atunci...altul la rand! | ||
sora_ilsi Postat pe 19 August 2010 22:32 |
||
---|---|---|
Dedicatie pentru barbatii de pe garbo.ro :) Acum doua saptamani a fost ziua mea. Cand m-am trezit dimineata nu ma simteam prea bine dar speram ca sotia o sa-mi cante "Multi ani traiasca..." si eventual o sa-mi dea un cadou, dar ea nu mi-a zis nici macar buna dimineata... Copiii si ei s-au asezat la micul dejun fara sa ma felicite. Am ajuns deprimat la birou, cand am intrat pe usa, secretara plina de euforie mi-a zis "La multi ani!"... M-am simtit un pic mai bine, macar ea si-a adus aminte de ziua mea... Am lucrat normal si spre dezamagirea mea nimeni din prieteni sau rude nu m-a sunat sa ma felicite. Aprope de pranz secretara a intrat la mine in birou si mi-a zis: " Ce ar fi sa mergem sa mancam impreuna " I-am raspuns ca e cea mai buna propunere pe care am auzit-o in toata ziua si am acceptat. Am ales un restaurant intim unde am mancat bine, am baut si ne-am distrat de minune. In masina, in drum spre birou, ea mi-a zis: " Intr-asa o zi speciala de ce sa ne mai intoarcem la birou, mai bine vino la mine acasa si continuam sa ne distram!"... "Bine!" am zis "hai, si asa mai bem cate un paharel"... Odata ajunsi in apartamentul secretarei mi-a zis: "Sper ca nu te deranjeaza daca am sa ma simt mai 'comoda' "... "Nuuuu, nici o problema" i-am raspuns, iar in sinea mea ma gandeam ca o sa fie o experienta interesanta. Ea a intrat in dormitor si dupa cate clipe a iesit........ cu un tort imens cu lumanari, urmata de sotia mea, copiii, prieteni si rude, care cantau in cor "La multi ani!" ...iar eu stateam ca un idiot in chiloti in mijlocul sufrageriei... Asta e motivul pentru care am dat-o afara pe secretara... Cu sentimentele nu se joaca! |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 20 August 2010 18:32 |
||
ce ti-e si cu sentimentele astea.... |
||
|
||
eladaela Postat pe 20 August 2010 18:46 |
||
super faina povestioara! |
||
Ciresica Postat pe 20 August 2010 19:04 |
||
De la: eladaela, la data 2010-08-20 18:46:42 Da, mai Ela, cum nu intelegem noi sentimentele astea ale barbatilor... |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 20 August 2010 19:25 |
||
De la: Ciresica, la data 2010-08-20 19:04:10 Cireasa, , am ras cu lacrimi! Rad si acum imaginandu-l in chiloti in fata tuturor... |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 20 August 2010 19:26 |
||
suntem niste insensibile dom'le | ||
eladaela Postat pe 20 August 2010 19:28 |
||
De la: eladaela, la data 2010-08-20 19:28:11suntem niste insensibile dom'le Curat insensibile! |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 20 August 2010 19:54 |
||
PENTRU FEMEI FENOMENALE "Nu uita niciodata ca pielea se increteste, parul incarunteste, iar Zilele se aduna in ani... Dar ce e mai important se conserva; forta si determinarea ta nu au varsta. Spiritul tau e cel care indeparteaza panzele de paianjen. Dincolo de orice punct de sosire e unul de plecare. Dincolo de orice reusita e o alta incercare. Cat timp traiesti, simte-te vie. Daca ti-e dor de ce faceai, fa-o din nou. Nu te pierde printre fotografii ingalbenite de timp .... Mergi mai departe atunci cand toti se asteapta sa renunti. Nu lasa sa se toceasca taria pe care o ai in tine. Fa astfel ca in loc de mila, sa impui respect. Cand nu mai poti sa alergi, ia-o la trap. Cand nu poti nici asta, ia-o la pas. Cand nu poti sa mergi, ia bastonul. Insa nu te opri niciodata." Madre Teresa de Calcuta |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 20 August 2010 19:56 |
||
mai , fetelor , voi santeti niste nebune .Toate . toate , mai!!!!!!!!? |
||
liaiedera Postat pe 20 August 2010 22:19 |
||
e de bine,nu??? | ||
eladaela Postat pe 20 August 2010 22:21 |
||
hello! haidi bre ca nu ma sparii eu asa usor! :) exista si o arta a compromisului, asta nu inseamna ca trebuie sa lingi ghete sau sa faci altceva, si nici nu cred ca trebuie sa fii in razboi cu toata lumea mereu, nu? parea mea! | ||
solaris68 Postat pe 20 August 2010 23:26 |
||
De la: Luna_in_capricorn, la data 2010-08-05 20:55:54Cum va simtiti intre atatea femei? Intre atatea intrebari despre voi...In toate povestile acestea? Sunt curioasa. :) |
||
garbo133906 Postat pe 21 August 2010 03:11 |
||
De la: Luna_in_capricorn, la data 2010-08-05 20:55:54Cum va simtiti intre atatea femei? Intre atatea intrebari despre voi...In toate povestile acestea? Sunt curioasa. :) |
||
garbo133906 Postat pe 21 August 2010 03:11 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2010-08-19 22:32:56atunci...altul la rand! [email protected] ///// Eu cred ca in momentul cand devi subiect de discutie, in care domnisoarele sii doamnele incearca sa catalogheze profilul anumitor barbati, acei barbati trebuie sa fie constienti de faptul ca aspectul fizic si intelectual inca mai starnesc furtuni in sufletul anumitor femei. Deci trebuie sa realizam ca inca mai existam si ca atare trebuie sa ne mentinem pe linia de plutire un timp cat mai indeungat . Iar cea mai mare satisfactie a unui barbat este atunci cand acesta realizeaza ca sa retras IN GLORIE DIN VIATA,DE CRAI SEDUCATOR. TREBUIE SA FIM CONSTIENTI CA TOTUL ARE UN INCEPUT UN APOGEU SI UN SFARSIT |
||
garbo133906 Postat pe 21 August 2010 03:32 |
||
Te-ai balbait un pic. Ai avut emotii? | ||
Doara Postat pe 21 August 2010 07:36 |
||
nope, de la ochelari i se trage! | ||
Ciresica Postat pe 21 August 2010 07:45 |
||
Eu cred ca-l strangea cravata. | ||
Doara Postat pe 21 August 2010 07:47 |
||
Eu ma simt foarte bine ,altfel nu aveam ocazia sa citesc multe din secretele unei femei dar si di aberatiile acestora.,daca nu-mi faceam cont pe Garbo.ro.De multe ori,fie ca esti blonda ,satena sau brunetacuriozitatea,voi femeile aveti un grad ridicat de curiozitate ,care se transforma in barfa. | ||
ticuta2IV1940 Postat pe 21 August 2010 08:31 |
||
eiiiiiiiiiiiiiiii nu ma inebuni ! ! si voi nu barfiti deloc ............sa inteleg............ adica, indiferent daca aveti burta , daca aveti chelie sau daca va place sau nu berea......... |
||
jeanette40 Postat pe 21 August 2010 08:41 |
||
culoarea aia..."brunetacuriozitatea", m-ar interesa si pe mine....cred ca trebuie sa fie misto! | ||
fleurdelis Postat pe 21 August 2010 08:48 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-08-14 16:09:48De la: Luna_in_capricorn, la data 2010-08-14 15:51:02Eu vreau sa fiu femeie si nu o femeie ce trebuie sa-si asume rol de barbat. ... si apa la dush de cate grade sa fie? prosoapele ce culoare? maseuza sa fie thai sau bastinasa? astea' s pretentii nene Thor? vezi.... cate scapari are un barbat ... d'aia nu e femeia ideala! ...far� masa, fara frec�ri, sa nu se rupa,elastica sa se poate intinde oric�t de mult... |
||
silfida Postat pe 21 August 2010 08:54 |
||
dedicatie speciala pentru toti barbatii, fara numar fara numar http://www.youtube.com/watch?v=ZQK6J6fGkQo |
||
silfida Postat pe 21 August 2010 09:01 |
||
si inca una, ca azi sunt darnica: http://www.youtube.com/watch?v=PyPDshwfwDY&feature=related |
||
silfida Postat pe 21 August 2010 09:08 |
||
ioi,desene animateee! | ||
dancris Postat pe 21 August 2010 09:09 |
||
ce ratza sexy! | ||
dancris Postat pe 21 August 2010 09:12 |
||
Silfi,da ce zic aia acolo? | ||
dancris Postat pe 21 August 2010 09:13 |
||
da.. cu mainutoi! dragutzi ei dealtfel! mai pe inteles... lui: che t'aqgia fa... che t'eggia dì... tu si bella si bella si bella ma me decest prima de spusarme ca tu cucinav bene e invece nu bip hai fatt quannu ce simmo spusate. he: what should i do..what should i say...you're beautiful, beautiful, beautiful, but before marrying me you told me you could cook well and instead since we got together you didn't (beep) anything. lei: teh... me quannu parli te metti pure a fischià.., she: hey... but when you speak are you whistling too ?.. lui: quale fischio... chi ha fischieto...??? he: which whistle..who whistled? lei: ho sentito un fischio... she: I've heard a whistle... lui: che t'aggia fa'... che t'eggia dì... che che t'aggia fa' che t'aggia dì... he: what should i do...what should i say...what should i do... what should i say... lei: madonne mie e che vuoi fa'. .??? she: my Virgin Mary, what would you do? lui: tu si bella tu si belle, ma ti l'aggia fa'... he: you're beautiful, beautiful but i must do it.. lei: che cosa...??? she: what? lui: te lo devo fare.. he: i must do it to you... lei: che cosa...??? she: what? lui: ti devo fare un bel paliatone grosso, un paliatone che neanche quando te l'ha fatto tuo padre te lo puoi ricordare... he: i must hit you, hit you so much, that you won't remember such a thing even from the time you got it from your fahter lei: teh... e a chi vuoi fa lu pelietone. .io prima de spusarme ero accussì cuntenta de spusarme cu te pecchè dicevo... penzevo.. chissà quante bella notte d'amore che passava con lui e invece no (bip) hai fatt... è inutile che fischi she: hey... to whom do you wanna hit and slap...before going married I was so happy to marry you since I was saying... thinking... Goodness knows how many lovely nights I will pass with him and instead you didn't (beep) anything ... it's useless you whistle! lui: ... e chi ha fischiato... he: and who did whistle... lei: tu non sapive fa l'amore e io... me so scucciata che t'eggia di'... che t'aggia fa'... che t'aggie dì.. che t'aggia fa'.. tu non zai fa' l'amore e io non saccio cucenà she: you don't know how to make love and I... I got bored what should i say...what should i do...what should i say... what should i do..you can't make love and I can't cook lui: e io te facc no paliatone ti faccio un paliatone accussi prime o poi tu te imbare... te imbare a cucine... he: and i will slap you, will slap you so much so you gotta learn..you gotta learn to cook lei: no io non inbaro, non imbaro per niende se tu non imbari e fare l'amore io non m'imbaro a cucinare manghe se m'accide de mazzate neanche se mi fai imboccare io non imbaro i'. she: No, I won't learn, I won't absolutely learn,unless you learn how to make love I won't learn to cook even if you kill me by slaps, even if you force me,I won't learn, no. lei: che t'aggia dì... che t'aggia fa'... (2 volte) she: what should i say...what should i do... (2 times) coro: che t'aggia dì... che t'aggia fa'... (4 volte) choir:what should i say... what should i do... (4 times) lei: nehh che vuoi fa'... che vuoi fa... mi vuoi picchiare? she: and so.. what do you wanna do..do you want to beat me? lui: no io te voio toccà he: no... I want to touch you! lei: ma io non saccio cucinà she: but i can't cook lui: e io ti taccio un paliatone he: and then I will hit you. coro: che t'aggia dì... che t'aggia fa'... choir: what should I say...what should I do... |
||
silfida Postat pe 21 August 2010 09:16 |
||
inteles? adica.. barbatii de pe Marte... femeile de pe Venus! unde dai si unde crapa ... si... Buna dimineata! ca ma bagai in seama direct cu dumnealor... asa disdamorning! |
||
silfida Postat pe 21 August 2010 09:24 |
||
Neatza, Silfy! Eu trebuie sa ma trezesc. | ||
Luna_in_capricorn Postat pe 21 August 2010 09:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Fosta sotie | 98 | De la: garbo065070 7 Martie 2012 02:14 |
Vreau sa aud !!!!! | 27 | De la: dor72 8 Martie 2011 20:58 |
Mi-am luat umbrela noua, nu ma ninge, nu ma ploua... | 437 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:48 |
|
||
SA CRED CA VA MERGE??? | 22 | De la: CocoGeorgiana 3 Noiembrie 2009 23:17 |
Colegu'...bata-l vina | 8 | De la: garbo_4124 25 Iunie 2012 21:53 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural