m-am bagat intr-o mare belea

stiu ca o sa fiu judecata si improscata cu noroi dar am nevoie de cineva cu care sa impartasesc problema mea. De 12 ani sunt casatorita si am un baietel de 8 ani pe care il iubesc enorm. sotul ma iubeste dar intr-un fel mai deosebit adica imi face toate mofturile dar este foarte rece, nu ne potrivim la nimic, suntem total deosebiti ca fire si caracter. el obisnuia sa mearga noaptea cu baietii la baut, eu fiind singura acasa, copilul dormea, m-am apucat de net, si asa am cunoscut un barbat din liban cu 4 ani mai batran ca mine (sotul este cu 2 ani mai tanar). la inceput am crezut ca va fi doar simpla comunicare dar a inceput sa-mi place foarte mult de el. dupa o lune de cand vorbeam zi de zi pe net mi-a marturisit ca are o problema..de la o boala din copilarie a ramas paralizat de un picior si umbla in carje. mi-am spus ca nu e o problema ca si acesti oameni au nevoie de dragoste. m-am indragostit tot mai mult de el. de 2 ani am vorbit pe net si la telefon. anul asta sotul m-a lasat sa merg in vizita la o prietena in Liban si bineinteles ca m-am intalnit si cu el. si ne-am placut si live. este un om cu totul deosebit, foarte sensibil, bun si bland. el a fost cam retinut pe net deoarece credea ca daca il vad live nu o sa-mi placa ce vad, dar nu a fost asa. nu am simtit nici un fel de retinere sa fiu cu el.am stat 5 zile acolo si de cand am venit acasa al observat ca omul asta ma iubeste cu adevarat. el nu vrea sa-mi distruga familia sau sa me desparta de copilul meu. dar eu il iubesc enorm. relatia cu sotul nu e stralucita pentru ca ne certam des, dar sotul meu iubeste prea mult copilul si ar suferii enorm daca l-as lua de langa el. mi-am facut planuri ca o sa me despart de sotul meu si o sa fiu cu el, dar parca nu pot sa-l ranesc pe sotul meu. nu stiu ce sa fac, eu sufar aici si plang zi si noapte dupa iubitul meu , el sufera acolo si abia asteapta sa sa fim impreuna, iar sotul meu desi stie de iubitul meu, nu stie de planurile mele de a divorta. nu stiu ce sa fac pentru ca amandoi sunt foarte buni cu mine si amandoi ma iubesc. ce sa fac?
paty_1972
Postat pe 7 August 2010 13:05
Intotdeauna e mai buna cioara de pe par decat vrabia din mana.
Doara
Postat pe 7 August 2010 13:08
paty, stii exista un proverb " nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard"
anirica
Postat pe 7 August 2010 13:12
dorulet, gand la gand,
anirica
Postat pe 7 August 2010 13:14
Doara
Postat pe 7 August 2010 13:15
Ti se pare mai bun pentru ca nu poti fi cu el...
Stii cum e... Intotdeauna ne atrage... gaina vecinului... in cazul nostru cocosul...
Dar stii vorba aia?
Ce in mana nu-i minciuna!
picaturaderoua
Postat pe 7 August 2010 13:18
De rupt ori cum e rupta casnicia. Dar cred ca ti-ai dat singura cu stangu-n dreptul.
Doara
Postat pe 7 August 2010 13:22
Da, Dor!
Ce isi face omul cu mana lui.... nici draqu nu desface!
picaturaderoua
Postat pe 7 August 2010 13:23
Liban..religie musulmana, fuuuuuuugi cat te tin piciorusele, indiferent cat de bun si bland si afectuos pare a crescut si a fost educat in religia musulmana. No way!!!!!!!!!!!!!!!!!
reyya
Postat pe 7 August 2010 13:24
Bine, mie mi se pare cusuta cu ata alba. Da rau. Cum s-a intamplat mare coincidenta sa aiba ea o prietena taman in Liban la care sa se si duca.
Doara
Postat pe 7 August 2010 13:27
Asta se poate si chiar daca nu o avea, putea inventa o prietena , cand ti se pune pata dor..mai conteaza ??
reyya
Postat pe 7 August 2010 13:29
Si mie mi se pare cam ciudata situatia...
Cum naiba?
A agatat unul exact de unde era prietena...
Cum naiba?
picaturaderoua
Postat pe 7 August 2010 13:30
Asa e. Cand ti-e foame trebuie sa manaci, cand te mananca trebuie sa te scarpini. Acum depinde si cum. Sa nu dea sangele.
Doara
Postat pe 7 August 2010 13:31
pe prietena asta a mea am cunoscut-o tot de pe net. este araboaica, profesoara in Beirut si o veche prietena de-a lui.
paty_1972
Postat pe 7 August 2010 13:32
eu una as incerca sa-mi fac sotul sa-mi ofere mai multa tandrete, nu stiu, renunti prea usor la familia ta. Daca zici ca ai un sot care te iubeste si iti face toate mofturile, nu te bate nu te........mai stiu eu ce, doar ca e prea rece, dupa parerea mea asta se poate trata/indrepta. Daca zici ca sotul mai stie si de relatia ta cu libanezul si nu reactioneaza dar e rece, pai ce vrei sa-ti faca femeie? sa-ti puna chiloti de tabla si sa-ti bage minte cu palnia in cap? sunt cam rautacioasa acum, dar scuze nici nu te pot compatimii.
Am obosit de aceleasi subiecte, pana la urma depinde de ceea ce-ti doresti. Daca ti-ai fii dorit o familie cu adevarat, ai fii luptat sa ti-o tii legata si ai fii murit cu ea la piept daca e nevoie.
Visezi prea mult. Eu una astept noul topic cu am gresit si nu mai stiu ce sa ma mai fac cu copilul ca nu ma respecta.
Un viitor insorit, asa cum ti-l doresti tu dar nu uita ca "what goes around comes around" si nu a fost prost cel care a zis asta.
persidadamian
Postat pe 7 August 2010 13:32
aham, prietena e cunostinta cu el..tot de pe net.., vezi ca lucrurile astea sunt destul de ...sa spunem cu doua taisuri , take care of you!
reyya
Postat pe 7 August 2010 13:33
Si te-a lasat sotul sa mergi in Liban, la una cunoscuta pe net?
Pai si mai spui ca sotul e rau...
picaturaderoua
Postat pe 7 August 2010 13:34
cam asa ceva , trist foarte trist, sa vezi ca se destrama atatea familii datorita prostiei, mmmmmmmmmmdaaaa
persidadamian
Postat pe 7 August 2010 13:45
sotul nu e rau, imi accepta totul ..cred ca din dragoste pentru copil. stiu ca ar trebui sa lupt pentru familie, dar eu nu-l mai pot iubi pe sot ca inainte, am nevoie de un barbat ca libanezul, sa nu urle la mine toata ziua si am nevoie de afectiune, asta m-a facut sa me indragostesc de libanez, a stiut cum sa me faca sa me simt iubita.
paty_1972
Postat pe 7 August 2010 13:46
Ia du-te draga in Liban sa vezi cum dai cu capul de pragul de sus. Parca ce conteaza? Ai sa ti-o iei si tu odata de la viata si asta e. Daca tu crezi ca vorbitul pe net chiar si 10 ani si vazutul odata inseamna ca stii cum te iubeste un barbat chiar meriti sa ti se intample. Hai mergi. Eu te incurajez.
Doara
Postat pe 7 August 2010 13:50
persidadamian
Postat pe 7 August 2010 13:50
stai acasa pe fundu tau, si daca nu merge treaba cu sotul tau, ramai in romania, nu te du la mama naibii si dupa aceea o sa -ti para rau... sotul tau te iubeste dar nu prea iti arata, cam asa e si tatal meu, el iubeste dar o face in felul lui dar asta nu inseamna ca nu iubeste, so, te intreb si eu ca restul fetelor, cum de te-a lasat sotul sa pleci la prietena ta in Liban, cunoscuta pe net... in Liban, nu ai plecat la Maramures, zic si eu, sau la vecinii nostrii mai pasnici, tu zici ca te iubeste, dar ii pasa de tine, sau te lasa sa-ti faci chiar asa de cap?
Laura_M
Postat pe 7 August 2010 13:52
Pai tu crezi ca sotul iti accepta tot din dragoste pentru copil?
Wrong!
Privesti gresit!
Din dragoste pentru tine, poate!
Libanezul mai e si musulman si ... schiop!
Sa il vezi cum va tipa la tine dupa cateva luni, nu dupa ani, ca sotul...
Intr-o casatorie, relatie ... mai sunt si aspecte de genul asta...
Nu e totul roz chilotiu!
picaturaderoua
Postat pe 7 August 2010 13:54
Paty...sotul tau e rece ...adica....dezvolta mai mult ce nu iti face? Libanezul nu urla la tine pt ca nu te cunoaste nu stie cine esti sau cum esti.
garbo065737
Postat pe 7 August 2010 13:55
o sa ajunga sa arunce cu carja dupa tine, nu vreau sa fiu rea, dar nu poti sa fii chiar asa de oarba si sa crezi ca tot ce zboara se mananca si sa pleci asa, cu una cu doua... nu te intelegi cu sotul, desparta-te si gata, sa nu te mai chinui, copilul v-a creste si v-a fi la casa lui iar tu vei ramane cu sotul pe care nu-l mai iubesti si care-ti face viata amara, copilul trebuie sa stie ca-l iubiti amandoi si ca nu e el de vina pentru probleme voastre, nu poti sa ramai cu un om daca nu mai suporti si sa te gandesti ca totusi mai ramai ca aveti un copil... si ce daca?
Laura_M
Postat pe 7 August 2010 13:59
uite ca nu ma pot abtine
cand sotul tau nu e acasa, de ce nu faci ceva constuctiv pentru tine? citeste carti, completeaza integrame, inscriete la o scoala, croseteaza
dar si eu sunt bleaga, oare de ce ma complic? nu stiu
persidadamian
Postat pe 7 August 2010 14:06
eu nu vreau sa traiesc in Liban, vreau sa-l aduc pe el aici, desi acolo el este manager la o companie si aici nu-si va gasi usor de lucru, dar totusi el poate munci si vrea sa munceasca. nu pot sa-mi iau copilul sa-l cresc intr-o tara araba, nu vreau asta pentru copilul meu,
paty_1972
Postat pe 7 August 2010 14:09
Visezi....
Mult si frumos!
Viseaza!
picaturaderoua
Postat pe 7 August 2010 14:11
party, cum crezi tu ca un cetatean libanez , crescut si educat dupa religia musulmana , cu un post de manager acolo, se va rupe de tot si va veni in Ro sa-si caute de lucru , intr-o tara straina , cultura straina si asa mai departe?? eu cred ca esti naiva.
reyya
Postat pe 7 August 2010 14:11
el nu poate sa vina aici ca nu-si gaseste usor de lucru iar tu nu vrei acolo... deci, stai acasa la romanica, e mai bine si gata
Laura_M
Postat pe 7 August 2010 14:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Credeti ca e buna? 1 De la: garbo001263 24 Aprilie 2009 00:13
daca aveti inima deschideti 11 De la: yavrum 14 Ianuarie 2009 12:13
...voi ce ne-ati crescut... 10 De la: tzontzonica 1 Noiembrie 2015 08:21
AM MARII DUBII 8 De la: anemari15 4 Octombrie 2010 16:35
Un an plin de minciuni....de ce? 66 De la: estela 30 Mai 2010 04:26
Setari Cookie-uri