luptatoareo...unde esti?...maine este sarbatoare, stim asta inca de pe acum; ori si acum muncesti, da si tu un semn... | ||
caleidoscop Postat pe 5 August 2010 22:39 |
||
---|---|---|
eu sunt sageataalbastra, lupotatoareacurajoasa unde este? ...cine te-a suparat?spune-mi si trimit repede o sageata. | ||
caleidoscop Postat pe 8 August 2010 18:27 |
||
...CUM POTI SA TRAIESTI BINE INTRE OAMENII RAI?, PARCA ACESTA ERA SUBIECTUL DE DISCUTIE, PAI CUM? PARAFRAZANDU-L PE BASE: SA TRAITI BINE! SA TRAITI BINE!....VREAU SA O VAD SI PE ASTA ,DAR MAI REPEDE CA M-AM CAM PLICTISIT SI NU MAI AM RABDARE, CA DE VREO 20 DE ANI VAD IN JURUL MEU NUMAI RAUTATE SI MULTA PREFACATORIE. | ||
|
||
caleidoscop Postat pe 8 August 2010 18:33 |
||
De la: sageataalbastra, la data 2010-08-08 18:33:32...CUM POTI SA TRAIESTI BINE INTRE OAMENII RAI?, PARCA ACESTA ERA SUBIECTUL DE DISCUTIE, PAI CUM? PARAFRAZANDU-L PE BASE: SA TRAITI BINE! SA TRAITI BINE!....VREAU SA O VAD SI PE ASTA ,DAR MAI REPEDE CA M-AM CAM PLICTISIT SI NU MAI AM RABDARE, CA DE VREO 20 DE ANI VAD IN JURUL MEU NUMAI RAUTATE SI MULTA PREFACATORIE.pai cauta si tu persoane mai pozitive....si fugi ce aia prefacuti..Este o vorba.Mai bine singura decat proasta companie si sa te dai dupa oamenii rai,,pt ca doar de pierdut ai |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 8 August 2010 20:32 |
||
caleidoscop Postat pe 9 August 2010 08:51 |
||
....ROG PE CINEVA DINTRE VOI SA-MI SPUNA, SA-MI EXPLICE: CAND TE TRADEAZA PREOTUL CARE SLUJESTE LA BISERICA NOASTRA?......ASTEPTAM UN RASPUNS DE LA ALTCINEVA DAR MI-A INSELAT ASTEPTARILE. PE CURAND. | ||
caleidoscop Postat pe 9 August 2010 12:42 |
||
De la: sageataalbastra, la data 2010-08-09 12:42:10....ROG PE CINEVA DINTRE VOI SA-MI SPUNA, SA-MI EXPLICE: CAND TE TRADEAZA PREOTUL CARE SLUJESTE LA BISERICA NOASTRA?......ASTEPTAM UN RASPUNS DE LA ALTCINEVA DAR MI-A INSELAT ASTEPTARILE. PE CURAND.[/quote |
||
vuvuzela Postat pe 9 August 2010 13:27 |
||
...ce vrei sa spui cu [/quote ?...nu am vazut, nu am auzit - personal, nu am fost patita, eu cand merg la slujba aprind o lumanare sau doua, daca pun acatist atunci platesc o mica suma de bani si acest lucru se intampla datorita vointei mele. Pe fata, era culmea ironiei sa ma tradeze...dar te poti astepta la orice in Romania. Vuvu, eu sunt crestin-ortodoxa si chiar nu inteleg ultima ta intrebare. preotul care are amanta inseamna ca si-a tradat sotia si enoriasii? ai facut referire la catolici? | ||
caleidoscop Postat pe 9 August 2010 18:23 |
||
De la: sageataalbastra, la data 2010-08-09 18:23:51...ce vrei sa spui cu [/quote ?...nu am vazut, nu am auzit - personal, nu am fost patita, eu cand merg la slujba aprind o lumanare sau doua, daca pun acatist atunci platesc o mica suma de bani si acest lucru se intampla datorita vointei mele. Pe fata, era culmea ironiei sa ma tradeze...dar te poti astepta la orice in Romania. Vuvu, eu sunt crestin-ortodoxa si chiar nu inteleg ultima ta intrebare. preotul care are amanta inseamna ca si-a tradat sotia si enoriasii? ai facut referire la catolici?pai draga cauta si tu un preot normal.....si nu mai fa nici tu atata pacate ca nu mai aiba popa ce zice :: nu toti preotii sunt asa ca sa tradeze....mai sunt si preoti normali |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 9 August 2010 18:27 |
||
De la: sageataalbastra, la data 2010-08-09 18:23:51...ce vrei sa spui cu [/quote ?...nu am vazut, nu am auzit - personal, nu am fost patita, eu cand merg la slujba aprind o lumanare sau doua, daca pun acatist atunci platesc o mica suma de bani si acest lucru se intampla datorita vointei mele. Pe fata, era culmea ironiei sa ma tradeze...dar te poti astepta la orice in Romania. Vuvu, eu sunt crestin-ortodoxa si chiar nu inteleg ultima ta intrebare. preotul care are amanta inseamna ca si-a tradat sotia si enoriasii? ai facut referire la catolici? nu ai fost prea explicita despre motivul tradarii.credeam ca ti-a tradat confesiunea.imi cer scz.preotul are amanta?e si el om.e incercat si el de necuratul! |
||
vuvuzela Postat pe 9 August 2010 18:45 |
||
De la: vuvuzela, la data 2010-08-09 18:45:39sau poate ca ii necuratul in persoana...ca doar popa stie ce este bine si ce este rau..dar pe el il intereseaza banii nu soarta oamenilor..ca doar cine l-au rastignit pe Hristos? Preotii fara de Dumnezeu ipocritiDe la: sageataalbastra, la data 2010-08-09 18:23:51...ce vrei sa spui cu [/quote ?...nu am vazut, nu am auzit - personal, nu am fost patita, eu cand merg la slujba aprind o lumanare sau doua, daca pun acatist atunci platesc o mica suma de bani si acest lucru se intampla datorita vointei mele. Pe fata, era culmea ironiei sa ma tradeze...dar te poti astepta la orice in Romania. Vuvu, eu sunt crestin-ortodoxa si chiar nu inteleg ultima ta intrebare. preotul care are amanta inseamna ca si-a tradat sotia si enoriasii? ai facut referire la catolici? |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 9 August 2010 18:58 |
||
garbo074997 Postat pe 9 August 2010 19:02 |
||
De la: luptatoareacurajoasa, la data 2010-08-09 18:58:29De la: vuvuzela, la data 2010-08-09 18:45:39sau poate ca ii necuratul in persoana...ca doar popa stie ce este bine si ce este rau..dar pe el il intereseaza banii nu soarta oamenilor..ca doar cine l-au rastignit pe Hristos? Preotii fara de Dumnezeu ipocritiDe la: sageataalbastra, la data 2010-08-09 18:23:51...ce vrei sa spui cu [/quote ?...nu am vazut, nu am auzit - personal, nu am fost patita, eu cand merg la slujba aprind o lumanare sau doua, daca pun acatist atunci platesc o mica suma de bani si acest lucru se intampla datorita vointei mele. Pe fata, era culmea ironiei sa ma tradeze...dar te poti astepta la orice in Romania. Vuvu, eu sunt crestin-ortodoxa si chiar nu inteleg ultima ta intrebare. preotul care are amanta inseamna ca si-a tradat sotia si enoriasii? ai facut referire la catolici? esti de acord ca Papa sa ceara bani,prin bilete vandute,cand tine slujba ? |
||
vuvuzela Postat pe 9 August 2010 19:15 |
||
ma depaseste acest subiect, habar nu am. | ||
caleidoscop Postat pe 10 August 2010 22:33 |
||
sagetaalbastra... daca nu stii nici macar de amanta papei, vezi ca acu' iti schimba vuvu locomotiva..... | ||
quasaria Postat pe 11 August 2010 00:16 |
||
e vorba cumva aici de elevul meu Papa dintr-a VI-a?? | ||
sora_ilsi Postat pe 11 August 2010 00:32 |
||
De la: quasaria, la data 2010-08-11 00:16:12sagetaalbastra... daca nu stii nici macar de amanta papei, vezi ca acu' iti schimba vuvu locomotiva.....mai intai si intai, daca vrei sa mi te adresezi, te rog sa-ti schimbi FATA, ma inspaimanta acel chip.Cu sinceritate! |
||
caleidoscop Postat pe 11 August 2010 12:37 |
||
ignorindu-i pur si simplu, nelasind ca rautatile lor sa te afecteye si neputind la suflet rautatile acestora | ||
rupt_de_realitate Postat pe 14 August 2010 16:47 |
||
De la: rupt_de_realitate, la data 2010-08-14 16:47:48ignorindu-i pur si simplu, nelasind ca rautatile lor sa te afecteye si neputind la suflet rautatile acestoranumai ca este greu sa ii ignori..pt ca aproape peste tot dai peste ei.... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 17 August 2010 21:20 |
||
sunt oameni rai nu ii stii decat dupa ce te-au tradat , apoi eviti sa mai ai de-a face cu ei, aceasti oameni sunt duplicitari , toti, isi vor da arama pe fata mai devreme sau mai tarziu atunci cand vor fi nervosi si gelosi pe cariera sa pur si simplu pe o persoana ,,nu exista oameni cu caracter'' sau cel putin eu inca nu i-am gasit |
||
garbo036933 Postat pe 23 August 2010 02:13 |
||
De la: quasaria, la data 2010-08-11 00:16:12sagetaalbastra... daca nu stii nici macar de amanta papei, vezi ca acu' iti schimba vuvu locomotiva..... draga Q,popa e popa,si papa e papa.reciteste fraza cu amanta.nu are legatura cu papa.intrebarea de baza,este ,daca e corect ca papa sa ceara pt a il asculta ? |
||
vuvuzela Postat pe 23 August 2010 02:35 |
||
De la: vuvuzela, la data 2010-08-23 02:35:03De la: quasaria, la data 2010-08-11 00:16:12sagetaalbastra... daca nu stii nici macar de amanta papei, vezi ca acu' iti schimba vuvu locomotiva..... |
||
vuvuzela Postat pe 23 August 2010 02:39 |
||
de multe ori raul facut de altii iti distruge sufletul.un suflet lipit din bucatele,iti distruge chiar viata.... | ||
vuvuzela Postat pe 23 August 2010 02:42 |
||
De la: vuvuzela, la data 2010-08-23 02:42:23de multe ori raul facut de altii iti distruge sufletul.un suflet lipit din bucatele,iti distruge chiar viata....Nu-i prea mult "iti distruge sufletul.." ??? |
||
garbo001084 Postat pe 23 August 2010 09:25 |
||
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-07-26 23:17:28In primul rand,,sa nu bagi in seama rautatile oamenilor...Sa nu iti deschizi inima unui om,,decat dupa ce il cunosti foarte bine si tu consideri ca acel om are un caracter stabil si stie ce vrea de viata..Si nu isi schimba gandirea de la o zi la alta..Adica in fond sa fie un om cu principiii....Sa fii un om hotarat,,sa nu te arati ca esti slab nehotarat pt ca asta te face vulnerrabil si usor de manevrat...ESTI O IDEALISTA ! Iar ..>"decat dupa ce -l cunosti foarte bine..."pe om >>Pe om ,NICI DUPA O VIATA NU-L POTI CUNOASTE BINE !!Se zice :Nici dupa ce mananci un sac de sare cu omul>>>NU-L CUNOSTI !!! TRAIESTI BINE intre oamenii rai ,DOAR evitandu-i ,trecand mai departe si SPERAND CA VEI AVEA SANSA ,MACAR O DATA IN VIATA ,SA CUNOSTI UN >>OM !! |
||
garbo001084 Postat pe 23 August 2010 09:36 |
||
De la: IleanaAdrianaStan, la data 2010-08-05 11:35:24Educ�ndu-i s� se schimbe �n bine sau evit�ndu-le compania. Cale de mijloc nu exist�. ...NU POTI SA SCHIMBI PE NIMENI, NICI MACAR PE TINE INSUTI....MAI BINE "evit�ndu-le compania". |
||
boldurstela Postat pe 24 August 2010 07:31 |
||
ignorandu-i! | ||
marea77 Postat pe 24 August 2010 11:48 |
||
sa fiu si eu tot rea...?! | ||
caleidoscop Postat pe 24 August 2010 23:54 |
||
n-am putere bre sa va spui .....eu iote ca traiesc si mai si dorm bine de altfel | ||
garbo074997 Postat pe 25 August 2010 00:03 |
||
Se poate trai, bine mersi,intre ,oamenii rai,,,,,,,,,,,,,IGNORANDU-LE PREZENTA!! Asa procedez eu cu persoanele rele invidioase,,,,,,,,,,,,, Si o duc bine!! | ||
Jojolin Postat pe 25 August 2010 16:26 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
PROVERBE | 224 | De la: palmier 5 Noiembrie 2012 20:38 |
Prietenii "nevazuti" | 117 | De la: fleurdelis 7 Iunie 2010 19:02 |
sufar al draqului de tare! | 68 | De la: Dor_marunt 13 Mai 2010 22:05 |
|
||
Va scapa nepedepsit Cristian Cioaca si de data asta, sau .....?! | 2 | De la: LLisa 10 Ianuarie 2013 22:25 |
vraji,farmece... | 152 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:38 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară