Cum marcheza divortul psihicul unei persoana feminine?

ce-ai dom'le cu divortatele????
crezi ca numai divortatele sunt duse cu pluta????
walkiria
Postat pe 16 August 2010 21:30
walki, nu am nimic cu ele ... absolut NIMIC
cat despre partea a doua a postarii tale... iti garantez ca unele dintre ele sunt si mai si!
Thor_again
Postat pe 16 August 2010 21:33
mai mamicule...io sa-ti spun ca o femeie poate fi dusa cu pluta si fara sa fie divortata????
na...femei si femei.....
walkiria
Postat pe 16 August 2010 21:36
De la: Thor_again, la data 2010-08-16 21:25:44bre... vorba lui Roby: inc-o divortzata frustrata?????
da asta de unde-o mai aparut?

a fost "REFLEXIONATA" automat, de sistem .....
adani
Postat pe 17 August 2010 17:39
Daca sti ce vrei de la viata .... nu are cum sa te afecteze prea tare... crede-ma .De ce te gandesti numai la tine si nu te gandesti si la copilasul tau...? Cum va creste intr-o casa in care domneste haosul ... si nu armonia.? Nu te mai plinge ... se poate crede-ma ...indrepta-ti atentia spre copil ...plimbati-va ... mergeti la teatrul de papusi ...si apoi tu ... FAT -FRUMOS pentru tine va veni ...Draga mea viata e frumoasa si ... trebuie traita ... am trecut printr-o situatie poate mai urata de cat a ta ... BAFTA ... trebuie sa fi puternica
garbo019462
Postat pe 20 August 2010 14:46
rezoneaza THATHI ( Thor , vrajitorul), rezoneaza cu subiectul....
fostul meu sot...un geniu... spunea ca el isi reseteaza sistemul si o ia de la capat...alta femeie, alt reset...dar nu a putut face asta si cu copilul....
o fi programul di vina...
H_N_
Postat pe 20 August 2010 14:48
Ca stii ce vrei de la viata ...ca nu stii ce vrei ,divortul oricum te marcheaza,credeti-ma ...depinde care sunt motivele .Normal ca incerci sa-ti vezi de viata mai ales cand ai si un copil..in cazul meu: un baiat de 14 ani atunci si care avea nevoie de tata.Zici ca o sa te descurci ...ca o sa fii si mama si tata.Credeti-ma este foarte greu...nu te nasti invatat si constati peste 10 ani ca tot tu esti condamnata de ceea ce nu merge bine..pana si de copilul pentru care te sacrifici.
Cat despre taica-su ...ca sa se razbune pe mine desi el a bagat divort nu s-a implicat deloc in cresterea si educatia copilului..si-a refacut viata...se intalneste de multe ori pe ascuns cu copilul lui (la inceput prin parcuri)de frica sa n-o supere pe ,,madame".Eu nu l-am impiedicat pe copil niciodata sa nu se intalneasca cu tatal lui ,din contra,cd copilul era suparat ca nu-i raspunde la tel eu ii luam apararea..si totusi el ma denigreaza in fata copilului ...il atata impotriva mea... spunandu-i ca el la partaj a lasat mai mult atunci cu conditia sa-i ramana copilului casa...adica el a plecat la partaj cu 6000$ din 18000$ si eu casa care am cumparat-o ulterior, dupa mintea lui trebuie sa i-o dau copilului si eu sa stau pe drumuri...pt ca asa vrea el.Acum dupa 10 ani ...dupa ce m-am chinuit si l-am crescut singura ...l-am tinut in scoala ..in facultate....am facut credite sa pot sa fac locuibila casa ,ca era un dezastru,acum ar trebui sa -l las singur pe baiat in casa ...pe motiv ca a cunoscut o fata si e cu ea de 6 luni.Si cum e moda acum...vor sa stea impreuna si aceasta fatuca nu ma suporta si pe mine in casa mea.
Si atunci ..cum sa nu te afecteze psihic un divort...cand nici dupa 10 ani rautatea si nesimtirea unui animal (ca altfel nu pot sa-l numesc)nu te lasa sa-ti vezi de drumul tau..chiar daca am stiut ce vreau de la viata.....am pus copilul pe primul plan si am facut cum am crezut ca-i mai bine pt el,,,,dar probabil nu a fost suficient...sau nu afost bine...nu stiu undeva am gresit.
garbo047213
Postat pe 24 August 2010 08:54
De la: preci, la data 2010-08-09 22:25:17oooo,ce iluzii iti faci,dorutzo...
atata timp cat il bei cu moa,nicio shansa!
stii bine ca dau in limbaritza cand am la bord...

SA NU URCI LA VOLAN.....[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1700/1700085wq9wgvjr82.gif[/img][/url]
KNIGHT_31
Postat pe 9 Decembrie 2010 21:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
horoscopul saptamanii 1 De la: roastrolog 3 August 2009 09:40
eu varsator ,el leu 5 De la: garbo075975 30 Mai 2010 04:29
Femeia Leu - Barbatul Varsator 3 De la: vuvuzela 29 Octombrie 2010 19:15
Racii despre fecioare 62 De la: nazirra 16 August 2010 22:34
compatibilitate 1 De la: eva_gabriela2000 7 Aprilie 2009 12:25
Setari Cookie-uri