RETETE DE LA VOI Daca vreti sa va impartasiti o anumita reteta culinara de care sunteti mandrii si care cosiderati ca este foarte,foarte buna va astept sa mi-o trimiteti pe adresa de email [email protected] http://retete-de-mancaruri.blogspot.com/ |
||
http___retete_de_mancaruri_blogspot_com_ Postat pe 8 Iulie 2010 11:17 |
||
---|---|---|
dutzuleaso, hai ca acilea cu porcariile ma nimerisi... o sa dau o tura sa vaz cum e, ca-mi place sa halesc porceste da' nu-ntr-o cocina... lu' grasu nu-i dau nimic, ca meseria se fura... |
||
zambil Postat pe 31 Mai 2011 20:51 |
||
"ti-o poate da si la pachet"??? ![]() nice, da' crez c-as face bube pe mine, hehehe... |
||
|
||
michelle_ Postat pe 31 Mai 2011 20:56 |
||
cred si io, sis, de la tata hrean... ![]() |
||
Thor_again Postat pe 31 Mai 2011 20:58 |
||
indubitabil!!! ![]() da' io crez ca aia e cam perversi, nene... |
||
michelle_ Postat pe 31 Mai 2011 20:59 |
||
Pizza pe ciuperca portabella in loc de aluat. Iei atitea ciuperci cite persoane sunt la masa, le cureti de pielita de pe palarie, le speli . Le stropesti cu putin ulei de masline, un praf de sare piper. Pui suc de rosii cit doresti, o felie de brinza (olandeza imi place mie) bucatele de sunca presata, bucatele de ardei gras, masline etc....cit incape pe ciuperca. O lasi la cuptor la foc potrivit 15-20 de minute. EX-CE-LEN-TA!!!! |
||
Ciresica Postat pe 1 Iunie 2011 04:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Friptură de pui la cuptor | 21 | De la: Home_Garden_Champioana 19 Iulie 2014 16:29 |
incearca aceasta reteta | 1 | De la: cristinam10 4 Noiembrie 2009 11:51 |
Paine de casa cu legume si crusta crocanta | 5 | De la: Ciresica 24 Februarie 2011 06:02 |
|
||
Stie cineva reteta de Salam cu cartofi??? | 16 | De la: garbo_7655 21 Septembrie 2012 12:03 |
Sos de usturoi cu rosii coapte | 9 | De la: arad 14 Martie 2010 19:50 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an