timiditatea va poate da viata peste cap!

De la: Celleste_, la data 2010-08-25 21:39:09Narcisismul a mai facut o victima.
Sagetico, tu esti ruda cu aleha?
....era una dintre dorinte, vise, citeste cu atentie si nu in salturi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!si oricat mai caracteriza tot nu mai vreau sa raspund la atacurile tale. intelege ca ai judecat pripit.
caleidoscop
Postat pe 25 August 2010 22:47

cum razibonica mai??
sunt muzicalaaaaaaaaa dear
fleurdelis
Postat pe 25 August 2010 22:47
nope, nu e ruda cu aleha.. e "aceeasi Marie, cu alta palarie".
Tylly
Postat pe 25 August 2010 22:51
daaa??

mai e atat de clar....ca-i din familia vuvu.....xelaa...
incat....ma bufneste si rasuuu
fleurdelis
Postat pe 25 August 2010 22:52
mare familie
nelly05
Postat pe 25 August 2010 22:54
familei mare, probleme multe si grele...
Tylly
Postat pe 25 August 2010 22:55
problemele la mansarda bre....e multe probleme
anaROBERT
Postat pe 25 August 2010 23:55
cell...aveam, dear, aseaaaa.....un feeeeling.......si mi l-ai adeverit acuma tuuuuu...oooof...iara am cosmaruri la noapteeeeee..... ca vine si ma bantuie.....xxxxeeeellllaaaa aia.....
tutankhamon
Postat pe 26 August 2010 00:05
tuth, ai dormit bine?
Tylly
Postat pe 26 August 2010 06:50
sagetico, trage aer adanc in piept si scrie cate un cuvant pe linie; apoi amesteca si fa propozitii. Te asigur ca vei fi mai coerenta asa.
aliceintaraminunilor
Postat pe 26 August 2010 17:55
AUZI , TU AI FACUT SEX???????????DU-TE REPEDE SI FA , SA VEZI CE BINE AI SA TE SIMTI. NU F...TE PE ALTII CA NU TINE. POT FI SI GROSOLANA LA NEVOIE.
caleidoscop
Postat pe 26 August 2010 18:03
Sageato, grosolana - inteleg... Da' de ce tipi? Ca iote, tocmai lecturam ceva si m-a izbit in urechi strigatu' lu' matale ...
Thor_again
Postat pe 26 August 2010 18:05
VEZI-TI DE TOIAGUL TAU !!!!!!!!!
caleidoscop
Postat pe 26 August 2010 18:09
Sa inteleg ca esti adepta vorbei "fa ce spune popa, nu ce face popa"?

Exact la asta ma refeream cu datul firmei in cap.

QED, mersi frumos
aliceintaraminunilor
Postat pe 26 August 2010 18:12
Bre, eu imi vad de toiagul meu... dar pentru asta ar trebui sa nu fiu perturbat. Cand imi strica vreunu' feng-shui-u', il folosesc. Si nu ai vrea sa il folosesc tocmai acum
Thor_again
Postat pe 26 August 2010 18:21
Thor - go fot it!
panty_C
Postat pe 26 August 2010 18:34
CA SA SCAPI DE TIMIDITATE TREBUIE SA-TI LASI IMAGINATIA SA ISI SPUNA CUVINTUL
KNIGHT_31
Postat pe 27 August 2010 19:25
De la: anaROBERT, la data 2010-08-25 23:55:35problemele la mansarda bre....e multe probleme

Ana Robert ,controleaza-ti vocabularul.fara "mansarde",ca sa nu existe repercursiuni,ca jignesti userii.esti cumva si mamica????ce iti vei invata copilul?nu iti place subiectul,gasesti destule topice "interesante".
vuvuzela
Postat pe 27 August 2010 19:37
De la: KNIGHT_31, la data 2010-08-27 19:25:44CA SA SCAPI DE TIMIDITATE TREBUIE SA-TI LASI IMAGINATIA SA ISI SPUNA CUVINTUL

desigur este si acesta un remediu,dar nu in toate cazurile.insa ai si tu dreptate.
vuvuzela
Postat pe 27 August 2010 19:43
De la: sageataalbastra, la data 2010-08-25 10:24:41 ce multa rautate in voi !...ca ala face greseli de ortogafie.....asta e.....e cartea lui de vizita, ca ala nu a inteles sensul cuvintelor, ca ala a rastalmacit sensul cuvintelor, ca nu esti destepta destul, ca ala e nebun sau bolnav....acelasi lucru, zic eu, etc, etc, etc. Observ chestia asta mai pe toate subiectele comentate, chiar oare nu ne putem face intelesi?...si eu am primit observatii dar am incercat sa ma corectez(de tot felul) si eu la randul meu nu am fost atat de rea(sarcastica) cu altii, poate din "timiditate", doar uneori, urmaresc ce este mai important sa faci observatii sau conversatii !?

sagetuta,omul e supus greselii.singurul judecator nu este pe terra ci undeva in univers.uneori te grabesti,esti obosit,sau esti preocupat ,in aceste momente poti gresi o litera,un cuvand.greseala cea mai mare in aceasta viata este ca toti ne-am nascut din pacat,ca pacatuim si in continuare,dar nu vedem barna din ochiul nostru.ridicam repede piatra si aratam cu degetul spre celalalt.insa uitam ca celelalte trei degete de fapt arata spre noi.si tu vorbesti de conversatii civilizate?
vuvuzela
Postat pe 27 August 2010 19:57
De la: sageataalbastra, la data 2010-08-25 10:24:41 ce multa rautate in voi !...ca ala face greseli de ortogafie.....asta e.....e cartea lui de vizita, ca ala nu a inteles sensul cuvintelor, ca ala a rastalmacit sensul cuvintelor, ca nu esti destepta destul, ca ala e nebun sau bolnav....acelasi lucru, zic eu, etc, etc, etc. Observ chestia asta mai pe toate subiectele comentate, chiar oare nu ne putem face intelesi?...si eu am primit observatii dar am incercat sa ma corectez(de tot felul) si eu la randul meu nu am fost atat de rea(sarcastica) cu altii, poate din "timiditate", doar uneori, urmaresc ce este mai important sa faci observatii sau conversatii !?

sagetuta,omul e supus greselii.singurul judecator nu este pe terra ci undeva in univers.uneori te grabesti,esti obosit,sau esti preocupat ,in aceste momente poti gresi o litera,un cuvand.greseala cea mai mare in aceasta viata este ca toti ne-am nascut din pacat,ca pacatuim si in continuare,dar nu vedem barna din ochiul nostru.ridicam repede piatra si aratam cu degetul spre celalalt.insa uitam ca celelalte trei degete de fapt arata spre noi.si tu vorbesti de conversatii civilizate?
vuvuzela
Postat pe 27 August 2010 19:57
De la: vuvuzela, la data 2010-08-27 19:37:27
De la: anaROBERT, la data 2010-08-25 23:55:35problemele la mansarda bre....e multe probleme

Ana Robert ,controleaza-ti vocabularul.fara "mansarde",ca sa nu existe repercursiuni,ca jignesti userii.esti cumva si mamica????ce iti vei invata copilul?nu iti place subiectul,gasesti destule topice "interesante".

aceiasi veche,banala si tampita intrebare venita de la tine vuvuzelo .....'''ai cumva copii'' urmata de prostul tau sfat''ocupa-te de familia si copii tai''.....tu altceva mai sti?mai gandesti printre aberantele astea de topicuri pe care practic ni le bagi in ochi?vuvuzelo alias xenaluptatoareacurajoasa oricat ai dori sa pari altcineva,atat greselile gramaticale,exprimarea cat si subiectele repetitive te dau de gol......
anaROBERT
Postat pe 28 August 2010 00:16
Nu, nu cred "timiditate " nu poate decat sa intarzie anumite dorinte, anumite realizari pe care in individ si le doreste. Exemplu : un individ doreste sa-i spuna unei femei ca o Iubeste /// si din intrebarea de mai sus nu i-se pot intampla decat doua lucruri ori pleca cu nu alt barbat si o pierde//
ori din cauza framantarilor risca si trece peste timiditate . De aceia "cineva spunea " ca daca doresti ,ca totul sa mearga KO in viata ta , fa toate lucrurile la timpul lor. SI LASATI TIMIDIDATEA
[email protected]
garbo133906
Postat pe 28 August 2010 04:18
Profesore. Cum sa mearga treaba KO? Adica sa te rapuna ori ce?
Doara
Postat pe 28 August 2010 07:40
gura pacatosului adevar graieshte
bluelight
Postat pe 28 August 2010 07:46
Timiditatea se poate vindeca printr-o educa�ie adecvat�. Timidul trebuie s� devin� con�tient de valoarea proprie. Deoarece fiecare fiin�� uman� are ceva de care s� fie m�ndr� �i care s� �i asigure drumul c�tre stelele succesului.
IleanaAdrianaStan
Postat pe 28 August 2010 07:52
Timiditatea e o problema care e data de frica. Frica de esec alaturi de rusine ne poate face vulnerabili . Se poate trata lucrand pe partea de dezvoltare personala. Sunt carti ,cd sau chiar seminarii pt dezvoltare personala. Cel mai la indemana sunt cartile: una ar fi :puterea magica a gandului, : atitudinea este totul, ; schimba-ti intrebarile , schimba-ti viata ; personalitate plus ; si altele . Cea mai reusita investie e cea in propria persoana. Succes!
mugur1986
Postat pe 28 August 2010 09:50
felicitari mugur1986, tine-o tot asa !
caleidoscop
Postat pe 28 August 2010 09:55
De la: anaROBERT, la data 2010-08-28 00:16:51
De la: vuvuzela, la data 2010-08-27 19:37:27

aceiasi veche,banala si tampita intrebare venita de la tine vuvuzelo .....'''ai cumva copii'' urmata de prostul tau sfat''ocupa-te de familia si copii tai''.....tu altceva mai sti?mai gandesti printre aberantele astea de topicuri pe care practic ni le bagi in ochi?vuvuzelo alias xenaluptatoareacurajoasa oricat ai dori sa pari altcineva,atat greselile gramaticale,exprimarea cat si subiectele repetitive te dau de gol......
pe undeva vuvuzela are dreptate, ce exemplu dai tu copiilor, fie ei si ai mei, da!...fetita mea va citeste randurile,etc, acolo unde intalneste expresii de 2 lei, nici nu are rost sa detailez deoarece nici hartia nu suporta cuvintele urate folosite de unele, unii dintre noi, cu greu ma abtin si eu la astfel de provocari, dar unde exista rabdare si stiinta poti trece cu usurinta momentele urate din viata noastra. Ma repet, postarile fiecaruia dintre noi reprezinta cartea de vizita in viitor. c'est la vie!!!!!!!!!!!!!!!
caleidoscop
Postat pe 28 August 2010 10:06
vuvuzela, de obicei nu prea dau sfaturi....decat fff.rar, consider ca tu nu ai nevoie(ti-am citit postarile)si, in afara de mici greseli de forma nu de fond, nu am ce sa-ti reprosez ! insa pentru noi toti exista loc si de mai bine...dar conteaza mult din partea cui vine...asa ca fii mai selectiva pe viitor. Multe salutari de bine de la mine!!!!!!!!!!!!!
caleidoscop
Postat pe 28 August 2010 10:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
"DEZMAT FIERBINTE-NOAPTE....." 2 De la: iasomia 11 Noiembrie 2008 21:35
Sunteti rele 19 De la: tutankhamon 24 Aprilie 2009 12:41
epilarea inghinala 33 De la: prometeus_wife 4 Mai 2009 18:52
CUM SA II DAU O LECTIE DE VIATA FOSTULUI ? 245 De la: Mar38 16 Aprilie 2010 17:45
Nu mai am chef de sex. HELP! 104 De la: criss69pcl 22 Ianuarie 2009 15:33
Setari Cookie-uri