irinooka, ai tras iarba cam devreme azi...:D no zi daca nu mai bine mai bine mancai si tu un sandvis...;) :)) |
||
eu_geminy Postat pe 25 Octombrie 2011 12:31 |
||
---|---|---|
De la: ingerasulluptator, la data 2011-10-25 12:31:05Dragostea transforma intreaga fiinta,. irinuca .. de unde ai luat acest fragment ?! Imi place .. |
||
cricat Postat pe 25 Octombrie 2011 12:34 |
||
EXACT ASTA vroiam sa intreb si eu... | ||
|
||
nathalie Postat pe 25 Octombrie 2011 12:35 |
||
Iubirea este o insusire de natura cereasca .Ea nu este irationala,nu este oarba,ci este curata si sfanta. Pasiunea iubirii firesti este cu totul alceva.In timp ce iubirea curata Il implica pe Dumnezeu in toate lucrarile ei,si se afla intr-o armonie,desavarsita cu Duhul lui Dumnezeu.pe cand pasiunea este incapatinata,lipsita de ratiune,grabita si refractara tuturor restrictiilor,facand din obiectul afectiunii un idol .In toate manifestarile coportamentului celui care iubeste cu adevarat,se pot vedea harul lui Dumnezeu. |
||
ingerasulluptator Postat pe 25 Octombrie 2011 12:37 |
||
tot din.... http://www.balsamdingalaad.ro/cari/minte_caracter_1.pdf |
||
ufishor Postat pe 25 Octombrie 2011 12:39 |
||
irinuca ... raman la celalalt fragment .. nat .. vezi ca ti-am scris ceva .. |
||
cricat Postat pe 25 Octombrie 2011 12:40 |
||
MINTE CARACTER PERSONALITATE,Ellen White...CAP 6 UN PRINCIPIU DIVIN | ||
ingerasulluptator Postat pe 25 Octombrie 2011 12:40 |
||
Daca iubirea cereasca este principiul care guverneaza inima,ea se face cunoscuta de la sine,nu numai fata de cei dragi si cu care ne aflam intr-o relatie sacra ,ci fata de toti cei cu care vom veni in contact.Ea ne va determina la nenumarate gesturi de amabilitate. ,la dispozitia de a face concesii de fapte bune si la simpatie fata de cei ale caror inimi tanjesc dupa intelegere si impreuna simtire. |
||
ingerasulluptator Postat pe 25 Octombrie 2011 12:46 |
||
De la: cricat, la data 2011-10-25 12:34:12De la: ingerasulluptator, la data 2011-10-25 12:31:05Dragostea transforma intreaga fiinta,. "MINTE, CARACTER, PERSONALITATE SFATURI PENTRU SANATATEA MINTALA SI SPIRITUALA ELLEN G. WHITE " am mai spus, cri... si-a gasit irinooka prilej sa re-publice aceasta carte. fara ghilimelele de rigoare...:P |
||
eu_geminy Postat pe 25 Octombrie 2011 12:47 |
||
Cri, Nu gasesc. |
||
nathalie Postat pe 25 Octombrie 2011 12:49 |
||
stiu Ge .. dar am vrut sa scrie ea. Nat.. pe mes. |
||
cricat Postat pe 25 Octombrie 2011 12:51 |
||
Iubirea este o putere.Puterea morala si intelectuala este implicata in acest principiu si nu poate fi separata de el. Excelenta si valoare iubirii adevarate constau in eficacitatea ei in a face binele si nimic alceva decat binele. |
||
ingerasulluptator Postat pe 25 Octombrie 2011 12:53 |
||
Dragostea este dezinteresata si respecta libertatea celuilalt. Ea nu urmareste profitul sau rasplata cu toate acestea ,Dumnezeu a prevazut mari binecuvantari ca rezultat al fiecarei actiuni din iubire .Natura ei blanda si aciunile ei sunt linistite,si totusi este plina de forta si de fermitate in hotararea de a invinge cele mai mari rele.Iiubirea modeleaza si schimba caracterul,iar influenta ei ia in stapanire vietile pacatosilor si le sensibilizeaza inimile chiar si in cazurile in care orice metode s-au dovedit fara succesc. |
||
ingerasulluptator Postat pe 25 Octombrie 2011 13:02 |
||
Reprimarea trebuie cultivata prin exprimare. Iubirea nu poate exista multa vreme daca nu este exteriorizata prin fapte,tot asa precum focul nu poate ramane aprins daca nu este alimentat cu combustibil. Iubirea nu poate fi durabila daca nu este exercitata.Fiecare act motivat de iubire o dezvolta si o intensifica. |
||
ingerasulluptator Postat pe 25 Octombrie 2011 13:07 |
||
Reprimarea dragostei duce la disparitia ei. Daca impulsurile de amabilitate si de generozitate sunt reprimate,ele dispar,iar inima devina rece si insingurata.. Nu lasati inimile celor care sunt legati de voi sa tanjeasca dupa amabilitate si simpatie. Planta pretioasa a iubirii trebuie sa fie ingrijita cu gingasie si se va dezvolta devenind puternica,viguroasa si plina de roade,manifestandu-se in toate aspectele caracterelor... |
||
ingerasulluptator Postat pe 25 Octombrie 2011 13:12 |
||
De la: ingerasulluptator, la data 2011-10-25 13:07:43Reprimarea trebuie cultivata prin exprimare.SCUZE AM VRUT SA SCRIU DRAGOASTEA TREBUIE CULTIVATA PRIN EXPRIMARE |
||
ingerasulluptator Postat pe 25 Octombrie 2011 13:14 |
||
Exprimarea dragostei nu trebuie considerata o slabiciune. Incurajati exprimarea iubirii fata de Dumnezeu si unii fata de altii. Motivul pt care exista in lume atat de multi oameni cu inimile reci si lipsite de sensibilitate si a fost descurajata si reprimata. Sensibilitatea naturala a acestor persoane a fost sufocata in copilarie,si daca iubirea divina nu va topi egoismul lor rece,fericirea le va fii pt intodeauna spulberata.Daca dorim cu spiritul amabil a lui IISUS si simpatia pe care ingerii o manifesta fata de noi sa fie si ale copiilor nostri,trebuie sa le incurajam,inca din copilarie,manifestarile de generozitate si de iubire. |
||
ingerasulluptator Postat pe 25 Octombrie 2011 13:22 |
||
De la: cricat, la data 2011-10-25 12:51:38stiu Ge .. dar am vrut sa scrie ea. hey... voi (mai) folositi MESS?!!!... eu nici n-am apucat inca sa-l folosesc... si am auzit ca e pe cale de "disparitie"... ca "nu (prea) socializam"...:D ce e asta?!:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 25 Octombrie 2011 13:37 |
||
Dragostea trebuie cultivata asemenea unei plante firave. Iubirea este o planta firava si de accea trebuie cultivata cu multa grija. Toate radacinile amaraciunii si ale rautatii trebuie sa fie smulse,pentru ca iubirea sa aiba suficient spatiu de crestere;apoi,ea va influenta puterea mintii,intreaga inima,astfel incat sa-L iubim pe Dumnezeu mai presus de orice si pe aproapele nostru ca pe noi insine...Amin |
||
ingerasulluptator Postat pe 25 Octombrie 2011 13:50 |
||
Dragostea trebuie cultivata asemenea unei plante firave. Iubirea este o planta firava si de accea trebuie cultivata cu multa grija. Toate radacinile amaraciunii si ale rautatii trebuie sa fie smulse,pentru ca iubirea sa aiba suficient spatiu de crestere;apoi,ea va influenta puterea mintii,intreaga inima,astfel incat sa-L iubim pe Dumnezeu mai presus de orice si pe aproapele nostru ca pe noi insine...Amin |
||
ingerasulluptator Postat pe 25 Octombrie 2011 13:50 |
||
De la: eu_geminy, la data 2011-10-25 13:37:16De la: cricat, la data 2011-10-25 12:51:38stiu Ge .. dar am vrut sa scrie ea. Am glumit mai sus, cri... Stii ca nu-mi place sa fiu mintit de la obraz, si nici mie la randul meu, nu-mi place sa mint... sunt atat de lenes... e cu mult mai simplu, nu trebuie sa-mi incarc tartacuta cu variantele pe care l-am "servit" unuia sau altuia... am imbatranit, nu mai am atatia neuroni de incarcat cu nimicuri efemere...:PP:) la fel cum stii bine ca am mess, si ca ma vezi ca sunt invisible (si ce bine-mi sta:P)... asa cum la fel de bine vad si eu cine e invisible,... daca sunt interesat de aspectul asta...;) :))) |
