scumpe mamici am o intrbare pentru voi cat de mult va iubiti voi copii? pentru ca la randul meu am fost si eu intrebata de catre cineva si mi-am pus un semn de intrebare pentru ca fetita mea este aerul pe care il respir dar nu este de ajuns deoarece ii fac toate poftele o rasfat cum nimeni altcineva o poate face fac tot posibilul sa nu-i lipseasca nimic dar vine o perioada in care nu voi mai putea face lucrurile astea si am gasit si raspunsul intrebarii si problemei,fricii de a nu-mi mai putea ajuta copilul sa se dezvolte pe plan profesional ca m-am gandit ca nu pot mereu sa tin pasul cu noutatile de care are nevoie copilul meu si asa m-am hatarat sa-i fa O RENTA DE STUDII LA OMNIASIG pentru ca , copilul meu sa aibe un viitor asigurat.Daca doriti informatii puteti sa mi le cereti si vi le voi da cu cea mai mare placere |
||
jitaruandreea Postat pe 5 Iulie 2010 16:09 |
||
---|---|---|
ei... ca sa vezi! ce draguta esti tu!... | ||
moniq_ Postat pe 5 Iulie 2010 16:26 |
||
e oferta bre da facusi atata reclama si ce iti dadura astia bre de plictisesti romanu tu nu auzisi e criza | ||
|
||
anaROBERT Postat pe 6 Iulie 2010 01:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum poti pastra o relatie, sa fii un cuplu fericit ,chiar daca timpul a trecut si sa nu dam voie plictiselii si monotoniei sa ne cuprinda | 31 | De la: elodia 24 Aprilie 2010 20:23 |
Amniocenteza | 75 | De la: garbo174723 4 Noiembrie 2010 12:46 |
Ce sanse credeti ca are relatia mea? | 34 | De la: fleurdelis 24 Mai 2010 20:26 |
|
||
vrau sa imi gasesc familia pierduta | 1 | De la: garbo_491550 3 Iulie 2018 22:32 |
Soacra mea | 40 | De la: zayidee 30 Decembrie 2012 21:41 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural