e alb cu rosu, moava sa-ti culegi singur, da?!!!! | ||
silfida Postat pe 8 August 2010 01:08 |
||
---|---|---|
De la: nuti_vio, la data 2010-08-05 22:01:20Sunt putini ,, barbati" pe acest forum....sunt rasfatati de catre doamne.....deci se simt f.f.f.f.f.f.f.f bine.... Nuti e doar o iluzie Dar noua ne place sa-i vedem... fericiti |
||
silfida Postat pe 8 August 2010 01:18 |
||
|
||
panty_C Postat pe 8 August 2010 12:54 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-08-07 22:39:55fata asta a pus o intrebare: si totusi - > nu mai bine o fi de mine, ca ma simt ca picat din luna aici?...:)) i'm an alien here...:P pana la urma, cand vezi certuri, inversunare, scandal, imi amintesc cum eram noi dincolo, si cata dreptate avea cel ce spunea ca atunci cand o cearta se prelungeste la nesfarsit, pana la urma nici nu mai conteaza cine a inceput-o...:P am intrat aici pentru badia (pik, sau cum i se spunea aici) - Fie Iertat! - si nu intentionam sa intru pe alte subiecte, avand in vedere ceea ce am vazut acolo. am facut greseala sa intru doar aici, in afara subiectului sau - parea interesant titlul thread-ului -, iar in loc de pareri, vad dispute/tabere... nimic nou sub soare, de ani de zile, deci.:)) m-am bucurat sa va vad pe cei cativa care ne cunoastem de mai multi ani, despre care pot spune ca am o parere minunata, sublima, sau macar buna - dar sa recunosc, subiectiva ramane, fiind numai si numai parerea mea...:):P in rest, necunoscand pe nimeni altcineva... ce as putea spune acum, decat... nimic si urari de bine tuturor?...o fi bine, sau dimpotriva?... nu caut sa-mi bat capul prea mult cu asta...:) i'm an alien... si daca nu as regreta plecarea badiei, as putea spune ca ma simt aproximativ bine... :) O duminica frumoasa tuturor!... |
||
eu_geminy Postat pe 8 August 2010 13:47 |
||
coane, fii binevenit aici ca nu-i dracu' asa de negru. a plecat badic, musai ii trebuie inlocuitor. nu s-ar fi suparat, stiu sigur. si cum te stiu pe matale, ai sa faci faca cu brio | ||
si_totusi Postat pe 8 August 2010 13:54 |
||
nu o sa ai parte- deocamdata- de un comitet de primire prea numeros, da vreo 2-3 acolo tot te asteptam cu flori la gara da, de te apuci sa scrii, nu stie lumea ce-o asteapta |
||
si_totusi Postat pe 8 August 2010 13:59 |
||
bun venit geminy bun venit si mie,ca tot nu mi-a urat nimeni |
||
lady_in_black1 Postat pe 8 August 2010 14:03 |
||
Si_totusi...ii daruiesc eu flori...... Geminy... bine ai venit! |
||
nuti_vio Postat pe 8 August 2010 14:04 |
||
iti zic eu acum: bine ai venit, lady . multam pentru flori, nutel |
||
si_totusi Postat pe 8 August 2010 14:05 |
||
Lady_black...bine ai venit! Eu azi is in comitetul de primire.... |
||
nuti_vio Postat pe 8 August 2010 14:06 |
||
multumesc si_ totusi multumesc si celorlalti care nu m-au primit cu covor rosu' ,dar nici nu m-au dat pe usa afara(intram oricum pe geam) |
||
lady_in_black1 Postat pe 8 August 2010 14:07 |
||
Totusi.... cu placere......am primit pupici care mai doreste...care mai pofteste? | ||
nuti_vio Postat pe 8 August 2010 14:08 |
||
multumesc nuti | ||
lady_in_black1 Postat pe 8 August 2010 14:09 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-08-08 13:54:37coane, fii binevenit aici ca nu-i dracu' asa de negru. a plecat badic, musai ii trebuie inlocuitor. nu s-ar fi suparat, stiu sigur. si cum te stiu pe matale, ai sa faci faca cu brio ca sa parafrazez pe altii... badia s-a dus, nici eu nu ma simt prea bine...:D:P nu cred ca as mai avea atata nerv si putere ca sa umplu sute de pagini de forum, cum o faceam dincolo, si recunosc, nici sa mai iuMbesc ca atunci...:))) pauza a fost prea lunga, si am gasit moduri mai placute de a-mi pierde bunatate de timp, dar recunosc ca mi-e dor si va recitesc cu placere, pe cele 2-3-4 care ati veni la gara sa ma asteptati la personalu'de de BuHuHu-si:PPP faza e ca noi ne dam flori si pe messenger, pe cand aciulea nici macar nu stiu pe care parte e peronu'...=)) |
||
eu_geminy Postat pe 8 August 2010 14:09 |
||
puneti de comitet fara moa?! | ||
preci Postat pe 8 August 2010 14:11 |
||
aveti grija cu pupatul ! aista-i beiet frumos si va fura inimile sa nu ziceti ca am fost chetroasa la inima si nu v-am spus. |
||
si_totusi Postat pe 8 August 2010 14:11 |
||
coane, vezi ca ti-am trimis un pesaj pai , se putea nunta fara veve? |
||
si_totusi Postat pe 8 August 2010 14:13 |
||
Totusi....eu nu l-am pupat....nu-ndraznesc | ||
nuti_vio Postat pe 8 August 2010 14:15 |
||
gara garbo...cu peron pe partea dreapta va rugam feriti linia 1 |
||
lady_in_black1 Postat pe 8 August 2010 14:17 |
||
totushoaico... da' lautari,staroste,nasi,popa...unde-s? si io ce-s aicea-n comitet? cetecista,nespa? zici ca nenea e baiet frumushel? tre' sa treaca de controlu' meu minutzios primero... |
||
preci Postat pe 8 August 2010 14:18 |
||
Preci....numai la ,, controale" ti-e gandul... Daca-i moldovean...trece-l... | ||
nuti_vio Postat pe 8 August 2010 14:20 |
||
lasa-l ca nu-i merge netul da, si cand i-o merge, sa vezi ce cuminte o sa stea la pipait | ||
si_totusi Postat pe 8 August 2010 14:21 |
||
vezi,nutzeto,vezi? totushoaica imi da unda verde! tushelu'.. las' ca-ti spun io cat de cuminte-a stat.. |
||
preci Postat pe 8 August 2010 14:24 |
||
las ca -l iscodesc pe el. te stiu secretoasa. | ||
si_totusi Postat pe 8 August 2010 14:27 |
||
cred ca l-ati speriat | ||
lady_in_black1 Postat pe 8 August 2010 14:27 |
||
Preci, imi creste glicemia...cand ma alinti ,, nutzeto"..... Te rog, fii blanda.... .....poate ne mai onoreaza cu prezenta dumnealui.... |
||
nuti_vio Postat pe 8 August 2010 14:32 |
||
nu se sperie el asa usor. va pup ca ma duc la scalda. o zi frumoasa ! |
||
si_totusi Postat pe 8 August 2010 14:32 |
||
la fel si tie si grija la radiatii |
||
eladaela Postat pe 8 August 2010 14:34 |
||
o zi frumoasa si_totusi | ||
lady_in_black1 Postat pe 8 August 2010 14:37 |
||
nutzi,n-am stiut,sorry... am obiceiul asta prost de-a boteza in stanga si-n dreapta... tushel.. mergi la scalda si p'orma la cireshe,sau cum? greaco.. pace tie! lady... poi daca-i sperios,la ce ne mai trebuie?! |
||
preci Postat pe 8 August 2010 14:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
In ce consta frumusetea unei femei ? | 276 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:49 |
SONDAJ DE OPINIE: motive de divort | 63 | De la: garbo_388777 7 Septembrie 2014 18:46 |
Care este diferenta intre o relatie de prietenie si una de dragoste? | 104 | De la: anisoaraf 7 Decembrie 2009 16:20 |
|
||
Hai sa marim lista de prieteni toti cei care ne place litoralul Romanesc | 28 | De la: garbo_396644 3 Aprilie 2014 10:06 |
party | 21 | De la: si_totusi 6 Septembrie 2009 19:09 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural