ce sa fac sa nu ma mai siomt singura dupa ce am tras cu sotul meu batai si asa mai departe 'acuma suntem despartitii si nu mai sunt in tara cu bb meu dar acuma ma sit singura si deprimata acuma am ramas cu un copil si numi pare rau de asta ca am un copil si imi pare rau ca sa destramat fam ce sa facsa trec depresia care o am nu am nici macar prieteni nimic nu am ce sa fac si eu | ||
garbo163065 Postat pe 19 Iulie 2010 21:06 |
||
---|---|---|
cristina,daca as mai avea varsta ta... ia partea buna a lucrurilor,esti tanara,ai un copil,am inteles ca locuiesti cu sora ta,deci ai familia alaturi...poate iti vei gasi si ceva de munca...daca ai reusit sa scapi de un barbat violent si afemeiat,scapi tu si de depresie |
||
elodia Postat pe 20 Iulie 2010 00:17 |
||
fi tare pentru copilul tau,fi tare sa poti sa ai numai realizari,fi tare pentru tine.de ce a fost mai rau ai scapat acum de tine depinde cum iti asterni.cauta un loc de munca vei uita mai repede de problemele cotidiene,prietenii vin pe parcurs nu asta e problema. succes! |
||
|
||
anaROBERT Postat pe 20 Iulie 2010 00:30 |
||
Bre, daca te simti singura in fiecare zi, trebuie sa deschizi cate un topic nou? crede-ma, este de-ajuns unul, mai ales ca in afara de "ma numesc cristina si am un copil iar sotul ma bate" nu am vazut ca aduci si altceva in discutie. | ||
anakin Postat pe 20 Iulie 2010 00:36 |
||
De la: anakin, la data 2010-07-20 00:36:39Bre, daca te simti singura in fiecare zi, trebuie sa deschizi cate un topic nou? crede-ma, este de-ajuns unul, mai ales ca in afara de "ma numesc cristina si am un copil iar sotul ma bate" nu am vazut ca aduci si altceva in discutie. bre da ce rau esti pai daca se simte singura inseamna ca este o problema poate o putem ajuta sa scape de depresie.... |
||
anaROBERT Postat pe 20 Iulie 2010 00:39 |
||
o fi in depresie de cand nu o mai bate sotul stii cum e, rau cu rau, dar mai rau e fara rau. |
||
anakin Postat pe 20 Iulie 2010 00:40 |
||
ca bine spui ops nu m-am gandit,poate asta ia cauzat depresia ....lipsa |
||
anaROBERT Postat pe 20 Iulie 2010 00:43 |
||
da, bre.. lipsa, clar. unde mai pui ca si bataia inainte sau in timpul poate fi considerat ori un fetis - pentru Bondage & Discipline, maybe, sau cel mai probabil poate fi un stimulent; acuma o vezi ca da jos biciul din cui si ia costumul de piele |
||
anakin Postat pe 20 Iulie 2010 00:47 |
||
....si executa pe noi ce a invatat-o sotu ntz,ntz mtz |
||
anaROBERT Postat pe 20 Iulie 2010 00:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Sport | 1 | De la: Adi192 21 Noiembrie 2018 12:20 |
de ce oare rotty si fluturas sunt asa rele,o fi oare pt ca sunt prietene bune si cine se aseamana se aduna | 144 | De la: garbo_406810 15 Decembrie 2014 20:33 |
Cine minte in CV? | 33 | De la: garbo_1568 7 Mai 2012 20:56 |
|
||
Eu Scorpion, el Capricorn | 3 | De la: dora_dora 2 Aprilie 2012 00:33 |
V-ATI LASA barbatii sa se duca cu alta pentru un milion de EUR? | 27 | De la: garbo181472 9 Ianuarie 2011 12:08 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice