Relatia mea....

Am o relatie de 1 an jumate ,pana acum 2 luni totul a fost destul de ok si normal ,de la inceputul ralatiei nu a existat aceea nebunie si pasiune din ambele parti ,ne-am considerat oameni maturi ,cu capul pe umeri si am spus sa o luam pas cu pas,la numai 1 saptamana dupa ce ne-am cunoscut ne-am mutat impreuna la el ... deoarece eram la distnata si asta ar fi impiedicat sa ne cunoastem ... nu puteam sa stam pe drumurii nici eu si nici el ... La inceput mi-a fost un pic teama, casa nou, loc nou , un nou om in viata mea ,dar cu toate astea mi-am asumat orice risc si am facut pasul de-a ma muta . El este divortat si are o fetitza din prima casatorie o fetitza de 11 ani , si eu la randul meu divortata dar din pacate fara copii ... spun din pacate deoarece fiul meu care numai peste 3 zile ar fi implinit 12 ani ,a decedat acum 5 ani ... In primele 6 luni am evitat intalnirile cu fetitza lui ,din propia mea dorinta ..nu vroiam sa ma stie inca cu toate ca stia de existenta mea in viata tatalui ei ....Dar pana intr-o zi cand mi-a spus sa nu o mai evit atat si e timpul sa o cunosc.... Ok ,am facut si pasul asta , mi-a fost nu greu ci enorm de greu ...dar l-am facut ... de atunci au urmat mai multe weekenduri petrecute impreuna , dar.... Acum 2 saptamani a adus-o la noi ptr ca asa are de la tribunal .. in vacanta primele 2 saptamni din vacanta si 2 saptamani in august...Ptr mine astea 2 saptamanai au fost de cosmar , mi-a fost enorm de greu sa vad legatura dintre ei ... nu,sa nu ma intelegeti gresit ...nu e vorba de gelozie...ci mereu ma ducea gandul la baietelul meu , si in mintea mea se nasteau mii de intrebari ...oare cum ar fi fost daca traia Robert,ce relatie mama fiu am fi avut, as fi fost o mama buna ...si etc... In astea 2 saptamani nu a fost zi in care nu ma bufnit plansul ,dorul de fiul meu fiind foarte mare ... In fine , ieri s-a intamplat ceva ...eram la plaja ..langa noi era 3 baietei cu varsta intre 6 si 12 ani ... erau atat de haisoi cum jucau carti si se certau inte ei ..la un momendat el imi atrage atenia si imi spune* uite ce haiosi sunt* .... eu nici macar nu am ridicat capul de pe sezlong sa ma uit si i-am spus * nu ma intereseaza ,nu vreau sa vad copii *... La care el mi-a spus ceva de genul * Nu imi place ce imi spui, saptamana asta ai fost de nercunoscut ,nu stiu daca nu apuca sfarsitul luni impreuna* ...m-am uitat la el cu o nepasare si i-am spus * Si ce? Crezi ca am sa te rog?Mie indiferent de ce faci * si am plecat in apa ... Cand m-am intors era botos ..chiar nu mai imi pasa ca era botos sau nu ... La un momendat imi zice * Vezi ca in vacanta o sa vina si fata cu noi * ,va spun sincer mi-a cazut fatza, atunci m-am aprins un pic ...dar m-am calmat f repede si l-am intrebat daca si parerea mea conteaza ptr el ,sau numai el decide si finalizeaza? La care imi zice * Te deranjaza fata?* ...Am spus ca nu ,dar cred ca trebuia sa imi ceara si mie parerea, am mintit cand am spus ca nu, imi venea sa-i spun DA MA DERANJEAZA, MA DERANJEAZA CA INCERCI SA MI-O BAGI PE GAT, MA DERANJEAZA CA MA OBLIGI SA O IUBESC .... DAR EU NU POT SA IUBESC ALT COPIL... Cand am ajuns acasa m-am bagat in baie si am inceput sa plang ca un copil ... plangeam dar pur si simplu nici eu nu stiam de ce plang, de durerea lasata de fiul meu , de faptul ca ma simt fortata sa iubesc un copil, de teama ca nu o sa mai meraga relatia mult timp, sau de fapt de frica ca nu voi mai putea avea si iubi vreodata un copil? ..Pur si simplu nu mai stiu cum sa ma port si cu el .... Pur si simplu nu mai stiu ce vreau eu ptr mine cred.....Trist dar adevarat !!!!
moraki
Postat pe 3 Iulie 2010 09:18
imi pare rau pt. copilasul tau
gandeste-te k poate aasa a vrut Dumnezeu
gandeste-te ca este un ingeras si ca ii este mai bine acolo sus decat in lumea asta crunta
gandeste-te k este ingerasul tau protector care va veghea intotdeauna asupra ta si iti va da puterea si intelepciunea sa poti merge mai departe
viata merge inainte:)

cat despre relatie...
spune-i respectivului care este problema ta si incercati sa o rezolvati impreuna
dancris
Postat pe 3 Iulie 2010 09:44
De la: dancris, la data 2010-07-03 09:44:02imi pare rau pt. copilasul tau
gandeste-te k poate aasa a vrut Dumnezeu
gandeste-te ca este un ingeras si ca ii este mai bine acolo sus decat in lumea asta crunta
gandeste-te k este ingerasul tau protector care va veghea intotdeauna asupra ta si iti va da puterea si intelepciunea sa poti merge mai departe
viata merge inainte:)

cat despre relatie...
spune-i respectivului care este problema ta si incercati sa o rezolvati impreuna

Multumesc ptr frumoasele cuvinte despre baietelu meu ....
Cat despre el stie ca inca nu sunt pregatita ptr copii si mai ales copii altora ...Ma vede mereu ca oriunde as vedea copii mai ales baietei ,intorc capul nu ma uit ,evit orice apropiere de copii ..de ce oare ma obliga nu stiu ...Am spus azi dupa ce o va duce pe fata ,sa am o discute f serioasa pe tema asta ..
moraki
Postat pe 3 Iulie 2010 09:49
Fata draga, ai probleme cu capul si mergi sa le rezolvi. Imi pare rau si e groaznic sa pierzi un copil, dar mi se pare groaznic si sa il determini pe el sa renunte la copilul lui doar pentru ca tu ai o durere in suflet. Oricat ti-ar pica prost, omul asta ARE UN COPIL CARE TRAIAESTE. Daca simti ca asta este peste puterile tale de intelegere si acceptare pleaca si lasa-i sa-si vada de viata. Tu cam ce ti-ai dori? Sa rupa legatura cu copilul lui de dragul tau? Oricata intelegere ar avea pentru drama ta, nu e normal sa ii ceri sa faca asa ceva. Mergi fato cu Dumnezeu, cauta-ti pe cineva care nu are un copil si incearca sa mai faci un copil. Nu incerca sa schimbi viata altora doar petru ca destinul a fost crud cu tine. Acum pe bune. Mergi la psihiatru ca e ceva acolo care nu functioneaza cum trebuie. Si poate ca e de inteles. Dar chiar trebuie reparat.
Doara
Postat pe 3 Iulie 2010 11:35
De la: Dor_marunt, la data 2010-07-03 11:35:45Fata draga, ai probleme cu capul si mergi sa le rezolvi. Imi pare rau si e groaznic sa pierzi un copil, dar mi se pare groaznic si sa il determini pe el sa renunte la copilul lui doar pentru ca tu ai o durere in suflet. Oricat ti-ar pica prost, omul asta ARE UN COPIL CARE TRAIAESTE. Daca simti ca asta este peste puterile tale de intelegere si acceptare pleaca si lasa-i sa-si vada de viata. Tu cam ce ti-ai dori? Sa rupa legatura cu copilul lui de dragul tau? Oricata intelegere ar avea pentru drama ta, nu e normal sa ii ceri sa faca asa ceva. Mergi fato cu Dumnezeu, cauta-ti pe cineva care nu are un copil si incearca sa mai faci un copil. Nu incerca sa schimbi viata altora doar petru ca destinul a fost crud cu tine. Acum pe bune. Mergi la psihiatru ca e ceva acolo care nu functioneaza cum trebuie. Si poate ca e de inteles. Dar chiar trebuie reparat.

subscriu...
ameno
Postat pe 3 Iulie 2010 11:46
ce ameno,iti este lene sa scrii haaa?

hai buna!
dancris
Postat pe 3 Iulie 2010 11:50
Daca din tot ce am scris eu ,tu ai inteles asta ..inseamna ca esti prea proasta ca sa intelegi sensul cuvintelor ....
moraki
Postat pe 3 Iulie 2010 11:58
Moraki
Imi pare rau pt ce ti s-a intamplat.
Parerea mea ar fi ca cel mai bine e sa mergi la un psihiatru,trebuie sa rezolvi aceasta problema.
Este o durere prea mare,pierderea unui copil,de aceea ai nevoie de ajutor,dar de ajutor de specialitate.
Cat despre relatia actuala,oricat de greu ti-ar fi ,tu trebuie sa intelegi ca partenerul tau are un copil, si daca l-ai vrut pe el ,trebuie sa o accepti si pe fata lui. Gandeste-te daca baietelul tau ar fi trait si partenerul actual ar fi trecut prin aceste probleme,ai fi renuntat la baietel pt el.Cum te-ai fi simtit sa-ti respinga baietelul?Nu ai fi incercat sa-l apropii de baietel,sa incerci sa-i mangai durerea astfel?
Tu trebuie sa constientizezi ca baietelul nu mai este pe aceasta lume,este un ingeras caruia nu-i place sa te vada plangand,care cu siguranta isi doreste sa iubesti acea fetita,sa ai grija de ea ca si cum ai fi avut de el.

bau
Postat pe 3 Iulie 2010 12:09
De la: moraki, la data 2010-07-03 11:58:18Daca din tot ce am scris eu ,tu ai inteles asta ..inseamna ca esti prea proasta ca sa intelegi sensul cuvintelor ....

nebunul niciodata nu recunoaste ca-i nebun
ameno
Postat pe 3 Iulie 2010 12:11
intrebare:
daca el ar fi implicat copilul de la primele intalniri ce ai fi facut???
fugeai sau ramaneai???
cred ca el a simtit ca ar fi prea mult pentru tine sa isi implice copilul in relatie si a asteptat o buna perioada de timp pana sa o faca...in speranta ca primeste un fel de aprobare de la tine.Ca il accepti cu tot cu copil in ciuda a ce sa intamplat in trecutul tau.
va mai dau 1 luna si despartirea scrie pe voi.evident cu certurile de riguare...
ameno
Postat pe 3 Iulie 2010 12:14
heloo fetele
da imi este lene sa scriu...dapai sa mai gandesc
ameno
Postat pe 3 Iulie 2010 12:15
helo ameno ,vad ca ai inceput sa scrii,ti-ai sacrificat tu lenea
bau
Postat pe 3 Iulie 2010 12:40
inca mai am ceva lene ...se zbate pe degete

auzi ma,moraki asta ce bazaconi scoate din ea.
doamne,toata stima si respectul pentru suferinta din trecut...dar sa condamni pe cineva ca el a fost mai norocos asta nu e bine deloc....
ameno
Postat pe 3 Iulie 2010 12:46
Nu sunt nici nebuna,nici tampita si nici o retardata , cand m-am implicta in relatia asta stiam de la bun inceput ca el are un copil, NU M-AM GANDIT O CLIPA SA RENUNTA LA COPIL IN FAVOAREA MEA .... si nu am sa cer vreodata asa ceva,e inuman asa ceva sa ceri .... Ideea e ca acum 2 saptamani cand a adus fata ..pur si simplu MI-A PLASAT-O MIE CU TOTUL ...el ca si cum nici nu era in casa .... Pur si simplu nu stiam cum sa ma port cu ea ...ce sa fac ..nu o cunosc,cei place ce nu, ce maninca ...la ce e alargica la ce nu ..mai ales ca e un copil alergic la mai tot .....de ex am fost la mare ..pe spate ia iesit un herpes destul de mare ,am mers cu ea la medic ... Teama de-a se inbolanvi si-a spus cuvantul..pur si simplu mi-a fost frica ...
moromou
Postat pe 3 Iulie 2010 12:52
ai dubla personalitate???
ameno
Postat pe 3 Iulie 2010 12:58
Nu iti doresc sa treci nici macar pe sfertul sfertului prin momentele grele prin care am trecut... Daca de fapt nu intelegeti ce am vrut sa scriu, VA ROG FRUMOS ....NO COMMENT !!!!!!
moromou
Postat pe 3 Iulie 2010 12:59
Ca sa te scot din ceata ,nu am dubla personalitate ... mi-am schimbat id-ul doar ....
moromou
Postat pe 3 Iulie 2010 13:03
De la: moromou, la data 2010-07-03 12:52:59Nu sunt nici nebuna,nici tampita si nici o retardata , cand m-am implicta in relatia asta stiam de la bun inceput ca el are un copil, NU M-AM GANDIT O CLIPA SA RENUNTA LA COPIL IN FAVOAREA MEA .... si nu am sa cer vreodata asa ceva,e inuman asa ceva sa ceri .... Ideea e ca acum 2 saptamani cand a adus fata ..pur si simplu MI-A PLASAT-O MIE CU TOTUL ...el ca si cum nici nu era in casa .... Pur si simplu nu stiam cum sa ma port cu ea ...ce sa fac ..nu o cunosc,cei place ce nu, ce maninca ...la ce e alargica la ce nu ..mai ales ca e un copil alergic la mai tot .....de ex am fost la mare ..pe spate ia iesit un herpes destul de mare ,am mers cu ea la medic ... Teama de-a se inbolanvi si-a spus cuvantul..pur si simplu mi-a fost frica ...

femeie draga....ai avut si tu copil, corect?din pacate nu il mai ai, imi pare rau de suferinta ta...
dar sa te panichezi ca ti-a proptit copilul la subrat, asta nu o mai inteleg...zau.
daca ramaneai gravida ce naiba faceai?????il lasai in maternitate ca ti-e frica de aia sau aia??/
poate si omul asta vrea mai mult de la tine dar te vede PARANOIA si nu prea mai stie cum sa se poarte cu tine.Si atunci cel mai simplu mod de a afla este sa fi pusa fata in fata cu realitatea.
Test care nu prea cred ca l-ai trecut.
Iti mai dau o luna,daca nu lucri la mansarada ce o deti te poti considera din nou libera la mare!

P.S. nu mai urla ca ma doare capul...
ameno
Postat pe 3 Iulie 2010 13:04
nu ai specificat varsta fetei in nuvela de mai sus..
"Ca sa te scot din ceata ,nu am dubla personalitate ... mi-am schimbat id-ul doar .... "de ceeee
ameno
Postat pe 3 Iulie 2010 13:09
Mersi de sfaturi, am sa le urmez ...
moromou
Postat pe 3 Iulie 2010 13:13
care sfaturi???
cati ani are fata???
esti cam agresiva, nu-i bine....
ameno
Postat pe 3 Iulie 2010 13:14
Uite asa am avut eu chef sa-l schimb..m-am plictisit de cel vechi ... cat despre varsta ...nu conteaza ...
moromou
Postat pe 3 Iulie 2010 13:15
ba conteaza.......egoisto......
ameno
Postat pe 3 Iulie 2010 13:16
*Iti mai dau o luna,daca nu lucri la mansarada ce o deti te poti considera din nou libera la mare!*
Agresiva nu sunt deloc ... doar ca tu faci niste comentarii jignitoare ....Cat despre fetitza lui are 11 ani ,daca asta te intereseaza atat de mult..
moromou
Postat pe 3 Iulie 2010 13:19
pffff...scuze am recitit nuvela,are 11 ani fata...
la 11 ani cu generatia de azi panica nu-si are rostul.
Stie domnisoara sa zica in gura mare cand o scapa pisu, mai mult merge singura la WC...poate are si menstruatie...in fine sa nu batem campii.

Egoismul iti zice ceva???cred ca ai omis unele mici chestii in povestea de mai sus ce zici???
ameno
Postat pe 3 Iulie 2010 13:20
"El este divortat si are o fetitza din prima casatorie o fetitza de 11 ani , "
cu cati tati umbli de fapt???
sigur nu ai dubla personalitate???
comenturi jignitoare ...pffff... de aia te-am trimis la psiho.....acolo e gentil dar costa...aici e gratis
ameno
Postat pe 3 Iulie 2010 13:22
Nu sunt ,nici egoista ,nici rea ,nici probleme la mansarda nu am .asa cum ai specificat si tu si alte persoane mai sus ... Am facut mare greseala ca am scris aici ..despre acest aspect din viata mea ..ma rog ... am crezut ca o sa mi se de-a niste sfaturi ..nu ca o sa zica lumea ca-s nebuna,retardata si bolnava psihic.. In fine ...Eu va multumesc oricum despre parerile sincere...
moromou
Postat pe 3 Iulie 2010 13:24
minti cu nerusinare cred ca esti geloasa pe fiesa...ai probleme......
ameno
Postat pe 3 Iulie 2010 13:26
Iar tu esti o idiota........acum ti-am vizitat profilul ..si am vazut ca esti o tampita , proasta si tanda si retardata si dute dracu ..poti sa trimiti acest mesaj la admini..sa imi stearga si inchida contul ...CRETINOOOOOO!!!
moromou
Postat pe 3 Iulie 2010 13:28
De la: moromou, la data 2010-07-03 13:19:46*Iti mai dau o luna,daca nu lucri la mansarada ce o deti te poti considera din nou libera la mare!*
Agresiva nu sunt deloc ... doar ca tu faci niste comentarii jignitoare ....Cat despre fetitza lui are 11 ani ,daca asta te intereseaza atat de mult..

traiasca "modifica mesajul"ba are 9 ani ba are 11 ani
ameno
Postat pe 3 Iulie 2010 13:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
compatibiltatea 5 De la: dor72 28 Aprilie 2011 20:07
unsfat 8 De la: anastasya 25 Septembrie 2010 18:52
despartirile din cauza distantei 19 De la: Ioana007 25 Septembrie 2009 18:20
Cum e cand te culci cu cineva prima data ? 50 De la: pik_nik 20 Ianuarie 2010 10:06
fidelitatea in cuplu 138 De la: dor72 7 August 2011 16:32
Setari Cookie-uri