Totul a inceput de 2 saptamani cand am inceput sa am mancarimi si usturimi in zona genitala. Am luat o crema si cu spalaturi externe cu bicarbonat si ceai de musetel mi-a trecut.Dupa o saptamana am incercat sa am un contact sexual cu prietenul meu, dar la penetrare am simtit durere si o arsura f puternica asa ca am renuntat. Dupa 2 zile am inceput sa am niste scurgeri lichide de culoare maronie iar dupa inca o zi acele scurgeri s-au transformat in sangerare. Mentionez ca ultima oara am avut menstruatie luna trecuta pe iulie 22. Deci ar fii prea devreme sa fie vorba despre o menstruatie, cred eu. Ce parere aveti? Va rog raspundeti , sunt foarte ingrijorata. p.s. sangerarea nu e abundenta . |
||
Andaine Postat pe 11 August 2010 12:20 |
||
---|---|---|
du-te la un control ginecologic medicul este in cea mai mare masura sa iti spuna ce sa faci |
||
tusi_Oli Postat pe 11 August 2010 12:52 |
||
...ca doar pentru asta exista ginecologi!! | ||
|
||
walkiria Postat pe 11 August 2010 13:23 |
||
really walki? si io care ma gandeam ca pentru asta exista... garbo ca doar nu degeaba au emigrat mai toti medicii in alte tari... |
||
Thor_again Postat pe 11 August 2010 18:19 |
||
thorutz maica....e drept ca pe garbo se trateaza toate bolile....de cap... o fi fost vorba de sangerare la cap??? hai mai....ca tre sa ma castige si medicii astia un ban....poate ne dau comision ca indrumam lumea spre ei |
||
walkiria Postat pe 11 August 2010 18:26 |
||
Ce parere aveti? du-te ,mai fata la MEDIC!!! ce?!? de cand garbolica da consultatii in "privata" |
||
LILO Postat pe 11 August 2010 18:31 |
||
In primul rand, de prima data nu trebuia sa te tratezi singura si mergi la medic. O fi din cauza tratamentului. Macar acum mergi la doctor. | ||
Doara Postat pe 11 August 2010 18:34 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vitamina b17 amigdalin | 4 | De la: aldearux 13 Aprilie 2011 20:57 |
ortodontie | 5 | De la: michon 28 Octombrie 2010 08:56 |
Vand vitamina d3 injectabil si movicol pentru copii(junior) | 2 | De la: carmenst 20 Iunie 2011 14:08 |
|
||
Ajutor,nu ma mai bronzez!!! | 20 | De la: garbo165927 20 Noiembrie 2010 17:12 |
Epilepsia | 7 | De la: daniilia 2 Martie 2010 04:45 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice