e alb cu rosu, moava sa-ti culegi singur, da?!!!! | ||
silfida Postat pe 8 August 2010 01:08 |
||
---|---|---|
De la: nuti_vio, la data 2010-08-05 22:01:20Sunt putini ,, barbati" pe acest forum....sunt rasfatati de catre doamne.....deci se simt f.f.f.f.f.f.f.f bine.... Nuti e doar o iluzie Dar noua ne place sa-i vedem... fericiti |
||
silfida Postat pe 8 August 2010 01:18 |
||
|
||
panty_C Postat pe 8 August 2010 12:54 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-08-07 22:39:55fata asta a pus o intrebare: si totusi - > nu mai bine o fi de mine, ca ma simt ca picat din luna aici?...:)) i'm an alien here...:P pana la urma, cand vezi certuri, inversunare, scandal, imi amintesc cum eram noi dincolo, si cata dreptate avea cel ce spunea ca atunci cand o cearta se prelungeste la nesfarsit, pana la urma nici nu mai conteaza cine a inceput-o...:P am intrat aici pentru badia (pik, sau cum i se spunea aici) - Fie Iertat! - si nu intentionam sa intru pe alte subiecte, avand in vedere ceea ce am vazut acolo. am facut greseala sa intru doar aici, in afara subiectului sau - parea interesant titlul thread-ului -, iar in loc de pareri, vad dispute/tabere... nimic nou sub soare, de ani de zile, deci.:)) m-am bucurat sa va vad pe cei cativa care ne cunoastem de mai multi ani, despre care pot spune ca am o parere minunata, sublima, sau macar buna - dar sa recunosc, subiectiva ramane, fiind numai si numai parerea mea...:):P in rest, necunoscand pe nimeni altcineva... ce as putea spune acum, decat... nimic si urari de bine tuturor?...o fi bine, sau dimpotriva?... nu caut sa-mi bat capul prea mult cu asta...:) i'm an alien... si daca nu as regreta plecarea badiei, as putea spune ca ma simt aproximativ bine... :) O duminica frumoasa tuturor!... |
||
eu_geminy Postat pe 8 August 2010 13:47 |
||
coane, fii binevenit aici ca nu-i dracu' asa de negru. a plecat badic, musai ii trebuie inlocuitor. nu s-ar fi suparat, stiu sigur. si cum te stiu pe matale, ai sa faci faca cu brio | ||
si_totusi Postat pe 8 August 2010 13:54 |
||
nu o sa ai parte- deocamdata- de un comitet de primire prea numeros, da vreo 2-3 acolo tot te asteptam cu flori la gara da, de te apuci sa scrii, nu stie lumea ce-o asteapta |
||
si_totusi Postat pe 8 August 2010 13:59 |
||
bun venit geminy bun venit si mie,ca tot nu mi-a urat nimeni |
||
lady_in_black1 Postat pe 8 August 2010 14:03 |
||
Si_totusi...ii daruiesc eu flori...... Geminy... bine ai venit! |
||
nuti_vio Postat pe 8 August 2010 14:04 |
||
iti zic eu acum: bine ai venit, lady . multam pentru flori, nutel |
||
si_totusi Postat pe 8 August 2010 14:05 |
||
Lady_black...bine ai venit! Eu azi is in comitetul de primire.... |
||
nuti_vio Postat pe 8 August 2010 14:06 |
||
multumesc si_ totusi multumesc si celorlalti care nu m-au primit cu covor rosu' ,dar nici nu m-au dat pe usa afara(intram oricum pe geam) |
||
lady_in_black1 Postat pe 8 August 2010 14:07 |
||
Totusi.... cu placere......am primit pupici care mai doreste...care mai pofteste? | ||
nuti_vio Postat pe 8 August 2010 14:08 |
||
multumesc nuti | ||
lady_in_black1 Postat pe 8 August 2010 14:09 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-08-08 13:54:37coane, fii binevenit aici ca nu-i dracu' asa de negru. a plecat badic, musai ii trebuie inlocuitor. nu s-ar fi suparat, stiu sigur. si cum te stiu pe matale, ai sa faci faca cu brio ca sa parafrazez pe altii... badia s-a dus, nici eu nu ma simt prea bine...:D:P nu cred ca as mai avea atata nerv si putere ca sa umplu sute de pagini de forum, cum o faceam dincolo, si recunosc, nici sa mai iuMbesc ca atunci...:))) pauza a fost prea lunga, si am gasit moduri mai placute de a-mi pierde bunatate de timp, dar recunosc ca mi-e dor si va recitesc cu placere, pe cele 2-3-4 care ati veni la gara sa ma asteptati la personalu'de de BuHuHu-si:PPP faza e ca noi ne dam flori si pe messenger, pe cand aciulea nici macar nu stiu pe care parte e peronu'...=)) |
||
eu_geminy Postat pe 8 August 2010 14:09 |
||
puneti de comitet fara moa?! | ||
preci Postat pe 8 August 2010 14:11 |
||
aveti grija cu pupatul ! aista-i beiet frumos si va fura inimile sa nu ziceti ca am fost chetroasa la inima si nu v-am spus. |
||
si_totusi Postat pe 8 August 2010 14:11 |
||
coane, vezi ca ti-am trimis un pesaj pai , se putea nunta fara veve? |
||
si_totusi Postat pe 8 August 2010 14:13 |
||
Totusi....eu nu l-am pupat....nu-ndraznesc | ||
nuti_vio Postat pe 8 August 2010 14:15 |
||
gara garbo...cu peron pe partea dreapta va rugam feriti linia 1 |
||
lady_in_black1 Postat pe 8 August 2010 14:17 |
||
totushoaico... da' lautari,staroste,nasi,popa...unde-s? si io ce-s aicea-n comitet? cetecista,nespa? zici ca nenea e baiet frumushel? tre' sa treaca de controlu' meu minutzios primero... |
||
preci Postat pe 8 August 2010 14:18 |
||
Preci....numai la ,, controale" ti-e gandul... Daca-i moldovean...trece-l... | ||
nuti_vio Postat pe 8 August 2010 14:20 |
||
lasa-l ca nu-i merge netul da, si cand i-o merge, sa vezi ce cuminte o sa stea la pipait | ||
si_totusi Postat pe 8 August 2010 14:21 |
||
vezi,nutzeto,vezi? totushoaica imi da unda verde! tushelu'.. las' ca-ti spun io cat de cuminte-a stat.. |
||
preci Postat pe 8 August 2010 14:24 |
||
las ca -l iscodesc pe el. te stiu secretoasa. | ||
si_totusi Postat pe 8 August 2010 14:27 |
||
cred ca l-ati speriat | ||
lady_in_black1 Postat pe 8 August 2010 14:27 |
||
Preci, imi creste glicemia...cand ma alinti ,, nutzeto"..... Te rog, fii blanda.... .....poate ne mai onoreaza cu prezenta dumnealui.... |
||
nuti_vio Postat pe 8 August 2010 14:32 |
||
nu se sperie el asa usor. va pup ca ma duc la scalda. o zi frumoasa ! |
||
si_totusi Postat pe 8 August 2010 14:32 |
||
la fel si tie si grija la radiatii |
||
eladaela Postat pe 8 August 2010 14:34 |
||
o zi frumoasa si_totusi | ||
lady_in_black1 Postat pe 8 August 2010 14:37 |
||
nutzi,n-am stiut,sorry... am obiceiul asta prost de-a boteza in stanga si-n dreapta... tushel.. mergi la scalda si p'orma la cireshe,sau cum? greaco.. pace tie! lady... poi daca-i sperios,la ce ne mai trebuie?! |
||
preci Postat pe 8 August 2010 14:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CEL MAI TICALOS BARBAT PE CARE L-ATI INTALNIT PANA ACUM.?...SI EVIDENT SI "DE CE" S-A DOVEDIT A FI ASA! | 115 | De la: fleur_de_lis 13 Septembrie 2009 23:39 |
SIMPLU | 6 | De la: mia79x 22 Mai 2009 13:46 |
ORE TOTI BARBATI SUNT LA FEL??CE ISI DORESC EI IN PRIMUL RIND DE LA O FATA?? | 148 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:50 |
|
||
Masaj erotic | 13 | De la: any_chiriac74 7 Octombrie 2009 20:09 |
Cum poti iubi din nou?Ca prima data? | 106 | De la: xenaprintesarazboinica 23 Septembrie 2014 10:24 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn