pai normal ca a zis ca are o relatie c altfel dc il sunam si el era cu ea ce se intampla?...deci a zis-o tot spre binele lui...si da,poate nici eu nu am procedat corect cand am vazut ca se lasa cu mai mult decat niste discutii...dar m-am lasat poate un pic purtata de val...dar,totusi,ce am facut eu ca sa le stric relatia?...si tocmai de aceea am cerut si eu sfaturi, k sa stiu ce am de facut...am crezut ca pot primi sfaturi si da,accept si critici...ce e rau ca imi place barbatul acesta?...nu vreau sa-i stric relatia... | ||
monikk Postat pe 1 August 2010 22:40 |
||
---|---|---|
eu, nu as reactiona decat intr.un unic fel ...un mare shout in cour..dar mare da?? de care sa.-si aminteasca de-a pururi. partea cu : ,,numai ca omu' e destul de simtit,incat sa-ti spuna ca are o relatie...(n-a mintit pe nimeni).." reprezinta o GRESEALA PRIN OMISIUNE , lucru grav...nu e numai greseala e si ipocrizie , nu e numai ipocrizie e si dualitate si minciuna. |
||
reyya Postat pe 1 August 2010 22:42 |
||
Monikk tu stiai de la bun inceput ca el are o relatie?? in cazul asta ti-ai asumat rolul si potentiala dezamagire ulterioara, nu am citit de la inceput speta..daca doresti sa punctezi.. | ||
|
||
reyya Postat pe 1 August 2010 22:44 |
||
a fost un risc asumat , in acest caz , sa spunem :-) Daca intr-adevar el ti-a spus acest lucru..putea sa o lase balta pe cealalta sa fie cu tine, putea sa fie cu amandoua , sau...putea sa doreasca sa fie cu cea oficiala dupa ce a avut cateva partide cu tine... | ||
reyya Postat pe 1 August 2010 22:46 |
||
De la: reyya, la data 2010-08-01 22:44:31Monikk tu stiai de la bun inceput ca el are o relatie?? in cazul asta ti-ai asumat rolul si potentiala dezamagire ulterioara, nu am citit de la inceput speta..daca doresti sa punctezi.. invitatia la suc a fost facuta in aceeasi zi,dar innainte de a afla ca el are o prietena...si el a acceptat pe loc....dc apoi am aflat ca are prietena si pe el chiar nu-l deranjeaza sa iasa cu mn,am crezut ca o sa iesim k si 2 amici,eu asta voiam si nici nu ma asteptam la altceva...dar,apoi,pt restul...,da,imi asum vina pt ce a urmat,dar asta nu inseamna ca am vrut sa-i stric relatia... |
||
monikk Postat pe 1 August 2010 22:47 |
||
atunci..da-l in durerea lui si gata..vezi-ti de ale tale..ce atatea complicatii ?? esti tanara..viata e frumoasa...ei si ce...?? ai avut o experienta , atata paguba sa fie :-) Iti faci prea multe mustrari si probleme inutile... | ||
reyya Postat pe 1 August 2010 22:51 |
||
da,reyya...imi fac probleme pt ca nu imi place ca s-a intamplat asa si pt ca si eu sunt femeie si nu as vrea sa ma pun in locul prietenei lui sau sa patesc si eu asa vreo data...m-am lasat purtata de val pt ca imi place tipul,dar nu o sa merg mai departe...cum am mai zis,mi-am facut damblaua...cateva arutari,imbratisari...nici nu as fi vrut m mult... | ||
monikk Postat pe 1 August 2010 22:58 |
||
cum as reactiona eu daca mi-ar spune ca are o relatie si totusi ar sari pe mine? L-as pune sa aleaga. Daca ar alege sa fie cu ea si sa ma lase in pace - fair enough. Si daca ar alege sa fie cu mine i-as explica - dupa ce ii face un bine femeii si se desparte - ca nu, merci, dar prefer sa nu fiu eu urmatoarea inselata in locul ei. Oricum, inainte de discutia finala m-as juca un pic de-a soarecele si pisica. Sa vada ce bine e sa ai incredere in cineva si sa constati ca te-ai inselat. Poate l-ar ajuta pe viitor... cine stie. |
||
quasaria Postat pe 1 August 2010 22:58 |
||
"..ce e rau ca imi place barbatul acesta?...nu vreau sa-i stric relatia..." eu cred ca e cam tardiv sa spui asta..,in fine.. reyya..,relax..,nu-i prima oara cand habar n-ai despre ce e vorba,dar dai din...taste.. |
||
roby_cado Postat pe 1 August 2010 23:00 |
||
De la: quasaria, la data 2010-08-01 22:58:25cum as reactiona eu daca mi-ar spune ca are o relatie si totusi ar sari pe mine? da,pai asta o sa fac...o sa am acea discutie cu el.... dar,totusi te intreb cum ai proceda in joaca aceasta? |
||
monikk Postat pe 1 August 2010 23:02 |
||
Q..,sunt halit de vrajeli ieftine.. sa admitem ca NU iti este indiferent...,ca in cazul de fata... |
||
roby_cado Postat pe 1 August 2010 23:03 |
||
De la: roby_cado, la data 2010-08-01 23:00:22"..ce e rau ca imi place barbatul acesta?...nu vreau sa-i stric relatia..." vb pe mess de o luna si ne-am vazut doar de 3 ori...de ce e tarziu?...ea nu stie nimic,pe el e clar ca nu-l intereseaza la mn decat un singur lucru...asa ca isi poate vedea de relatia lui in continuare... |
||
monikk Postat pe 1 August 2010 23:04 |
||
ai scos partea cu "indiferentul" din postare.. hai mai Q... |
||
roby_cado Postat pe 1 August 2010 23:04 |
||
"..da,pai asta o sa fac...o sa am acea discutie cu el.... dar,totusi te intreb cum ai proceda in joaca aceasta? " intelegi de ce e tarziu..? tu n-ai sa renunti la "joaca" asta prea curand... |
||
roby_cado Postat pe 1 August 2010 23:07 |
||
De la: roby_cado, la data 2010-08-01 23:07:55"..da,pai asta o sa fac...o sa am acea discutie cu el.... aha,inteleg...dar daca o sa am discutia aceea,nu o sa mai fac nimic...si mai mult ca sigur el o sa o aleaga pe ea pt ca asa e corect si eu o sa-mi vad de ale mele... |
||
monikk Postat pe 1 August 2010 23:09 |
||
Ti-am spus eu cum am procedat. In situatia in care n-as putea sa am decit o simpla discutie... si n-as vrea sa il pun sa aleaga ca sa ii stric relatia existenta - probabil m-as preface in inlacrimata in prima faza, ca sa fac jocul mai palpitant. Iar cind as reusi sa il fac sa se simta vinovat de ce mult sufar i-as spune uite, no more games. A fost teatru. Am vrut sa vad doar cit de josnic poti sa fii. Si la ce te poti preta. Si m-am lamurit. N-am nici un fel de respect fata de tine - te-as fi respectat daca m-ai fi refuzat. Esti un gunoi uman. Eu vreau in jur oameni de calitate. Pa pa. Si as pleca cu nasul pe sus. La mine partea asta cu nasul pe sus oricum e foarte importanta... Nu stiu daca e de bine sau de rau. roby, am scos-o pentru ca facea referire la alta poveste care nu isi are cadrul aici. "Indiferent" - adica unul pe care n-am ajuns sa il iubesc. Multumit? Nu schimba sensul postarii cu nimic, oricum. In afara de faptul ca am scos fraza aia, mai ai ceva de comentat? |
||
quasaria Postat pe 1 August 2010 23:10 |
||
"..N-am nici un fel de respect fata de tine - te-as fi respectat daca mai fi refuzat.." ..dar tu n-ai facut-o nici cand a sarit tricoul de pe mine...,marlan ce esti.. o seara buna va doresc.. si nu..,nu mai am nimic de comentat.. |
||
roby_cado Postat pe 1 August 2010 23:17 |
||
De la: roby_cado, la data 2010-08-01 23:00:22"..ce e rau ca imi place barbatul acesta?...nu vreau sa-i stric relatia..." bine mey Roby , ma duc sa dau din altceva ...ca tot e luna plina ... indiferent cat de multe argumente ti-ar aduce cineva tu oricum ai directia ta..iar eu nu doresc sa ti-o perturb Faptul ca am citit printre randuri nu inseamna ca habar nu am ..dar ce sens are...directia ta e mereu aceeasi, cum spuneam... |
||
reyya Postat pe 1 August 2010 23:19 |
||
roby, e evident ca n-ai dreptate, dar probabil e al drak de greu de recunoscut ca aveti voi responsabilitatea de a nu face sa sufere o fiinta apropiata. Si pe care uneori pretindeti ca o iubiti. Ca de aia ati luat-o acasa. Asa cum si noi avem responsabilitatea asta, cind noi sintem o parte a unui cuplu deja, iar celalalt e liber. E mult mai simplu sa arunci cu injurii dupa nenorocitele de femeile perverse in loc sa realizezi ca si tu ca barbat ai optiunea - si uneori obligatia - de a spune NU. |
||
quasaria Postat pe 1 August 2010 23:21 |
||
Imi place enorm cum gandesti Q.Mi as dori ca macar 5 minute sa am taria ta de caracter si sa i fac o faza de genul acesta celui care chiar ....merita. | ||
garbo162606 Postat pe 1 August 2010 23:21 |
||
e fara sens Q, e ca-n Mitul lui Sisif... | ||
reyya Postat pe 1 August 2010 23:25 |
||
Razbunandu-te crezi ca te racoresti? Dimpotriva, in viata, eu cred ca functioneaza legea compensatiei. |
||
m_ada Postat pe 1 August 2010 23:27 |
||
De la: roby_cado, la data 2010-08-01 23:17:31"..N-am nici un fel de respect fata de tine - te-as fi respectat daca mai fi refuzat.." ...ha ha ha...ce ironic esti...nu cred ca te-am jignit in nici un fel asa ca pastreaza-ti jignirile pt tn...apropo,parca ziceai ceva de respect de sine...poate chiar e vorba si de bun simt... si,crede-ma ca si eu as avea ceva de zis despre tn...dar desi eu am doar 26 pe langa 30 si ceva...am bun simt |
||
monikk Postat pe 1 August 2010 23:27 |
||
"..Asa cum si noi avem responsabilitatea asta, cind noi sintem o parte a unui cuplu deja.." asta mi-a placut.. "..probabil e al drak de greu de recunoscut ca aveti voi responsabilitatea de a nu face sa sufere o fiinta apropiata. Si pe care uneori pretindeti ca o iubiti. Ca de aia ati luat-o acasa.." aici generalizezi,si nu e ok.. "..E mult mai simplu sa arunci cu injurii dupa femeile perverse.." e chiar o placere..,crede-ma.. |
||
roby_cado Postat pe 1 August 2010 23:30 |
||
mai..,daca imi aratati unde mama dreaq am scris ca ala n-ar avea nici o vina..,nu mai postez 6 luni aici.. dar asa va place voua..,sa debitati tampenii.. reyya..,dute mami..,dute.. |
||
roby_cado Postat pe 1 August 2010 23:37 |
||
dar ai scris ca ala ar avea vreo vina??? sau te-ai trezit direct injurind femeia - care pina la urma e singura? crezi ca daca m-as duce maine cu vreunul as fi eu responsabila de cum se simte nevasta/prietena aluia - sau ar fi el, ca el si-a luat-o? eu n-o cunosc si nu ma intereseaza. Nu i-am promis nimic. Eu ar trebui sa ma gindesc la ea?!?! De ce - pentru ca ala e normal sa incalece tot ce prinde, si n-are nici o vina/responsabilitate pt asta? Exista, intr-adevar, si specia asta care gindeste ca tine. Dar prefer sa nu-i numesc barbati. |
||
quasaria Postat pe 1 August 2010 23:47 |
||
eu una nu doresc sa-ti spun ca ...asa cum gandesti acum, tu nu ai nicio sansa sa fii cu o femeie, nu as vrea sa stiu cine si de ce..te-a ranit sau pur si simplu a preferat sa plece de langa tine ..dar in mod cert..ai ramas cu o parere execrabila despre femei...lucru care-ti confera o singuratate si un grad de misoginism exacerbat. Tine-o tot asa, realitatea iti va confirma in timp ca am avut dreptate..desi e mai putin important cine esti tu ca persoana..ideile asternute aici spun multe... | ||
reyya Postat pe 1 August 2010 23:47 |
||
Ai aruncat toata responsabilitatea pe umerii ei...faza cu bamboista,bla,bla.Eu am fost intr o situatie similara...si ma consider doar fraiera....el a fost un manipulator de prima mana....si cu mine si cu ea intr o veselie timp de 4 ani...invocand tot felul de motive....totul s a lamurit cand am ramas insarcinata...pe aici ti e drumul...a uitat si ca ma iubeste...si ca fara mine nu poate trai...etc.Partea buna din toata povestea asta e ca am o fetita minunata...careia nu prea stiu ce o sa i spun despre tatal ei...... | ||
garbo162606 Postat pe 1 August 2010 23:50 |
||
De la: quasaria, la data 2010-08-01 23:47:06dar ai scris ca ala ar avea vreo vina??? sau te-ai trezit direct injurind femeia - care pina la urma e singura? Problema nu e la sotie sau la cea oficiala nici la cea aparuta pe parcurs...problema e la EL..., ca nu stie ce vrea, ca nu se poate iubi decat pe sine , ca ar vrea sa fie cu n tipe si tot asa..mey , stiti cum as face eu? daca mi-ar pica tipul cu tronc( prin absurd desi ...putin probabil) ..sa mor daca m-ar durea undeva daca ala are acasa o sotie , 3 copii , 5 papagali si doi caini...si cu asta basta.. |
||
reyya Postat pe 1 August 2010 23:51 |
||
te-ar durea undeva doar pina la un punct, reyya. Crede-ma. Cind troncul s-ar transforma in sentimente, ti-ai aminti.... Sau ti-ar aminti el. Nu vreau sa dezvolt. Dar ai sta acasa, singura, si ti-ai aminti ca domnul e ocupat, probabil, cu cealalta doamna in acel moment. |
||
quasaria Postat pe 1 August 2010 23:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
nebunii:d | 13 | De la: garbo_390737 12 Martie 2014 13:10 |
Sex oral .... pro sau contra ??? | 1193 | De la: roby_cado 17 Mai 2011 22:37 |
De ce sa (ne)iubim? | 33 | De la: allexanndrra 9 Septembrie 2009 01:53 |
|
||
o partida de sex.. | 25 | De la: Anouk 17 Decembrie 2009 07:32 |
Cat de sanatoase sunt relatiile cu femei casatorite...?! | 2 | De la: bluelight 22 Mai 2010 19:44 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară