Nu Ica nu ma adresez direct tie ci in general Da la Dumnezeu nimic nu ete imposibil, doar noi oamenii refuzam ceea ce Dumnezeu ne ofera Am fost "muscat" pentru ca am facut publica inimplarea sau durerea prin care am trecut Si DA relatia cu El este una unica fiecarui individ si nu este de pus pe taraba Dar asa cum relatia cu iubitul/iubita nu poti sa o ti ascunsa in tine ci nu sti cum sa o faci publica (nu ma refer la relatiile strict intre cei doi, ci la faptul ca se iubesc) asa si rlatia cu El nu vad de ce sa nu o fac publica Nu o sa spun daca si cit ma sau m-am rugat dar voi spune ca El ma iubeste chiar daca eu nu sunt cum ar trebui totdeauna Cea pe care o iubesc o voi iubi si daca nu va gindi sau nu va spune ceea ce eu doresc, sau astept sa spuna Sunt tulburat de evenimente care sunt prea intense si se succed in ritm prea intens, iar nu totdeauna stiu sa vad ceea ce El imi arata. Daca Il iubesc voi striga asta fara sa-mi fie rusine si frica de nimeni, si Il voi urma fara sa ma gindesc unde ma va duce Eu cam asa vad relatia cu Dumnezeu, si daca gresesc fata de El gresesc nu fata de altii Sa ne ajute Domnul sa nu gresim fata de El sau de cel iubit Domnul Dumnezeu sa ne pazeasca pasii |
||
danicarmenut Postat pe 3 Noiembrie 2011 04:44 |
||
---|---|---|
Dani, am apreciat curajul si sinceritatea cu care ai povestit intamplarea ta ... Ma bucur ca ai incredere in Dumnezeu ...chiar daca trecem de multe ori prin situatii ,destul de neintelese in viata asta ... Dumnezeu sa ne ocroteasac ! |
||
ica2 Postat pe 3 Noiembrie 2011 22:26 |
||
Si ziua de maine cu bine! | ||
|
||
nathalie Postat pe 3 Noiembrie 2011 22:45 |
||
sper ca macar pe asta sa mi-o dedici, Nat...:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 3 Noiembrie 2011 23:10 |
||
Iti tin pumnii sa-ti iasa de minune toate pasientele de maine. Inteleg ca va fi o zi grea. Uite, pentru amuzament si destresare. Zodiac European - Gemeni Horoscopul zilnic - 4 Noiembrie 2011 Activit��ile sociale �n care e�ti implicat ��i vor permite s� cunoa�ti persoane care ��i vor st�rni interesul. Vei face o bun� impresie �i vei putea miza pe sprijinul unei persoane din anturajul apropiat. E�ti optimist �i plin de energie �i asta te mobilizeaz� s� realizezi lucruri deosebite. Unul din proiectele pentru timpul liber va trebui am�nat Si un bonus (ti-l dedic!). http://youtu.be/d-diB65scQU |
||
nathalie Postat pe 3 Noiembrie 2011 23:17 |
||
adica ceva de gen... "curaj gaina, ca te taie"...:D :))) |
||
eu_geminy Postat pe 3 Noiembrie 2011 23:23 |
||
http://youtu.be/JmcA9LIIXWw :)) |
||
eu_geminy Postat pe 3 Noiembrie 2011 23:24 |
||
ca sa mentin nota...:)) http://youtu.be/2nXGPZaTKik |
||
eu_geminy Postat pe 3 Noiembrie 2011 23:28 |
||
Stai sa explic cu alte cuvinte, poate primul extras nu a fost elocvent. Gemeni Dragoste: Profita de aceasta zi deoarece dragostea, creativitatea si in general placerea relatiei cu cei din jur sunt privilegiate. Esti comunicativ si foarte placut. Bani si Cariera: Astazi este ziua intelegerilor de tot tipul si este foarte important sa constientizezi gradul de fezabilitate implicat. Insa ai grija sa le faci doar daca stii ca te poti tine de cuvant,. Sanatate: Odihna si o activitate relaxanta te vor face sa depasesti starea de iritabilitate care a pus stapanire pe tine. |
||
nathalie Postat pe 3 Noiembrie 2011 23:31 |
||
Asta nu stiu in ce nota e. E o urare de succes! http://youtu.be/GC5E8ie2pdM |
||
nathalie Postat pe 3 Noiembrie 2011 23:35 |
||
multumesc, Nat!.... daca iese bine, fac o cinste cumva...:)) http://youtu.be/3iruseFD7HQ gata, fug!... :) |
||
eu_geminy Postat pe 3 Noiembrie 2011 23:41 |
||
PS: si asta...;) http://youtu.be/dAWMZlLHmms :)) |
||
eu_geminy Postat pe 3 Noiembrie 2011 23:42 |
||
O sa iasa bine! Fugi. Noapte buna! |
||
nathalie Postat pe 3 Noiembrie 2011 23:46 |
||
miroase a lipeala. sau gresesc ge? tot de la Dumnezeu si asta dragule |
||
danicarmenut Postat pe 7 Noiembrie 2011 01:37 |
||
dani,sustin remarca ta... geminy ,pana la urma cum a iesit ?ne spui ?nu de alta ,dar te-ai laudat ca faci cinste .... si daca experienta ta este frumoasa ,faci cinste lui Dumnezeu ....aducand multumiri Lui ... |
||
ica2 Postat pe 7 Noiembrie 2011 17:06 |
||
mey carmenutz, mey ica, cu ajutorul lui Dzeu, si al urarilor voastre de bine (precum si al maritelor voastre presupuneri evlavioase deopotriva:PP) ma asteptam sa fiu dat afara, dar intr-adevar s-a lasat cu o lipeala: m-am lipit de noi sarcini de serviciu. pe scurt; orizonturi noi, salariu vechi. ca e vreme de criza, si totdeauna e loc de si mai rau.:PP asadar, va multumesc fratilor!... cat despre cinste... v-o va face Domnul pentru preacucerncele voastre ganduri de bine, intru Imparatia Lui!... ca si voi ii faceti cinste lui, cu preacuratele voastre ganduri si premonitii euharistice. No, Domnul sa va binecuvanteze!... acum si pururea, si in vecii vecilor. Amin!:PPP :))) PS.: nat, tu nu te incadrezi la categoria celor doi, si vei beneficia de cinste separata... numai sa gasesc un separeu aciulea, ca vaz ca peste tot e plin, se bea, se fumeaza si mai ales... se vorbeste la greu in ele. he he he.:PPP :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 7 Noiembrie 2011 19:27 |
||
De la: danicarmenut, la data 2011-11-03 04:44:56Nu Ica nu ma adresez direct tie ci in generaleu cred ca un om poate sa vorbeasca despre Dumnezeu doar atunci cand il cunoaste si are mintea luminata si o credinta puternica....Apoi oamenii cu credinta adevarata si cu adevarat se cunosc dupa felul de a gandi....dupa atitudine,,,asa ca ori nu vrei,,oricum iesi in exterior.....zic daca esti credincios cu adevarat....Apoi cu atat cat perseverezi in credinta cu atata te intaresti in ea....Apoi un crestin adevarat trebuie sa faca fapte bune,,,ceea ce ceilalti nu prea fac....pt ca majoritatea se comporta frumos doar daca au ceva de castigat.....relatia cu Dumnezeu nu o putem compara cu relatia cu sotul,,,sotul este pe locul 2,,Dumnezeu pe locul 1 mereu,,,nu trebuie sa vorbesti oamenilor despre relatia ta cu Dumnezeu,sa fii deschis cu toti oamenii,pe care ii simti negativi,pt ca prin asta poti deveni vulnerabil,daca ei stiu prea multe despre tine..Dar ii poti sfatui de bine,,,sa aiba credinta in Dumnezeu,,ca sa ii ajute sa gandeasca pozitiv....si sa le mearga bine,,sa le deschizi mintea,,fara sa astepti nimic,,chiar daca unii te sapa,,,dar daca nu stiu prea multe desp[re tine,,,despre famillia,,,te pot pupa undeva.,,scuze de expresie |
||
ingerasulluptator Postat pe 7 Noiembrie 2011 21:07 |
||
eu cred ca un om poate sa vorbeasca despre Dumnezeu doar atunci cand il cunoaste si are mintea luminata si o credinta puternica....Apoi oamenii cu credinta adevarata si cu adevarat se cunosc dupa felul de a gandi....dupa atitudine,,,asa ca ori nu vrei,,oricum iesi in exterior.....zic daca esti credincios cu adevarat....Apoi cu atat cat perseverezi in credinta cu atata te intaresti in ea....Apoi un crestin adevarat trebuie sa faca fapte bune,,,ceea ce ceilalti nu prea fac....pt ca majoritatea se comporta frumos doar daca au ceva de castigat.....relatia cu Dumnezeu nu o putem compara cu relatia cu sotul,,,sotul este pe locul 2,,Dumnezeu pe locul 1 mereu,,,nu trebuie sa vorbesti oamenilor despre relatia ta cu Dumnezeu,sa fii deschis cu toti oamenii,pe care ii simti negativi,pt ca prin asta poti deveni vulnerabil,daca ei stiu prea multe despre tine..Dar ii poti sfatui de bine,,,sa aiba credinta in Dumnezeu,,ca sa ii ajute sa gandeasca pozitiv....si sa le mearga bine,,sa le deschizi mintea,,fara sa astepti nimic,,chiar daca unii te sapa,,,dar daca nu stiu prea multe desp[re tine,,,despre famillia,,,te pot pupa undeva.,,scuze de expresie | ||
ingerasulluptator Postat pe 7 Noiembrie 2011 21:10 |
||
Avaaai... Ge! Si cat de detaliat ai explicat! Cred ca totusi Carmenut era interesat/a daca ai avut acel gen de lipeala pe care e el/ea obinuit/a sa o... miroasa (desi s-ar gasi instant si alte cuvinte care sa descrie mai cu succes interesul subit fata de wellness-ul tau). Stiu si o poezie academica. De cand lumea si pamantul Tot in curte bate vantul. Apropo de separeuri, merci de invitatie! E plin? No problem, se gasesc locuri si peste hotare. |
||
nathalie Postat pe 7 Noiembrie 2011 21:28 |
||
Nat... nu e exclus ca (,) carmenutz sa fie un connaisseur al preasfintelor euharistii care se petrec sub odajdiile preotzesti... a dat si el cu presupusul, ce stiu eu...:P:))) in ceea ce priveste treaba cu separeul... am eu feeling-ul ca nu faci parte din secta celor doi evlaviosi grijulii, si n-am vrut sa te las cu ei, fiindca nu se stie cum se apuca de stinge lumina vreunul dintre ei si incepe preasfanta exorcizare intre frati si surori...;):PP =))=))=)) |
||
eu_geminy Postat pe 7 Noiembrie 2011 22:43 |
||
Asa e. Nu fac parte din nicio secta de grijulii. (Ica, nu are legatura cu tine. ) |
||
nathalie Postat pe 7 Noiembrie 2011 22:53 |
||
Nat... te avertizez insa ca in "secta" mea nu dam vina ca "asa vrea Domnul"... fiecare isi asuma responsabilitatea pentru rugaciunile, mataniile si pomenele(ofrandele:PP) pe care le face...:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 7 Noiembrie 2011 23:15 |
||
aaaa... nu se mai pocaieste nimeni aciulea?... angajam urgent: pro_zel_iti si pro_zel_ite...;)) :PP |
||
eu_geminy Postat pe 8 Noiembrie 2011 00:06 |
||
De la: eu_geminy, la data 2011-11-08 00:06:02aaaa... nu se mai pocaieste nimeni aciulea?...parca tu te-ai cam laudat ca vrei sa te pocaiesti.... ce se aude |
||
ingerasulluptator Postat pe 8 Noiembrie 2011 15:12 |
||
Nat ...mi-a placut poezia ta ,academica .... | ||
ica2 Postat pe 8 Noiembrie 2011 17:28 |
||
Ica, in Grecia, in apropiere de Meteora exista un mic lacas care adaposteste icoana Sf. Paraschiva si un izvor, a carui apa se spune ca tamaduieste bolile de ochi. |
||
Eugenia69 Postat pe 8 Noiembrie 2011 17:41 |
||
Eugenia69,da cred ....in Romania exista moastele Sfintei Paravchiva ...in orasul Iasi si la fel se spune ca sunt facatoare de minuni ...cei care le atinge si se roaga la ea ... in opinia mea ...cred si nu cred asta .... se inghesuie de se omoara unii pe altii ,se injura intre ei ,pana ajung la "facatoarea de minuni"... unde este evlavia ,smerenia ,respectul si iubirea de aproapele ?si ma intreb ,este Dumnezeu acolo ? mai este de comentat ,pe tema asta... |
||
ica2 Postat pe 8 Noiembrie 2011 17:56 |
||
totul e posibil, daca crezi... daca nu... eugenia, vorbea de altceva! cred...eu asa am inteles. |
||
Ktine Postat pe 8 Noiembrie 2011 18:00 |
||
smerenia, iubirea de aproape... acolo, in lacasul icoanei, o simpla grota, oamenii au fost rugati sa nu faca fotografii deorece blitzurile riscau sa degradeze icoana. ce crezi, crestinii declarati care au venit sa se inchine la ea au respectat rugamintea ingrijitorilor? icoana era foarte veche, foarte frumoasa, culori de toamna sterse...trebuia sa te uiti cu foarte mare atentie la ea ca sa o distingi. recunosti ceva? |
||
Eugenia69 Postat pe 8 Noiembrie 2011 18:04 |
||
da ,Ktine ...scuze ... si tu eugenia.... acum am priceput ,ca te fapt tu faci referire la apa tamaduitoare .... in regula ,asa este ... |
||
ica2 Postat pe 8 Noiembrie 2011 18:10 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
"Ordonanta di urgenta!" | 193 | De la: suparatu_ 23 Octombrie 2013 10:44 |
Omul nu invata nimic,nu se schimba in bine...El devine doar batran | 105 | De la: garbo001084 1 Noiembrie 2010 10:23 |
Nedumerire personala | 49 | De la: garbo265966 7 Iunie 2012 15:30 |
|
||
Justitie divina versus justitie umana ? | 91 | De la: Mihaela_Tudora_1 27 Noiembrie 2013 23:32 |
Vreau sa fiu si eu iubita ,deci injur si sunt vulgara | 84 | De la: quasaria 8 Iulie 2012 18:32 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară