Roby... e prima data cand aud asta despre tine; dar ai etalat aici exact ce-mi face mie scarba la un barbat: felul pe care il alegeti sa discutati despre femeia care "a fost"! al dracu' de nu i-as da totata stima mea acelui barbat pe care sa-l aud o data, in momentele lui de "taclale" cu prietenii ca spune : "mai, am fost cu ea, am iubit-o, am sarutat urma pasilor ei si umbra pe care o facea pamantului; era enigmatica si m-a facut sa ma simt barbat! era speciala si m-am hranit cu trupul, spiritul si feminitatea ei pana in al noualea cer: ERA FEMEIE!" dar... nu puteti, asa-i?! |
||
moniq_ Postat pe 17 Iulie 2010 16:55 |
||
---|---|---|
"mai, am fost cu ea, am iubit-o, am sarutat urma pasilor ei si umbra pe care o facea pamantului; era enigmatica si m-a facut sa ma simt barbat! era speciala si m-am hranit cu trupul, spiritul si feminitatea ei pana in al noualea cer: ERA FEMEIE!" ....,pana intr-o zi cand..."a decedat".."am cazut de comun acord ca nu se mai poate"..,"am inselat-o"..,"m-a inselat".. ei..,aici se face diferentierea intre situatii moniq.. dupa primele trei exemple,poti spune ce ai scris tu mai sus.. dupa al patru-lea insa... ..e mai greutz un pic..,pentru ca sterge din mintea si sufletul tau tot..,dar absolut tot ce a fost frumos intre cei doi,lasand locul unei dureri inimaginabile,o buna perioada de timp.. acum.. as vrea si eu sa aud o femeie ca spune aceleasi lucruri despre "fostul".. dar din ce citesc pe aici...,slabe sperante.. |
||
roby_cado Postat pe 17 Iulie 2010 17:42 |
||
roby... ia fa tu primul pas din restul vietii tale, si sterge-i femeii poza de la profilul tau,am vazut ca si-a exprimat dorintza asta. chiar daca ai gresit ,si ai bagat critici excesive,jigniri....arata ca pana la urma poti sa fi un domn.... nu-i asa roby? ia sa vedem,arata tu ca esti Altfel... |
||
|
||
iasomia Postat pe 17 Iulie 2010 18:09 |
||
1:primul pas spre ce.. 2:dupa cum stii si tu,criticile sunt binevenite uneori.. 3:n-am jignit niciodata gratuit,decat in urma unor provocari de prost gust.. 4:n-am nici o obligatie fata ne nimeni sa ARAT ca sunt domn,plus de asta trebuie sa ai si cui sa arati.. acestea fiind spuse,va doresc o seara placuta in continuare..,pe mine ma cheama datoria.. |
||
roby_cado Postat pe 17 Iulie 2010 18:34 |
||
te-ai lamurit,Iaso? | ||
preci Postat pe 17 Iulie 2010 18:42 |
||
e ranit,fato... si daca mi-am racit eu gura de cateva ori in cazu' lui...este pt ca am in familie un caz d-asta...si vreau sa zic ca si ala tot la fel se comporta... eu zic ca incet,incet...invata el ce si cum... |
||
iasomia Postat pe 17 Iulie 2010 18:53 |
||
ai dreptate,evident... | ||
preci Postat pe 17 Iulie 2010 19:00 |
||
da! si eu is de acord cu asta: e ...ranit! Roby, dragule, nu ai inteles nimic din ce-am incercat sa iti spun! imi pare rau! dar oi fi avand si tu dreptate: nu ai cui draga, numai mojice pe aici! multumim! |
||
moniq_ Postat pe 17 Iulie 2010 19:19 |
||
bluelight Postat pe 17 Iulie 2010 19:23 |
||
nu mai fiti si voi asa usor ofensabile,alte dracii avem noi pe cap... |
||
iasomia Postat pe 17 Iulie 2010 19:25 |
||
de fapt suntem si mai si ,da' nu spunem tot | ||
bluelight Postat pe 17 Iulie 2010 19:27 |
||
Iasomio.. s-au purtat discutii ofensatoare in mai multe randuri,pe mai multe topice... ce vezi aici e doar scobitoarea de pe aperitiv... da' noi sa fim sanatosi,nespa? |
||
preci Postat pe 17 Iulie 2010 19:29 |
||
nu e bre, asa! io' ma declar "nesanatoasa"! ba chiar un pericol pentru tineretul comunist! |
||
moniq_ Postat pe 17 Iulie 2010 19:31 |
||
si uite-asa ajungem schvartzenegrere d-alea |
||
bluelight Postat pe 17 Iulie 2010 19:33 |
||
hai c-o suparam pe floreta... ia sa vaz care ai curaj, sa spui o dorintza secreta aicilea.... |
||
iasomia Postat pe 17 Iulie 2010 19:35 |
||
imi doresc sa "MOARA" TOTI DE LA COTROCENI | ||
picat_din_cer Postat pe 17 Iulie 2010 19:37 |
||
n-am bre, ma jur ca n-am! si daca am avut vreodata, io' cred ca s-au stins fara sa sufle... | ||
moniq_ Postat pe 17 Iulie 2010 19:38 |
||
imi doresc sa am picioare luuunnngiii ...pana-n premolari! se pune? |
||
preci Postat pe 17 Iulie 2010 19:38 |
||
mai, se aude pana la tineee?! http://www.youtube.com/watch?v=KhW9NPmBqxA |
||
moniq_ Postat pe 17 Iulie 2010 19:39 |
||
nu se pune, precioaso! "astea e de la fantezii"... de alta natura adica! | ||
moniq_ Postat pe 17 Iulie 2010 19:40 |
||
preci... p-alea le am... nu am loc sub masa niciodata.... ceva pasional nimic? ia sa ma gandesc.. care te bagi? ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 17 Iulie 2010 19:41 |
||
da' io nuuuu... | ||
preci Postat pe 17 Iulie 2010 19:43 |
||
deci chiar despre "fantezii" discutam... | ||
moniq_ Postat pe 17 Iulie 2010 19:43 |
||
na, avea dreptate baiatu' asta de dadu' cu couru de pamant: o crima pasionala ceva... tot nu-mi vine! Iasomie, stric ora de dirigentie acilea, degeaba! |
||
moniq_ Postat pe 17 Iulie 2010 19:45 |
||
bre..,ma incumet sa spun si eu ce as dori.. as dori ca femeia sa redevina acea fiinta care este respectata,iubita,apreciata, pentru ca e frumoasa, pentru ca e capabila sa "dea viata",doar pentru ca e... FEMEIE... nu pentru ca e sofer de camion,nu pentru ca joaca fotbal,nu pentru ca practica haltere..,si lista poate continua..,din dorinta acerba de a dovedi acea egalitate in drepturi.. asta mi-as dori... hai...,bagati-o pe aia cu misoginismul.. |
||
roby_cado Postat pe 18 Iulie 2010 08:55 |
||
pentru ca e FEMEIE... da?!?!? dar tocmai acea fiinta perfecta pe care o doriti toti barbatii "a fi perfecta" tocmai aceea este blamata si improscata si umilita tocmai pt ca tinde spre perfectiune |
||
LILO Postat pe 18 Iulie 2010 09:06 |
||
lilo, lasa-l maimuta,sa aiba si el trairi... nu putem sa-l invinuim sa-si doreste o fiintza fragila si frumoasa in asternut ,acolo... bine ca nu vrea un barbat,deh.. |
||
iasomia Postat pe 18 Iulie 2010 09:09 |
||
LILO Postat pe 18 Iulie 2010 09:14 |
||
De la: LILO, la data 2010-07-18 09:14:00 ce ma bucura ca in dimineata asta sunteti tare "sugubati" si tu,floricico...dar si nea zambil.. eu abia m-am trezit si nu pot tine pasul cu glumitele voastre dar ma amuz copios |
||
LILO Postat pe 18 Iulie 2010 09:15 |
||
"...bine ca nu vrea un barbat,deh.." ..deocamdata.. |
||
roby_cado Postat pe 18 Iulie 2010 09:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
te plictisesti si nu ai activitate??acum ai ocazia | 26 | De la: chery 14 Aprilie 2010 21:51 |
OF REFERENDUMUL ! | 20 | De la: elisabeta_boia 28 August 2012 10:10 |
Educatia copiilor | 99 | De la: dor72 15 Aprilie 2011 12:34 |
|
||
Educatia in declin | 138 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:36 |
Barbatul "Ai dreptate draga mea!" | 100 | De la: narcysa 28 Noiembrie 2010 10:04 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural