Eu cred ca se transimite de la tata la copil..Pt ca eu am vazut ,,baieti care se comporta urat cu femeile....Pt ca asa au vazut la tatii lor....Femeile nu au stiut sa ii puna in banca lor,,pt ca nu sunt prea intelepte....Nu toate,,dar multe dintre ele | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 28 Iulie 2010 15:36 |
||
---|---|---|
Pt ca multe femei merg pe conceptul ca femeia este gatul ,barbatul este capul..Pt ca se zice ca prin comportamentul lui,,barbatul este putin cam dur...Dar daca i se suceste un pic gatul la spate,,,poate sa se mai inmoaie....Dar cel mai mult consta,,daca femeile ar fii mai hotarate..Pt ca prin asta ar putea fii mai impenetrabile..Si nu ar mai fii asa usor de manevrat de barbatii,care conduc femeile in favoarea lor | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 28 Iulie 2010 15:38 |
||
din nou!Toti barbatii sunt porci | ||
|
||
ameno Postat pe 28 Iulie 2010 16:09 |
||
De la: ameno, la data 2010-07-28 16:09:39din nou!Toti barbatii sunt porciNu toti barbatii sunt porci...Mai sunt si baieti buni...Numai ca eu m-am obsnuit sa stau singura si chiar imi place,,,sa nu stea nimeni pe capul meu....Dar sunt unele femei care au nevoie de barbati langa ele..Si eu vreau doar sa le ajut,,,sa isi puna barbatii in banca lor..Femeile sa fie mai intelepte..Pt ca eu nu judec oamenii,,eu vreau doar sa ii ajut sa traiiasca in pace si barbatul si femeia sa se iubeasca,,,nu sa se urasca...Eu una vreau sa traiesc nederanjata |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 28 Iulie 2010 16:14 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
da dar eczista o femeie sai fie fidela macar In primu an de casatorie | 45 | De la: Reflex 2 Februarie 2010 17:19 |
un mic sfat... | 8 | De la: quasaria 14 Februarie 2011 19:39 |
Oamenii negativi sunt ostili progresului,distructivi... Oamenii pozitivi sunt constructivi | 8 | De la: casperphantom 1 Decembrie 2010 17:50 |
|
||
Carol al II-lea - da sau nu | 22 | De la: garbo225715 2 Octombrie 2013 15:47 |
Relatia dintre un barbat varsator si o femeie scorpion ar merge? | 18 | De la: eladaela 27 Octombrie 2009 09:56 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri