tribal :-)

misto aia cu lobu` frontal !
Freya_
Postat pe 11 August 2010 20:51
nu.
ia spune
quasaria
Postat pe 11 August 2010 21:02
bre
deci tatuajele e o chestie grea...
-in primul rand ca doare-al dreaq de tare prin partile prin care ai oase...
de ex pe vertebre...
-in al doilea rand,ca daca nu dai de omu' ala care sa vada ce-ai tu in cap,poti sa-i duci desenu' lu' peshte,ca tot n-o sa-ti placa...
-impregnarea culorii ink-ului difera de la o piele la alta,deci degeaba vrei tu roz bonbon daca esti tuciurie,c-o sa-ti iasa,in cel mai fericit caz,un tziclam d'ala turbat
-nu te da pe mana unuia care nu-i opera lui insusi! adica un meseriash bun o sa aiba tatuaje self made din cap pana-n picioare...
-nu in ultimul rand,tre' sa stii foarte bine ce vrei si sa fi absolut sigura,100%,ca aia vrei!
preci
Postat pe 11 August 2010 21:05
preci, pai eu de ce nu m-am repezit ca berbeaca si analizez de citeva zile?
Ca nu stiu exact ce vreau....
quasaria
Postat pe 11 August 2010 21:09
mami,io pan-am stiut exact ce vreau si pana am desenat si ultimu' fir de par din coama,au trecut doi ani...
preci
Postat pe 11 August 2010 21:14
preci, eu nimic in viata mea n-am asteptat TREI ZILE pina sa ma hotarasc....
Da' NIMIC!
quasaria
Postat pe 11 August 2010 21:16
poi nici nu trebe',Q...
din momentul in care stii exact ce vrei!
ideea-i sa stii exact ce vrei,da' daca dai o raita prin valea goagalului si vezi enshpe milioane de modele si desene in enshpe milioane de mii de feluri...e cam greu sa te decizi..

mie mi-a fost greu pt ca am vrut sa fie unic,megaultra personalizat,cu detalii foarte bine definite...
is cam perfectionista,ce-i drept...
preci
Postat pe 11 August 2010 21:25
da si eu am stiut
cuuu...vreo 5ani inainte!
dar pe-afara erau destul de scumpe, si am tot amanat
fleurdelis
Postat pe 11 August 2010 21:28
�neata! ma bag si eu in seama si sper sa nu deranjez pe nimeni, pentru ca o fac cu informatii si incurajari �desi au trecut cele 3 zile de care vorbeai

nu �e� tatuajele o chestie asa grea!

nu �doare-al draq�, e de la caz la caz, ca orice durere, de altfel. desi e logic ca in partile cu oase se simte mai rau (si cand te lovesti, doare mai rau pe os, decat pe buca ;)) �. senzatia ar fi de zgarietura, evident amplificata de marimea desenului sau de cat de plin colorat e sau pe contur. eu mi l-am facut in zona abdomenului si mai ca n-am simtit nimic.
�omu� ala� are ceva simt artistic, nu e un oarecare! deci te poti duce si cu o poza cu mama-soacra si el ti-o poate imprima pe piele (ma rog, pentru pretul potrivit ;) si nu zic c-ar face-o cineva!) .... sa stii tu cam ce vrei si el poate desena si pe loc, asta zic eu ca e cel mai important la omu� ala artistul! apoi ia desenul de pe foaie si-l copiaza, la propriu, pe piele exact asa cum e, nu se apuca sa deseneze din memorie � deci frica de a nu iesi ce vrei, n-am prea inteles-o! sau poate v-ati referit voi la altceva.
de culori nu zic nimic, ca habar n-am, nu m-am interest � mie-mi plac doar cele negre!
�sa aiba tatuaje self-made din cap pana-n picioare� nu e neaparata nevoie, poate doar in filme! plus de asta, unele zone i-ar fi greu accesibile (se lucreaza cu doua maini, nu cu un deget, fiind nevoie sa se stearga in permanenta surplusul) .... si totusi, umbla cu un ac, nu cu pensula! da� poate-or fi si d-astia ....
asta cu alesul, ganditul si �100% sigur� pune bete-n roate, in loc sa fie ceva placut, venit pe moment/emotie/perioada/eveniment/etc �. si de care-ti vei aminti ulterior �.. sa fie ceva spontan sau original (cum are angelina, datele de nastere ale copiilor, in nu stiu ce limba) si sigur nu-tI va parea rau de alegerea facuta .... tu sa stii clar linia pe care vrei sa mergi - tribal pe curb sau spini, fluturasi finuti sau dragoni, flori sau pistoale, etc�.si el iti poate propune un desen anume.

ca si locatie, eu mi l-am facut in mall vitan bucuresti (mai e inca si acum, in corpul nou, la parter, in stanga starbucks-ului), curat, rapid si frumos! da� putin cam scump, ca era desenul meu, ci nu al lui .... si pentru ca i-am ranit putin �mandria�, mi-a �ranit� si el portofelul ;) hihihi
eu stiu ca timp de o luna de zile n-ai voie sa-l expui la soare si trebuie si uns, deci mai bine nu te tatuezi pe timp de vara. dupa o luna, nu mai e nici un fel de problema, asa tin eu minte.

la mine a durat ceva pana mi l-am facut, ca-mi era tare frica de durere �. pana-ntr-o seara cand am desenat o imbarligatura gen tribal si mi-am promis sa n-o mai fac deloc daca n-o fac in ziua urmatoare �. a doua zi, mai ca am zburat spre mall! si de cate ori ma uit la el, ma iau la misto �ce fata curajoasa si hotarata!�, deci imi aduce un zambet pe fata, desi nu e nici cine stie ce desen si nici nu reprezinta nimic, decat �hotararea mea�. Nu-mi pare deloc rau nici ca si nici ce mi-am facut! dimpotriva ....

bafta multa si curaj .... desi o sa realizezi dup-aia ca mai mult a fost stresul , decat �chestie grea�!
anca4vlad
Postat pe 15 August 2010 11:38
ti l-ai facut Q??
fleurdelis
Postat pe 15 August 2010 14:59
nu l-am facut inca.
O sa il fac cind ma hotarasc asupra modelului, pina in noiembrie... Mi-l fac cadou de ziua mea :-)
quasaria
Postat pe 15 August 2010 15:56

poatee...o sa iti spun o poveste....
a "semnului" meu, la un moment dat!
si bineinteles, in privat....
fleurdelis
Postat pe 15 August 2010 16:14
astept si io povestea aia... da' de la Q si preci ...
bineinteles, tot IN PRIVAT!!!

oaliuuu!!! nu dadeati, bre, ca-s batran si nacajit!
Thor_again
Postat pe 15 August 2010 16:19
asteapt-o!
fleurdelis
Postat pe 15 August 2010 16:20
bre, fleuro, io nu astept povestea ta
io le astept p-alea ale celor la care am facut referire

ca Q e manechina si preci e hot, manca-le-ar tata!
Thor_again
Postat pe 15 August 2010 16:23
Poate-ti trage-o spovedanie Irinuca.

In privat desigur.
AMELYY
Postat pe 15 August 2010 16:31
noup! irinuca le trage pe toate la vedere
Thor_again
Postat pe 15 August 2010 16:34
Lipsa de imaginatie, unele se mai fac si pe dupa cires.
AMELYY
Postat pe 15 August 2010 16:39
am inteles io ca nu a mea!
d-aia si ziceam ...
fleurdelis
Postat pe 15 August 2010 16:41

thor, eu i-am spus lu'preci povestea cu triballu' (in privat, desigur) -dar nu m-am gandit la vreun conference.... uite, I'm sorry, daca stiam te invitam.
quasaria
Postat pe 15 August 2010 16:43
poi si ce?
amu-i tarziu?

sau ai uitat-o?
Thor_again
Postat pe 15 August 2010 16:45
prea tirziu....
quasaria
Postat pe 15 August 2010 16:50
fleurdelis
Postat pe 15 August 2010 16:52
anca...
-imi pare rau daca insuficientele si inexactele mele explicatii si lamuriri asupra tatuajelor te-au nevoit sa-ti uzezi tastatura...
-Q a inteles exact ce trebuia sa inteleaga,cu tot dezacordul evident intre subiect si predicat...
-experienta mea proprie si personala nu s-a vrut nicidecum a fi un etalon,si nici in pacatul generalizarii nu cred sa fi cazut...
-'mneata parca aveai neshte probleme de rezolvat pe kids,nu?
-in rest,lucrurile sunt crystal clear.
preci
Postat pe 15 August 2010 22:58
Demult, cind eram eu tinara si frumoasa si tatuajele erau un mare nono in Ro am vrut sa-mi fac un elefantel mic pe omoplatul sting....nu l-am facut si nu-mi pare rau. Cred ca mi-ar fi parut rau daca il faceam pentru ca am eu o problema cu semnele particulare (am citeva pe care sincer nu mi le doream).

In rest nu consider in nici un caz chestie de curaj sa-ti faci un tatoo.E ca si cum in sfirsit la 20 de ani te hotarasti sa porti cercei si-ti faci gauri in urechi.Mare lucru!

Cuscry, mie-mi place buburuza ta, se spune ca aduc noroc (ca si elefantii de altfel).
Ciresica
Postat pe 15 August 2010 23:07
mami,deci hai sa-ti explic chestia aia cu curajul...

nu-ti trebuie pt ca te doare,ci pt ca s-ar putea ca in cativa ani sa te plictisesti de desen,sa nu-ti mai placa,sa nu-ti mai convina cum si unde si cat se vede...
daca vrei sa-l dai jos e mai greu si mai dureros...
deci iti trebuie curaj ca sa traiesti cu si in pielea ta dupa neshte ani de la desenare....
poate ca termenul nu-i cel mai potrivit,da' intelegi matale ce vreu sa spun,este?

iar buburuza mea colorata (aviz,Q!) a aratat cam doua luni ca si cum m-as fi ars cu tzigarea,si a avut nevoie de o retusare ulterioara pt ca era facuta in cea mai sensibila zona dpdv al amplasarii unui tatuaj,adica pe laba piciorului...
preci
Postat pe 15 August 2010 23:16
ala de pe spate,in schimb,desi mult mai mare si mai minutios,a fost mai putin dureros si s-a vindecat mai repede...
da' am stat 5 ore jumate cocoshata,in loc de 30 min,cat a luat buburuza...

si omu' meu ( ) avea tatuaje self made cam prin toate loacele in care a putut ajunge singur cu acul...
preci
Postat pe 15 August 2010 23:27
saracul om! si toate tatuajele lui spun un singur lucru : "I luv u Preci!" nu?
Ciresica
Postat pe 15 August 2010 23:31
pina la urma... si eu am o gramada de semne particulare, de copil cuminte ce am fost (capu'spart, genuchii zdreliti prin vreo 10 locuri, coate rupte, etc). Gitul nu mi l-am rupt, in rest...
Si mai am si semnele (e drept, aproape invizibile) de pe la operatii.

Asa ca oricum nu pierd vreo caroserie impecabila.....

quasaria
Postat pe 16 August 2010 02:49
apropos de subiect,...se fac tatuaje fosforescente !!!!!
ladyDY
Postat pe 16 August 2010 10:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dumnezeu doreste ca tu sa castigi!!! 39 De la: casperphantom 7 Noiembrie 2010 08:43
De ce ardelenii rad de moldoveni?De parca ei ar fii mai destepti? 36 De la: xenaprintesarazboinica 9 Decembrie 2013 21:38
Sănătate mentală la locul de muncă 1 De la: garbo_500955 16 Aprilie 2020 00:58
Sinceritatea 2 De la: luptatoareacurajoasa 31 Iulie 2010 14:32
Mamici din Sibiu 1 De la: diana_maria_kidz 28 Februarie 2012 13:38
Setari Cookie-uri