AI�O�RELATIE�CU�DUMNEZEU�?

dap
si mandea...sau imblanzesc cainii cu cezar...
iasomia
Postat pe 18 Ianuarie 2011 16:23
Euronationalist ,ai descoperit technici de supravietuire?

Dumnezeu ne poarta de grija mereu ...sper sa avem intodeauna convingerea asta .

ica2
Postat pe 21 Martie 2011 17:02
Iaso ,cum iti este ?Toate bune si frumoase?
Pupici !
ica2
Postat pe 21 Martie 2011 17:04
mergem inainte,parca avem de ales?...

numa' bine,scumpa...
iasomia
Postat pe 21 Martie 2011 17:07

Suntem in perioada postului ....

Sfanta Biserica ne recomanda, ca si Domnul Iisus de altfel, sa postim cand Mirele nu se mai afla printre noi si cu trupul, de aici intelegand ca timpul postului este interpretat ca o perioada de constanta asteptare si pregatire pentru intampinarea Mirelui Hristos. De altfel, din predica de pe munte (Mt 6, 14-18), ca si din alte imprejurari in care s-a referit la post, rezulta clar ca Iisus nu le impune crestinilor postul, dar nici nu le interzice s-o faca, ba chiar le-o recomanda aratand in ce fel trebuie tinut.
ica2
Postat pe 15 Aprilie 2011 17:23
Prin abtinerea numai de la mancare nu progresam duhovniceste ,daca nu se va uni cu postul trupului si sufletul, pentru ca si acesta ca si trupul are mancarurile lui vatamatoare de care ingrasandu-se se poate usor rostogoli in prapastia desfraului chiar si fara belsug de hrana. O astfel de hrana cu care daca se hraneste sufletul si se incalca postul este defaimarea aproapelui. Si mania este tot o hrana rea pentru suflet si invidia, la care se mai poate adauga slava desarta.
Postul placut lui Dumnezeu este "sa nu faci nici o fapta rea in viata ta, ci sa slujesti Domnului Dumnezeu cu inima curata pazind poruncile Lui. Sa nu se suie in inima ta nici o pofta rea. Sa te temi de Dumnezeu si sa te infranezi de la orice rau, curatindu-ti inima de desertaciuni."
ica2
Postat pe 15 Aprilie 2011 17:32
whatever, dude.
anakin
Postat pe 15 Aprilie 2011 17:44
De la: anakin, la data 2011-04-15 17:44:21whatever, dude.
Me gustaria gue ablaremos en idoma nuestra rumana ....si quieres,por favor ..Que tengas un buen dia y acercate mas de Cristo!
ica2
Postat pe 17 Aprilie 2011 00:03
Paste fericit tuturor !
ica2
Postat pe 23 Aprilie 2011 23:35
Exusta stiinta duhovniceasca ceea ce face sufletul uman sa evolueze...Oamenii au evoluat doar din punct de vedere tehnologic...Dar oamenii nu au evoluat din punct de vedere spiritual,sufleteste...Pt ca oamenii care fac rautati impotriva aproapelui,,,adica impotriva celorlalti oameni,nu poate gandi pozitiv,si negativitatea il macina pe dinauntru...ii chinuie pe altii si altii il chinuie pe el
ingerasulluptator
Postat pe 23 Aprilie 2011 23:48
Ce mai faci Irina ?Cum ai petrecut sarbatorile pascale ?
ica2
Postat pe 26 Aprilie 2011 16:38
De la: ica2, la data 2011-04-26 16:38:17 Ce mai faci Irina ?Cum ai petrecut sarbatorile pascale ?
Pai am lucrat...nu pot sa zic ca prea bine...Dar asta este...Daca nu faci nimic,nu poti sa primesti ceva...Dar in rest sunt bine grasa,frumoasa si sanatoasa.....Sper ca voi a-ti petrecut sarbatorile frumos...
ingerasulluptator
Postat pe 27 Aprilie 2011 16:20
Irina,zici grasa si frumoasa ? Ma bucur daca este asa...Ti-ai gasit prieten ?
emanuelt25
Postat pe 11 Iunie 2011 23:02
De la: emanuelt25, la data 2011-06-11 23:02:28Irina,zici grasa si frumoasa ? Ma bucur daca este asa...Ti-ai gasit prieten ?
Ce curios mai esti...Te intereseaza viata mea privata...Sti tu ca curiosii mor repede? De ce ma intrebi daca am prieten,,vroiai sa imi faci tu curte.
ingerasulluptator
Postat pe 11 Iunie 2011 23:17
Mai este cineva pe aici? Toata lumea in vacanta ?
Salutarii tuturor !
ica2
Postat pe 21 August 2011 21:13
Pace tie! Si bine ai revenit!!! Toata familia lui garbo la post cum o stii...unii la post negru...
sora_ilsi
Postat pe 21 August 2011 21:23
Pace si har de la Domnul nostru Isus Hristos !
Ma bucur Ilsi ca te gasesc aici ....cum esti ,toate bune?
Te pup !
ica2
Postat pe 22 August 2011 19:24
iasomia
Postat pe 23 August 2011 09:16
Iaso ,am fost prin apropiere ...vara asta ....ma gandeam la tine...
A mai trecut inca o vacanta ....
Esti bine?
Te pup !
ica2
Postat pe 18 Septembrie 2011 17:28
Ilsi ,ce noutati mai ai ?
La mine ....cum le stii...
E loc si de mai bine...
Chiar prevad ca mi se vor insenina zilele ...
Te pup si mai da un semn de viata ...
ica2
Postat pe 18 Septembrie 2011 17:32
Multa liniste pe aici...va salut pe toti !
Cum v-ati raportat la Dumnezeu in ultima perioada de timp ?
Sa incep prima a povesti ?
V-as dezamagii...
Dar ...a trecut !Ce bine!
Multa furtuna a mai fost ...
Si EL iese biruitor mereu ...
ica2
Postat pe 18 Septembrie 2011 17:40
"Cum v-ati raportat la Dumnezeu in ultima perioada de timp ?"

rau, nu i-am multumit pentru tot ceea ce mi-a daruit si de multe ori nu am stiut sa apreciez

chiar ma gandeam intr-o zi........... degeaba cunosc atata teorie, in clipele mele de siceritate daca privesc in adancul sufletului meu nu-mi place ceea ce vad. Si nu sufar de "low self esteem"
bine....................restu ramane intre mine si El
Persia
Postat pe 19 Septembrie 2011 01:54
De la: Persia, la data 2011-09-19 01:54:16"Cum v-ati raportat la Dumnezeu in ultima perioada de timp ?"

rau, nu i-am multumit pentru tot ceea ce mi-a daruit si de multe ori nu am stiut sa apreciez

chiar ma gandeam intr-o zi........... degeaba cunosc atata teorie, in clipele mele de siceritate daca privesc in adancul sufletului meu nu-mi place ceea ce vad. Si nu sufar de "low self esteem"
bine....................restu ramane intre mine si El

persi ai auzit si tu de pastrarea confidentiala a m,edicilor ,a preotilor,a spovedaniei .....ceea ce faceti voi sa initiati un topic si sa vb public despre confidenta dintre voi si creator ,inu prea tine de crestinism.recunoasterea greselilor nu se face public ci intre tine si cel care are dreptul sa iti primeasca confidenta.Dumnezeu este de fapt iubire si parerile de rau pe care ai numai gandind si au ajuns la EL.DAR VB EU DE GAND EL STIE DE PAREREA TA DE RAU SI SE BUCURA CA NU L/AI UITAT.EL NE IARTA PENTRU CAasa suntem noi oamenii facutii ...sa gresim iar evolutia noastra spirituala tocmai de asta tine sa ne aducem aminte cand gresim.Dumnezeu e doar iubire.
ratuscaceaurata
Postat pe 19 Septembrie 2011 03:53
icutza..

data viitoare sa bagi mai mult curaj,zici ca a trecut necazu'?
bravo,mami...

si icule!
stii ce zicea nichita al nost?
prietenia nu este DOR,este PREZENTA!

asa ca te ateptam mai des...
iasomia
Postat pe 19 Septembrie 2011 11:00
"un topic si sa vb public despre confidenta dintre voi si creator "

ratusca, mesajul meu ii era adresat direct Icutei, care, sunt convinsa ca a inteles exact ceea ce eu am vrut sa inteleaga.
Persia
Postat pe 19 Septembrie 2011 12:01
Relatia cu Dumnezeu e una de amicitie dar... sa nu uitam totusi ca El e Boss-ul!
SAL
Postat pe 19 Septembrie 2011 17:25
Persi ,inteleg ...sunt in aceeasi barca cu tine ...dar Slava Lui ...
Furtuna a incetat ....
Si ratusca ...nu are cum sa ne inteleaga...
te pup si multa pace !
ica2
Postat pe 19 Septembrie 2011 17:34
Iaso , nu iti imaginezi cat mi-a fost de dor ...si asa este ...cu prezenta....
Tin aproape...
Am trecut "furtuna" ....
Tu ma cunosti de cativa ani ,ne-am "duelat ",dar ne-am si "imbratisat" pe aici ...
Cu idei pro si contra ...despre tema abordata de mine ...
Ti-ai dat seama la un momentdat cat devotament si atasare pentru Dumnezeu aveam ...
In ultima perioada de timp ...mult am mai schiopatat ....
Spun asta ,ca niciodata nu se stie cat de vulnerabili suntem ...
Si dragostea Lui ramane aceeasi ...
Am avut si de data aceasta o Mana intinsa ...
Da ,ce bine ca a "rasarit soarele "...
te pup!
ica2
Postat pe 19 Septembrie 2011 17:46
sal ...este intr-adevar o relatie de amicitie cum ai zis ...
Este Prietenul cel mai bun si de incredere..
Si da ,ramane Boss-ul ..cum ii zici tu ....eu i-as zice Suveran ,Autotputenic...
ica2
Postat pe 19 Septembrie 2011 17:51
Ratusca...asa este orice gand al nostru ajunge la EL...cum spui tu..."Dumnezeu este de fapt iubire si parerile de rau pe care ai numai gandind si au ajuns la EL.DAR VB EU DE GAND EL STIE DE PAREREA TA DE RAU SI SE BUCURA CA NU L/AI UITAT.EL NE IARTA PENTRU CAasa suntem noi oamenii facutii ...sa gresim iar evolutia noastra spirituala tocmai de asta tine sa ne aducem aminte cand gresim.Dumnezeu e doar iubire. "

Parerile de rau...sunt in zadar ,daca le avem fara sa parasim pacatul,fara sa constientizam ca suntem pe o cale gresita si fara sa ajungem la piciorul crucii ...la Mantuitorul ...jertfa Lui este solutia pentru orice pacatel de al nostru ...
Iertarea de la EL nu vine ,decat in urma parerii de rau si cand o CEREM de la El ...cand ajungem sa ne vedem starea noastra pacatoasa ,cand spunem sincer si din inima "Doamne iarta-ma !"
Si da ..."Dumnezeu este doar iubire" ,in dragostea Lui pentru noi ,ne acorda iubire neconditionata ,dar chemarea Sa este ca vocea lui Ioan Botezatorul ..."Intorceti-va la Dumnezeu sa vi se stearga pacatele si sa vina vremuri de inviorare"...
Este o provocare ...si in acelasi timp o chemare la El ,raspunzi?

Te sarut si sper ca mesajul meu nu a avut darul sa iti aduca vreun val de tristete..ci din contra ...
ica2
Postat pe 19 Septembrie 2011 18:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nulitatea sentimentelor ofera echilibru 559 De la: _blondyna 29 Iulie 2013 13:00
plictisita sa traiesc in minciuna 21 De la: garbo209071 13 Iunie 2011 13:14
capra vecinului? 20 De la: office_salinasusesi_ro 13 Septembrie 2010 23:19
la intilnire cu mina sau piciorul rupt in ghips ! 70 De la: dor72 8 Martie 2011 21:22
Sunt ultimul "samaritean"???? 11 De la: theloner 1 Martie 2011 10:18
Setari Cookie-uri