nazirra care ala rosu sau ala alb...ca sa fac confuzii | ||
ameno Postat pe 5 August 2010 15:12 |
||
---|---|---|
AOLEU, ce am facut, supar lumea hai ca dau si eu un rand de bere virtuala sa treaaca supararea si sa fie bine | ||
Laura_M Postat pe 5 August 2010 15:13 |
||
ma duc sa bat un cui | ||
|
||
Laura_M Postat pe 5 August 2010 15:14 |
||
De la: nazirra, la data 2010-08-05 15:12:01servus si tie...bre!!!!!!! servus ii ziceam la sister hai ca o iau de la inceput Buna ziua Nazirra |
||
ameno Postat pe 5 August 2010 15:14 |
||
fratilor nu mai fiti asa de ofuscati sincer nu cred ca are vreun rost sa va atacati in halul asta era doar o poezie ca multe altele aduceti-va aminte de varianta xxx a mioritei sau de muma lui stefan cel mare, scrisoarea aIII-a si nu mai departe de povestea p..... a lui creanga toate fac parte din cultura noastra heloo nazirra heloo thor |
||
tusi_Oli Postat pe 5 August 2010 15:18 |
||
io vb cu domnu popa al nost.....thor.....da servus si tie!!!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 5 August 2010 15:18 |
||
gata, bre, ca mi-a trecut! de la berea amenoaiei mi se trage calmarea 'r-ati ale dreaq cu popii vostri cu tot! pai asa RAU am ajuns? popa? |
||
Thor_again Postat pe 5 August 2010 15:18 |
||
bre da ce ti mai place!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nu vine ea spovedania....??????????? | ||
nazirra Postat pe 5 August 2010 15:20 |
||
mai, tusi oli, cine naiba e ofuscat de la "poezia" aia? am impresia ca ori nu ai citit, ori nu ai inteles punctul meu de vedere... |
||
Thor_again Postat pe 5 August 2010 15:21 |
||
daca a avut efect benefic mai dau dar ascundeti-o sub masa ca vine Irinuca si ne bate ca bem in casa domnului hmmm Thor eu cred ca e bine si popeala asta numa sa nu incurcam culorile |
||
ameno Postat pe 5 August 2010 15:22 |
||
preferi calugar? ca poza aia asa ceva sugereaza - un pustnic nu dadea taica! |
||
panty_C Postat pe 5 August 2010 15:23 |
||
stop joc nu ma enervati ca o postez iar pe raspunderaea mea si va provoc sa o analizam impreuna | ||
ameno Postat pe 5 August 2010 15:23 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2010-08-05 15:23:19preferi calugar? daca te uiti mai bine este un cardinal hai mai un rand ca merge pe caldura asta |
||
tusi_Oli Postat pe 5 August 2010 15:25 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-08-05 15:21:41mai, tusi oli, cei care se simt ofuscati nu m-a referit la tine thor lucrul dracului in casa popii |
||
tusi_Oli Postat pe 5 August 2010 15:26 |
||
eu vorbeam cu taica Thor |
||
panty_C Postat pe 5 August 2010 15:26 |
||
breeeee... si io care am vrut sa va luminez! vorba aia, spirit, iluminare, intelepciune...si voi dati cu mucii in fasole bagand de popi -ptiu, drace!-, calugari si cardinali... |
||
Thor_again Postat pe 5 August 2010 15:26 |
||
parinte o pun eu de data asta | ||
tusi_Oli Postat pe 5 August 2010 15:26 |
||
lumineaza-ne inteleptule! | ||
panty_C Postat pe 5 August 2010 15:29 |
||
cu cine, tusha? ca irinuca vaz ca nu mai zice nimic |
||
Thor_again Postat pe 5 August 2010 15:29 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-08-05 15:26:41breeeee... si io care am vrut sa va luminez! |
||
ameno Postat pe 5 August 2010 15:29 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-08-05 15:29:11cu cine, tusha? spovedania milostivire vreau de la prea luminatia ta |
||
tusi_Oli Postat pe 5 August 2010 15:30 |
||
.Mihai Eminescu - Spovedanie (o fi fost pervers?) Spovedanie De Mihai Eminescu Pacea se cobor�se pe �ntreaga fire Cobor�se seara la o m�n�stire Era �n toiul serii jos �ntr-o poian� Stau vorbind un pop� cu o feti�can� El cu barb� lung� �i obraji frumo�i Cu ochi de c�rbune �i corp viguros Ea micu��, zvelt�, cu s�ni s�lt�re�i Cu �olduri rotunde �i cu p�rul cre� Plec�ciuni p�rinte, a�a cum se cuvine Bun� seara taic�, ce cau�i pe la mine? Am venit p�rinte s� m� spovedesc Am p�cate multe precum eu g�ndesc Bine fata taic�i, ��i dau ascultare Stai colea pe iarb�, spune ce te doare? Uite ce-i p�rinte, sunt c�s�torit� Am de toate, dar nu sunt fericit� So�ul te �n�al�, e be�iv, te bate? Nu de asta-i vorba, mi-aduce de toate Dar ce-mi folose�te dac� nu-i b�rbat? Bine e-n ograd�, dar nu-i bun �n pat �n�elegi p�rinte, ce vreau eu s�-�i spun Despre partea ceea nu-i deloc bun. Spune atunci femeie nu-�i fie ru�ine Spune cum �ie vorba, s�-n�eleg mai bine Nu te ia �n bra�e, e�ti nem�ng�iat� Nu-�i d� b�rbatul ce dore�te o fat�? Uite cum p�rinte, cum s�-�i spun e mic� C�nd m� simte aproape, abia i se ridic� El m� ia �n bra�e, vrea s� m� s�rute Eu m� bag sub d�nsul, poate c� m� f*** El urc� pe mine, �l m�ng�i la coaie D� din c** o dat� �-apoi i se-nmoaie M� desfac la pizd�, m� sui eu pe d�nsul Dau s-o v�r �n mine �i m� apuc� pl�nsul Eu tremur ca varga, el st� neclintit Se uit� la mine, parca-r fi t�mpit Eu stau toat� noaptea, m� fr�m�nt �i gem Ce s� fie oare? O fi vreun blestem? L-a legat vreo fat� de la el din sat? L-a vr�jit vreo bab�? L-ar fi deocheat? Am venit p�rinte, dac� m�-n�elegi S� te rogi la Domnul, so�ul s�-mi dezlegi Nu m� duc de-aicea, nu m� dau b�tut� Dezleag� p�rinte, vreau s� fiu f**** �. Bine fata taic�i rog pe cel ceresc S�-mi asculte glasul �i s�-l lecuiesc Pentru asta �ns� ai s� faci canoane S� te legi fierbinte �i s� dai pomane Dar i-an stai o clip� �i-mi explic� Zici c-o freci �n tine �i nu se ridic� Tu te dai �ntreag� �i cu piele goal� Iar el te prive�te �i nu i se scoal� Tu te culci �n pat �i stai lungit� �ncaleci pe d�nsul, iar el st� ca o vit�? E de necrezut, asta ��i m�rturisesc E de prima dat� c�nd spovedesc A�a de frumoas�, t�n�r� e culmea �i s� nu ai parte de-un b�rbat ca lumea Dar mai �tii ce a� propune - haide s�-ncerc�m Tu s�-mi m�ng�i s�nii, iar eu s� te frec �i de-o fi s� mi-o vezi sculat� Nu �ncepe �ndoiala, este nevinovat� �i atunci va-ncepe post �i rug�ciune S�-�i dezlege so�ul, s�-l fac� v�njos S� te mul�umeasca pe fa�a �i pe dos Dar s� �tii un lucru c� p�catul meu E cu mult mai mare, iart�-l Dumnezeu Bine-atunci p�rinte, fie precum spui M� dezbrac �ndat� cred c�-i vina lui �i �n seara ceea �n umbr� se-ar�tau Doua trupuri goale ce se �nfruptau Fata speriat�, dar cu dor nes�tul κi prinsese-n palme fa�a de mascul Vai ce pul� mare �ncep s� m� tem Nu auzi eu de fric� �ncep s� gem Uite cum se mi�c�, c�t e de fudul� Fericit acele ce-i �nfipt� cu a�a pul� E tare ca piatra, �i st� drept �n sus At�t e de m�ndr� �mi place nespus D�-mi voie p�rinte vreau s� o s�rut Ia feti�� drag� suge c�t mai mult Iar acum ajunge, las�-te pe spate Desf� cracii bine, at�t c�t se poate C�nd vazu p**** popa �ncremeni �i-i veni iat� mii de nebunii Uite ce minune de la Dumnezeu Las�-m� feti�o s-o s�rut �i eu Ce vaie�i feti�o, te sup�r� iarba? Nicidecum p�rinte, m� g�del� barba Atunci cu bine cunosc �iretlicul Desf� bine cracii s�-�i s�rut lindicul Ajunge p�rinte nu mai pot ��i jur Bag�-�i p*** -n pizd� �i m� ia de c** Hai p�rinte v�r-o, s-o simt toat�-n mine S� ne c�rlig�m �i s� ne futem bine Bine ce-i atunci de vrei s� te f** ��i bag p*** -n pizd� Stai �n patru labe, salt� curu-n sus Stai a�a pe iarb� precum eu �i-am spus Ia p*** -n m�n� �i �i-o potrive�te Pune�i-o �n pizd� �-apoi mi-o bele�te A�a foarte bine acum e belit� S� te f** � taica s� fii fericit� f*** -m� mai tare, str�nge-m� de c** Trage-m� de pul� �i prin �mprejur Na la taic� pul� te f** bine a�a? f*** -m� p�rinte �i nu m� l�sa Nu te las feti�o, te mai f** un pic Acum salt� c**** �i te �nconvoaie S� �ntre p*** p�n� �i cu coaie Nu mi�ca din c** , simt c� m� furnic� Prea te-n�eli �n pul�, da din curi�or �ine p*** -n pizd�, nu mi�ca c� mor Simt c� m� furnic�, of m-am slobozit Mul�umesc p�rinte c� m-ai potolit !!! �n poiana crucii, �n poiana datecii O fat� �i un pop� se spovedesc �nc�. |
||
tusi_Oli Postat pe 5 August 2010 15:31 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2010-08-05 15:29:08lumineaza-ne inteleptule! stai sa-mi cat lanterna, felino |
||
Thor_again Postat pe 5 August 2010 15:32 |
||
na acum analiza sintactica si morfologica a poeziei mai dau un rand i irinuca fugii sau nu sta la cotitura si asteapta sa dea lovitura |
||
tusi_Oli Postat pe 5 August 2010 15:32 |
||
beyyy trebuia s-o cenzurezi se lasa cu macel | ||
ameno Postat pe 5 August 2010 15:34 |
||
deci... iar incepem cu poezele despre patrie, partid, popor? si despre dragostea de tara?... |
||
Thor_again Postat pe 5 August 2010 15:38 |
||
zambila Postat pe 5 August 2010 15:38 |
||
De la: ameno, la data 2010-08-05 15:34:57beyyy trebuia s-o cenzurezi se lasa cu macel cenzurez, ce sa mai cenzurez aia a fost pe vremurili de mult apuse acu ii pe fata cui nu-i place sa nu o citeasca desi ma indoiesc ca nu au citit-o data trecuta milostivire parinte dar asta este poezia a fost scrisa de luceafarul poeziei romanesti eu am dat doar un copy paste |
||
tusi_Oli Postat pe 5 August 2010 15:39 |
||
De la: zambila, la data 2010-08-05 15:38:59 orbisi |
||
ameno Postat pe 5 August 2010 15:40 |
||
reveniti-va!!!! "Partid iubit iti multumim, Si-ti multumeste tara toata. Stegarii tai noi vrem sa fim, Sub flamura-ti inflacarata!" (Rusalin Muresan-Salutul cravatelor rosii) |
||
ameno Postat pe 5 August 2010 15:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Chipurile lui Dumnezeu... | 98 | De la: garbo101426 13 Iulie 2017 08:27 |
poti sa fii barbatul unei singure femei,sau femeia unui singur barbat? | 54 | De la: Gmihaela 6 Martie 2011 12:00 |
Consilierea premaritala e un lux,sau o necesitate? | 4 | De la: CiupercaNiculina 3 Decembrie 2012 16:17 |
|
||
relatii intre femei | 28 | De la: elisabeta_boia 17 Septembrie 2011 18:08 |
Petitie impotriva tratatului ACTA.- a venit timpul sa invingem! | 1 | De la: angi_san2001 3 Martie 2012 11:34 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri