cum sa fac sa ma las de fumat? nu stiu ce sa fac...daca nu fumez sunt foarte irascibila si ma enerveaza orice lucru marunt...daca aveti vreo idee care a functionat va rog sa mi-o impartasiti. multumesc | ||
cristina322 Postat pe 10 August 2010 18:15 |
||
---|---|---|
Cum bine stii, dependenta de fumat sta "la mansarda". Deci tu, la mansarda trebuie sa "lucrezi". Prin urmare, iti pot trimite o carticica sa te ajute. Am 2 prietene care asa au reusit. Nu te costa, nu ai nimic de pierdut. Asa ca, daca vrei sa incerci si asa, da o adresa de mail si ti-o trimit. Succes! |
||
ses Postat pe 10 August 2010 18:21 |
||
asta e si dorinta mea arzatoare cred ca totul tine de vointa....tre"sa mai fi si tare intelept sa-ti dai seama ca-ti faci rau...cat despre carte cred c-o am si eu E cea pe care refuzi s-o citesti in continuare, de teama c-ai sa te lasi intr-adevar? |
||
|
||
chanty Postat pe 10 August 2010 18:50 |
||
si life kills... in the end. Asa ca de ce sa ma agit. |
||
quasaria Postat pe 10 August 2010 18:56 |
||
bluelight Postat pe 10 August 2010 19:14 |
||
daca e vb de cartea lui allen carr, o am si eu. si chestia e ca in carte scrie ca nu trebuie sa te lasi de fumat pana nu termini de citit...eu m-am apucat de ea acum vreo 4 luni si si acum mai am vreo cateva pagini.. . cred ca de aia le-am lasat...pt cand o sa am curaj sa ma las. cu vointa e mai greu... | ||
minnieme Postat pe 11 August 2010 13:17 |
||
De la: ses, la data 2010-08-10 18:21:04Cum bine stii, dependenta de fumat sta "la mansarda". Deci tu, la mansarda trebuie sa "lucrezi". Prin urmare, iti pot trimite o carticica sa te ajute. Am 2 prietene care asa au reusit. Nu te costa, nu ai nimic de pierdut. Asa ca, daca vrei sa incerci si asa, da o adresa de mail si ti-o trimit.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,te rog sa trimiti si pt, 2 persoane adorate dar nu scrie ca eu ti am dat adresa!! ti le trimit pe privat! |
||
Jojolin Postat pe 19 August 2010 00:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
acordati atentie viselor din timpul noptii?? | 159 | De la: Ralu_Garbo 30 Iulie 2009 00:42 |
Un tata are doar datorii fata de copilul lui? | 127 | De la: KNIGHT_31 14 Decembrie 2010 19:42 |
MULTUMESC | 8 | De la: si_totusi 21 Noiembrie 2009 22:52 |
|
||
Ghicitul in carti online | 10 | De la: garbo_485919 30 Aprilie 2018 00:03 |
Ce inseamna fapta buna? | 81 | De la: Jojolin 23 August 2010 01:04 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice