De la: ica2, la data 2011-10-25 21:55:43ingeras ,si daca ironizez ,am voie ?eu nu cred ca este asa rau,,,dar eu cred ca daca ironizezi spunand pilde...dar nu trebuie sa fii rea.....ca omul sa nu prinda ciuda pe tine.....Stii tu oamenii sunt mai toleranti daca stiu ca nu esti rea si nu faci rau nimanui,nu profiti....Pt ca oamenilor stii tu daca te stiu ca esti rea,,,ca mai faci lucruri rele sa nu prinda ciuda pe tine.....de asta eu cred ca prin faptul ca nu esti un om razbunator si doresti binele si chiar celor care iti doresc raul,,,,demostrezi ca esti un om bun.....Si daca mai ironizezi,,,si mai atragi atentia,,,oamenii te tolereaza pt faptul ca nu esti rea |
||
ingerasulluptator Postat pe 25 Octombrie 2011 22:02 |
||
---|---|---|
De la: ica2, la data 2011-10-25 21:55:43ingeras ,si daca ironizez ,am voie ?eu nu cred ca este asa rau,,,dar eu cred ca daca ironizezi spunand pilde...dar nu trebuie sa fii rea.....ca omul sa nu prinda ciuda pe tine.....Stii tu oamenii sunt mai toleranti daca stiu ca nu esti rea si nu faci rau nimanui,nu profiti....Pt ca oamenilor stii tu daca te stiu ca esti rea,,,ca mai faci lucruri rele sa nu prinda ciuda pe tine.....de asta eu cred ca prin faptul ca nu esti un om razbunator si doresti binele si chiar celor care iti doresc raul,,,,demostrezi ca esti un om bun.....Si daca mai ironizezi,,,si mai atragi atentia,,,oamenii te tolereaza pt faptul ca nu esti rea |
||
ingerasulluptator Postat pe 25 Octombrie 2011 22:02 |
||
esme ... ce avatar ai !! unii se duc la biserica pentru ca vor sa creada in ceva. Sunt mult prea loviti in viata asta si biserica ii ajuta. Au nevoie sa creada in CINEVA. Acel CINEVA intangibil ii dau speranta ce nu poate fi doborata. Chiar si atunci cand lucrurile nu merg bine ei cred ca le este pusa la incercare credinta .. si cred si mai tare. altii merg .. precum turma .. ca asa trebuie, ca asa face toata lumea (se intampla mai ales la tara). |
||
|
||
cricat Postat pe 25 Octombrie 2011 22:03 |
||
Cum ma iubesc pe mine oamenii si ma tolereaza chiar daca ii mai fac in toate felurile,adevarul ca ,ma scot din sarite cateodata...dar ei stiu ca eu nu sunt rea,,sunt cinstita...Asa ca nu prin ura pe mine,,pt ca eu nu urasc pe nimeni,nu doresc raul nimanui si lupt cu resentimentele mele sa nu ma razbun,sa nu doresc raul nimanui.....Si ei ma considera un om bun si de asta mai tolereaza si crizele mele..... | ||
ingerasulluptator Postat pe 25 Octombrie 2011 22:07 |
||
da, cri, l-am schimbat! :) | ||
esme Postat pe 25 Octombrie 2011 22:17 |
||
De la: esme, la data 2011-10-25 22:17:22da, cri, l-am schimbat! :) prea mic .. si prea trist |
||
cricat Postat pe 25 Octombrie 2011 22:20 |
||
cri, chiar sunt trista! alex nu e prea bine. |
||
esme Postat pe 25 Octombrie 2011 22:25 |
||
Unde e avatar schimbat? Caut si eu unul cu ploaie, fulgere, tunete. Ma bate gandul (si cam doare) sa mi-l schimb. |
||
nathalie Postat pe 25 Octombrie 2011 22:25 |
||
esme ,nu trebuie sa fii trista ,oricare ar fii motivul....solutii se gasesc .. te pupic pe nasuc ....sa te inveselesc ... si acum am citit toata postarea ta ,e vorba de cineva drag ,alex ...sa oranduiasca Domnul totul ,ca sa fie bine ! |
||
ica2 Postat pe 26 Octombrie 2011 00:09 |
||
ica, multumesc! Alex e fiul meu! o sa fie bine! te pupicesc si eu! :) |
||
esme Postat pe 26 Octombrie 2011 00:18 |
||
De la: esme, la data 2011-10-25 22:25:15cri, chiar sunt trista! imi pare rau ! o sa fie bine ! sigur ! si unul pentru Alex |
||
cricat Postat pe 26 Octombrie 2011 06:50 |
||
De la: nathalie, la data 2011-10-25 22:25:21Unde e avatar schimbat? doar cu flacarici pot sa te servesc .. ei .. ia vezi sa nu/mi stingi flacarile cu ploaia ta .. |
||
cricat Postat pe 26 Octombrie 2011 06:51 |
||
nathalie,zici "ploaie ,fulgere,tunete?" ce aveti ? toata lumea e " in furtuna "...putintica rabdare ... dupa ploaie iese soarele .... | ||
ica2 Postat pe 26 Octombrie 2011 16:08 |
||
si daca avem noroc, poate vedem si curcubeul! :) pe strada mea a iesit soarele... |
||
Ktine Postat pe 26 Octombrie 2011 16:12 |
||
esme,sa iti traiasca feciorul ! o sa fie bine ,fii optimista ! mersi de floricica ... va pupacesc pe amandoi ! |
||
ica2 Postat pe 26 Octombrie 2011 16:13 |
||
Ktine ,ma bucur pentru tine .... si la mine se zareste soarele .... multumesc Lui ... |
||
ica2 Postat pe 26 Octombrie 2011 16:15 |
||
ma bucur! e bine cu EL! | ||
Ktine Postat pe 26 Octombrie 2011 16:19 |
||
ica, multumesc pt grija! uite, iti mai dau o floricica! |
||
esme Postat pe 26 Octombrie 2011 16:34 |
||
esme ,mersi din nou ...esti o draguta ,dar spune ceva de Alex ...cum este ? | ||
ica2 Postat pe 26 Octombrie 2011 17:43 |
||
De la: Ktine, la data 2011-10-26 16:19:57ma bucur! e bine cu EL! O,da ! |
||
ica2 Postat pe 26 Octombrie 2011 17:45 |
||
ica, multumesc, ceva mai bine! | ||
esme Postat pe 26 Octombrie 2011 18:26 |
||
esme,ma bucur ca este mai bine ...ai grija de el si de tine !Dumnezeu ,sa iti implineasca dorintele ! | ||
ica2 Postat pe 26 Octombrie 2011 19:32 |
||
ica, ma coplesesti cu gandurile tale bune! | ||
esme Postat pe 26 Octombrie 2011 19:43 |
||
Cri, Preferi tunete si fulgere? Ica, Si eu gandesc la fel. Esme, Multa sanatate micutului. Sigur va fi bine. |
||
nathalie Postat pe 26 Octombrie 2011 20:30 |
||
Esme e trist noul tau avatar,esti si tu un pic trista.In relatia cu Dumnezeu-sa fim in topic-e bine sa stii ca nimic nu-i intamplator,ca EL lucreaza ptr. noi,dar si noi trebuie sa ne ajutam singuri,sa luptam.Lupta si tu si schimba-ti avatarul in ceva vesel,optimist,victorios...si vei vedea o reusita MARE,o VICTORIE,o VESELIE !!1 Si eu am trecut cu Maria mea prin incercari,de n-am crezut ca le pot duce..si le-am dus,si uite ca acum,multumita si LUI care ne-a incercat,Maria mea v-a fi mamica peste 6 luni...si v-a naste..natural,ce n-am crezut vreodata! In orice necaz e o incercare pe care o provoaxa D-zeu spre a ne intari credinta in EL si-n NOI!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 27 Octombrie 2011 00:09 |
||
In primul rind trebuie sa-mi cer scuze pentru ca am "disparut in ceata" am avut mult de lucru si dupa aceea am fost in concediu: fara legatura cu lumea exterioara, doar cu lumea mea Nu comunitatea nu s-a rugat cu noi din simplul motiv ca sotia nu a dorit sa se stie ca este bolnava: ipocrizia oamenilor? si avea incredere doar in El si in sotul ei in 2 luni de la descoperirea tumorii, tumoarea era de 5 ori mai mare in dimensiuni, deci de 125 de ori mai mare in volum. totul nu a durat 2 luni, ci un pic mai mult, dar rezultatul a fost acelasi: Domnul a chemat-o la odihna. Nu a fost usor si nu a fost fara zbucium, din contra, au venit acuzatii si nu in ultimul rind facturi de platit: "The show must go on" ,bancile, statul, municipiul, trebuie sa le dai darile Familia a plecat in deriva, ma refer la relatia cu copii, in fine Dumnezeu parca disparuse A durat citeva luni pina sa se repuna toate la locul lor, si inca nu sunt asa cum au fost inainte... Hapy ending? depinde cum privesti lucrurile: 1 daca ne plasam pe o pozitie conservatoare, ortodoxa, ar fi trebuit sa las 1, 2, 3 ani inainte de a dori din nou sa reincep a trai 2 daca ne plasam pe o pozitie ultraliberala, dupa 2,3 zile: mortii cu mortii, vii cu vii 3 dar a fost sa fie experienta cu Dumnezeu, deci varianta 3, dupa 3 luni am facut cunostinta (un prieten comun care a intervenit in fvoarea mea) cu o persoana care la inceput a gost interesanta, iar mai apoi a davenit foarte apropiata sufletului meu |
||
danicarmenut Postat pe 27 Octombrie 2011 03:46 |
||
Intuitia nu ne ajuta citeodata, cum de altfel ratiunea ne joaca feste Finalul povestii nu este inca in mina mea ci este inca la dispozitia lui Dumnezeu, si bineinteles, la dispozitia celor implicati Ceea ce am experimentat in ultimile 2 luni nu am mai trait niciodata si sunt convins ca Domnul a lucrat la experienta asta. Dar cum se spune "Dumnezeu da dar nu pune in traista" Putem sa fim binecuvintati de el si sa refuzam binecuvintarea In momentul acesta nu il refuzam pe El? |
||
danicarmenut Postat pe 27 Octombrie 2011 03:56 |
||
Spuneai ca soarele incepe sa se vada si pe strada ta, si iti doresc sa ai soare pe toata linia vietii tale Dar sa nu te temi de soare si sa nu inchizi fereastra, caci nu va mai fi soare Va fi lumina dar nu vei vedea soarele |
||
danicarmenut Postat pe 27 Octombrie 2011 03:59 |
||
De la: danicarmenut, la data 2011-10-27 03:46:52 In primul rind trebuie sa-mi cer scuze pentru ca am "disparut in ceata" ba nu trebuie deloc sa-ti ceri scuze... nu ti s-a simtit lipsa. nici dorul nu stiu sa ti-l fi dus cineva. :DD :)) |
||
eu_geminy Postat pe 27 Octombrie 2011 08:49 |
||
Geminy, te grabesti cu concluziile ....vrei sa fiu sincera ? I-am simtit lipsa eu ..... Chiar ,nu stiam de ce nu ne mai povesteste istorioara ....care de fapt ,Danicarmenut a avut curajul sa isi spuna povestea vietii .... Prima parte a povestirii ,facea referire la o familie ,un cuplu ,fara sa se inteleaga ca este implicat chiar el ... Din a doua parte,inteleg ca de fapt ,este vorba de el... Si ,trebuie sa fim optimisti in orice imprejurare...."soarele "va ramane acolo .... |
||
ica2 Postat pe 27 Octombrie 2011 16:12 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Elevii fac spondiloza de la ghiozdane! | 15 | De la: garbo193607 10 Iunie 2011 17:13 |
fidelitate,minciuni,ce sa fac? | 1 | De la: surpriza 2 Aprilie 2011 08:52 |
ajutati-ma sa inteleg | 1 | De la: carina_sol75 26 August 2009 12:16 |
|
||
Incertitudine | 56 | De la: MariaCallas 2 Aprilie 2013 08:47 |
nu cred ca voi mai scrie pe garbo......... | 38 | De la: quasaria 2 Ianuarie 2010 04:26 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară