Fetita mea de 3 ani a fost diagnosticata cu platfus si cu scolioza ; si i s-a recomandat gimnastica medicala si daca se poate inot .As vrea sa stiu unde se gaseste in Arad sali de gimnastica medicala pt copii asa mici . Dar sali de inot ? | ||
garbo_Nico Postat pe 10 August 2010 16:15 |
||
---|---|---|
si baietelul meu in varsta de 1 an si 9 luni a fost diagnosticat cu platfus si ni s-a recomandat kinetoterapia si curs de inot si as vrea sa stiu daca tu ai gasit o modalitate de a indeplini cererile si ce rezultate ati obtinut. multumesc anticipat | ||
carmenpos Postat pe 30 Martie 2011 00:53 |
||
Buna Carmen ! Noi am facut gimnastica medicala la Orto Janto dar am abandonat acum ceva vreme pt ca fetita nu a mai vrut sa faca exercitiile , acum incercam sa facem acasa cat putem si am inscris-o la cursuri de dans sportiv . La inot nu mi-au luat-o anul trecut pt ca era prea mica , anul acesta in vara vom incerca din nou .I-am facut sustinatori plantari la comanda la Orto Janto , banuiesc ca si tu ai facut lucrul acesta .Acum sper ca suntem pe calea cea buna , fetita este putin mai activa din punct de vedere fizic si incercam sa facem cat mai multa miscare . In cazul vostru este bine ca a-ti depistat mai repede platfusul asa si recuperarea va fi mai rapida .Despre Kinetoterapie ce pot sa-ti spun este ca va fi destul de dificil sa-l faci pe micut sa faca exercitiile in mod repetat, desi sunt simple, avand in vedere varsta lui . Eu cred ca acasa cu tine va fi cel mai usor prin joaca, asta dupa ce inveti tu exercitiile . Va doresc mult succes si toate cele bune ! Daca vrei sa mai vorbim nu ezita sa ma contactezi ! |
||
|
||
garbo_Nico Postat pe 30 Martie 2011 23:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ce sali de fitness,aerobic taebo ati mai gasit in ultimul timp? | 9 | De la: heart_blossom 22 August 2017 12:17 |
abonament sala Plaza | 2 | De la: anna_3690 10 Septembrie 2009 06:53 |
Sali fitness in Ploiesti? | 93 | De la: garbo_464598 30 Martie 2017 10:20 |
|
||
sauna | 1 | De la: leoleo11 18 Februarie 2011 14:57 |
sala in dristor | 7 | De la: pusy 7 Octombrie 2009 15:41 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară