eu cred ca socializarea nu se face NEAPARAT pe net...mai sunt si alte mijloace, la indemana oricui. | ||
caleidoscop Postat pe 19 August 2010 20:08 |
||
---|---|---|
De la: rupt_de_realitate, la data 2010-08-18 09:04:27cred ca internetul si televizorul in exces dauneaza celor mici. Acestia au uitat s amai bata o minge pe maidan, sa mai faca asa ca pe vremuri curte fetelor, sa roseasca atunci cind merg cu prietena la cinema si o tin suav si candid d emina! Se ard prea rapid etapele care fac din copil direct matur internaut si televizoman ai mare dreptate.dar nu ai cui sa-i explici.multi parinti considera,ca netul este cel mai bun,mod de a le lasa copii si lor timp liber.joaca afara,sportul,activitati scolare,o carte,un film,un parc,un teatru,un muzeu.....eheeee astea-s folositoare pt alte vietuitoare. |
||
vuvuzela Postat pe 23 August 2010 23:32 |
||
De la: vuvuzela, la data 2010-08-23 23:32:05De la: rupt_de_realitate, la data 2010-08-18 09:04:27cred ca internetul si televizorul in exces dauneaza celor mici. Acestia au uitat s amai bata o minge pe maidan, sa mai faca asa ca pe vremuri curte fetelor, sa roseasca atunci cind merg cu prietena la cinema si o tin suav si candid d emina! Se ard prea rapid etapele care fac din copil direct matur internaut si televizoman Cand voi avea si eu "vietuitoarea" mea mica, cat o sa fie copil copil, gen pana pe la 6 ani nu vede el PC si apoi, o sa vada PC dar cu un Smart Guard, ceva, orice, instalat pe el. Nu de alta, dar nici nu vreau sa-l fac leguma de mic si nici nu vreau la cativa ani sa ma intrebe toate balariile neadecvate varstei si sa-mi smulg parul din cap |
||
|
||
Ioanaaaaaaaa Postat pe 25 August 2010 22:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cartea ghid practic | 4 | De la: horobeanu 9 Mai 2009 11:53 |
bubitze pe corp si fata | 7 | De la: kidz005563 11 Iunie 2010 18:07 |
prietene din oradea | 2 | De la: Ciresica 7 August 2010 19:59 |
|
||
Despre DUPHASTON | 3 | De la: garbo_456963 7 Octombrie 2016 15:06 |
branza calcica | 9 | De la: SEBY1YEAR 5 August 2009 14:36 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice