zambile, el nu s-a dat ,ca se da greu. nu-si pune-n plug cu oricine. cica eu il importunez cu insistentele | ||
si_totusi Postat pe 27 Octombrie 2010 23:35 |
||
---|---|---|
lov iz in zi ear prevad inca un toapic totushicii... |
||
Thor_again Postat pe 27 Octombrie 2010 23:36 |
||
cum dreaq sa nu rad, mami? ca oricine are oleaca de minte isi da seama ca nu esti genu' pitzi da' cine e kingu asta? mai...io ma duc sa-i fac o vizita. daca nu ma mai intorc, sa stiti ca v-am iubit |
||
|
||
michelle_ Postat pe 27 Octombrie 2010 23:37 |
||
ia bag-acilea mami corespondenta cu pricina, sa ne lamurim noi ce si cum... c-acuma vaz ca-l acoperi... | ||
zambil Postat pe 27 Octombrie 2010 23:37 |
||
thor, micut, dragut, ia fii atent la monitor! nu vezi o mana care te agata de freza?io-s | ||
si_totusi Postat pe 27 Octombrie 2010 23:38 |
||
sis, asteapta-ma, bre, si pe mine, ca viu si io pan' acolo! crez ca n-o sa poata sa ne-o puna la amandoi, ca doar nu ne-o razbi el chiar ashe |
||
Thor_again Postat pe 27 Octombrie 2010 23:39 |
||
las, zambilu ca-ti dau corespondenta maine. sigur am casuta plina. azi, e subtirica treaba. |
||
si_totusi Postat pe 27 Octombrie 2010 23:40 |
||
daaaa, tushicoooo!!! si ioooo te iombesc! oups!... deja-s cam instabil ... a, nu! se clatina doar scaunu', chit ca stau in pat |
||
Thor_again Postat pe 27 Octombrie 2010 23:40 |
||
l-am cautat da' nu l-am gasit, o fi undercover in schimb am gasit altceva...ia bagati un ochi acilea, voi baietii http://www.garbo.ro/comunitate/b3stfUckingBitch___ |
||
michelle_ Postat pe 27 Octombrie 2010 23:42 |
||
scumpo, da' care-i din kingii aia, ca io gasii vreo doi... | ||
Thor_again Postat pe 27 Octombrie 2010 23:42 |
||
coane, thoru, cred ca tre sa punem de un sindicat ; al moldovenilor. tot pune nenea ista bancuri cu moldoveni si noi, nika nika . nu radem neam. cica le stim, ca-s de pe vremea lui fane babanul | ||
si_totusi Postat pe 27 Octombrie 2010 23:45 |
||
sis, e expirata rau aia, mami. de 225 de zile n-a mai dat pe aici. O fi in cautarea elodiei scumpo, cu acefalii chiar nu imi pun mintea decat uneori, cand ii pun sa faca aport |
||
Thor_again Postat pe 27 Octombrie 2010 23:45 |
||
mie mi-a placut statusu' | ||
michelle_ Postat pe 27 Octombrie 2010 23:46 |
||
KNIHT_31 thoru. mai e unul care cica are un punct. dracu sa-i pieptene wifu, daca l-ai vizitat, te-ai ars. tre sa treci prin patul lui |
||
si_totusi Postat pe 27 Octombrie 2010 23:48 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-10-27 23:45:01coane, thoru, cred ca tre sa punem de un sindicat ; al moldovenilor. tot pune nenea ista bancuri cu moldoveni si noi, nika nika . nu radem neam. cica le stim, ca-s de pe vremea lui fane babanul mamy, da' si thoru'i moldo?...:O si cum puyy mey sa radem de bancuri cu noy, daca le stim de cand eram in facultate, adik pe vremea lu' Vasile Lupu...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 27 Octombrie 2010 23:48 |
||
totushel iote acu' ma duc, da' iau si pe bro cu mine, sa nu patesc dreaq cevasilea |
||
michelle_ Postat pe 27 Octombrie 2010 23:49 |
||
eeeh... cretinicu asta s-a cam invartit pana acum de a scapat cu contu' neras, mami. hai ca iti zic ceva in privat. hi hi hi, Ge! nu stiai asta cu moldo la mini, ha? |
||
Thor_again Postat pe 27 Octombrie 2010 23:51 |
||
eu atata retinui, ca-i prietena cu amfibianu' ala... altfel, ce sa zic, are si saitu' asta undergroundu' lui... parca vaz maine-poimaine: sectia hard core, inc-un proiect garbo... ca-mi adusei aminte: lansara garbo kidz... pai trebe sa fii deviat, tu, ca redactor, sa crezi ca mamicile-adevarat cu bebei stau sa caute sfaturi pe forume... tot alde-amfibienii dau buzna... |
||
zambil Postat pe 27 Octombrie 2010 23:52 |
||
i-auzi, mey Thorule... ca ejti moldo. ii adevarat?? :)) |
||
eu_geminy Postat pe 27 Octombrie 2010 23:52 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-10-27 23:51:45eeeh... cretinicu asta s-a cam invartit pana acum de a scapat cu contu' neras, mami. hai ca iti zic ceva in privat. mey Thorule, noi am vorbit despre fumey... ca de unde suntem erea mai putin interesant...:))) |
||
eu_geminy Postat pe 27 Octombrie 2010 23:55 |
||
Ge, am origini nobile, tati | ||
Thor_again Postat pe 27 Octombrie 2010 23:56 |
||
mai, zambilu, m-ai genit sunt prietena la catarama cu amfibianu. da ,vezi ca te-a inganat. intr-unul din mesaje imi scrie "he, he, he". din cate tin eu minte, acum multi ani, parca patentasem aceasta propozitiune ...ca si shushaua . wif, tre sa platesti drepturi de autor |
||
si_totusi Postat pe 27 Octombrie 2010 23:57 |
||
mai, voi spuneti de lunaticu' ala de posteaza tata ziua cartoon? si isi zice the soldier of god? totushel io-s in siguranta, pe mine nu ma poate suferi...yeesss, am scapat! |
||
michelle_ Postat pe 27 Octombrie 2010 23:57 |
||
pai se schimba foaia, moshule... tre sa vorbim, ca poate suntem neamuri...:P pe mine Vasile Lupu m-o bagat in faculta fara examen ca-i eream nepot de-al doy-lea...:)) |
||
eu_geminy Postat pe 27 Octombrie 2010 23:58 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-10-27 23:57:32mai, zambilu, m-ai genit sunt prietena la catarama cu amfibianu. da ,vezi ca te-a inganat. intr-unul din mesaje imi scrie "he, he, he". din cate tin eu minte, acum multi ani, parca patentasem aceasta propozitiune mamy, io ti-am furat-o inca de pe aman2 pe aia cu ("tot barbatii moldoveni sunt in) pollpozishan"...=)) |
||
eu_geminy Postat pe 27 Octombrie 2010 23:59 |
||
Ge, imi pari rau... io ieream tata vara pi ulita cu aldi Nica a lu' Stefan a Petrii... di-aia o aruncat si popa cu crucifixu' dupa mini in biserica, odata... ca numa' rieli m-o-nvatat zghihuitu' ala di Nica... | ||
Thor_again Postat pe 28 Octombrie 2010 00:01 |
||
ehehehe, nu pot sa cred... deci de Knaitu erea vorba!... LOOOOOOOOOL cine-o zis odata ca mutulica tace da' face o fi avut dreptate :))))))) :PP PS: mamy, da' ti-o scris tot cu majuscule, adica tzipand?:P |
||
eu_geminy Postat pe 28 Octombrie 2010 00:02 |
||
bre totushoaico, stai sa ne-ntelegem, c-acilea vorbim ca-n gara... tu esti mami b3st aia?... ca eu de aia vorbeam... cat despre patente, dac-ar fi sa iau bani la ce patente lasai p-acilea, imi fac cartier de vile-n cipru, nu o amarata de cocioaba de pescar... si mai e o cheste... sunt si d-aia de la nervi isi trag un profil cu pozele lu' prietena de tocma' le-a dat papucii... si cu reclama de rigoare, si cu numaru'de mobil, eventual... |
||
zambil Postat pe 28 Octombrie 2010 00:03 |
||
oaliooo, nu io am inventat-o p-asta cu shushaua? mai, mai, mai...shame on me...da', da' io am inventat-o p-aia cu "la tatzi ni-i greu", sic!!! |
||
michelle_ Postat pe 28 Octombrie 2010 00:03 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-10-28 00:01:12Ge, imi pari rau... io ieream tata vara pi ulita cu aldi Nica a lu' Stefan a Petrii... di-aia o aruncat si popa cu crucifixu' dupa mini in biserica, odata... ca numa' rieli m-o-nvatat zghihuitu' ala di Nica... bueyyy, nu ma inerva, ca de la ai mey la Humulesti i-o azvarlitura di batz...:PPP :))) |
||
eu_geminy Postat pe 28 Octombrie 2010 00:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
am rezolvat problema cu iubitul meu | 23 | De la: pantera_neagra 14 Septembrie 2009 06:58 |
fata blonda cu ochi albastri | 5 | De la: m_ada 25 Septembrie 2010 17:16 |
Mamici din orasul Sibiu | 6 | De la: garbo224188 22 Februarie 2012 13:16 |
|
||
Sa continue relatia cu el sau nu? | 157 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:30 |
Curaj, hai sa iesim la o cafea ! | 74 | De la: dor72_ 22 Octombrie 2011 11:03 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn