Pamantul asta este plin de oameni inutili si rai..Unde nimeni nu iubeste pe nimeni si se gandesc doar la binele proprii sunt doar pt ei..Nu stiu cum ne mai suporta pe noi Dumnezeu...La teorie toti sunt buni...Sa vorbeasca despre Dumnezeu...Dar oamenii sunt rai,foarte rai si egoisti,Mai ales barbatii sunt egoisti si rai.....Nu se gandesc deloc la binele femeilor....Ca barbatii trebuie sa munceasca si femeile sa se ocupe de educatia copiilor sa scoata oameni din ei,,nu sa scoata oameni inutili si negativi....M-am saturat de noi oamenii, | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 14 Ianuarie 2011 00:03 |
||
---|---|---|
tu esti mai dezgustata de tine decat de altii...... iar greseala ta este ca ii dezgustii si pe altii.. |
||
anaROBERT Postat pe 14 Ianuarie 2011 00:05 |
||
De la: xenaprintesarazboinica, la data 2011-01-13 23:57:41.Toti oamenii sunt rai inclusiv preotii....Sunt asa dezgustata de oameni...Nimeni nu vrea binele nimanui... xeno, dar tu binele cui il vrei, in afara de al tau - desigur? Vrei sa te slugareasca pe tine vreun fraier si esti "dezgustata" ca nu e nici unul chiar ATIT de prost. Nu? |
||
|
||
quasaria Postat pe 14 Ianuarie 2011 00:09 |
||
De la: anaROBERT, la data 2011-01-14 00:05:50tu esti mai dezgustata de tine decat de altii......Eu nu pot intelege cum de pot minti preotii in halul asta..Si asa zisii sfinti la fel si nu au luat masuri impotriva agresiunii impotriva femeii....Au fost cu totii si sunt niste inutili....Sunt pt ei..Toti barbatii sunt niste excroci....Au distrus oamenirea..Nu stiu ce inima pot avea preotii astia de au distrus atatea vieti....Adevarul ca si oamenii daca le spui adevarul si vrei sa ii ajuti si esti sincer cu ei te,prigonesc..Pt ca satana din mintea lor nu ii lasa pe oamenii lui sa asimileze adevarul si de asta le da ganduri de ura impotriva celor care vrea sa ii ajute...Dar nu inteleg,ce inima pot avea de a duce oamenii in eroare...Daca nu sunt destul de curajosi de ce nu isi cauta alte joburi.... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 14 Ianuarie 2011 00:17 |
||
...Daca preotii nu sunt destul de curajosi de ce nu isi cauta alte joburi? De ce oare duc oamenii in eroare? Sunt niste fatarnici....Eu stiu ca daca vrei sa predici implica multe riscuri....Dar daca nu te crezi in stare sa o faci..Stai pe margine,,iti vezi de treaba ta si sa isi caute alte joburi care le face placere | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 14 Ianuarie 2011 00:20 |
||
Irina... cine spune ca nu le face placere.... le face chiar mare placere....este meseria pe care au ales-o si o fac asa cum isi face fiecare meseria.... mai bine sau mai putin bine. Stii cum se spune.... sa faci ce spune popa.... si nu ce face popa |
||
cricat Postat pe 14 Ianuarie 2011 00:25 |
||
De la: quasaria, la data 2011-01-14 00:09:16Pai ii faci de crapare la barbat....Si ai grija de casa..Barbatul sa munceasca asa nu mai are timp de curvulite si de alte tampeniii...Ca daca cu femeia te comporti frumos,o femeie nu inseala....Femeia inseala doar daca barbatul se comporta urat,,ca sa se razbune....Sau daca barbatul nu este normal...Sau femeia mai inseala daca mai este agasata de alti barbati mitocani......Dar daca femeia are copiii,si barbatul este de treaba,,,femeia nu il inseala..De obicei femeile inseala ca sa se razbune...Ori ca barbatul este mitocan sau distant,,,dar daca exista comunicare si respect,,cred ca nu vor fii cazuri sa se insele unii pe altiiDe la: xenaprintesarazboinica, la data 2011-01-13 23:57:41.Toti oamenii sunt rai inclusiv preotii....Sunt asa dezgustata de oameni...Nimeni nu vrea binele nimanui... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 14 Ianuarie 2011 00:25 |
||
Pai da sa asculti de preot cand citeste scriptura...Dar sa nu asculti ce zice el din capul lui,,pt ca numai minciuni zice...Asa mi-a zis mie un barbat neamt ca preotii mint,nu sunt sinceri de frica sa nu fie prigoniti..Cred ca nici nu le pasa de oameni,,de asta nici nu arunca margaritare la porci,,asa cum ne zic ei de noi..Nu zic,,poate si eu am fost rea cand nu eram crestina pt ca aveam o minte proasta si radeam de credinciosi si ii credeam nebuni,,dar acum mi-a venit randul si am inteles ca nebuna am fost eu...Dar nu i-am inteles pt ca eu gandeam diferit,,,cand nu ma rugam..Aveam respect pt Dumnezeu dar nu eram practicanta,nu ma rugam...Eram si eu o inutila pe atunci si imi pare rau | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 14 Ianuarie 2011 00:32 |
||
esti totala femeie' tu nu obosesti??? nu iti recitesti postarile sa vezi ce aberezi pe aici???? fata te baga cineva in seama sau toata lumea fuge de tine?????? |
||
anaROBERT Postat pe 14 Ianuarie 2011 00:35 |
||
De la: cricat, la data 2011-01-14 00:25:14Irina... cine spune ca nu le face placere.... le face chiar mare placere....este meseria pe care au ales-o si o fac asa cum isi face fiecare meseria.... mai bine sau mai putin bine.Ca sa asculti de un popa...Trebuie in primul rand sa il respecti pe preot si el sa fie un exemplu pt tine....La fel ca si parintii...Cam pot sa ii asculte copii pe parinti,,daca ei ca parinti nu sunt sanatosi la minte...La fel ca si cu preotii..Cum pot oamenii sa ii asculte pe preoti daca preotii nu sunt sanatosi la minte si mint....Nu imi pot imagina cum pot face asta..Pt ca eu nu pot..Stiu si eu am gresit in viata mea...Dar am gresit din cauza prostiei...Dar altii o fac din rautate...Nu inteleg cum pot face asa ceva.... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 14 Ianuarie 2011 00:36 |
||
Ana, hai ca am bagat-o eu in seama.... Are si ea problemele ei si se descarca aici |
||
cricat Postat pe 14 Ianuarie 2011 00:49 |
||
Pai poate multi oameni nu vor sa se pocaiasca de pacate si sa se lase in voia lui Dumnezeu.Pt ca Dumnezeu pune oamenii la munca ca sa se construiasca unii pe altiii..Si la oameni nu prea le place munca dfe asta lumea asta se afla intr-o mare degradare....Pt ca oamenilor le place mai mult sa distruga pe alti oameni decat sa ii ajute sa se construiasca...Spre exemplu diavolul nu pune oamenii la munca,,,ci doar ii ajuta doar sa fure de la oamenii care muncesc si sa ii ajute sa ii faca pe oameni ca sa bage ura si dezbinare intre oameni...Cred ca la oamenii le place mai mult sa strice caractere omenesti decat sa construiasca pe oameni,,pt ca doar oamenii sunt lut pacatos,,,fara Dumnezeu oamenii nu pot fii decat niste distrugatori.... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 14 Ianuarie 2011 21:31 |
||
De la: cricat, la data 2011-01-14 00:49:03Ana, hai ca am bagat-o eu in seama....Pai da...In romania toata lumea este un hot...Toti vor bani dar fara sa munceasca...Sa te fure si sa te insele...Dar sa ii dai bani,,dar el sa nu te ajute...Sa ii dai bani munciti de tine...Pt ca asa ii invata dracul sa profite de la cei care muncesc .si sa ii faca si pe ei sa devina hotiSi nu ai cu cine sa porti o dicutie serioasa...Mai sunt si oameni rationali dar putini.....Pt ca romania este plina de oameni inutili.... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 15 Ianuarie 2011 00:50 |
||
M-a enervat un imbecil de popa..Nu ai cu cine sa discuti...Si eu duc flori mereu la biserica...Lasa ca la biserica aia nu mai duc nici o floare.o sa duc in alta parte pt ca oriunde la alta biserica este primit...Dar nu le mai duc lor,pt ca sunt niste nesimtiti.....Sa stea cu florile mititele cum zicea o femeie ca duce la biserica,ca nu merita ei...Ca nu imi arunc eu banii pe flori ca sa aiba ei flori in biserica si ei nici nu ai cui sa iti descarci sufletul.Pt ca toti sunt niste excroci si nu le pasa de oameni......Nu ai cu cine practic sa porti o discutie serioasa......Pt ca toti sunt niste nepasatori....M-am saturat de oamenii astia de 2 bani... | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 15 Ianuarie 2011 10:31 |
||
Si apoi zic de ce nu ii ajuta Dumnezeu...De buni ce sunt...Sunt invidiosi si rai.....In romania asta nu ai cu cine sa dicuti ceva serios....Ma refer cineva de departe...ca daca discuti ceva cu prietene,,,dupa aia cine stie ce surpriza iti mai face.....Apoi se mira oamenii de ce nu ii ajuta Dumnezeu...De rai ce sunt si nesimtiti.....Sunt toti pt ei...De asta si nu au bani pt ca sunt rai si hoti si pt ei...De asta | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 15 Ianuarie 2011 10:35 |
||
Xena, Majoritatea oamenilor sunt buni si dornici sa-si ajute pe ceilalti. pentru ca legea Tatalui Meu Ceresc este incris in inima fiecarui om, trebuie doar sa te uiti dincolo de aparente. Eu cred ca problema ta majora este ca arunci piatra dupa fiecare caine care latra, iar acest obicei nu te lasa sa ajungi departe. |
||
Euronationalist Postat pe 16 Ianuarie 2011 16:12 |
||
Nu doar dupa cainii ce latra, ci si dupa cei plimbati in lesa. | ||
m_ada Postat pe 16 Ianuarie 2011 16:26 |
||
De la: Euronationalist, la data 2011-01-16 16:12:52Xena,Pai la teorie toti sunt buni...Dar la practica 0....Pt ca nu sunt cinstiti,nu sunt sinceri...De asta au nota 0 la practica...Apoi nu am chef eu sa inebunesc de cap sa educ pe cineva..Pe oameni poti sa ii educi bine,,si sa te asculte...Daca le dai bani,,sa muncesti tu sa iti bati tu capul si pe ei sa nu ii pui la nimica..Atunci toti devin buni si ascultatori...Daca ii intretii tu...Daca le faci tu toata treaba si pe ei sa ii pui la cat mai putina....Eu nu ma iau dupa aparente,ca oamenii ar sta bine la teorie..Eu ma uit la realitate..Cine este de fapt omul si ma uit la faptele lui..Pt ca orice om este ceea ce vrea sa fie...nu il judec si doar il tratez asa cum merita si sunt prudenta |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 17 Ianuarie 2011 16:04 |
||
De la: xenaprintesarazboinica, la data 2011-01-17 16:04:16De la: Euronationalist, la data 2011-01-16 16:12:52Xena,Eu ma uit la realitate. Si eu am incercat sa ma uit la Realiatate, dar repede am dat seama ca tre sa schimb canalul daca nu vreau sa ajung la pszihiatrie. Schimba si tu canalul si 100% o sa fie mai bine :) |
||
Euronationalist Postat pe 17 Ianuarie 2011 16:19 |
||
De la: Euronationalist, la data 2011-01-17 16:19:34La mine ce a fost greu a trecut..Mai am un pic si ajung sa devi desavarsita si o sa ma doar in cor de toata lumea..Da necazuri avem toti....Dar important sa nu te lasi doborat de ele...Pt ca daca schimb canalul,,,atunci voi deveni la fel de negativa si distructiva ca altii...Asa ca mai bine decat sa fac probleme altor oameni,,,mai bine imi fac mie probleme si Dumnezeu ma ma ajuta sa ies din ele..Stiu ca putini ma pot sfatui,,ca ei saracii habar nu au pe ce lume traiesc.,pt ca sunt lasi si prosti la minte..Plang doua zile,,ma descarc si o iua de la capat...Asta este viata....Plansul ajuta sa te descarci dar nu iti rezolva problemele...Decat sa imi descarc inima cuiva care nu ii pasa de problemele mele...Mai bine ma descarc singura,,il cer ajutorul lui Dumnezeu sa ma intareasca sa ma povatuiasca si sa pot merge mai departe..Viata este grea dar asta este...Cineva trebuie sa si lupte....De la: xenaprintesarazboinica, la data 2011-01-17 16:04:16De la: Euronationalist, la data 2011-01-16 16:12:52Xena,Eu ma uit la realitate. |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 17 Ianuarie 2011 16:37 |
||
hai taicutzu... ca m-ai facut sa rad pana la urma... care prinzi tv 10 a lu' moraru? mandea nexam.. icutza.. scuze,scumpa.. sunt complicata anu' asta,da sa pup... LMA! be happy,babe.. |
||
iasomia Postat pe 17 Ianuarie 2011 16:37 |
||
De la: Euronationalist, la data 2011-01-17 16:19:34Pai da dupa ce te-au doborat,,nu mai au nici un interes sa te palmuiasca....Dar eu nu o sa ma las doborata ci o sa merg mai departe...Si daca sunt invidiata inseamna ca au si pe ce...De la: xenaprintesarazboinica, la data 2011-01-17 16:04:16De la: Euronationalist, la data 2011-01-16 16:12:52Xena,Eu ma uit la realitate. |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 17 Ianuarie 2011 16:40 |
||
Decat sa ma palmuiasca Dumnezeu si sa fiu proasta ca noaptea....Mai bine sa ma palmuiasca oamenii,,ca oricum nu am nimic de castigat de pe urma lor..Uitate ce patesc amaratele de femei,,cae nu au creier si muncesc si intretin barbatii puturosi si care se comporta urat cu ele...Ce au ele de castigat....Ca te supui sa fii batjocorit si jumuit si sa faci si tu la fel...Asta este viata pt oameni ratati...Eu mai bine lupt decat sa devin o servitoare pt barbati si sa curat dupa ei rahatul si sa nu mai ai nici bani..Asa cum sunt unele... | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 17 Ianuarie 2011 16:45 |
||
michelle_ Postat pe 17 Ianuarie 2011 16:47 |
||
alea care stau cu barbatii aia itretinuti, nu sunt amarate, nu sunt vai bietele si saracele de ele... sunt proaste si pe tine nu vad cine sa te invidieze, de ce? ar trebui sa pleci pe Marte, sa fii singura cuc, sa nu mai ai pe nimeni pe langa tine |
||
Laura_M Postat pe 17 Ianuarie 2011 16:59 |
||
pai nu imi place sa am prieteni care umbla dupa interese...putini romani isi pierd timpul degeaba,,,la fel cum nici eu nu imi pierd timpul cu oameni pe care ii simt inutili.....mai sunt si romani cumsecade dar putini...si ei au de suferit saracii de pe urma alor rai..... | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 17 Ianuarie 2011 21:20 |
||
De la: Laura_M, la data 2011-01-17 16:59:19alea care stau cu barbatii aia itretinuti, nu sunt amarate, nu sunt vai bietele si saracele de ele... sunt proastestai linistit ca nu sunt singura cuc..Cred ca tu esti singur cuc in sufletul tau,,ai prieteni doar de forma....care daca ai vrea sa devii mai bun ca ei sigur te-ar dobora ca sa nu fii mai bun ca ei.... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 17 Ianuarie 2011 21:23 |
||
a cata oara vrei sa-ti spun ca nu sunt un "el" ci o "ea" sau esti unguroaica? vrei sa-ti dau prietenii mei? |
||
Laura_M Postat pe 17 Ianuarie 2011 21:33 |
||
De la: xenaprintesarazboinica, la data 2011-01-17 16:37:40De la: Euronationalist, la data 2011-01-17 16:19:34La mine ce a fost greu a trecut..Mai am un pic si ajung sa devi desavarsita si o sa ma doar in cor de toata lumea..Da necazuri avem toti....Dar important sa nu te lasi doborat de ele...Pt ca daca schimb canalul,,,atunci voi deveni la fel de negativa si distructiva ca altii....De la: xenaprintesarazboinica, la data 2011-01-17 16:04:16De la: Euronationalist, la data 2011-01-16 16:12:52Xena,Eu ma uit la realitate. Eu cred ca Realiatea te face negativa si distructiva, eu de aceea nu ma uit la Realiate si nici la Antene pt ca si antenele au radiatii pueternice. Sincer nu cred ca are rost sa lupti cu Realitatea, pentru ca vine Vantu si te doboara, mai bine schimb canalul. |
||
Euronationalist Postat pe 18 Ianuarie 2011 16:03 |
||
De la: iasomia, la data 2011-01-17 16:37:58hai taicutzu... ca m-ai facut sa rad pana la urma... Impreuna pe Calea Victoriei ! D.A. nu ma uit nici la asta, pentru ca in prezent sunt interesat sa descopar technici de supravetuire :) |
||
Euronationalist Postat pe 18 Ianuarie 2011 16:12 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Afemeiat? | 1 | De la: garbo099510 4 Martie 2010 02:48 |
Vreau si io o sugesti in legatura cu situatia mea...:( | 262 | De la: andi81 4 Ianuarie 2012 23:16 |
Ce iubesc femeile?Ce le face fericite pe femei? | 117 | De la: angel_forever 15 Iulie 2010 19:33 |
|
||
vreau un sfat | 8 | De la: Elena_Onofrei_1 14 Iunie 2017 23:14 |
va rog ajutati-ma si pe mine....caut marturii pentru nunta dar vreau ceva deosebit,nu vreau saculeti..bomboane..etc.as vrea ingerasi sau ceva de genul asta...si nu gasesc deloc | 17 | De la: Eugenia69 23 Februarie 2012 19:09 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară