AI�O�RELATIE�CU�DUMNEZEU�?

Tut,bine�ai�revenit�!
ica2
Postat pe 31 August 2010 19:12
ica2
Postat pe 31 August 2010 19:20
vuvu,,probabil�te-ai�edificat�intre�timp�..si�nedumerirea�pe�care�ai�avut-o�in�legatura�cu�titul�topicului��...�iti�este�clar���acum,deci�...nu�este�nici�o�aberatie�.
ica2
Postat pe 31 August 2010 19:21
Vorbeam�de�profetiile�implinite�a�lui�Isaia,Mica,Daniel.si�cele�din��cartea�apocalipsa..�������������������������������������������������������������� PROFE�IA �MPLINIT� LA�BABILON

Babilon, cea mai mare cetate a lumii antice este adesea prezentat� ca o cetate de aur a unui secol de aur. Isaia a profetizat c�: "Babilonul, podoaba �mp�ra�ilor, falnica m�ndrie a Haldeilor, va fi ca Sodoma �i Gomora pe care le-a nimicit Dumnezeu" Isaia 13:19.

Profetul Ieremia se �ntrece cu Isaia �n aceast� profe�ie privind Babilonul: "VEI FI O D�R�M�TUR� VE�NICÅ Babilonul va ajunge un morman de d�r�m�turi, o vizuin� de �acali, un pustiu �i o batjocur� �I NU VA MAI AVEA LOCUITORI" Ieremia 51:26,37.

King James zice: "F�R� NICI UN LOCUITOR". Cei care au vizitat locul Babilonului raporteaz� c� este un pustiu trist, "f�r� nici un locuitor". Dar profe�ia este �nc� �i mai precis�. Asculta�i aceste cuvinte:
"El nu va mai fi locuit� Arabul nu-�i va mai �ntinde cortul acolo �i p�storii nu-�i vor mai ��rcui turmele acolo, ci fiarele pustiei �i vor face culcu�ul acolo" Isaia 13:20,21.

Dup� 2500 de ani, arabii �nc� exist� dar nu mai este niciun babilonian pe fa�a p�m�ntului. Palatele solide �i gr�dinile suspendate ale Babilonului sunt doar o amintire, iar arabul �nc� locuie�te �n cortul s�u. De unde �tia Isaia c� arabii vor continua s� tr�iasc� �n preajma ruinelor Babilonului timp de 2500 de ani, dar vor refuza s� le foloseasc� drept ad�post? Exploratorii �i cei care fac s�p�turi raporteaz� c� este imposibil s� convingi pe un arab s� r�m�n� peste noapte printre ruinele Babilonului, din cauza fricii lor de duhurile rele. Este imposibil s� fie scoas� aceast� idee din mintea acelori oameni.Sunt multe am�nunte �n aceast� profe�ie singur�, fiecare dintre ele furniz�nd dovada prevederii divine. Puse laolalt�, ele ar umple o carte.Tot ce a prezis profe�ia Bibliei despre Tir, Babilon, Egipt �i despre evrei s-a �mplinit. Istoria �i profe�ia dovedesc �n felul acesta c� Dumnezeu a spus adev�rul prin Cuv�ntul S�u, Biblia.
ica2
Postat pe 31 August 2010 19:36
icutza -fericita...
iasomia
Postat pe 7 Septembrie 2010 10:25
Iasomia�,bine�ai�venit�!Cum�a�fost�in�vacanta?
ica2
Postat pe 7 Septembrie 2010 17:08
icutza...
multumesc.

bine,maicutza...
iasomia
Postat pe 9 Septembrie 2010 15:54
Ma�bucur�ca�a�fost�bine�in�vacantza��Iaso...dar�nu�ne�povestesti�nimic�?Daca�ti-a�placut�muntele�sau�marea...Sau�daca�ai�dormit�in�cort�sau�la�hotel�de�cinci�stele...�zi-ne�ceva...pupici�!
ica2
Postat pe 16 Septembrie 2010 17:41
Profetiile�lui�Isaia�despre�persoana�Mantuitorului:-Nascut dintr-o fecioara, profetit in Isaia 7:14 scris cu 700 de ani inainte de Hristos, implinit conform Matei 1:20-23

-Provenienta din casa lui Iuda (nu Iscarioteanul) scris de Isaia 37:31 , implinit conform Matei 1:1-2, 16

-Din sementia lui David scris de Isaia 16:5 implinit conform Matei 1:1-2, 6:16

-Va iesi din Egipt , scrid de Osea 11,1, 725 de ani inainte de Hr
implinit conform Matei 1:14-15

-Lucrarea Lui va include vindecari miraculoase, scris de Isaia 29:18 & 35:5-6 , implinit conform Luca 7:20-22

-Urat fara motiv , prorocit in Isaia 49:7 , implinit conform Ioan 7:48-49 & 15: 24-25
-Respins de conducatori , prorocit Psalmul 117 :22
Implinit conform Matei 21:42 si Ioan 7:48-49

Vandut cu 30 de arginti , prorocir Zaharia 11:12, 500 de ani I,H implinit conform Matei 26:14-15
�n Isaia 52:1-15, profetul prezint� pe scurt lucrarea lui Hristos�,iar� cap. 53. Mi se pare edificator in prezentarea jertfei Mantuitorului.
ica2
Postat pe 16 Septembrie 2010 19:05
Iata�cum�iL�descrie�Isaia�pe�Mesia...,incepand�cu�versetul�3.Dispre�uit era �i cel din urm� dintre oameni; om al durerilor �i cunosc�tor al suferin�ei, unul �naintea c�ruia s�-�i acoperi fa�a; dispre�uit �i neb�gat �n seam�.
4. Dar El a luat asupr�-�i durerile noastre �i cu suferin�ele noastre S-a �mpov�rat. �i noi �l socoteam pedepsit, b�tut �i chinuit de Dumnezeu,
5. Dar El fusese str�puns pentru p�catele noastre �i zdrobit pentru f�r�delegile noastre. El a fost pedepsit pentru m�ntuirea noastr� �i prin r�nile Lui noi to�i ne-am vindecat.
6. To�i umblam r�t�ci�i ca ni�te oi, fiecare pe calea noastr�, �i Domnul a f�cut s� cad� asupra Lui f�r�delegile noastre ale tuturor.
7. Chinuit a fost, dar S-a supus �i nu �i-a deschis gura Sa; ca un miel spre junghiere s-a adus �i ca o oaie f�r� de glas �naintea celor ce o tund, a�a nu �i-a deschis gura Sa.
8. �ntru smerenia Lui judecata Lui s-a ridicat �i neamul Lui cine �l va spune? C� s-a luat de pe p�m�nt via�a Lui! Pentru f�r�delegile poporului Meu a fost adus spre moarte.
9. Morm�ntul Lui a fost pus l�ng� cei f�r� de lege �i cu cei f�c�tori de rele, dup� moartea Lui, cu toate c� nu s�v�r�ise nici o nedreptate �i nici �n�el�ciune nu fusese �n gura Lui.
10. Dar a fost voia Domnului s�-L zdrobeasc� prin suferin��. �i fiindc� �i-a dat via�a ca jertf� pentru p�cat, va vedea pe urma�ii S�i, �i va lungi via�a �i lucrul Domnului �n m�na Lui va prop�i.
11. Sc�pat de chinurile sufletului S�u, va vedea rodul ostenelilor Sale �i de mul�umire Se va s�tura. Prin suferin�ele Lui, Dreptul, Sluga Mea, va �ndrepta pe mul�i, �i f�r�delegile lor le va lua asupra Sa.
12. Pentru aceasta �i voi da partea Sa printre cei mari �i cu cei puternici va �mp�r�i prada, ca r�splat� c� �i-a dat sufletul S�u spre moarte �i cu cei f�c�tori de rele a fost num�rat. C� El a purtat f�r�delegile multora �i pentru cei p�c�to�i �i-a dat via�a.
ica2
Postat pe 16 Septembrie 2010 19:13
Marele "Spectacol din Cer"

Cel de-al doilea pas in Proiectul Blue Beam, al NASA, implica un "spectacol spatial" gigantic, cu proiectii holografice 3D, proiectii de imagini in diferite locatii din lume, fiecare fiind o imagine diferita in functie de credinta religioasa predominanta in aceea zona. Aceasta noua "voce a lui Dumnezeu" va fi rostita in toate limbile. In scopul de a intelege aceasta, trebuiesc studiate cercetarile diferitelor Servicii Secrete, facute in ultimii 25 de ani. Rusii au pus la punct un program avansat pe calculator, chiar l-au exportat, pe care l-au alimentat cu date priviind studii ale anatomiei corpului uman, compozitia electro-mecanica a corpului si cu studii privind compozitia chimica, biologica si electrica a creierului uman. Aceste computere au fost "alimentate" (programate) cu limbile vorbite de toate popoarele lumii, precum si semnificatia acestora. Dialectele tuturor limbilor au fost implementate in computere cu ajutorul transmisiilor prin satelit. Rusii au inceput sa "alimenteze" computerele cu programe obiective, precum cele despre "noul Mesia". De asemenea, se pare ca rusii - oamenii noii ordini mondiale - au implementat diferite metode suicidale alocand fiecarei persoane si fiecarei societati impulsuri electronice, menite sa induca ganduri suicidale daca persoana respectiva nu accepta noile reguli ale Noii Ordini Mondiale.Ce�parere�aveti�de�proiectul�al�New�Age��?�
emanuelt25
Postat pe 17 Septembrie 2010 17:49
Marele�"spectacol�pe�cer�"�va�primi�pemiul�Oscar�,Emanuele...glumesc,dar�e�"groasa"!
ica2
Postat pe 19 Septembrie 2010 12:28
Ca�sa�intelegem�mai�bine�Emanuele,cred�ca�ar�trebui�sa�continuam�cu�studiul�apocalipsei�din�biblie�.
ica2
Postat pe 19 Septembrie 2010 12:32
�i am v�zut ridic�ndu-se din mare o fiar�, care avea zece coarne �i �apte capete �i pe coarnele ei zece cununi �mp�r�te�ti �i pe capetele ei: nume de hul�.
�i fiara pe care am v�zut-o era asemenea leopardului, picioarele ei erau ca ale ursului, iar gura ei ca o gur� de leu. �i balaurul i-a dat ei puterea lui �i scaunul lui �i st�p�nire mare.�i toat� st�p�nirea celei dint�i fiare ea o pune �n lucrare, �n fa�a ei. �i face p�m�ntul �i pe locuitorii de pe el s� se �nchine fiarei celei dint�i, a c�rei ran� de moarte fusese vindecat�.
�i face semne mari, �nc�t �i foc face s� se pogoare din cer, pe p�m�nt, �naintea oamenilor,
�i am�ge�te pe cei ce locuiesc pe p�m�nt prin semnele ce i s-au dat s� fac� �naintea fiarei, zic�nd celor ce locuiesc pe p�m�nt s� fac� un chip fiarei care a fost r�nit� cu sabia �i a r�mas �n via��.
�i i s-a dat ei s� insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei s� �i gr�iasc� �i s� omoare pe to�i c��i nu se vor �nchina chipului fiarei.
�i ea �i sile�te pe to�i, pe cei mici �i pe cei mari, �i pe cei boga�i �i pe cei s�raci, �i pe cei slobozi �i pe cei robi, ca s�-�i pun� semn pe m�na lor cea dreapt� sau pe frunte.
�nc�t nimeni s� nu poat� cump�ra sau vinde, dec�t numai cel ce are semnul, adic� numele fiarei, sau num�rul numelui fiarei.
Aici este �n�elepciunea. Cine are pricepere s� socoteasc� num�rul fiarei; c�ci este num�r de om. �i num�rul ei este �ase sute �aizeci �i �ase.
ica2
Postat pe 19 Septembrie 2010 12:47
Capitolul�13�,din�cartea�apocalipsei�cel�postat�,de�mai�sus�este�elocvent,sa�vedem�daca�intelegem�cine�este�fiara...
ica2
Postat pe 19 Septembrie 2010 12:52
Da,�Ica...�intalnim�in�cartea�apocalipsa�nume�de�balaur,fiara�si�proroc�mincinos......care�se�impotriveste�adevaratei��trinitatzii�a�lui�Dumnezeu-Tatal,Fiul�si�Duhul�Sfant...�are�si�satan�o�trinitate...observi?
emanuelt25
Postat pe 20 Septembrie 2010 18:32
Emanuele,parerea�mea�este�urmatoarea:-cea mai neagra si cea mai sumbra personalitate asteapta la ora actuala timpul potrivit sa intre pe scena lumii.. e vb despre.Anticrist...
-e posibil sa apara dintr-un aninomat total
-cine este Anticristul???
-este cel mai important personaj de la sfarsitul vremurilor...ultima capetenie ce o va avea omul...
-pe acesta omenirea il va asculta si il va urma intr-o rascoala nemaipomenita,impotriva Lui Hristos si impotriva lui Dumnezeu
-Hristos a fost omul desavarsit si intruparea lui Dumnezeu pe pamant
-Anticristul este intruparea diavolului,va intrupa toata puterea Satanei
-acest fals mesia v-a amagi natiunile care vor vedea in el pe salvatorul lor
-ap. Pavel il numeste omul faradelegii, omul pacatului, el va arata de ce este in stare omul fara Dumnezeu
-Anticristul este supermanul religios pe care il asteapta omenirea
-numele Anticristului;
-in greaca termenul anti inseamna contra...adica cel ce se opune lui Hristos
-dar anti mai inseamna si;"cel ce este in locul", aici va fi marea amagire,problema si minciuna
-multi si-l imagineaza ca ceva foarte urat un monstru usor de recunoscut...dar nu este asa
-el cand va veni se va da drept Hristos si la exterior va avea aparentele lui Hristos
-dar va prezenta o alta imagine a lui Hristos care va fi crezuta si de lume si de biserica apostata
-Anticristul va fi cea mai perfecta falsificare a lui Hristos, si va fi acceptat de biserica apostata ca lider spiritual
-(biserica este de 3 feluri; reala,nominala,apostata)
-cei mai mari sustinatori ai Anticristului vor fi asa numitii crestini din bisericile apostate
-marea inselaciune consta in pervertirea adevarului...
ica2
Postat pe 21 Septembrie 2010 16:59
lasa icule... ca-ti zic ochi in ochi...
iasomia
Postat pe 21 Septembrie 2010 17:16
Iaso�,mai�bine�sa�ne�privim�in�ochii...ai�dreptate!
ica2
Postat pe 21 Septembrie 2010 20:17
Cata tacere este pe aici...Iaso nu ai zis nimic...
ica2
Postat pe 25 Septembrie 2010 01:15
Si�tacerea�e�un�raspuns�,Iaso...Nu�te�mai�ameninzt�cu�nimic...Vacanta�mea�e�scurta�si�cred�ca�nu�reusesc�sa�vad��tot�ce�mi-am�����propus.Apropos,�ai�avut�dreptate�in�privinta�Irinei�,ce�liniste�si�bine�este�acum...Pupici!
ica2
Postat pe 26 Septembrie 2010 19:17
ica

imi cer iertare,abia acum ma uitai acilea,iar mesageria acum am verificat-o...

acu' ca o pomenisi, s-ar putea sa nu se stie.

hai ca vedem cum facem,tu esti necajita?
sa nu fi..
iasomia
Postat pe 26 Septembrie 2010 19:30
Sunt bine Iaso ,astept cu nerabdare vacanta ...
ica2
Postat pe 28 Septembrie 2010 16:23
Cine iubeste pe Dumnezeu.Demostreaza prin faptele lui...Adica ca este un om cinstit,de incrededere pe care sa te poti baza....Si demostreaza credinta prin fapte.Ca eu de vorbe m-am cam saturat....de crestini asa zisi crestini
xenaprintesarazboinica
Postat pe 28 Septembrie 2010 16:58
dementzica..
da' noi de tine,fetiza?

ica..

hai ca acu' vine..
iasomia
Postat pe 28 Septembrie 2010 17:01
Anticristii si anticristele au fata de mironosite,,care pe afara sunt supusi si pe dinautru sunt niste fiare,,pt ca o demostreaza prin faptele lor..Pt ca un om care este crestin,,,este curat la suflet si nu face rau nimanui....
xenaprintesarazboinica
Postat pe 28 Septembrie 2010 17:01
Mai, proasta - proasta, da' nimeni nu ii surprinde propriile insusiri mai bine ca ea ...
In fiecare postare si le exprima luptatoarea asta...
Thor_again
Postat pe 28 Septembrie 2010 17:03
thoru'

lasa deranjatii ,carciumare,du-te si fa focu' ca imi ghiorlaie matzu'...
iasomia
Postat pe 28 Septembrie 2010 17:06
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-09-28 17:01:48 Anticristii si anticristele au fata de mironosite,,care pe afara sunt supusi si pe dinautru sunt niste fiare,,pt ca o demostreaza prin faptele lor..Pt ca un om care este crestin,,,este curat la suflet si nu face rau nimanui....

In iad pacatosii
Sunt valorificati la maximum.
Femeilor li se scot din cap
Cu o penseta
Clamele, agrafele, inelele, bratarile,
Panzeturile, lenjeria de pat.
Dupa aceea sunt aruncate
In clocotul unor cazane,
Sa fie atente la smoala,
Sa nu dea in foc.

Apoi unele sunt transformate in sufertase
Cu care se cara la domiciliul dracilor pensionari
Pacatele calde.

Barbatii sunt si ei folositi
La cele mai grele munci,
Cu exceptia celor foarte parosi
Care sunt torsi din nou
Si facuti presuri.

mai zi ceva Irinuca.......... tu , pe unde te incadrezi?????????
jeanette40
Postat pe 28 Septembrie 2010 17:39
Relatia pe care o ai cu Dumnezeu se vede din relatia pe care o ai cu semenii. Nu poti spune ca Il iubesti pe Dumnezeu, daca iti urasti aproapele.

Pupici Ica, Iaso, Thor & comp.
sora_ilsi
Postat pe 3 Octombrie 2010 22:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
e posibila o relatie? 218 De la: diana_noc 11 Mai 2010 14:40
bijuuri 1 De la: garbo001656 30 Iunie 2009 20:28
wtf dispar mesajele? 1 De la: quasaria 15 Februarie 2012 13:33
Sa fie oare vina mea ? 15 De la: nelly05 23 Februarie 2010 14:26
Sa ii multumim lui Iisus Hristos la Tatal ceresc.Pt ca s-a milostivit de noi pacatosii ca sa ne lumineze mintile 42 De la: preci 28 Septembrie 2010 20:51
Setari Cookie-uri