Cata efervescenta in manifestari, atata pasiune de evolutie. Asa v-as caracteriza comunitatea si din cauza asta postez pentru inceput o informatie care va va fi folositoare: in septembrie incepe o noua sesiune de cursuri sustinute de Anatol Basarab. Intrati pe blogurile lui personale pentru mai multe informatii : anatolbasarab.wordpress.com. Mai este un blog foto.ablog.ro La buna revedere |
miriamandi Postat pe 10 August 2010 17:38 |
---|
De la: miriamandi, la data 2010-08-10 17:38:47 am inteles substratul.de care efervescenta,de care evolutie?tot raul se va intoarce ca bumerangul.esti ce gandesti,ti se intampla ce gandesti.noua era este iubirea neconditionata.imi place mult Anatol.il ascult de 1 an.multumesc pt adss.pace si lumina!cum spune altcineva. |
vuvuzela Postat pe 10 August 2010 17:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
SA NU FACEM DIN TIMPUL LIBER, UN TIMP PIERDUT | 105 | De la: Anouk 16 Ianuarie 2010 15:28 |
SCHIMBAREA LOCULUI DE MUNCA | 5 | De la: garbo182113 25 Martie 2011 14:11 |
Aventura in Valea Cernei. Pe urmele lui Hercules | 1 | De la: wanderwege 27 Septembrie 2009 18:44 |
|
||
Mirinda in pauzele mele | 2 | De la: garbo_4810 11 Octombrie 2012 17:14 |
Castiga o invitatie pentru doua persoane la Who's Bad, trupa tribut Michael Jackson | 7 | De la: nazirra 3 Martie 2010 16:40 |
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an