ASI VREA SA STIU DACA VACCINUL DE 2 LUNI SE FACE INTR UN SINGUR PICIORUS,PTR CA O PRIETENA MI A ZIS CA DACA FETITEI MELE I S A FACUT VAC.INTR UN SINGUR PICIORUS ACELA ESTE DOAR ANTIHEPATITA B,DACA I SE FACEA IN AMBELE PICIORUSE INSEMNA CA I FACE ANTI DIFTERO-TETANO-PERTUSIS(DTP) SI VACCINUL ANTIPOLIOMIELITIC(VPOT)ESTE ADEVARAT?VA MULTUMESC | ||
miky_dodo Postat pe 15 Iulie 2010 11:24 |
||
---|---|---|
sunt vaccinuri care se face o singura intepatura si vaccinuri cu doua intepaturi eu i-am facut pentaxim cu doua intepaturi infanrixul este cu o intepatura sunt mai multe feluri nu am avut probleme cu el,a plans putin,imediat i-a trecut,nici febra nu a facut(i-am bagat un supozitor imediat cum am ajuns acasa sa-ti traiasca bebelu'! |
||
dancris Postat pe 15 Iulie 2010 11:33 |
||
exact cum a spus dancris sunt doua variante. Daca a primit vaccinurile din schema nationala ar fi trebuiit sa fie doua vaccinuri, daca le-ai cumparat e posibil sa fi primit infanrix care e unul. Pentru siguranta verifica carnetul de vaccinari al copilului acolo trebuie sa scrie ce vaccin a primit. | ||
|
||
Pitu Postat pe 28 Iulie 2010 09:53 |
||
La 2 luni se vaccineaza pentru hepatita B (doza a doua,prima doza se face la nastere ) si DTP +VPI (diftero-tetanos-pertusis +antipoliomielitic -prima doza),ambele se fac in picior.Deoarece este CRIZA si la vaccinuri copiii vor fi vaccinati cand se vor primi vaccinurile de la sanepid sau puteti sa-l cumparati ( in jur de 250 lei) | ||
garbo095644 Postat pe 31 Iulie 2010 16:48 |
||
pentxim-ul cosa 170 de lei(atat am dat eu pe el),l-am gasit doar in farmaciile DONA,nu il au toate farmaciile pe aici,infanrix-ul este mai scump |
||
dancris Postat pe 3 August 2010 09:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
plansul in somn | 3 | De la: alinakatt 17 Decembrie 2009 15:23 |
mancarea de seara | 2 | De la: alinakatt 3 Octombrie 2009 16:43 |
bebelasi de 9 luni si activitatile lor | 32 | De la: ralucimp 3 Noiembrie 2009 11:13 |
|
||
scurgere ochisor | 32 | De la: office_salinasusesi_ro 12 Aprilie 2010 23:40 |
Hainute, jucarii, incaltari la preturi modice | 1 | De la: adelaeu 28 Februarie 2012 21:05 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn