De la: garbo133906, la data 2010-08-21 03:32:22De la: sora_ilsi, la data 2010-08-19 22:32:56atunci...altul la rand! Hmmm, dom profesor! Dar despre gramatica limbii romane ce parere aveti? |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 21 August 2010 09:43 |
||
---|---|---|
'neatza! si io eram cam buimaca, chiar imi placea ca doar e wikend, dar uite ca m-am trezit brusc la realitate! | ||
silfida Postat pe 21 August 2010 09:44 |
||
sigur ca e de bine , Elada . Uneori , umorul vostru ma lasa fara respiratie ( de ras , desigur ). |
||
|
||
liaiedera Postat pe 21 August 2010 09:45 |
||
nu-i cere sa se concentreze asupra gramaticii , Luna , el e distrat ... | ||
liaiedera Postat pe 21 August 2010 09:47 |
||
De la: solaris68, la data 2010-08-20 23:26:40hello! haidi bre ca nu ma sparii eu asa usor! :) exista si o arta a compromisului, asta nu inseamna ca trebuie sa lingi ghete sau sa faci altceva, si nici nu cred ca trebuie sa fii in razboi cu toata lumea mereu, nu? parea mea! Solaris, tu daca stai cuminte in mijlocul nostru, nu vei avea nici o problema! PS. Mi-a trecut prin cap o gluma proasta de-a cuiva: in mijlocul nostru si nu al fiecareia dintre noi...stiu ca e nitel vulgara dar mai pot opri porumbelul? |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 21 August 2010 09:48 |
||
Neatza, Liuta! Eu daca citesc din nou povestea cu ala in chiloti iar ma pun pe ras...E prea mishto! In chiloti sau cu cravata si costum...cam tot aia e...ma duc la tigara ca vad azi iesind din mine mici monstruleti. Pup, week end placut! GM |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 21 August 2010 09:52 |
||
De la: Luna_in_capricorn, la data 2010-08-21 09:43:15De la: garbo133906, la data 2010-08-21 03:32:22De la: sora_ilsi, la data 2010-08-19 22:32:56atunci...altul la rand! iarta-l, ca nu stie ce zbune! dar a reusit! a devenit subect de discutie si noi l-am catalogat: frumos, destept si cu bani! ne vine in ajutor poza! eu deja am baricadat ferestrele cu sifonierul .... vine furtunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!pacat ca tocmai acum se retrage ... in glorie!!!! |
||
silfida Postat pe 21 August 2010 09:52 |
||
Buna , Luna , buna Silfy ,zambete pentru fete frumoase . | ||
liaiedera Postat pe 21 August 2010 09:58 |
||
buna lia! da da.. ce mumoasa sunt! si mi-am pus si palaria moava .. de fapt eu dorm cu ea de cand eram eu mica Daca mi-as putea trai din nou viata Daca mi-as putea trai din nou viata ... M-as fi culcat sa ma odihnesc atunci cind ma simteam rau, in loc sa pretind ca pamintul se va opri daca eu nu voi fi la serviciu pentru o zi. As fi ars luminarea roz sculptata ca un trandafir in loc sa o las sa se topeasca in camara As fi vorbit mai putin si as fi ascultat mai mult As fi invitat prieteni la masa chiar daca e o pata pe covor si canapeaua trebuie stearsa. As fi mincat pop-corn in camera "buna" si nu mi-as mai fi facut atitea griji din cauza prafului cind cineva vroia sa aprinda focul in semineu Mi-as fi facut timp sa-l ascult pe bunicul povestind din tineretile lui N-as fi insistat niciodata sa mergem cu geamurile masinii inchise intr-o zi frumoasa de vara doar pentru ca parul meu a fost proaspat coafat si fixat As fi stat intinsa pe pajiste cu capul pe iarba As fi plins si ris mai putin privind televizorul si mai mult privind viata Dar, cel mai mult, sa am o a doua sansa la viata, as pretui fiecare moment, l-as privi cu adevarat...l-as trai... Nu m-as mai agita atit de mult pentru lucruri meschine si marunte. Nu va faceti griji din cauza celor care nu va simpatizeaza, sau mai mult, n-ar trebui sa va intereseze cine ce face In schimb, sa pretuim prietenii pe care ii avem si oamenii care ne iubesc Sa ne gindim la lucrurile cu care Dumnezeu ne-a binecuvintat. Si la ceea ce facem in fiecare zi sa ne imbunatatim mintea,trupul, sufletul, emotiile. LA 3 ani: Se priveste si se vede regina. LA 8 ani: Se priveste si se vede Cenusareasa La 15 ani: Se priveste si vede Sora cea Urita (Mama, nu pot merge la scoala aratind in halul asta!!) LA 20 de ani: Se priveste si se vede"! prea grasa / prea slaba, prea inalta / prea scunda, prea cu parul lins / prea creata"- dar decide sa iasa oricum La 30 de ani: : Se priveste si vede"prea grasa / prea slaba, prea inalta / prea scunda, prea cu parul lins / prea creata"- dar decide ca nu are timp sa se aranjeze, asa ca iese oricum La 40 de ani: Se priveste si vede "curata" si iese oricum. LA 50 de ani: Se priveste si vede"Sunt eu" si merge oriunde isi doreste La 60 de ani: Se priveste si isi reaminteste de toti oamenii care nu se mai pot privi in oglinda. Iese si cucereste lumea. LA 70 de ani: Se priveste si vede intelepciune, risete si abilitate, iese si se bucura de viata, LA 80 de ani: Nu mai pierde vremea sa se priveasca. Isi pune palaria violet si iese sa se bucure de lume. Poate ar trebui, toate, sa ne insfacam mai devreme palaria violet! |
||
silfida Postat pe 21 August 2010 10:09 |
||
Am o palarie violet, ia s-o scot in lume! Faina, Silfy! Multam. O stiam dar ai facut bine ca mi-ai amintit-o! |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 21 August 2010 10:13 |
||
eu imi patrez palariile pentru cand voi deveni soacra. daca nu-mi place nora, nu zic nimic doar ca o sa-mi cupar palariie rosie da, rosie foc, poseta albastra, da albastra tare si rochie scurta verde praz. de fapt, mai praz decat prazul. daca-mi mai pun si pantofi galbeni cu funda roz, , sigur o enervez la culme . plus ca o sa-mi imi potrivesc aparitiile scenice cand au musafiri. ca sa nu mai zic ca o sa ma bag in discutii si o sa am raspunsuri la tot ce se discuta tipa o sa spumege gen" numai de-a dracului o face" |
||
si_totusi Postat pe 21 August 2010 10:48 |
||
ameno Postat pe 21 August 2010 10:57 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-08-21 10:48:47eu imi patrez palariile pentru cand voi deveni soacra. Totusel...ca nu stiu cum sa-ti spun altfel...ai un nick sa-ti traiasca! Dar de ce sa-ti placa tie nora, iubita? Daca-i place baiatului tau nevasta eu zic ca e suficient. Ce, vrei sa vina pe Garbo-de nora zic-si sa scrie despre tineee? Ca ce soacra esti si ce palarie iti pui? PS Combinatia de culori e reusita. Sa nu-mi spui ca esti in varsator sau ca ai ascendent ori luna in varsator! |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 21 August 2010 10:59 |
||
sunt pestoaica, luna | ||
si_totusi Postat pe 21 August 2010 11:00 |
||
In pesti? Si totusi... ...o planeta in varsator tot ai! | ||
Luna_in_capricorn Postat pe 21 August 2010 11:04 |
||
da cum e cu planetele astea si cu ascendentii ca eu nu am habar | ||
ameno Postat pe 21 August 2010 11:06 |
||
totusico.. ei szic.. totusi.. sa-ti pui si manusi! s-o derutezi putin | ||
silfida Postat pe 21 August 2010 11:22 |
||
LUNA pe mine nu ma bagi in seama intreb si eu ca proasta ca bag seama ca te pricepi...halal prietena imi esti:) | ||
ameno Postat pe 21 August 2010 11:39 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-08-21 10:48:47eu imi patrez palariile pentru cand voi deveni soacra. sa-ti traiasca copilasii...da' ce sadica esti mama soacra...sa-mi trimiti si mie o poza s-o pun la ierbar cu tinuta aia verde... Pot sa indraznesc o intrebare? pe vremuri,mamei tale i-a placut alesul tau? |
||
mark_ Postat pe 21 August 2010 11:53 |
||
De la: ameno, la data 2010-08-21 11:06:50da cum e cu planetele astea si cu ascendentii ca eu nu am habar Deci cu anul, ziua si ora nasterii mergi pe astrograma.ro si-ti face pe loc astrograma. Ascendentul tine de ora exacta a nasterii si e important. Dupa 30 ani devine semn principal. Luna pentru femei e esentiala. Cand am aflat ca eu o am in capricorn am inteles foarte multe despre mine si mi-am limpezit comportamentul din trecut. Imi pare rau ca am aruncat revista cu luna...as fi scris aici pentru fiecare. Luna poate fi in toate semnele: varsator, balanta etc si are amprenta puternica in relatiile noastre sentimentale. |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 21 August 2010 12:14 |
||
De la: ameno, la data 2010-08-21 11:39:25 LUNA pe mine nu ma bagi in seama intreb si eu ca proasta ca bag seama ca te pricepi...halal prietena imi esti:) Ti-am raspuns,iubita! Scuze de intarziere...sunt cu mainile si ochii in toata casa...spal, calc, fac mancare si fumez... |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 21 August 2010 12:16 |
||
na stai ca intru si eu in astrograma.ro sa vad ce zic asti chiar trebe ora fixa fixa? mama nu-i chiar sigura de ora nasteri.....batranetea... |
||
ameno Postat pe 21 August 2010 12:31 |
||
nu gasesc unde sa bag anul nasterii mele...sau nu fac eu ceva bine | ||
ameno Postat pe 21 August 2010 12:34 |
||
Care-i ideea totusi - se doreste eliminarea lor? Cu scuzele de rigoare - nu pot citi postarile lungi - nu am rabdare.. Pentru toti barbatii - nu numai cei de pe Garbo http://www.youtube.com/watch?v=fZUs5ltgqZI |
||
panty_C Postat pe 21 August 2010 13:04 |
||
nicidecum! la cat mai multi! ce ne-am face fara ei, cu cine ne-am mai certa pt. ca apoi sa avem ci cine ne impaca? http://www.youtube.com/watch?v=3u2_GQlwxbI |
||
silfida Postat pe 21 August 2010 13:13 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=jO6AFbePcG4 | ||
panty_C Postat pe 21 August 2010 13:24 |
||
corinutzo , frumoasa melodea imi era dor sa o ascult |
||
LILO Postat pe 21 August 2010 13:28 |
||
De la: mark_, la data 2010-08-21 11:53:12De la: si_totusi, la data 2010-08-21 10:48:47eu imi patrez palariile pentru cand voi deveni soacra. ce putin o cunosti pe totusica .. |
||
Freya_ Postat pe 21 August 2010 13:35 |
||
si mie | ||
silfida Postat pe 21 August 2010 13:35 |
||
De la: solaris68, la data 2010-08-19 16:13:02este o experienta interesanta pt mine ca barbat sa fiu aici printre voi, si chiar ma simt bine!:) Nu se vede... |
||
lucicazainea Postat pe 21 August 2010 14:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
FEMEILE POLUEAZA MEDIUL MAI PUTIN DECAT BARBATII | 73 | De la: fleurdelis 15 Decembrie 2009 09:03 |
nu inteleg motivul | 20 | De la: jeanette40 6 August 2010 10:25 |
cum sa faci sa fii ascultata de un barbat? | 63 | De la: garbo104121 27 Aprilie 2010 14:48 |
|
||
intimplarea mea | 73 | De la: asteroid 7 Decembrie 2011 22:59 |
De ce barbatilor le place sa insele??????????? | 1 | De la: garbo059815 12 Octombrie 2009 13:59 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural