nazirra care ala rosu sau ala alb...ca sa fac confuzii | ||
ameno Postat pe 5 August 2010 15:12 |
||
---|---|---|
AOLEU, ce am facut, supar lumea hai ca dau si eu un rand de bere virtuala sa treaaca supararea si sa fie bine | ||
Laura_M Postat pe 5 August 2010 15:13 |
||
ma duc sa bat un cui | ||
|
||
Laura_M Postat pe 5 August 2010 15:14 |
||
De la: nazirra, la data 2010-08-05 15:12:01servus si tie...bre!!!!!!! ![]() ![]() hai ca o iau de la inceput Buna ziua Nazirra ![]() |
||
ameno Postat pe 5 August 2010 15:14 |
||
![]() ![]() ![]() fratilor nu mai fiti asa de ofuscati sincer nu cred ca are vreun rost sa va atacati in halul asta era doar o poezie ca multe altele aduceti-va aminte de varianta xxx a mioritei sau de muma lui stefan cel mare, scrisoarea aIII-a si nu mai departe de povestea p..... a lui creanga toate fac parte din cultura noastra heloo nazirra heloo thor |
||
tusi_Oli Postat pe 5 August 2010 15:18 |
||
io vb cu domnu popa al nost.....thor.....da servus si tie!!!!!!!!! ![]() |
||
nazirra Postat pe 5 August 2010 15:18 |
||
gata, bre, ca mi-a trecut! de la berea amenoaiei mi se trage calmarea ![]() 'r-ati ale dreaq cu popii vostri cu tot! ![]() pai asa RAU am ajuns? popa? ![]() ![]() |
||
Thor_again Postat pe 5 August 2010 15:18 |
||
bre da ce ti mai place!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nu vine ea spovedania....??????????? ![]() ![]() |
||
nazirra Postat pe 5 August 2010 15:20 |
||
mai, tusi oli, cine naiba e ofuscat de la "poezia" aia? ![]() am impresia ca ori nu ai citit, ori nu ai inteles punctul meu de vedere... |
||
Thor_again Postat pe 5 August 2010 15:21 |
||
daca a avut efect benefic mai dau ![]() ![]() ![]() ![]() hmmm ![]() ![]() |
||
ameno Postat pe 5 August 2010 15:22 |
||
preferi calugar? ![]() ca poza aia asa ceva sugereaza - un pustnic ![]() nu dadea taica! ![]() |
||
panty_C Postat pe 5 August 2010 15:23 |
||
stop joc ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ameno Postat pe 5 August 2010 15:23 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2010-08-05 15:23:19preferi calugar? daca te uiti mai bine este un cardinal hai mai un rand ca merge pe caldura asta ![]() ![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 5 August 2010 15:25 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-08-05 15:21:41mai, tusi oli, cei care se simt ofuscati nu m-a referit la tine thor lucrul dracului in casa popii |
||
tusi_Oli Postat pe 5 August 2010 15:26 |
||
![]() ![]() eu vorbeam cu taica Thor ![]() |
||
panty_C Postat pe 5 August 2010 15:26 |
||
breeeee... si io care am vrut sa va luminez! ![]() vorba aia, spirit, iluminare, intelepciune...si voi dati cu mucii in fasole bagand de popi -ptiu, drace!-, calugari si cardinali... ![]() |
||
Thor_again Postat pe 5 August 2010 15:26 |
||
parinte o pun eu de data asta | ||
tusi_Oli Postat pe 5 August 2010 15:26 |
||
lumineaza-ne inteleptule! ![]() |
||
panty_C Postat pe 5 August 2010 15:29 |
||
cu cine, tusha? ![]() ca irinuca vaz ca nu mai zice nimic |
||
Thor_again Postat pe 5 August 2010 15:29 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-08-05 15:26:41breeeee... si io care am vrut sa va luminez! ![]() ![]() |
||
ameno Postat pe 5 August 2010 15:29 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-08-05 15:29:11cu cine, tusha? spovedania milostivire vreau de la prea luminatia ta |
||
tusi_Oli Postat pe 5 August 2010 15:30 |
||
.Mihai Eminescu - Spovedanie (o fi fost pervers?) Spovedanie De Mihai Eminescu Pacea se cobor�se pe �ntreaga fire Cobor�se seara la o m�n�stire Era �n toiul serii jos �ntr-o poian� Stau vorbind un pop� cu o feti�can� El cu barb� lung� �i obraji frumo�i Cu ochi de c�rbune �i corp viguros Ea micu��, zvelt�, cu s�ni s�lt�re�i Cu �olduri rotunde �i cu p�rul cre� Plec�ciuni p�rinte, a�a cum se cuvine Bun� seara taic�, ce cau�i pe la mine? Am venit p�rinte s� m� spovedesc Am p�cate multe precum eu g�ndesc Bine fata taic�i, ��i dau ascultare Stai colea pe iarb�, spune ce te doare? Uite ce-i p�rinte, sunt c�s�torit� Am de toate, dar nu sunt fericit� So�ul te �n�al�, e be�iv, te bate? Nu de asta-i vorba, mi-aduce de toate Dar ce-mi folose�te dac� nu-i b�rbat? Bine e-n ograd�, dar nu-i bun �n pat �n�elegi p�rinte, ce vreau eu s�-�i spun Despre partea ceea nu-i deloc bun. Spune atunci femeie nu-�i fie ru�ine Spune cum �ie vorba, s�-n�eleg mai bine Nu te ia �n bra�e, e�ti nem�ng�iat� Nu-�i d� b�rbatul ce dore�te o fat�? Uite cum p�rinte, cum s�-�i spun e mic� C�nd m� simte aproape, abia i se ridic� El m� ia �n bra�e, vrea s� m� s�rute Eu m� bag sub d�nsul, poate c� m� f*** El urc� pe mine, �l m�ng�i la coaie D� din c** o dat� �-apoi i se-nmoaie M� desfac la pizd�, m� sui eu pe d�nsul Dau s-o v�r �n mine �i m� apuc� pl�nsul Eu tremur ca varga, el st� neclintit Se uit� la mine, parca-r fi t�mpit Eu stau toat� noaptea, m� fr�m�nt �i gem Ce s� fie oare? O fi vreun blestem? L-a legat vreo fat� de la el din sat? L-a vr�jit vreo bab�? L-ar fi deocheat? Am venit p�rinte, dac� m�-n�elegi S� te rogi la Domnul, so�ul s�-mi dezlegi Nu m� duc de-aicea, nu m� dau b�tut� Dezleag� p�rinte, vreau s� fiu f**** �. Bine fata taic�i rog pe cel ceresc S�-mi asculte glasul �i s�-l lecuiesc Pentru asta �ns� ai s� faci canoane S� te legi fierbinte �i s� dai pomane Dar i-an stai o clip� �i-mi explic� Zici c-o freci �n tine �i nu se ridic� Tu te dai �ntreag� �i cu piele goal� Iar el te prive�te �i nu i se scoal� Tu te culci �n pat �i stai lungit� �ncaleci pe d�nsul, iar el st� ca o vit�? E de necrezut, asta ��i m�rturisesc E de prima dat� c�nd spovedesc A�a de frumoas�, t�n�r� e culmea �i s� nu ai parte de-un b�rbat ca lumea Dar mai �tii ce a� propune - haide s�-ncerc�m Tu s�-mi m�ng�i s�nii, iar eu s� te frec �i de-o fi s� mi-o vezi sculat� Nu �ncepe �ndoiala, este nevinovat� �i atunci va-ncepe post �i rug�ciune S�-�i dezlege so�ul, s�-l fac� v�njos S� te mul�umeasca pe fa�a �i pe dos Dar s� �tii un lucru c� p�catul meu E cu mult mai mare, iart�-l Dumnezeu Bine-atunci p�rinte, fie precum spui M� dezbrac �ndat� cred c�-i vina lui �i �n seara ceea �n umbr� se-ar�tau Doua trupuri goale ce se �nfruptau Fata speriat�, dar cu dor nes�tul κi prinsese-n palme fa�a de mascul Vai ce pul� mare �ncep s� m� tem Nu auzi eu de fric� �ncep s� gem Uite cum se mi�c�, c�t e de fudul� Fericit acele ce-i �nfipt� cu a�a pul� E tare ca piatra, �i st� drept �n sus At�t e de m�ndr� �mi place nespus D�-mi voie p�rinte vreau s� o s�rut Ia feti�� drag� suge c�t mai mult Iar acum ajunge, las�-te pe spate Desf� cracii bine, at�t c�t se poate C�nd vazu p**** popa �ncremeni �i-i veni iat� mii de nebunii Uite ce minune de la Dumnezeu Las�-m� feti�o s-o s�rut �i eu Ce vaie�i feti�o, te sup�r� iarba? Nicidecum p�rinte, m� g�del� barba Atunci cu bine cunosc �iretlicul Desf� bine cracii s�-�i s�rut lindicul Ajunge p�rinte nu mai pot ��i jur Bag�-�i p*** -n pizd� �i m� ia de c** Hai p�rinte v�r-o, s-o simt toat�-n mine S� ne c�rlig�m �i s� ne futem bine Bine ce-i atunci de vrei s� te f** ��i bag p*** -n pizd� Stai �n patru labe, salt� curu-n sus Stai a�a pe iarb� precum eu �i-am spus Ia p*** -n m�n� �i �i-o potrive�te Pune�i-o �n pizd� �-apoi mi-o bele�te A�a foarte bine acum e belit� S� te f** � taica s� fii fericit� f*** -m� mai tare, str�nge-m� de c** Trage-m� de pul� �i prin �mprejur Na la taic� pul� te f** bine a�a? f*** -m� p�rinte �i nu m� l�sa Nu te las feti�o, te mai f** un pic Acum salt� c**** �i te �nconvoaie S� �ntre p*** p�n� �i cu coaie Nu mi�ca din c** , simt c� m� furnic� Prea te-n�eli �n pul�, da din curi�or �ine p*** -n pizd�, nu mi�ca c� mor Simt c� m� furnic�, of m-am slobozit Mul�umesc p�rinte c� m-ai potolit !!! �n poiana crucii, �n poiana datecii O fat� �i un pop� se spovedesc �nc�. |
||
tusi_Oli Postat pe 5 August 2010 15:31 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2010-08-05 15:29:08lumineaza-ne inteleptule! stai sa-mi cat lanterna, felino ![]() |
||
Thor_again Postat pe 5 August 2010 15:32 |
||
na acum analiza sintactica si morfologica a poeziei ![]() ![]() ![]() mai dau un rand ![]() ![]() ![]() irinuca fugii sau nu sta la cotitura si asteapta sa dea lovitura |
||
tusi_Oli Postat pe 5 August 2010 15:32 |
||
beyyy trebuia s-o cenzurezi ![]() ![]() ![]() |
||
ameno Postat pe 5 August 2010 15:34 |
||
deci... iar incepem cu poezele despre patrie, partid, popor? ![]() si despre dragostea de tara?... |
||
Thor_again Postat pe 5 August 2010 15:38 |
||
![]() ![]() |
||
zambila Postat pe 5 August 2010 15:38 |
||
De la: ameno, la data 2010-08-05 15:34:57beyyy trebuia s-o cenzurezi cenzurez, ce sa mai cenzurez aia a fost pe vremurili de mult apuse acu ii pe fata cui nu-i place sa nu o citeasca desi ma indoiesc ca nu au citit-o data trecuta milostivire parinte dar asta este poezia a fost scrisa de luceafarul poeziei romanesti eu am dat doar un copy paste ![]() ![]() ![]() |
||
tusi_Oli Postat pe 5 August 2010 15:39 |
||
De la: zambila, la data 2010-08-05 15:38:59 orbisi ![]() |
||
ameno Postat pe 5 August 2010 15:40 |
||
![]() ![]() ![]() "Partid iubit iti multumim, Si-ti multumeste tara toata. Stegarii tai noi vrem sa fim, Sub flamura-ti inflacarata!" (Rusalin Muresan-Salutul cravatelor rosii) |
||
ameno Postat pe 5 August 2010 15:43 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Din cauza ca Dumnezeu interzice practicile necinstite,pofta,minciuna si inselaciunea,oamenii sunt inclinati sa respinga principiile sale,pe care le socotesc o piedica in calea prosperitatii lor pamantesti. | 13 | De la: ingerasulluptator 19 Martie 2012 21:58 |
Suferă mai mult cine? Amanta sau Soția? | 1 | De la: sunsset 15 Ianuarie 2020 22:06 |
''Sa-l iubesti pe apropele tau ca pe tine insuti !!!!!''-Luca 10/27 | 22 | De la: bente 1 August 2013 15:17 |
|
||
cosmetice | 1 | De la: anastasya 13 Iulie 2010 08:29 |
dragoste imposibila... | 45 | De la: crina92 25 Martie 2010 18:28 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9