scuze de of topic ![]() ![]() |
||
ameno Postat pe 14 Iulie 2010 20:46 |
||
---|---|---|
Cine, ameno? carmensita, fata cu plansul de foc? ![]() ![]() |
||
anakin Postat pe 14 Iulie 2010 21:38 |
||
mai, tot e bine sa alegi tu drumul; eu una, n-as fi avut curaj... ![]() |
||
|
||
moniq_ Postat pe 14 Iulie 2010 21:40 |
||
Moniq, asta nu e curaj.....e lasitate... | ||
nuti_vio Postat pe 14 Iulie 2010 21:44 |
||
Nuti... nu sunt de acord; fie si numai pentru clipa aceea de mare curaj de care a dat dovada! ![]() |
||
moniq_ Postat pe 14 Iulie 2010 21:46 |
||
De la: moniq_, la data 2010-07-14 21:40:17mai, tot e bine sa alegi tu drumul; eu una, n-as fi avut curaj... moniq, ce draku curaj e ala sa dai pe gat un pahar cu furadan,?? ,,a rezolvat nefericirea" ...era mult mai greu sa lupte..e adevarat..asa cu un pahar de pesticid,,te iubesc nespus fiul meu ...dar..." |
||
reyya Postat pe 14 Iulie 2010 21:53 |
||
faza asta n-o inteleg nici eu... cum poti sa vrei sa mori cind ai un copil de un an, la un an e inca bebelus: si facut la 40 de ani - deci e o implinire ASTEPTATA?! Il lasi cui? Nu stiu, eu eram la extrema ailalta cind eram fie-mea bebe: jeleam cu ea in brate la ideea ca ar putea ramine singura intr-o lume care mi se parea foaaarte rea pt minunea mea (singura insemna si ca ma duc pina la bucatarie....) |
||
quasaria Postat pe 14 Iulie 2010 21:59 |
||
pur si simplu; daca am intelege, am face toti probabil, cam la fel; eu zic sa nu incercam si sa respectam decizia fiecaruia; cam atat despre asta; ![]() cred ca a tras ea linia foarte clar intre persoana ei si... restul! |
||
moniq_ Postat pe 14 Iulie 2010 22:01 |
||
Moniq.....curajul in acceptiunea mea are o alta conotatie... Asta inseamna curaj?...sa lasi un copilas de 1 an.....in voia sortii, sa il lipsesti de atentia...dragostea mamei? Cand aduci pe lume un copil iti asumi o mare responsabilitate.....sufletul tau poate fi,, franjuri" in unele momente, dar o singura privire...cea pruncului tau, iti poate da taria...forta necesara pentru a merge mai departe. |
||
nuti_vio Postat pe 14 Iulie 2010 22:07 |
||
Nuti, aici nu e vorba despre "NOI"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chiar nu cred ca pot discuta tema asta; dar exista situatia in care nu mai esti TU; si atat; iarta-ma, nu pot si gata! repet, cred ca linia s-a tras foarte precis; cineva a vrut "out"! poate ar trebui sa pricepem ceva din asta; in fine: gura lumii... ![]() |
||
moniq_ Postat pe 14 Iulie 2010 22:09 |
||
daca esti maniaco -depresiva( in fara aia naspa )...astazi simti ca toata lumea e a ta..maine vei simti ca esti inutila , nu mai esti la fel de frumoasa...nu te simti bine cu tine..esti in plus...viata e prea trista....si ciao..eu am mai explicat daca are pata pusa( si-o avea ) sa o termine ..o termina, nu ai nicio sansa sa fie salvata, vointa de a muri e mai mare decat vointa de a trai, coordonatele se schimba. | ||
reyya Postat pe 14 Iulie 2010 22:13 |
||
exact, Reyya! ![]() da' tot cred ca ar trebui sa o lasam, asa, acolo unde e! |
||
moniq_ Postat pe 14 Iulie 2010 22:14 |
||
daca va uitati atent , in toate aparitiile radea cu gura pana la urechi...totusi , privita atent e o chestie fortata..astazi rad cu gura pana la urechi ..peste 3 zile e posibil sa-ti tai venele....cam asta e ,,rationamentul" . poate sa fie plina de viata azi si apatica maine..si tot asa.. | ||
reyya Postat pe 14 Iulie 2010 22:16 |
||
gata moniq, nu deranjam mortii..corect :-) | ||
reyya Postat pe 14 Iulie 2010 22:16 |
||
Moniq.....am o fiica de 18 ani si un fiu, care implineste sapt viitoare 20 ani.... mi-am pierdut un fiu, nu a trait decat 24h dupa ce l-am nascut.....deci vb dpv al unei mame..... a unei femei, care stie ce inseamna durerea sufleteasca.. O seara faina ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 14 Iulie 2010 22:17 |
||
![]() Nuti, eu iubesc sufletul tau cald! sa nu te indoiesti de asta! insa subiectul asta... ![]() |
||
moniq_ Postat pe 14 Iulie 2010 22:19 |
||
D-zeu sa o odihneasca...sa ii fie tarana usoara. ![]() |
||
nuti_vio Postat pe 14 Iulie 2010 22:20 |
||
da, s-o odihneasca Dumnezeu! ![]() |
||
moniq_ Postat pe 14 Iulie 2010 22:25 |
||
![]() ![]() ![]() eu nu cred in varianta sinuciderii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
blondy_made_to_love Postat pe 14 Iulie 2010 22:25 |
||
nici cei care aleg asta, nu cred in varianta ta! dar te intereseaza?! nu! atunci... |
||
moniq_ Postat pe 14 Iulie 2010 22:28 |
||
![]() A fost regizata sinuciderea. Chiar de ziua ei. Ultim cantec de lebada. eu asa vad. A iubit imaginea ei, mai mult decat copilul. Ceea ce este groaznic. |
||
cricat Postat pe 14 Iulie 2010 22:30 |
||
da, cum le mai stim noi, "curajosii si invingatorii" pe toate... ![]() "we are the champions"! ![]() |
||
moniq_ Postat pe 14 Iulie 2010 22:35 |
||
nu moniq.... nu le stiu pe toate.... Ma doare enorm ca un copil a ramas fara mama. Mai ales ca a fost alegerea ei. Imi placea mult Madalina ..... |
||
cricat Postat pe 14 Iulie 2010 22:39 |
||
Cricket, draga mea... mi-am exprimat opinia mai sus!![]() |
||
moniq_ Postat pe 14 Iulie 2010 22:40 |
||
oki ![]() |
||
cricat Postat pe 14 Iulie 2010 23:04 |
||
De la: charmelen, la data 2010-07-14 13:15:04Jean Constantin, care era un mare artist, recunoscut unanim si apreciat in tot timpul vietii lui, a murit la 80 de ani de moarte naturala.Cu oamenii astia rai....poate ca s-a saturat si ea...poate avea si ea problemele ei...La cat de rai sunt barbatii din romania si se comporta urat cu femeile....Le respecta bdoar in pubilc |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 14 Iulie 2010 23:47 |
||
Dumnezeu sa o odihneasca | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 14 Iulie 2010 23:50 |
||
"Dupa razboi multi viteji se-arata!"....si abia acum spun ca au observat ca rasul ei era unul fals... E usor sa judeci.....numai ea stia ce era in sufletul ei.. |
||
Rha Postat pe 15 Iulie 2010 00:28 |
||
Irino, dar tu nu te-ai saturat de oamenii astia rai? Haide, ca primul tub de pesticid ti-l facem noi cadou, e o promotie speciala din partea casei ![]() |
||
anakin Postat pe 15 Iulie 2010 00:29 |
||
buna seara!...pacat de ea,de tineretea si frumusetea ei,de imaginea castigata pe parcursul vietii dar si mai pacat de acel copil care a ramasa fara mama .... ![]() |
||
anaROBERT Postat pe 15 Iulie 2010 00:37 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Te iubesc,dar nu pot sa te astept!! | 1 | De la: blaa 10 Decembrie 2009 22:17 |
De ce multi barbati rai umbla sa prinda femeile cumsecade in plasa lor de paianjen ,apoi sa nu mai poti scapa de ei | 74 | De la: eu_geminy 6 Octombrie 2010 18:34 |
NOTARUL | 99 | De la: cricat 12 Septembrie 2011 19:30 |
|
||
CRªM�...avem di t�ti! | 13330 | De la: Axl_22 28 Ianuarie 2017 12:43 |
De ce sunt unii barbati asa burtosi? | 37 | De la: tymbark 30 Iunie 2010 13:05 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9