AI�O�RELATIE�CU�DUMNEZEU�?

laurici, in mintea ei a fi intelig_h_ent e totuna cu a fi sfertodoct.
pupici de la mine!
esme
Postat pe 29 Octombrie 2011 20:12
si de la mine Esme
Laura_M
Postat pe 29 Octombrie 2011 20:13
te pomenesti ca sunteti invidioase acum...pe bustul cel generos
dor72_
Postat pe 29 Octombrie 2011 20:18
ooo, vai mie... daca vreti va mai dau si eu din... tzatza :) (suna frumos? )
Laura_M
Postat pe 29 Octombrie 2011 20:22
dor72_
Postat pe 29 Octombrie 2011 20:33
De la: Laura_M, la data 2011-10-29 20:22:17ooo, vai mie... daca vreti va mai dau si eu din... tzatza :) (suna frumos? )

Laura daca ai bebe fa abstractie de tot ce ai citit aici si primeste si de la mine urari pt bebelusul tau,sa fie sanatos,sa fie frumos,sa va bucurati de el si el de voi.sa aibe parte si de bogatie sufleteasca si de bogatie financiara.Dumnezeu sa va bunecuvanteze si pe voi ca parinti si pe el ca bebelus.Doamne ajuta ,pazeste si ocroteste aceasta familie.Amin.
ratuscaceaurata
Postat pe 29 Octombrie 2011 21:08
multam fain...
iar nu se leaga o chestie
Laura_M
Postat pe 29 Octombrie 2011 21:13
De la: Laura_M, la data 2011-10-29 21:13:31multam fain...

daca urarea a venit prea devreme ,sa dea Domnu sa fie,daca insa bebelusul a crescut fie ca urarile sa imbunatateasca viata copilului sau copiilor tai.
ratuscaceaurata
Postat pe 29 Octombrie 2011 21:24
De la: Laura_M, la data 2011-10-29 21:13:31multam fain...

ete, Laurici...

te prinsashi iute ca REAtza vrea sa faca prozeliti...
da' tu NU si NU, cum esti invatsata cu narav...:P

:))_)
eu_geminy
Postat pe 29 Octombrie 2011 21:30
urarile se leaga, altceva nu se pupa, las' asa
Laura_M
Postat pe 29 Octombrie 2011 21:30
De la: ratuscaceaurata, la data 2011-10-29 21:08:32
De la: Laura_M, la data 2011-10-29 20:22:17ooo, vai mie... daca vreti va mai dau si eu din... tzatza :) (suna frumos? )

Laura daca ai bebe fa abstractie de tot ce ai citit aici si primeste si de la mine urari pt bebelusul tau,sa fie sanatos,sa fie frumos,sa va bucurati de el si el de voi.sa aibe parte si de bogatie sufleteasca si de bogatie financiara.Dumnezeu sa va bunecuvanteze si pe voi ca parinti si pe el ca bebelus.Doamne ajuta ,pazeste si ocroteste aceasta familie.Amin.

Ratzo...

sa ma bata soarele daca nu esti buna la intins mana in metrou... asa de bine le zici!
=))=))
eu_geminy
Postat pe 29 Octombrie 2011 21:31
inca o 100 nenea Ge
Laura_M
Postat pe 29 Octombrie 2011 21:32
pai ce sa-i fac, mey Lau,

daca da din ea tot ce-i mai "bun"...?
:))

PS: (iese din porumb si se aaaaa.... face-n drum!:D).

=))=))
eu_geminy
Postat pe 29 Octombrie 2011 21:35
poi... are de unde da, nu se vede? iti sare-n ochi
Laura_M
Postat pe 29 Octombrie 2011 21:36
esme ,pai da ...."insa atunci cand crezi in ceva, stii ca poti incerca si marea cu degetul, facand din imposibil, posibil."

Posibilul �ntreab� Imposibilul: "Unde stai?". Imposibilul r�spunde: "�n visurile neputincio�ilor".
citat din Rabindranath Tagore

ica2
Postat pe 30 Octombrie 2011 16:35
De la: Laura_M, la data 2011-10-29 20:08:11ba, cum poti sa spui ca esti intelihenta si sa ai o asa poza la avatar... io zic ca nu se potrivesc treburile

Stiu ca nu la mine te-ai referit dar iti raspund eu.
Avatarul ni-l alegem si in functie de dispozitia ce-o aveam la un moment dat,
Eu in ultima perioada am schimbat vreo trei si asta doar pentru ca eram mereu sfatuit sa0l schimb, nefiind pe placul amicilor mei de pe forum.
SAL
Postat pe 30 Octombrie 2011 18:14
la donsoara nu tine de dispozitie...
cum poate sa vina.. eu stiu... simona senzuala, cu o fusta pana la buric si cu un decolteu pana genunchi si sa spuna, sa-ti traiasa familia si toate cele cele si la sfarsit Amin bineinteles, cat de credibila poate fi?

Sal_ poza pe care o ai acum la avatar e faina, nush ce ai avut inainte, dar asta merge... eu am avut aceeasi poza, ce-i drept, nu de la inceput, dar e de ceva timp indiferent de dispozitie
Laura_M
Postat pe 30 Octombrie 2011 18:24
laura buna seara si tie...avatarul meu este marul discordiei ,iar tu te bagi in asemenea mizerie umana?am spus eu vre/odata ceva despre avatarele voastre,desi sa fim seriosi aveam ce comenta.dar nu sunt genul sa caut galceava.avatarul are o rochie civilizata,iar formele se vad pe sub rochie pt ca ele exista.as putea acum sa incep barfa despre f multe alte avatare.spre deosebire de altii nu sunt invidioasa,nu imi pasa de celalalt decat daca ma lezeaza sau incalca legea.cui nu/i place avatarul meu sa nu se uite.ai sa vb mai bine despre oamenii buni,iubitori,oamenii care iti dau binete sau te binecuvanteaza sau se roaga pentru binele altora.despre oamenii care iubesc natura,animalutele,sa vorbim despre frumusetea sufleteasca,chiar si trupeasca..tot de Dumnezeu e lasata...nu trebuie sa ne rusinam cu ceea ce ne/a inzestrat natura...doresc familiei tale tot binele din lume.
ratuscaceaurata
Postat pe 30 Octombrie 2011 18:56
pur si simplu mi-am zis parerea, poti sa zici ce vrei despre cine vrei, nu trebuie sa ceri voie cuiva

sa zicem ca am spus-o cu voce tare, invidioasa nu sunt, nu am de ce... ai inteles gresit ce am zis in legatura cu chestia asta

mizerie umana si prostie exista de mult si ma enerveaza la culme

Laura_M
Postat pe 30 Octombrie 2011 19:04
De la: Sal_a_toi, la data 2011-10-30 18:14:38
De la: Laura_M, la data 2011-10-29 20:08:11ba, cum poti sa spui ca esti intelihenta si sa ai o asa poza la avatar... io zic ca nu se potrivesc treburile

Stiu ca nu la mine te-ai referit dar iti raspund eu.
Avatarul ni-l alegem si in functie de dispozitia ce-o aveam la un moment dat,
Eu in ultima perioada am schimbat vreo trei si asta doar pentru ca eram mereu sfatuit sa0l schimb, nefiind pe placul amicilor mei de pe forum.

Sal, nu-ti mai schimba avatarul!
si ce daca nu le place amicilor?Tu m-ai intrebat, io ti-am raspuns...dar asta nu inseamna ca de fiecare data trebuie sa schimbi!
Daca tie iti place, e OK!
Axl_22
Postat pe 30 Octombrie 2011 19:07
De la: m_ada, la data 2010-06-30 19:37:10Pai asta ziceam si eu luptatoareo, numai ca relatia mea cu Dumnezeu nu trebuie sa mi-o pun ca pe un medalion sau ca pe-o stea in frunte ci trebuie sa fie una intima ceva intre mine si El Asa cum relatia mea acu iubitul meu nu e una secreta insa nici nu mi-o etalez pe taraba, tot astfel cred ca ar trebui sa fie si relatia cu divinitatea.

Corect!
SAL
Postat pe 31 Octombrie 2011 11:01
ica imi place citatul
eu spun ca totul este posibil da-mi timpul si banii necesari
in alta ordine de idei, suntem la:"Ai o relatie cu Dumnezeu?"
fie eu nu inteleg, fie ceva nu este kasher la colegii de forum, pentru ca se discuta dar nu vad relatia despre care ar trebui sa se discute?????
ma lamureste si pe mine careva?
in rest imposibilul nu exista la Dunezeu
pace voua si numai fericire
danicarmenut
Postat pe 2 Noiembrie 2011 02:30
Pace si bucurie si tie Carmenut !
Cred ca mai toti din cei ce discutam p-aicea suntem simpli crestini, nu avem studii teologice.
Cred ca a vorbi despre relatia cu Dumnezeu e cam acelasi lucru cu a vorbi despre dragoste.
O ai in inima sau n-o ai deloc.
Daca incepi sa vorbesti despre ea, parca incepi sa-i umbresti din frumusete.
SAL
Postat pe 2 Noiembrie 2011 09:18
http://www.youtube.com/watch?v=PvNZenPc-xI
Ktine
Postat pe 2 Noiembrie 2011 09:33
ktine ,frumoasa melodie si mesajul este impresionant !
ica2
Postat pe 2 Noiembrie 2011 16:32
Sal...."Daca incepi sa vorbesti despre ea, parca incepi sa-i umbresti din frumusete."
in opinia mea ,frumusetea dragostei sau frumusetea divina ,nu va fii umbrita de nimeni si nimic ...
vorbind despre frumusete in general ,nu facem decat sa o punem in valoare mai mult .

relatia cu Dumnezeu nu este un subiect tabu ....
depinde de fiecare persoana cat este de deschisa sa comunice pe tema asta...
nu suntem cu studii teologice ,dar cu o experienta langa El...da !

mi-a placut comparatia ta ...."Cred ca a vorbi despre relatia cu Dumnezeu e cam acelasi lucru cu a vorbi despre dragoste.
O ai in inima sau n-o ai deloc."
pai da ....

pace si voie buna!

ica2
Postat pe 2 Noiembrie 2011 16:49
ica, tu n-ai simtit niciodata ca, cuvintele nu sunt de ajuns pt a exprima ce simti?

Fie vb despre El, sau despre persoana iubita?
Axl_22
Postat pe 2 Noiembrie 2011 16:54
Dani ,mi te adresezi in mod personal ?
Cred ca iti dai seama de "eroare"...

Si da ,la Dumnezeu nimic nu este Imposibil !

ica2
Postat pe 2 Noiembrie 2011 16:58
Axl ,da cuvintele nu sunt de ajuns in a exprima ceea ce simtim ,sunt de acord ....
mai ales cand este o relatie profunda ....poate nu pot sa ii spun iubitului intensitatea cu care il iubesc ,dar la Dumnezeu este altceva ...daca nu o spun eu ,El o stie ...
imi cunoaste simtamintele ,gandurile ,faptele ascunse ....cunoaste totul ,prezentul si viitorul...

probabil ,unele persoane ...nu se simt confortabil in a initia discutii pe un topic,despre o relaltie ,fie ea de orice natura ....si asta mi se pare normal ...
la fel de normal este sa te angajezi in discutii care ti se par interesante ,pe orice tema...

o zi buna !

ica2
Postat pe 2 Noiembrie 2011 17:18
esme ,ce mai faci,tu si Alex ?Sunteti bine?
pupici!
ica2
Postat pe 2 Noiembrie 2011 18:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dau o cafea degeaba! 47 De la: AGAPI_MOU 27 August 2009 17:26
astenia de primavara cum va afecteaza 6 De la: zambila 24 Martie 2010 11:22
OARE E POSIBIL ? 15 De la: namyi 16 Aprilie 2011 00:50
ce telenovele v-au incantat in ultima perioada? 11 De la: tutankhamon 3 Octombrie 2009 02:26
vreau si eu un sfat 41 De la: yanyacharberet 31 August 2009 10:15
Setari Cookie-uri