Fericit ! | ||
ica2 Postat pe 23 Decembrie 2010 14:09 |
||
De la: xenaprintesarazboinica, la data 2010-12-13 22:29:14 Pai nici mie nu imi place sa ma contrazic...Dar altii ma contrazic pe mine...Eu sunt doar sincera....eu nu sunt o ipocrita....nici nu trebuie sa faci ce fac eu...Mie imi place asa cum sunt eu..Fiecare om are firea lui..Si nu imi place ca sa ma calce cineva pe coada..Pt ca eu nu sunt carpa de sters pe jos...Mie imi place sa fiu corecta...Sa fac lucrurile in asa fel incat sa fiu si eu multumita si altii la fel....nici eu nu am nimic cu tine...Ci doar eu imi vad de treaba mea si nu ma intereseaza parerile celorlalti despre mine....Daca ma cred sonata,,este parerea lor,,dar nu si parerea mea ma faci sa rad,tie nu iti place sa te contrazici??tu,care esti contrara tuturor parerilor de pe acest forum??95 % de aici nu sunt de acord cu bazaconiile care le indrugi dimineata,pranz si seara.......totusi continuui sa aberezi... noroc ca este o tara libera altfel erai decapitata |
||
anaROBERT Postat pe 23 Decembrie 2010 14:17 |
||
De la: ica2, la data 2010-12-15 22:41:08Da,apreciez sinceritatea ta, Irina ...dar fiecare dintre noi avem pareri diferite ,e normal sa fie asa ,si totusi nu ne jignim ...E gresit sa crezi ,(si sa nu te superi ca iti zic..) daca cineva nu este de acord cu parerea ta . persoanei respective te adresezi cu replici rautatacioase . Consider, ca trebuie sa tinem cont si de parerea altora ....Pai de la altii trebuie sa iei doar ce este pozitiv...Dar de la unii chiar nu ai nimic ce sa iei,,pt ca unii sunt degradati in totalitate din punct de vedere moral |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 23 Decembrie 2010 14:17 |
||
De la: ica2, la data 2010-12-23 14:09:23Ne apropiem de un eveniment important din istoria omenirii,fie ca Hristos sa se nasca si in Betleemul sufletului nostru .Va urez tuturor un Craciun Fericit ! Si tie la fel, Ica draga! |
||
sora_ilsi Postat pe 23 Decembrie 2010 15:21 |
||
De la: anaROBERT, la data 2010-12-23 14:17:29eu una cred ca tu ai fii decapitat..Pt ca eu m-as pune bine cu presedinteleDe la: xenaprintesarazboinica, la data 2010-12-13 22:29:14 Pai nici mie nu imi place sa ma contrazic...Dar altii ma contrazic pe mine...Eu sunt doar sincera....eu nu sunt o ipocrita....nici nu trebuie sa faci ce fac eu...Mie imi place asa cum sunt eu..Fiecare om are firea lui..Si nu imi place ca sa ma calce cineva pe coada..Pt ca eu nu sunt carpa de sters pe jos...Mie imi place sa fiu corecta...Sa fac lucrurile in asa fel incat sa fiu si eu multumita si altii la fel....nici eu nu am nimic cu tine...Ci doar eu imi vad de treaba mea si nu ma intereseaza parerile celorlalti despre mine....Daca ma cred sonata,,este parerea lor,,dar nu si parerea mea |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 24 Decembrie 2010 23:14 |
||
da, am o relatie mai speciala cu Dumnezeu, dar nu o sa o explic aici, e una personala | ||
casperphantom Postat pe 25 Decembrie 2010 11:54 |
||
De la: casperphantom, la data 2010-12-25 11:54:41da, am o relatie mai speciala cu Dumnezeu, dar nu o sa o explic aici, e una personalainseamna ca iti este rusine cu ea |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 25 Decembrie 2010 23:52 |
||
Mie nu imi este rusine sa povestesc despre relatia mea cu Dimnezeu..Si nu imi pasa de ceea ce zic preotii care ii invata pe oameni ca sa fie doar pt ei....Asta este gandirea mea si nu este rusine cu ea si o sa o expun,,,nu imi pasa de ce zic altii care sunt lasi si le este rusine sa povesteasca despre relatia lor personala cu Dumnezeu...Mie nu imi este rusine de asta mi-o si expun pt ca fiecare om are dreptul ca sa o faca | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 25 Decembrie 2010 23:57 |
||
Caspe,ma bucurca ai o relatie personala cu Dumnezeu ...este important sa ocupe El primul loc in viata ta ...Iti doresc Sarbatori Fericite alaturi de toti dragi tie ! | ||
ica2 Postat pe 26 Decembrie 2010 14:11 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
bancurile cu ' blondele sunt proaste'-o frustare? | 5 | De la: anakin 8 Octombrie 2010 15:27 |
ijefalva | 22 | De la: ready_vivus 15 Noiembrie 2009 20:44 |
Ce simt???I | 59 | De la: garbo088708 3 Mai 2013 10:03 |
|
||
Declinul societatii! | 73 | De la: Elle2011 14 Ianuarie 2013 11:29 |
Gemeni- Scorpion | 4 | De la: garbo_4782 18 Iulie 2012 23:08 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară