Relatia mea....

De la: olteana26, la data 2010-07-10 17:43:43moromou, imi pare rau pentru necazurile si suferinta din trecut! eu iti doresc sa fii puternica acum in prezent si pentru a putea avea un viitor fericit alaturi de acel barbat si fetita lui trebuie sa accepti faptul ca baietelul tau e acum un ingeras in grija Domnului si sa primesti darul de la Dumnezeu , o noua familie care te iubeste!
iti doresc numai fericire si multa sanatate! sa fii iubita!

Multumesc frumos,ptr sfaturi..
moromou
Postat pe 12 August 2010 08:17
De la: Ciresica, la data 2010-07-16 23:54:37Moro, deci esti tinara, casatorita in Germania (am inteles bine?) si ai un baietel de citiva anisori.

divortezi de sot si vrei sa-i arati ca nu ai nevoie de nimic de la el si iei copilul si pleci. Copilul era si al lui nu? Sau ara doar al tau dintr-o relatie anterioara? Ca daca era si al lui atunci chiar nu inteleg de ce cind a fost nevoie nu ai apelat la el, tatal, pentru ajutor? Tatal stie ca baietelul a murit dintr-o "regretabila" eroare?

Te simti vinovata ca a murit copilul si nu ai vrut sa-l ajuti din prea multa mindrie? Te simti vinovata si-l urasti pe tatal copilului ca nu te-a ajutat (dar a stiut el???) si nu poti intelege de ce alt tata are grija si dorinta sa-si vada copilul, sa petreaca timp cu el.

OK, nu ai sa uiti niciodata prin ce ai trecut, dar ai invatat ceva din trista experienta???

Nu-ti cere prietenul si nici fetita lui sa iubeti copila. Dar tu poti sa te uiti in ochii prietenului si sa-i spui "te admir atit de mult pentru ce faci pentru fetita ta!)
Poti sa te uiti in ochii copilei si sa-i spui "esti un copil atit de norocos sa ai un tata atit de bun!

Poti sa te uiti in oglinda si plingind cu siruri de lacrimi sa spui "iarta-ma puiul meu, dar lasa-ma sa arat ca pot avea grija de un alt copil, iarta-ma puiul meu dar dezleaga-ma de durerea care ma macina.

Ingerasul tau o sa fie mereu acolo pentru tine, nu-ti cere nimeni sa-l uiti, dar incearca sa-ti ierti greseala prin atentie si afectiune pentru alt copil. Oricine ar fi acel alt copil.

Buna dimineata , am sa iti raspund la avalansa de intrebari ,cu toate ca din ce mai intrebat mie f clar ca nu ai citit cu atentie postarile mele ,in fine nu conteaza :)
1. Copilul era a lui ..erau copie tata- fiu
2. Problema dintre mine si tatal lui Robert era numai si numai a noastra. Tu ai imprsia ca eu ma uitam la copilul meu cum se stinge din viata si stateam cu mainile in san? NU ... L-am sunat, implorat i-am spus ca renunt la custodia copilului , renunt sa-l mai vad vreodata .. dar imi ajunge sa-l stiu in viata ... si cu toate astea stii ce raspuns mi-a dat??? * TI-AI DAT SEAMA CA NU TREBUIA SA DIVORTAM * si mi-a inchis tel in nas.
3 . Cand sa hotarat sa faca ceva , si asta ptr ca mama lui a intervenit a fost PREA TARZIU ..
4. Un tata care nici la inmormatarea propiului copil nu vine... dupa parerea ta ce fel de tata este?
5 .Ma simt vinovata ptr ca l-am dat pe mana unor doctori retardati ptr care vb doar banul ...NU CA NU AS FI FACUT TOT CE E UMAN SI POSIBIL SA-L SALVEZ..
Cat despre fetitza prietenului meu ... nu ma port inuman cu ea , nu o tratez ca pe un nimic ,comunic cu ea destul de bine chiar ..NU URASC COPILA ASTA ...Doar ca nu pot sa spun sunt topita dupa ea ...
moromou
Postat pe 12 August 2010 09:09
De la: garbo074997, la data 2010-08-04 00:41:27
De la: moraki, la data 2010-07-03 09:18:23Am o relatie de 1 an jumate ,pana acum 2 luni totul a fost destul de ok si normal ,de la inceputul ralatiei nu a existat aceea nebunie si pasiune din ambele parti ,ne-am considerat oameni maturi ,cu capul pe umeri si am spus sa o luam pas cu pas,la numai 1 saptamana dupa ce ne-am cunoscut ne-am mutat impreuna la el ... deoarece eram la distnata si asta ar fi impiedicat sa ne cunoastem ... nu puteam sa stam pe drumurii nici eu si nici el ... La inceput mi-a fost un pic teama, casa nou, loc nou , un nou om in viata mea ,dar cu toate astea mi-am asumat orice risc si am facut pasul de-a ma muta . El este divortat si are o fetitza din prima casatorie o fetitza de 11 ani , si eu la randul meu divortata dar din pacate fara copii ... spun din pacate deoarece fiul meu care numai peste 3 zile ar fi implinit 12 ani ,a decedat acum 5 ani ... In primele 6 luni am evitat intalnirile cu fetitza lui ,din propia mea dorinta ..nu vroiam sa ma stie inca cu toate ca stia de existenta mea in viata tatalui ei ....Dar pana intr-o zi cand mi-a spus sa nu o mai evit atat si e timpul sa o cunosc.... Ok ,am facut si pasul asta , mi-a fost nu greu ci enorm de greu ...dar l-am facut ... de atunci au urmat mai multe weekenduri petrecute impreuna , dar.... Acum 2 saptamani a adus-o la noi ptr ca asa are de la tribunal .. in vacanta primele 2 saptamni din vacanta si 2 saptamani in august...Ptr mine astea 2 saptamanai au fost de cosmar , mi-a fost enorm de greu sa vad legatura dintre ei ... nu,sa nu ma intelegeti gresit ...nu e vorba de gelozie...ci mereu ma ducea gandul la baietelul meu , si in mintea mea se nasteau mii de intrebari ...oare cum ar fi fost daca traia Robert,ce relatie mama fiu am fi avut, as fi fost o mama buna ...si etc... In astea 2 saptamani nu a fost zi in care nu ma bufnit plansul ,dorul de fiul meu fiind foarte mare ... In fine , ieri s-a intamplat ceva ...eram la plaja ..langa noi era 3 baietei cu varsta intre 6 si 12 ani ... erau atat de haisoi cum jucau carti si se certau inte ei ..la un momendat el imi atrage atenia si imi spune* uite ce haiosi sunt* .... eu nici macar nu am ridicat capul de pe sezlong sa ma uit si i-am spus * nu ma intereseaza ,nu vreau sa vad copii *... La care el mi-a spus ceva de genul * Nu imi place ce imi spui, saptamana asta ai fost de nercunoscut ,nu stiu daca nu apuca sfarsitul luni impreuna* ...m-am uitat la el cu o nepasare si i-am spus * Si ce? Crezi ca am sa te rog?Mie indiferent de ce faci * si am plecat in apa ... Cand m-am intors era botos ..chiar nu mai imi pasa ca era botos sau nu ... La un momendat imi zice * Vezi ca in vacanta o sa vina si fata cu noi * ,va spun sincer mi-a cazut fatza, atunci m-am aprins un pic ...dar m-am calmat f repede si l-am intrebat daca si parerea mea conteaza ptr el ,sau numai el decide si finalizeaza? La care imi zice * Te deranjaza fata?* ...Am spus ca nu ,dar cred ca trebuia sa imi ceara si mie parerea, am mintit cand am spus ca nu, imi venea sa-i spun DA MA DERANJEAZA, MA DERANJEAZA CA INCERCI SA MI-O BAGI PE GAT, MA DERANJEAZA CA MA OBLIGI SA O IUBESC .... DAR EU NU POT SA IUBESC ALT COPIL... Cand am ajuns acasa m-am bagat in baie si am inceput sa plang ca un copil ... plangeam dar pur si simplu nici eu nu stiam de ce plang, de durerea lasata de fiul meu , de faptul ca ma simt fortata sa iubesc un copil, de teama ca nu o sa mai meraga relatia mult timp, sau de fapt de frica ca nu voi mai putea avea si iubi vreodata un copil? ..Pur si simplu nu mai stiu cum sa ma port si cu el .... Pur si simplu nu mai stiu ce vreau eu ptr mine cred.....Trist dar adevarat !!!!
este tragic ce ti sa intamplat.....dar punete in locul fetitei si gandestete ca ia simte ca nu o apropii si ca nu o accepti si involuntar o faci sa sufere.te-ai gandit ca poate DUMNEZEU incearca sa-ti ajute inima sa se vindece prin aceasta fetita?

Cand fata vine aici , eu ma port cu ea foarte normal si firesc, nu las sa simta durea din sufletul meu , dar nici nu pot spune ca sunt topita ..avem o relatie normala ... ea nu are nici o vina cu ce am trait eu in trecut sunt f constienta si nu sunt atat de deplasata incat sa condamn un copil nevinovat .... Doar ca nu stiu daca am sa o pot iubi... nu stiu ,poate cu timpul se vor schimba multe .. dar cert este ca mie teama sa ma mai apropii de copii ..cu toate astea nu sunt o scorpie ...
moromou
Postat pe 12 August 2010 09:15
De la: dede, la data 2010-08-09 17:28:27

tymbark,

in sfarsit o decizie inteleapta!! Pai frumos iti statea prietene?? sa te asezi tu la cearta cu o femeie??? huh??

have fun..si sper sa nu ne mai luam de par..de ne intalnim la discutii (eu sper sa nu ne intalnim deloc!)

Dede ,am observat din postarile pe topic ca ai intrat in discutii cu anumite fete , imi pare foarte rau ca s-a intmplat asa ceva, sincer nu vreau nimeni sa se certe din cauza subiectului postat de mine, oricum am facut o mare greseala postand aici un subiect destul de delicat daca il pot numi asa ..La inceput am crezut ca acest forum e un forum ok dar m-am inselat sincer , adevarul este ca nu am mai intrat pe forum cred ca mai bine de o luna ,in dimineata asta am reintrat si am citit tot ....ce sa zic????? ..................
Eu iti multumesc atat tie cat si celor cateva fete care nu m-au jignit cu absolut nimic, da pot sa fiu nebuna,retardata sau cum mai vrea lumea sa imi zica..Dar din bun simt ,necunoscand persoana in cauza nu ati facut astfel de afirmatii...
Cat despre fetitza ,eu nu o resping,nu ma port cu ea urat si nici nu pot indiferent de ce am tarit eu,nu-l condamn pe el ca are un copil , daca era vb de asa ceva nu ma implicam in aceasta relatia ,ceea ce ma scos pe mine din sarite a fost ..ca el a incercat sa imi impuna intr-un orecare fel sa ma apropii de ea ... sa o iubesc ..ceea ce stia ca am nevoie de timp .. In fine ,se poate eu sa nu ma fi exprimat corect , si sa se fi inteles anapoda .. Ce sa zic.. cert este ca anumite comentarii mi-au lasat un gust ff amar .. dar .. asa cum stii si tu DEDE ca am inteles ca traiesti si tu in afara de f multi ani .. ROMANUL TOT ROMAN ESTE .. si cred ca ai inteles ce vreau sa spun cu asta ... Vreau sa te felicit ca esti cu adevarat o doamana si nu te cobori la anumite nivele de gandire ..eu m-am coboart la nivelul unora ...dar mi-am dat seama ca am gresit ..nu trebuia ...
moromou
Postat pe 12 August 2010 09:52
Moro, imi pare rau sa aud ca tatal copilului s-a purtat astfel.Tare rau.

Dar uite, acum simt in vocea ta mai multa relaxare, poate ti-a facut bine sa impartasesti cu niste straini povestea ta, poate ca din toate cite s-au spus aici (bune si rele) ti-ai clarificat citeva detalii in mintea ta si asta conteaza.

Ma bucur sa stiu ca intr-o oarecare masura ti-ai gasit linistea si ai inceput sa accepti .....neacceptatul...

Sa ai putere si dorinta de viata si niciodata sa nu uiti ca acolo sus este un inger care te pazeste (stiu ca nu vei uita, e doar retoric ce spun).
Ciresica
Postat pe 15 August 2010 20:22
De la: moromou, la data 2010-07-03 13:28:30Iar tu esti o idiota........acum ti-am vizitat profilul ..si am vazut ca esti o tampita , proasta si tanda si retardata si dute dracu ..poti sa trimiti acest mesaj la admini..sa imi stearga si inchida contul ...CRETINOOOOOO!!!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Asta i sora cu Ady,,, la comment,,,,,,,,,,, ((( la persoana mea)))
Jojolin
Postat pe 17 August 2010 16:57
cine-i Ady
ameno
Postat pe 17 August 2010 17:33
De la: ameno, la data 2010-08-17 17:33:41cine-i Ady
.................Prietenul nostru comun,,,, ady27
Jojolin
Postat pe 14 Septembrie 2010 04:33
D-zeu sa l ierte pe copilas! Acum el este un inger,a plecat poate e mai fericit acolo decat aici1 N-ul plange!Lacrimile mamei ii ard pe morti! In privinta prieteniei tale cu acel ,tata, minunat, parerea mea este,sa l lasi in pace!Daca, nu poti iubi copilul, nu ti trebuiasca ,,tatal,!Acel copil va suferi enorm cand tu vei avea un copil cu acel barbat!Pt.ca iubire cu forta nu se face!Tu nu iubesti acel copil,doar te prefaci si e durereos!
Jojolin
Postat pe 14 Septembrie 2010 04:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
o fosta prostiuata 47 De la: marinela_223 17 Octombrie 2010 18:26
cel mai frumos lucru din viata ta 1 De la: garbo014633 23 August 2009 11:17
Garbo089465 40 De la: bestia 23 Decembrie 2009 10:37
Eu,un coleg si restul turmei:)) 17 De la: Alexxandra 15 Februarie 2010 08:13
Buna seara 1 De la: garbo_493339 30 Septembrie 2018 20:25
Setari Cookie-uri