ei nu.....asiaaaa nu se mai poate......mai sintem aici sa ne simtim bine.....sa discutam sa ridem....ce puii mei?????????????? | ||
nazirra Postat pe 5 August 2010 18:37 |
||
---|---|---|
ce-ati facut frate din topicul asta? |
||
Ciresica Postat pe 5 August 2010 18:38 |
||
oups......promit ca mai am ilastic si l facem la loc.....bini sefa??????????? | ||
|
||
nazirra Postat pe 5 August 2010 18:40 |
||
Ma iertati acum dar simt nevoia sa ma "explic" Asta e primul meu mesaj pentru MORO: De la: Ciresica, la data 2010-07-16 23:54:37Moro, deci esti tinara, casatorita in Germania (am inteles bine?) si ai un baietel de citiva anisori. |
||
Ciresica Postat pe 5 August 2010 18:41 |
||
ciresico las-o nu are rost dede e la urgente sta afara si isi asteapta randul |
||
ameno Postat pe 5 August 2010 18:43 |
||
numa ca nuoi.....sintem cam ocupeeeee..... | ||
nazirra Postat pe 5 August 2010 18:44 |
||
Si asta e mesajul care a oparit-o pe Dede. Cred ca asta e, nu stiu sigur dar o sa confirme ea nu va fie teama. Eu cred ca ea/el vrea sa regleze cu mine niste "conturi" de mult apuse dar e prea lasa sa spuna deschis care ii e baiul. Sa afirmi ca ma cunosti este o mare neobrazare si lipsa de bun simt cu atit mai mult cu cit suntem daor caractere virtuale. In rest totul e vinare de vint. Dede dupa cum ti-am mai spus exista terapie de grup si pentru cazuri de personalitate ranita ca a ta.Incearca. De la: Ciresica, la data 2010-08-04 05:57:03Thorica ai mare dreptate.Numai in RO. cei cu probleme psihice sunt ascunsi in loc sa fie vindecati. |
||
Ciresica Postat pe 5 August 2010 18:46 |
||
Aha, mea culpa. Asta e mesajul care a oparit-o pe Dede. Intrebare nevinovata: de ce te-a deranjat mesajul asta????????De la: Ciresica, la data 2010-08-04 19:47:13nU POATE FI O INSULTA/JIGNIRE/DOVADA DE PROASTA CRESTERE SA TRIMITI PE CINEVA DE CARE ITI PASA LA DOCTOR. |
||
Ciresica Postat pe 5 August 2010 18:48 |
||
Gata, am terminat! | ||
Ciresica Postat pe 5 August 2010 18:50 |
||
ciresica uite pun o vorba pe langa nazirra poate o lasa in fata la urgente. o sa-i insufletim curajul necesar si poate zice si dedea care-i baiul ei NAZIIII sa o lasi in fata |
||
ameno Postat pe 5 August 2010 18:50 |
||
undi maaai???????????? | ||
nazirra Postat pe 5 August 2010 18:53 |
||
in fata ii bara!!!!!!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 5 August 2010 18:55 |
||
la utgente unde credeai | ||
tusi_Oli Postat pe 5 August 2010 18:55 |
||
la urgente mai!!!! sangera si e grav am plecat si eu la fata mea. O seara buna va doresc si cat mai linistita |
||
ameno Postat pe 5 August 2010 18:55 |
||
nu va mai certati de poamana userul care a deschis acest topic chiar are nevoie de un ajutor de specialitate nu e normal sa aiba asemenea comportament. o rotita nu i se invarte bine. nu e o rusine ca trebuie sa te duci la un medic cum nici nu e o jignire. dati clic pe avatarul ei si veti vedea ca nu exista. topicul ori e facatura ori cucoana si-a sters contul asa ca, nu va certati intre voi de la "nimeni". |
||
si_totusi Postat pe 5 August 2010 19:00 |
||
De la: ameno, la data 2010-08-05 18:55:54la urgente mai!!!! sangera si e grav treci sa ma iei si pe mine parinte eu sunt inca la birou hai ca dau o |
||
tusi_Oli Postat pe 5 August 2010 19:01 |
||
fetilii in caz de irgente dati un ding ding aci suntem raspundem la orice solicitare |
||
tusi_Oli Postat pe 5 August 2010 19:03 |
||
trec | ||
ameno Postat pe 5 August 2010 19:04 |
||
De la: moromou, la data 2010-07-03 13:28:30Iar tu esti o idiota........acum ti-am vizitat profilul ..si am vazut ca esti o tampita , proasta si tanda si retardata si dute dracu ..poti sa trimiti acest mesaj la admini..sa imi stearga si inchida contul ...CRETINOOOOOO!!! dede, uita-te aici. zici ca doamna e normala? eu m-am saturat de tot felul de nebuni care bantuie netul . a vorbi cu ei sfatos, e ca si cum ai incerca sa faci gaura-n fantana. daca asa proceda si cu cel copil si facea crize din astea, degeaba-i tot tii partea. tipa e nebuna de legat. ciresica a fost fata fina cand a spus doar de consult. camasa de forta ar fi corect |
||
si_totusi Postat pe 5 August 2010 19:08 |
||
Dede sa nu-mi spui ca te cheama Camelia ca ma impusc! Spune-mi ca nu esti Camelia din Canada, te rog. |
||
Ciresica Postat pe 5 August 2010 19:08 |
||
De la: tusi_Oli, la data 2010-08-05 19:01:56De la: ameno, la data 2010-08-05 18:55:54la urgente mai!!!! sangera si e grav si totusi, mi se pare normal ca femeia sa-si fi sters contul deja. Ce sa faca?? sa citeasca cum i se spune sa mearga la doctor? Tie daca ti s-ar fi spus la fel cand ai mai povestit despre durerile tale..cum te-ai fi simtit?? topicul trebuia inchis de mult..nu continuat cu bancuri si rautati. gata, eu ma opresc..va puteti gasi un alt user de care sa va luati. V-ati distrat si in seara asta. ps. chiar se mai sta la coada la "uregente"? tu de acolo vii ameno?? cat ai asteptat pana te-au rezolvat?? fu' lung?? (timpul de asteptare..zic!!) |
||
dede Postat pe 5 August 2010 19:11 |
||
Ciresico, cred ca ai inteles eronat mesajul lui dede cand spunea ca te cunoaste. Te cunoaste pe tine asa cum si pe mine sau pe totusica ori zambilu' ne cunosc multi. Dar DE AICI. Ne cunosc dupa nick-uri si postari. Ne cunosc virtual, nu si real. Eu asa am inteles de la dede ca te "cunoaste". |
||
Thor_again Postat pe 5 August 2010 19:13 |
||
De la: Ciresica, la data 2010-08-05 19:08:28 cum vrei tu ciresica! daca vrei sa fiu camelia..pot fi si camelia. crezi ca are rost sa afli acum cine sunt? ne-am balacarit frumos..acum oricum nu mai conteaza! stai linistita ca eu ma opresc. Oparita sau nu.. ai gresit ce ai spus in unul din mesaje si ti-am spus ca m-ai surprins..atat. Hai sa incheiem in mod civilizat ca e mult mai bine! |
||
dede Postat pe 5 August 2010 19:15 |
||
moromou si moraki sau cum naiba le-o chema sunt una si aceasi persoana. dede citestei de la inceput..... |
||
ameno Postat pe 5 August 2010 19:15 |
||
dede nu mai ai loc in fata.gata | ||
ameno Postat pe 5 August 2010 19:16 |
||
dede, uita-te ce a scris madam si cum a scris. nu-i mai gasi motivatii. si-a sters contul ca e o nebuna. punct. ce dureri? ca nu poate suporta un copil? ca e rea si ca numai persoana ei conteaza? ca face zile fripte unui om pentru faptul ca a avut un mare necaz? cu ce sunt vinovati acei oameni de asta? haida de ! |
||
si_totusi Postat pe 5 August 2010 19:18 |
||
copii,azi nu am avut o zi tocmai roz,dar stand cu voi m/am mai destins din pacate,mi/am aruncat ochii si aici si,involuntar,m/am intors la starea vietii concrete...e dezolant faptul ca exista oameni care au tulburari psihice si cei de langa ei nu fac mare lucru sa/i ajute... |
||
elodia Postat pe 5 August 2010 19:22 |
||
Mda, deci esti Camelia.Pacat ca am ajuns sa avem astfel de dicutii. Pacat ca ai ales sa stai ascunsa cind uite, eu nu am nimic de ascuns. Dar stii, nu te cunosc decit virtual si atit. Ce stiu eu de tine? Sau ce stii tu de mine? Eu nu te-am jignit, nu te-am atacat pentru ca nu incep o lupta dar imi place sa o termin. Camelia, sper ca si copiii tai sunt bine, sper ca fetita ta merge la universitate unde va doriti si sper sa intelegi ca in felul asta nu poti sa-ti faci prieteni. De fapt nici nu cred ca ai vrut sa-ti faci prieteni pe garbo, ai vrut doar sa conversezi dar te-a luat valul. Cum mai e vremea in Canada? |
||
Ciresica Postat pe 5 August 2010 19:23 |
||
totushico, respectele mele, mami. scurt si la obiect, ca de obicei. mie dede mai mult imi pare a fi duneta... care va mai amintiti de ea... hmmm... canada? romanca in canada? pacat! chiar o respectam pana acum... de acum va trebui sa mai munceasca ... pentru simplul fapt ca stiu foarte bine cum sunt "romanii" din canada. |
||
Thor_again Postat pe 5 August 2010 19:31 |
||
Thorica brother, tare mai sunt eu naiva. Sau cine stie poate sunt proasta si-mi place sa ma alint numindu-ma naiva. Ai fost la aeroport dupa cum ti-am zis sa-l iei pe sotul meu /cumnatul tau? |
||
Ciresica Postat pe 5 August 2010 19:34 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Situatie complicata | 81 | De la: dor72_ 10 Octombrie 2011 00:54 |
ajutor.... | 19 | De la: Jojolin 14 Septembrie 2010 04:58 |
Calea cea simpla! | 9 | De la: TaniaTita 19 Aprilie 2012 13:46 |
|
||
relatia parinti-iubit | 14 | De la: garbo068629 8 Ianuarie 2010 14:33 |
Povestea mea,povestea orcarei adolestente!!!! | 23 | De la: Dari_Daniela 17 Ianuarie 2010 20:44 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice