De la: Thor_again, la data 2010-08-05 21:54:54Aloooo! Ok. Spre "cotoroanta" tot inainte! Pot sa ma poticnesc uneori? Ca-s incepatoare, rusinoasa si varsatoare... |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 5 August 2010 22:03 |
||
---|---|---|
Vad ca aveti pretentia ca din acest topic sa scoateti unul filozofic, conform zicalei neaos romaneasca "a face din rahat, bici" Altfel nu imi explic de ce insistati sa va dau eu un raspuns. Luno, intrebarea mea -ca raspuns la ... ma rog, la ce-o fi vrut sa fie cuvintele tale- nu a fost rautacioasa. Aici, eu personal, nu ma gandesc la "femei" si "barbati". Aici sunt doar forumisti -asexuati daca vrei tu asa- , unii mai isteti, altii destepti, unii foarte inteligenti... dar altii -foarte multi- tampitzei. Prin urmare, eu ma simt nicicum, (intentionat am omis adverbul de negatie NU din constructia frazei) pentru ca nu consider ca aici sunt "intre femei". Sunt intr-o lume virtuala, ca si tine, cu multi idioti in jurul meu, atat de multi incat numarul celor care au ceva in cap este cu mult prea putin indestulator pentru a le face fata celorlalti |
||
Thor_again Postat pe 5 August 2010 22:06 |
||
De la: nuti_vio, la data 2010-08-05 22:01:20Sunt putini ,, barbati" pe acest forum....sunt rasfatati de catre doamne.....deci se simt f.f.f.f.f.f.f.f bine.... Aha! Ma bucur ca are cine-i rasfata, caci eu am altele de facut... PS Ce inseamna emoticonul pe care l-am pus? :D |
||
|
||
Luna_in_capricorn Postat pe 5 August 2010 22:07 |
||
oricum ar trebui specificat ca garbo este un site de socializare nu de... "cuplare", deci nu conteaza cine, ce sau cum esti... asta e parerea mea... |
||
panty_C Postat pe 5 August 2010 22:14 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-08-05 22:06:24Vad ca aveti pretentia ca din acest topic sa scoateti unul filozofic, conform zicalei neaos romaneasca "a face din rahat, bici" Altfel nu imi explic de ce insistati sa va dau eu un raspuns. Pai zi asa, ca inteleg! Forumistii sunt asexuati prin def. M-am inscris aici cateva luni in urma si am tot citit povesti de viata, sfaturi...Cateva m-au emotionat. Nu am "prins" atmosfera inca dar ma intrebam cum va simtiti voi, forumistii barbati, cand cititi sufletele, gandurile femeilor ce scriu. Suntem asexuati pana la un punct dar orisicat... |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 5 August 2010 22:15 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2010-08-05 22:14:39oricum ar trebui specificat ca garbo este un site de socializare nu de... "cuplare", deci nu conteaza cine, ce sau cum esti... Socializare, desigur... |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 5 August 2010 22:16 |
||
ma rog, fiecare judeca dupa sine | ||
panty_C Postat pe 5 August 2010 22:20 |
||
"..dar ma intrebam cum va simtiti voi, forumistii barbati, cand cititi sufletele, gandurile femeilor ce scriu.." mda...,suflete da.. ..,astea-s fapturile iadului bre..,ce dreaq.. bre..,cand le citesc, mai e cum mai e.. da' cand m-i se adreseaza....,imi vine asaaaa.... |
||
roby_cado Postat pe 5 August 2010 22:25 |
||
De la: roby_cado, la data 2010-08-05 22:25:06"..dar ma intrebam cum va simtiti voi, forumistii barbati, cand cititi sufletele, gandurile femeilor ce scriu.." Si cum "t-i" se adreseaza, ma rog? |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 5 August 2010 22:31 |
||
mi-i, t-i l-i hai ca esti cotoroanta | ||
si_totusi Postat pe 5 August 2010 22:35 |
||
ca unui barbat... zici ca te perinzi de ceva luni p'aci..,n-ai observat..? |
||
roby_cado Postat pe 5 August 2010 22:35 |
||
Roby , MI se adreseaza , si nu ,,m-i" ..cunosti cazul DATIV???? CUI SE ADRESEAZA - MIE -MI la gramatica nu prea ai inregistrat ,,succesuri" vezi pronumele in cazul dativ! |
||
reyya Postat pe 5 August 2010 22:37 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-08-05 21:50:20mai, robi, fa o lista cu cele cotoroante si fereasca-te sfantul sa ma regasesc acolo, ca jar mananci numero uno.. |
||
roby_cado Postat pe 5 August 2010 22:38 |
||
mai, stati asa. pana inchid si ma duc la culcare, vreau sa va zic un secret. nu-s asexuata. incredibil, dar adevarat | ||
si_totusi Postat pe 5 August 2010 22:38 |
||
Tanti varsareatza cu luni prin capricoarne, daca te intrebi cum ma simt Eu (unde Eu = termen generic, desemnand barbatii de pe forum in general) cand "citesc gandurile si sufletele femeilor care scriu", nu ai decat sa imi citesti postarile la topicurile respective. De regula, probabil iti vei pune mainile in cap. Dar, ce sa-i faci, trebuie si prostia sa fie sanctionata macar din cand in cand | ||
Thor_again Postat pe 5 August 2010 22:38 |
||
Totushico, pe verificate? | ||
Thor_again Postat pe 5 August 2010 22:38 |
||
De la: reyya, la data 2010-08-05 22:37:05Roby , MI se adreseaza , si nu ,,m-i" ..cunosti cazul DATIV???? CUI SE ADRESEAZA - MIE -MI cine a avut timp de deastea bre..?,ce dreaq.. |
||
roby_cado Postat pe 5 August 2010 22:38 |
||
ai ramane uimit, thorule. da, cum mi-s mis, adica modesta, nu zic nik | ||
si_totusi Postat pe 5 August 2010 22:40 |
||
brava, roby. stiam eu ca ma iumbesti | ||
si_totusi Postat pe 5 August 2010 22:43 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-08-05 22:35:24 mi-i, t-i l-i hai ca esti cotoroanta Asa usor e sa devii cotoroanta? |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 5 August 2010 22:44 |
||
tushelu', gata mami, te crez pe cuvant | ||
Thor_again Postat pe 5 August 2010 22:45 |
||
luna, nu-ti fa iluzii. nu e usor. am zis si eu ca sa ai vise frumoase. | ||
si_totusi Postat pe 5 August 2010 22:47 |
||
De la: roby_cado, la data 2010-08-05 22:35:37ca unui barbat... Ma perind dar nu am observat. Citesc mai mult chestiuni legate de astrologie, chiromantie, lumi extraterestre...sunt cateva articole foarte bune. Primesc zilnic prin email, le deschid si le citesc. Despre barbati si femei, deasemenea. E pentru prima si intaiasi data ca postez un subiect. |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 5 August 2010 22:49 |
||
thoru, ai uitat. nu mami ci, scumpo. numai zambila vad ca s-a conformat. tu, soldat neinstruit. si doar stabilisem . uitucule | ||
si_totusi Postat pe 5 August 2010 22:49 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-08-05 22:38:07Tanti varsareatza cu luni prin capricoarne, daca te intrebi cum ma simt Eu (unde Eu = termen generic, desemnand barbatii de pe forum in general) cand "citesc gandurile si sufletele femeilor care scriu", nu ai decat sa imi citesti postarile la topicurile respective. De regula, probabil iti vei pune mainile in cap. Dar, ce sa-i faci, trebuie si prostia sa fie sanctionata macar din cand in cand Deci tu simti nevoia sa sanctionezi prostia. Bine de stiut! |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 5 August 2010 22:53 |
||
Tushelu, iooooiii, scumpoooo!!!! ma vei putea ierta vreodata? io ce referat sa fac pe post de sanctiune? | ||
Thor_again Postat pe 5 August 2010 22:53 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-08-05 22:43:08brava, roby. stiam eu ca ma iumbesti he he..,io va iubesc pe toate bre..,da' pe toate,nu asa... |
||
roby_cado Postat pe 5 August 2010 22:54 |
||
Noapte buna tutulor si mercic pentruca mi-ati tinut de frumos! Sunteti faini... A domani! |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 5 August 2010 23:03 |
||
ci vidiamo domani matina..? | ||
roby_cado Postat pe 5 August 2010 23:11 |
||
luna, eu subscriu la pararea conform careia prea impartim lumea virtuala in barbati si femei. Mare brinza ca e barbat sau femeie in realitate. Cre'ca pe aici e mai important sa ii imparti in cu cratima si fara cratima, ca sa ma exprim dragutz. | ||
quasaria Postat pe 6 August 2010 08:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
la ora asta incep sa se deschisa barurile | 9 | De la: tutankhamon 27 August 2009 00:46 |
intimplarea mea | 73 | De la: asteroid 7 Decembrie 2011 22:59 |
cea mai penala intamplare la prima intalnire? | 7 | De la: quasaria 19 Martie 2011 23:57 |
|
||
relaxare | 3 | De la: eladaela 17 Martie 2011 21:55 |
Subiect real :) | 10 | De la: garbo_476728 24 Octombrie 2017 08:20 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice