e regizat de clint eastwood (imi place in postura de regizor; are o sensibilitate speciala, de multe ori ecranata de duritatea perspectivei). ...sunt curioasa cum iti va parea. | ||
esme Postat pe 14 Aprilie 2011 14:16 |
||
---|---|---|
in jumatate de ora se descarca chiar m-ai facut curioasa, mai ales ca eastwood este teribil ca regizor. cu mult mai bun decat ca actor, parerea mea |
||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 14:28 |
||
da, si mie imi pare la fel. mai ales ca m-a urmarit o vreme filmul Changeling, regizat de el. am inteles ca Hereafter a fost interzis in cinematografele din Japonia, din cauza unor scene cutremuratoare referitoare la modul in care loveste un tsunami.. |
||
|
||
esme Postat pe 14 Aprilie 2011 14:31 |
||
v-am citit comentariile.nu sunt nici pro nici contra.dar am niste intrebari de pus,pt a se lamuri si restul cititorilor cand va citesc.se subintelege ca ca "Dumnezeu,Divinitate este doar un nume dat de pamanteni .insa cui dau ei acest nume?am mai scris de multe ori credinta si biserica nu sunt acelasi lucru.biserica este o institutie care propovaduieste credinta,dar in avanta"j ea".singurul lucru bun pe care il acord bisericii,este ca fara ea ar fii un si mai mare haos planetar.Me..,Thor...si cei care sunt "necredinciosi' pana nu vad,cine credeti voi ca a creat universul?cine are grija ca armonia universala sa isi urmeze calea?pt ca totusi acest univers a fost creat de cineva sau de ceva.exista iad si rai?exista viata dupa moarte?sau exista reincarnare?altii fac incantatii,noi ne rugam dar cui,cine,ce,deoarece de foarte multe ori acel lucru ti se intampla.si intrebarile pot continua....este un subiect vast si f interesant.voi spuneti poate ca sunteti agnostici,adica nu credeti pana nu va convingeti ca acel "ceva"exista.si totusi universul nu a aparut din neant!!! | ||
vuvuzela Postat pe 14 Aprilie 2011 14:41 |
||
la fel de mult imi place Scorseze...de fapt, imi place cu mult mai mult m-a marcat The shutter island, intr-un mod incredibil si n-as fi crezut ca frumuselul ala de Di Caprio, poate juca atat de bine. mai ales ca dupa Titanic, nu-l vedeam ca pe un actor de mare anvergura. mi-am reconsiderat pozitia dupa ce l-am vazut in Revolutionary Road, iar The shutter a fost o confirmare |
||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 14:45 |
||
vuvu, sorry...nu vreau sa te ofensez nicicum, dar asta e un subiect pe care nu il pot discuta cu tine tine de substanta subiectului si de substanta ta... |
||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 14:48 |
||
dar si in Cartita mi-a placut! si in Blood Diamond! le-ai vazut? stii ce film vazut recent mi-a adus aminte de The Shutter Island? Unknown, cu Liam Neeson! merge pe aceasi linie a ratacirii propriei identitatii, chiar daca acum nu mai e vorba de nebunie, ci de spalare de creier. | ||
esme Postat pe 14 Aprilie 2011 14:54 |
||
De la: me_reloaded, la data 2011-04-14 14:48:10vuvu, sorry...nu vreau sa te ofensez nicicum, dar asta e un subiect pe care nu il pot discuta cu tine Me eu pot discuta liber,fara sorry din toate punctele de vedere despre acest subiect.insa nu din obligatie.si raspunsul tau,are o explicatie. |
||
vuvuzela Postat pe 14 Aprilie 2011 15:31 |
||
sigur ca are...cum am zis, de substanta! | ||
michelle_ Postat pe 14 Aprilie 2011 15:37 |
||
"O epoca a unei societati nu se poate termina si nu poate fi �nlocuita de alta, p�na c�nd cele mai joase tendinte ale sale nu sunt consumate si arse complet." | ||
ametist Postat pe 7 Iulie 2011 12:41 |
||
De la: zambila, la data 2010-09-15 13:33:48oooo, da!!!pai teoria este usoara dar practica este cam grea..Ma intre de ce nu ii cearta credincioasele pe barbati pt ca sunt majoritatea porci si excroci |
||
ingerasulluptator Postat pe 7 Iulie 2011 16:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Boala Invidiei Umane | 36 | De la: garbo174243 4 Mai 2011 05:45 |
Pai cine mai vrea sa fie om bun si cumsecade in romania? Pt ca sar pe el alti oameni ca niste lupi flamanzi | 3 | De la: anaROBERT 17 August 2010 00:33 |
intarcat | 1 | De la: iuliana23 4 Iunie 2011 08:23 |
|
||
DE ASTAZI SALARIUL MEDIU PE ECONOMIE IN ROMANIA ESTE DE 2500 DE EURO PE LUNA ! | 2 | De la: MINCIUNICA 1 Aprilie 2012 12:46 |
efectele societatii actuale-dezumanizarea,nebunia,sinuciderea... | 74 | De la: ingerasulluptator 7 Iulie 2011 16:46 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural