AI�O�RELATIE�CU�DUMNEZEU�?

Intrebarea mea:�Ai o relatie cu Dumnezeu ?�se refera la o relatie reala cu un Dumnezeu adevarat...Toti putem sa credem in �ceva� atunci cand suntem deznadajduiti ,bolnavi,in problemle de tot felul,dar fara sa ne inchinam adevaratului Creator...Cunosc multe cazuri din ambele tabere sa spun asa ...vieti schimbate,vindecari miraculoase in urma relatiei cu Hristos ,si vieti distruse, in urma intoarcerii spatelui Aceluia care inca cheama persoane la o relatie de prietenie cu El:�Veniti la Mine toti cei truditi si impovarati.... ,ca Eu va voi da odihna sufletelor voastre.�
ica2
Postat pe 8 Ianuarie 2011 14:58
si de unde stii tu care e ala adevarat?
De la popa din colt?
quasaria
Postat pe 8 Ianuarie 2011 15:10
Cred ca intrebarea este de introspectie, pentru ca sunt destui care nici nu cred in Dumnezeu, deci cum ar putea avea o relatie cu El?

Si mai cred ca ar fi frumos si incurajator, pentru mine cel putin, sa stiu cum isi dezvolta si altii relatia lor cu Dumnezeu...vazand clar rautatea celor care nu au nici o relatie cu Dumnezeu, pentru ca e imposibil sa spui ca ai o relatie cu Dumnezeu pe care nu-L vezi atata vreme cat urasti si nu esti in stare de o relatie normala cu aproapele tau, pe care-l vezi?
sora_ilsi
Postat pe 8 Ianuarie 2011 19:09
ilsi, "aproapele" astia sint multi, depinde la care te referi: cu cine sa n-ai o relatie normala? Cu toti? Atunci e anomalie..
quasaria
Postat pe 8 Ianuarie 2011 22:32
Cateodata ma simt asa trista pt ca nimeni nu ma iubeste,nimeni nu imi vrea binele...Majoritatea vor sa ma doboare...Zic ca te iubesc dar faptele lor demostreaza altceva..Fiecare cauta doar interese,,,nimeni nu imi vrea binele...Este greu sa nu ai pe nimeni cui sa iti deschizi inima...Pt ca aproape nimeni nu merita,,,Pt ca majoritatea oamenilor sunt distructivi,,umbla doar sa te distruga....Sa te doboare...Numai Dumnezeu ma iubeste...si imi vrea binele mie si altii...Dar oamenii nu ma iubesc.....Daca las garda jos,,,toti imi vor doar raul si vor sa ma doboare sa ma distruga.....
xenaprintesarazboinica
Postat pe 8 Ianuarie 2011 22:51

Asa,si?
AMELYY
Postat pe 8 Ianuarie 2011 22:54
De la: quasaria, la data 2011-01-08 22:32:46ilsi, "aproapele" astia sint multi, depinde la care te referi: cu cine sa n-ai o relatie normala? Cu toti? Atunci e anomalie..
Pai o relatie buna cu aproapele poti avea....Daca oamenii si-ar vedea macar de treaba lor...Sa nu mai fie dusmanosi.....Chiar daca nu ii iubesti..Macar sa nu ii urasti,,sa iti vezi de treburile tale...Sa nu umbli ca sa distrugi pe nimeni...Sa fii cuminte si sa iti vezi dfe treaba ta....Dupa ce te intaresti in credinta si sa fii statornic in gandirea ta,,poti sfatui pe altiii....Dar cel mai important sa nu faci rau nimanui,,sa iti vezi de treburile tale....sa nu dusmanesti,,sa nu invidiezi..Sa nu umbi sa distrugi pe nimeni....
xenaprintesarazboinica
Postat pe 8 Ianuarie 2011 23:04
esti cu capu, intr-o postare repeti de nu stiu cate ori ce vrei sa zici, nu crezi ca e suficient sa vedem odata aberatiile, irinuco?
vezi-ti de drum singura, nu vrea nimeni sa te doboare, si daca ar fi asa, te-as trimite la produs, sincer, asa sa te desmortesti un pic
Laura_M
Postat pe 8 Ianuarie 2011 23:05
De la: Laura_M, la data 2011-01-08 23:05:13esti cu capu, intr-o postare repeti de nu stiu cate ori ce vrei sa zici, nu crezi ca e suficient sa vedem odata aberatiile, irinuco?
vezi-ti de drum singura, nu vrea nimeni sa te doboare, si daca ar fi asa, te-as trimite la produs, sincer, asa sa te desmortesti un pic
Pai nu vrei sa ma distrugi,pt ca umbli sa ma prostesti ca apoi sa ma trimiti la produs sa te intretin din munca mea....Pt ca astia sunt barbatii....eu sa imi bat capul si tu sa dormi si sa mananci
xenaprintesarazboinica
Postat pe 8 Ianuarie 2011 23:09
cand iti zic ca ai probleme, te superi
1 nu sunt barbat
2 si daca as fi, nu ne cunoastem, nu esti propietatea mea, cum sa te fortez sa faci ceva?

nici sa maturi la margine de drum nu te-as pune.. nu esti in stare, esti puturoasa, oare asa te invata Dumnezeu, sa-ti gasesti unul cu bani si tu sa stai ca o cloca?
am impresia ca ti se acorda prea multa atentie
Laura_M
Postat pe 8 Ianuarie 2011 23:28
De la: Laura_M, la data 2011-01-08 23:28:49cand iti zic ca ai probleme, te superi
1 nu sunt barbat
2 si daca as fi, nu ne cunoastem, nu esti propietatea mea, cum sa te fortez sa faci ceva?

nici sa maturi la margine de drum nu te-as pune.. nu esti in stare, esti puturoasa, oare asa te invata Dumnezeu, sa-ti gasesti unul cu bani si tu sa stai ca o cloca?
am impresia ca ti se acorda prea multa atentie
Asa sa imi iau un barbat si sa il las pe el sa stea ca o cloca....Eu sunt femeie,,ma ocup de casa de copiii,,,de educatia lor..Si barbatul ca sa aduca bani in casa....Ca de asta ii barbat....Ca doar nu mi-oi lua barbat ca sa il pun la oglinda
xenaprintesarazboinica
Postat pe 8 Ianuarie 2011 23:34
de ce te-ar pune pe tine in oglinda, chiar crezi ca meriti?
de ce ma citezi cand doar eu iti raspund? chiar nu meriti sa fii bagata in seama
Laura_M
Postat pe 8 Ianuarie 2011 23:38
laurici plictisita mamii de te bati cu lupty
floare_cu_colti
Postat pe 8 Ianuarie 2011 23:49
sunt de planton in seara, si ce sa fac si eu Floareo?
Laura_M
Postat pe 8 Ianuarie 2011 23:54
eeeeee atunci servici usor si nervi de otel
floare_cu_colti
Postat pe 8 Ianuarie 2011 23:57
nu rezist, cedez repede si mai bine ma duc sa bat un cui, parca suna mai bine
Laura_M
Postat pe 9 Ianuarie 2011 00:04
De la: quasaria, la data 2011-01-08 15:10:55si de unde stii tu care e ala adevarat?
De la popa din colt?

Daca te duci dupa "popa din colt" sau citesti Biblia cum spun preotii devi foarte repede ateu. Vorbesc din experienta proprie. Parintii mei au vrut sa devin un "bun crestin", bunicul meu a zis ca o sa faca popa din mine, m-am crescut pe curtea bisericii, am "cunoscut" Biblia de la cap la coada dar la 12 ani, am zis ca e minciuna tot si eu sunt Dumnezeul meu si daca vreu ceva o sa am, pentru ca eu sunt stapanul si creatorul meu. Am rupt toate legatura cu bisereci, crestini, Biblia si de tot ce apartine de crestinism si Dumnezeu.
Dupa acest eveniment am trait ca un prin�. Ca copil aveam de toate, in liceu anual eram la olimpiade nationale, am intrat pe locul trei la facultate cu nota 9,57 la concursul de admitere, dupa un an m-am transferat in strainatate la facultate, unde am primit un job excelent castigam in vremea acela peste 2000 de marci germane. Practica am facut la una din cele mai prestigioase firme la nivel mondial. Dupa facultate am lucrat la firma respectiva ca manager de portofoliu. Castigam bine (7200 marci germane/luna) aveam de toate vila, masina, sotie copil etc
Intro zi in 28 noiembrie '99 am pierdut intr-o singura ora pe toate. Sotia mea a plecat cu prietenul meu de copilarie, cu masina mea, cu copilul meu, cu bani mei etc. Intr-o ora am ramas pe strada cu 30 de marci.
Prima data am zis ca visezi asa ceva nu se poate intampla. Mi a trebuit un an sa ma trezesc ca asta nu e vis, ci realitatea.
Am zis: daca asta e realitatea atunci eu nu vreu sa traiesc. M-am dus in farmacii am zis ca sund medic si am nevoie de somnifere. Am fost in fiecare farmacie si am reusit sa adun 500 de somnifere care am inceput sa mananc cu suc si napolitane.
Dupa ce am mancat 270 am adormit, dar celalat zi m-am trezit fresh si odihnit. Am mai avut 200 buc pe care l-am mancat. Am dormit 3 zile dupa care m-am trezit odihnit.
Cand am vazut ca medicamentele nu au nici un efect, m-am pus in vana si am taiat venele, dar a venit la mine in vizita un prieten foarte bun din Romania la care am lasat o cheie sa poate intra si daca sunt eu in delegatie. Ma gasit si ma dus la spital.
La spital dupa ce am revenit, am intalnit un om care care a sarit in fata trenului si a ramas fara picioare si fara maini, dar a supravetuit si el mi a zis dute acasa si multumeste lui Dumnezeu ca esti sanatos.
Cand am ajuns acasa am deschis Biblia si sa deschis la Marcu 16: 17-18 "Iata semnele care vor insoti pe cei ce vor crede: .......; daca vor bea ceva de moarte, nu-i va vatama."
In momentul acela am acceptat ca Dumnezeu exista si ma iubeste mai mult decat eu pe mine.
Am luat Biblia si am citit iar cu atentie de la cap la coada si am dat seama ca lucrurile esentiale sunt scrise in Biblie si sunt foarte clare si pe intelesul tuturori. Esenta Bibliei e foarte clara si nu trebuie sa te duci la preot ca sa intelegi, daca te duci n-o sa intelegi nimic.

De atunci viata mea sa schimbat radical. Nu mai sunt egoist si iubesc pe apropiatii mei si tot cei alnostru si sunt dispus sa-l apar aceste valori cu orice pret.
( Cine sunt apropiatii mei? - le gasesti in Noul Testament)

Deci raspunsul la intrebarea ta " de unde stii tu care e ala adevarat? " , cand simti ca te iubeste mai mult decat tu pe tine.

Euronationalist
Postat pe 9 Ianuarie 2011 16:53
De la: xenaprintesarazboinica, la data 2011-01-06 12:35:23Pai eu imi doresc sa fiu acceptata si sa devin desavarsita....Numai ca este foarte greu si eu cateodata simt ca nu mai am rabdare

Esti de mult acceptat de Tatal Meu Ceresc !
Un barbat, fratele meu Iisus te-a mantuit ! - Ce altceva doresti ?

Eu cred ca daca si tu accepti pe ei si vei face voia lor, vei primi un barbat adevarat care iti traieste in visele ascunse si nu in gandurile prezente.

Pentru asta trebuie sa te rogi ( rugaciunea este o stare sufleteasca si nu o poezie ) si trebuie sa traiesti in prezent, nu in viitor si nu in trecut, pentru ca nu poti inainta bine pe drum cu o masina conducand aceasta din oglinzi retrovizoare !
Euronationalist
Postat pe 9 Ianuarie 2011 17:17
Euronationalist,impresionanta povestea ta....sincer ma bucur cand intalnesc crestini ca tine .Fie laudat Dumnezeu !
ica2
Postat pe 9 Ianuarie 2011 22:06
De la: Euronationalist, la data 2011-01-09 17:17:12
De la: xenaprintesarazboinica, la data 2011-01-06 12:35:23Pai eu imi doresc sa fiu acceptata si sa devin desavarsita....Numai ca este foarte greu si eu cateodata simt ca nu mai am rabdare

Esti de mult acceptat de Tatal Meu Ceresc !
Un barbat, fratele meu Iisus te-a mantuit ! - Ce altceva doresti ?

Eu cred ca daca si tu accepti pe ei si vei face voia lor, vei primi un barbat adevarat care iti traieste in visele ascunse si nu in gandurile prezente.

Pentru asta trebuie sa te rogi ( rugaciunea este o stare sufleteasca si nu o poezie ) si trebuie sa traiesti in prezent, nu in viitor si nu in trecut, pentru ca nu poti inainta bine pe drum cu o masina conducand aceasta din oglinzi retrovizoare !
Pai stiu ca Dumnezeu ma iubeste si m-a acceptat pt ca este bun...Dar mi-ar placea ca si oamenii sa ma accepte si sa ma iubeasca macar un pic...Eu le vreau binele....Mi-ar placea ca si oameniii sa imi vrea binele si sa ma iubeasca macar un pic...Dar sa imi demostreze asta prin fapte....
xenaprintesarazboinica
Postat pe 10 Ianuarie 2011 00:30
De la: Euronationalist, la data 2011-01-09 16:53:52
Deci raspunsul la intrebarea ta " de unde stii tu care e ala adevarat? " , cand simti ca te iubeste mai mult decat tu pe tine.

intrebarea era "care", nu cind. Mesajul tau raspunde la "cind", intr-adevar. Si raspunde bine.
Dar cum ai identificat ca e un dumnezeu crestin?
Sau e doar cel pe care l-ai avut la indemina?!

Iubirea de sine, pina la urma, sta si la baza tuturor religiilor satanice... E chiar piatra de temelie.

quasaria
Postat pe 10 Ianuarie 2011 08:42
Acum am inteles de ce nu ma iubesc pe mine oamenii chiar daca eu ii iubesc pe ei si vreau sa ii ajut.....Cred ca un om care nu face voia lui Dumnezeu nu are cum sa asimileze binele si iubirea pt ca necuratul nu il lasa pt ca face voia lui si el necuratul are puterea asupra lui....Pt ca sa gandim logic...Asa cum un om care se chinuie sa traiasca curat si sa faca voia lui Dumnezeu,,Dumnezeu il ajuta sa vada raul si sa nu il asimleze,,dar ii da omului libera alegere...Pe cand satana obliga omul ca sa ii tina sufletul...De asta un om se chinuie pana sa intelega ce vrea Domnul de le el...Nu Dumnezeu chinuie omul,ci necuratul chinuie omul pt ca nu vor sa iasa din el si sa il lase pe om sa se curete si sa isi dedice viata lui Dumnezeu....Pt ca uite de ce cred ca un om nu apreciaza iubirea si bunatatea...Pt ca are grija necuratul sa ii semene ganduri de ura si aducere aminte a grselilor care ti le-a facut omul care are nevoie de ajutorul tau sau oamenii in general.....Atata timp cat omul salbaticeste si nu face voia lui Dumnezeu,niciodata nu ma va putea iubi curat si neconditionat pt ca nu il va lasa necuratul,,daca el face voia lui....pt ca diavolul nu vrea ca oamenii sa traiasca fericiti si in iubire si mereu seamana ganduri de ura,rautate si invidie in mintea oamenilor......Dar oamenii le pot ignora,,dar are nevoie de ajutorul lui Dumnezeu,,,,Pt ca noi singuri nu putem lupta imptriva rautatii...Ci doar Domnul lupta prin noi impotriva rautatii pt ca vrea sa ne ajute sa nu ne mai chinuim atata...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 10 Ianuarie 2011 12:12
De la: quasaria, la data 2011-01-10 08:42:10
De la: Euronationalist, la data 2011-01-09 16:53:52

intrebarea era "care", nu cind. Mesajul tau raspunde la "cind", intr-adevar. Si raspunde bine.
Dar cum ai identificat ca e un dumnezeu crestin?
Sau e doar cel pe care l-ai avut la indemina?!

Iubirea de sine, pina la urma, sta si la baza tuturor religiilor satanice... E chiar piatra de temelie.

Ia si te pocaieste fii cuminte si Dumnezeu te va ajuta sa fii si tu iubit neconditionat....Poate cu mine Dumnezeu are alte planuri....Dar imi face placere ca ma ajuta sa iii ajut pe oameni si sa ma ajut pe mine..Cu toate ca eu stiu ca nu merit nimic......Dar daca oamenii sunt fericiti atunci si eu sunt fericita si multumita cand ii vad pe ei fericiti si multumiti
xenaprintesarazboinica
Postat pe 10 Ianuarie 2011 12:16
mie imi spuneai sa ma pocaiesc si sa fiu cuminte?
Sau asa... in general?
quasaria
Postat pe 10 Ianuarie 2011 21:18
De la: quasaria, la data 2011-01-10 21:18:58mie imi spuneai sa ma pocaiesc si sa fiu cuminte?
Sau asa... in general?
Pai ma refeream la tine si prietenii mei...Eu nu am nevoie sa ma casatoresc....Ci poate as avea nevoie de un barbat pt ca sa am mai mult timp pt mine sa nu mai trebuiasca sa muncesc asa de mult si sa imi bat capul..../Ca daca imi iau barbat atunci viata mea o sa devina mai usoara,,le las pe toate in grija barbatlui ca doar de asta ma casatoresc,sa fiu protejata,ajutata,,pt ca eu sunt femeie
xenaprintesarazboinica
Postat pe 11 Ianuarie 2011 14:52
tot n-am inteles ce legatura am eu cu maritatul tau....
quasaria
Postat pe 11 Ianuarie 2011 21:18
Pai da...Pt ca de asta multi oameni merg la biserica daca ei nu fac voia lui Dumnezeu...Teoretic stiu multe,,,dar practic sunt zero..Pt ca necuratul nu il lasa pe omul care face voia lui,,sa asimileze lucrurile bune..Chiar daca cineva iti vrea binele,,,necuratul iti da ganduri de ura si sa il indepartezi pe acel om care practic vrea sa te ajute sa ai pace in suflet si sa iti demostreze ca acolo cineva sus in Cer te iubeste si vrea sa te ajute...Daca nu te pocaiesti de pacate si sa te stradui sa scapi de patimile cu care te-ai obisnuit...O sa fie cam greu,,pt ca la necuratul nu ii place sa isi piarda oamenii.Dar daca omul se straduie,,si se smereste....Dumnezeu il va ajuta,,sa se curete de cele rele si sa poata asimila lucrurile bune.....
xenaprintesarazboinica
Postat pe 11 Ianuarie 2011 23:03
Pt ca practic ce inseamna Smerenia....Smerenia inseamna sa nu te mai increzi in tine in mintea ta si sa il lasi pe Dumnezeu sa intre in mintea ta si sa te conduca pe Drumul Drept...Stiu ca atunci cand omul se pocaieste si intra in mintea lui....Omul dupa ce se va curata de rele,,,va incepe sa doreasca sa ii ajute si pe altii sa iubeasca pe Dumnezeu si sa nu mai fie asa chinuiti sufleteste.Pt ca Dumnezeu este contructiv,,vrea sa repare prin noi oamenii pocaiti slujitori lui ceea ce am sticat noi oamenii...Pt ca mintea ti se va schimba,,vei incepe sa vezi oamenii cu altii ochi,iti va fii mila de ei....Trebuie sa arzi sa ii ajuti pe altii chiar daca doare pt ca vei vedea nerecunostinta lor si te va afecta pt ca ca tu practic cu ajutorul lui Dumnezeu ii iubesti pe oameni,vrei sa ajuti dar iubirea ta nu va fii reciproca,,ci ti se vor intoarce ocari,,pt ca ei daca traiesc in pacate si sub influenta celui rau,,,sarsaila nu ii va lasa sa asimileze binele si practic ei nici nu vor putea intelege ca tu le vrei binele,,,pt ca diavolul le va da ganduri de ura ca sa te indeparteze de ei si sa nu ii mai ajuti...Dar tu trebuie sa nu ii urasti ci sa te rogi pt ei.....Sa le doresti binele...Pt ca necazurile si supararile sunt din cauza noastra,,,ca nu am ascultat,,nu am respectat poruncile,am trait in intuneric pt ca Dumnezeu nu se apropie de mizerie si de pacat....De asta este nevoie de pocainta si de smerenie,sa il lasam pe Dumnezeu sa intre in mintea noastra si sa ne ajute sa asimilam binele si sa devenim oameni normali,,sa ii iubim pe ceilalti oameni sa dorim sa ii ajutam sa se contruiasca moral.
xenaprintesarazboinica
Postat pe 11 Ianuarie 2011 23:13
De la: quasaria, la data 2011-01-10 21:18:58mie imi spuneai sa ma pocaiesc si sa fiu cuminte?
Sau asa... in general?
Ai vrea sa ne explici si noua ce inseamna � pocainta�?Crezi ca printre crestinii ortodocsi nu gasesti pocaiti?
ica2
Postat pe 13 Ianuarie 2011 12:57
Pocainta inseamna sa te caiesti pentru pacatele tale si sa te stradui sa fii cinstit cu aproapele tau...Dar eu am vazut ca nici preotii nu sunt pocaiti pt pacatele lor si nu au iubire pt oameni mai ales pentru femei..Pt ca preotii zic ca femeile trebuie sa munceasca,,cot la cot cu barbatii...Dar copiii cine ii mai educa? Dupa ce femeia vine franta dupa 10 ore de munca,,mai are ea chef de teorie si sa mai faci si mancare sa te ocupi si de casa.,dar barbatii pt ce mai sunt facuti?...Preotii barbati si ei sunt niste excroci si nu au deloc respect pt femei..Toti oamenii sunt rai inclusiv preotii....Sunt asa dezgustata de oameni...Nimeni nu vrea binele nimanui...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 13 Ianuarie 2011 23:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Recunostinta imbogateste omul sufleteste...Recunostinta fata de Dumnezeu,,fata de oamenii 1 De la: xenaluptatoareainimoasa 10 Octombrie 2010 17:27
A fost odata..... 2 De la: vuvuzela 30 Ianuarie 2011 04:44
cunoaste cineva o ghicitoare in timisoara?? 15 De la: garbo_7675 4 Octombrie 2012 08:54
prietena psiholog? 41 De la: lorey01 9 Aprilie 2013 12:21
buna 2 De la: ana02 7 Iulie 2009 23:11
Setari Cookie-uri