||
eu_geminy Postat pe 25 Octombrie 2011 13:50 |
||
Ge .. tu totdeauna ai fost pe invizibile Nici nu te stiu asltfel .. Eu .. vizibila .. pentru toata lumea |
||
cricat Postat pe 25 Octombrie 2011 14:02 |
||
L-am gasit. Nu era pe mess,(ca n-am), ci pe chat |
||
nathalie Postat pe 25 Octombrie 2011 14:04 |
||
irinuco .. asa e.. dragostea trebuie cultivata , am inteles | ||
cricat Postat pe 25 Octombrie 2011 14:06 |
||
Io ma duc la prasit..scz la sapat, ca-i toamna! |
||
Axl_22 Postat pe 25 Octombrie 2011 14:11 |
||
De la: cricat, la data 2011-10-25 14:02:58Ge .. tu totdeauna ai fost pe invizibile Nici nu te stiu asltfel .. mey cri... nu sunt singura persoana care sta pe INVISIBLE... numai ca eu nu ma "laud" ca "habar n-am de mess"...;) :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 25 Octombrie 2011 14:15 |
||
De la: cricat, la data 2011-10-25 14:06:39irinuco .. asa e.. dragostea trebuie cultivata , am inteles cu sapa si cu grapa in capul barbatilor, deh...:P :)))))) |
||
eu_geminy Postat pe 25 Octombrie 2011 14:16 |
||
De la: eu_geminy, la data 2011-10-25 14:16:41Nu va jucati cu inimile.De la: cricat, la data 2011-10-25 14:06:39irinuco .. asa e.. dragostea trebuie cultivata , am inteles Sa te joci cu inimile constituie un pacat deloc neansemnat in ochii unui Dumnezeu sfant.Cu toate acestea,unii isi vor manifesta atractia de tinerele fete si vor starni afectiunile lor,iar apoi vor pleca,uitand toate cuvintele pe care le-au rostit si efectele acestora. Cand sunt atrasi de un nou chip,ei repeta aceleasi cuvinte,dedicandu-si atentia unei alte fete,si tot asa mai departe... |
||
ingerasulluptator Postat pe 25 Octombrie 2011 14:36 |
||
De la: eu_geminy, la data 2011-10-25 14:16:41Nu va jucati cu inimile.De la: cricat, la data 2011-10-25 14:06:39irinuco .. asa e.. dragostea trebuie cultivata , am inteles Sa te joci cu inimile constituie un pacat deloc neansemnat in ochii unui Dumnezeu sfant.Cu toate acestea,unii isi vor manifesta atractia de tinerele fete si vor starni afectiunile lor,iar apoi vor pleca,uitand toate cuvintele pe care le-au rostit si efectele acestora. Cand sunt atrasi de un nou chip,ei repeta aceleasi cuvinte,dedicandu-si atentia unei alte fete,si tot asa mai departe... |
||
ingerasulluptator Postat pe 25 Octombrie 2011 14:36 |
||
O tanara nu trebuie sa accepte ca tovaras de viata decat un tanar care manifesta trasaturi de caracter demne si curate,care este atent si sanguinciosin dorinta dupa bine,care este cinstit.In lubeste pe Domnul Hristos si se teme de El. Tanarul sa caute o tanara care sa fie capabila sa-si poarte partea ce ii revine in responsabilitatile vietii,a carei influenta sa-i innobileze si sa-l inalte si care sa-l faca fericit prin dragostea ei..Doamne ajuta |
||
ingerasulluptator Postat pe 25 Octombrie 2011 14:40 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce parere aveti despre permisul de conducere? este greu la inceput sa inveti sa conduci daca esti de la punctul zero.Adica bata | 46 | De la: ingerasulluptator 8 Noiembrie 2011 15:05 |
sa ma risc intr-o relatie cu el? sau sa-mi vad de ale mele?! | 78 | De la: garbo_10179 30 Octombrie 2015 03:47 |
alcoolul-dusmanul fericirii | 114 | De la: quasaria 10 Iunie 2011 16:05 |
|
||
Pt ca oamenii sa poata avea o relatie cu Dumnezeu trebuie sa fie smeriti...Ce este smerenia? | 4 | De la: oktaviatdy 23 Iulie 2011 10:52 |
ce pot face sa ies din stare asta | 86 | De la: Doinita201 2 Septembrie 2010 22:28 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară