ASI VREA SA STIU DACA VACCINUL DE 2 LUNI SE FACE INTR UN SINGUR PICIORUS,PTR CA O PRIETENA MI A ZIS CA DACA FETITEI MELE I S A FACUT VAC.INTR UN SINGUR PICIORUS ACELA ESTE DOAR ANTIHEPATITA B,DACA I SE FACEA IN AMBELE PICIORUSE INSEMNA CA I FACE ANTI DIFTERO-TETANO-PERTUSIS(DTP) SI VACCINUL ANTIPOLIOMIELITIC(VPOT)ESTE ADEVARAT?VA MULTUMESC | ||
miky_dodo Postat pe 15 Iulie 2010 11:24 |
||
---|---|---|
sunt vaccinuri care se face o singura intepatura si vaccinuri cu doua intepaturi eu i-am facut pentaxim cu doua intepaturi infanrixul este cu o intepatura sunt mai multe feluri nu am avut probleme cu el,a plans putin,imediat i-a trecut,nici febra nu a facut(i-am bagat un supozitor imediat cum am ajuns acasa sa-ti traiasca bebelu'! |
||
dancris Postat pe 15 Iulie 2010 11:33 |
||
exact cum a spus dancris sunt doua variante. Daca a primit vaccinurile din schema nationala ar fi trebuiit sa fie doua vaccinuri, daca le-ai cumparat e posibil sa fi primit infanrix care e unul. Pentru siguranta verifica carnetul de vaccinari al copilului acolo trebuie sa scrie ce vaccin a primit. | ||
|
||
Pitu Postat pe 28 Iulie 2010 09:53 |
||
La 2 luni se vaccineaza pentru hepatita B (doza a doua,prima doza se face la nastere ) si DTP +VPI (diftero-tetanos-pertusis +antipoliomielitic -prima doza),ambele se fac in picior.Deoarece este CRIZA si la vaccinuri copiii vor fi vaccinati cand se vor primi vaccinurile de la sanepid sau puteti sa-l cumparati ( in jur de 250 lei) | ||
garbo095644 Postat pe 31 Iulie 2010 16:48 |
||
pentxim-ul cosa 170 de lei(atat am dat eu pe el),l-am gasit doar in farmaciile DONA,nu il au toate farmaciile pe aici,infanrix-ul este mai scump |
||
dancris Postat pe 3 August 2010 09:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Pregatirea pentru alaptat | 60 | De la: cory_emy 18 Martie 2010 20:01 |
Cand incepe diversificarea? | 200 | De la: garbo_446242 8 Februarie 2017 10:15 |
Bebelusii vostri merg in 4 labe sau de-a buselea? | 6 | De la: kidz004801 30 Octombrie 2009 16:58 |
|
||
Vand carucior Primii Pasi si scaun auto bebe | 1 | De la: guliver 20 Iunie 2010 11:50 |
Vand premergator marca Olmitos | 1 | De la: XEMONIA 18 Noiembrie 2010 23:28 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară