Marea mea iubire

eh...nu o lua si tu chiar asa in tragic.....lumea se mai si distreaza...
walkiria
Postat pe 22 August 2010 14:50
walki..
las' s-o ia in tragic...
sa ne lase in durerile noastre...
preci
Postat pe 22 August 2010 14:52
De la: preci, la data 2010-08-22 14:52:30walki..
las' s-o ia in tragic...
sa ne lase in durerile noastre...

pai deh...fiecare cu tragediile lui!Io vreau protagonista in comedii......
walkiria
Postat pe 22 August 2010 14:55
SI TU ESTI VINOVATA PT CA NU TE-AI GANDIT NICIODATY DE UNDE VIN BANI DE FLORI SI CADOURI, BANI , NEMUNCIYO SI MIE MI-E GREUS INGURTA CU FIU MEU DE 11 NAI AINTRETIN AP SINGUTAR , DAR NU M-AM APUCAT DE FURAT DESI E F GREU SA TARIESTI IN ROMANIA,
garbo019367
Postat pe 22 August 2010 15:15
Bagajul genetic se mosteneste asa ca : ,, ce se naste din pisica tot....."!
elena_v58
Postat pe 22 August 2010 15:39
ciudatule te iubesc
garbo107589
Postat pe 22 August 2010 15:42
Freya_
Postat pe 22 August 2010 15:48
HOTZILOR !

Din cauza voastra ne e rusine sa vorbim romaneste in concedii, concedii dupa munca, pe bani munciti, nu ca voi scursuri ce sunteti,care furati si jefuiti si-apoi va laudati ca "ati facut toata Europa"..! Zici ca vai, ce rusine, fura, da te duci pe bani furati in calatorii !!
Europa care ne facea rasisti pe noi, prin 90-95,acum s-a saturat pana peste cap de voi, va distruge shatrele si va goneste, unde-ti vedea cu ochii.Mai grav e ca Romania e o tara de tzigani, nu rromi, tzigani.Iar daca tiganii ar fi ca Mihalache(Marius), Cejanii, Aura Urziceanu sau Damian brothers, sau Conect-r,ar fi super, i-am accepta si admira, dar imensa majoritate fura, violeaza ,injunghie,terorizeaza comunitati intregi cu tupeul, nesimtirea si imputziciunea lor!Romania e perceputa ca o tara de tigani, cand cei de-afara aud ca vine un grup de romani isi duc automat mainile la buzunare sau isi iau gentile in brate! Vreti drepturi, drepturi peste drepturi, dreptul de-a fura nestingheriti, de-a da in cap fara a fi trasi la raspundere, dreptul la ajutoare, ca v-a-nvatat ceausescu sa va dea de toate sa faceti copii, sa-i creasca natalitatea, fara sa munciti, fara nimic, dreptul la asistenta medicala pe degeaba, iar drept multumire asediati spitalele si amenintati cu cereri de despagubire ca nu sunteti tratati preferential!
M-am saturat de-atata ipocrizie, vaaai, sa nu discriminam rromii, ca ei saracii...ei saracii fura, ameninta, injunghie, si ce daca?, lasa-i saracii ca-s si ei oameni....ei bine nu fac nimic s-o dovedeasca, se comporta mai rau ca animalele, se usureaza pe strada, imprastie gunoaie in jurul pubelelor, nu platesc taxe, se organizeaza in clanuri care terorizeaza orasele..MI-E LEHAMITE de lasitatea autoritatilor care nu iau masuri, mmi-e sila de cei ca tine fetito, care se bucura de bani furati si-apoi asteapta compatimire si ajutor.Faci un copil, bun, si cine-o sa-l educe, un hot de buzunare care ce-o sa-l invete?..."fura tata de la fraieri", cum bine zice maneaua, sa moara dusmanii de oftica!
Adina_Ana
Postat pe 22 August 2010 15:49
LILO
Postat pe 22 August 2010 15:53
Bre, Adino...
Tu ai fi buna la cotroceni, bre! Hitler cred ca ar fi minciuna pe langa ce ai face tu.
Da' io-s de acord cu tine

PS: Poate o sa ai nevoie de vrun prim-ministru cand ajungi colea ...
Thor_again
Postat pe 22 August 2010 15:53
panty_C
Postat pe 22 August 2010 16:02
De la: garbo074997, la data 2010-08-13 00:50:25face pe victima da cand toca banii furati si se bucura de bunurile altora cum era ? te-ai gandit la copii la care le lua mancarea dupa masa?

intreaba-te doar: daca ai fi fost in locul ei , ce ai fi facut?
stiti doar sa dati cu pietre.
dar oare voi sunteti chiar usa de biserica???

daca intrati aici da-ti sfaturi din suflet,
numai criticati.

m-am obisnuit cu voi,
dar ma doare ca doar criticati si nu sunteti in stare sa ajutati atunci cind vi se cere.

daca ma gindesc bine, nu cerea nimci fata,
ci doar vroia sa-si impartaseasca durerea...
pt ca are o durere acuta,
e constienta de toata viata ei...
vivacedonna
Postat pe 22 August 2010 16:15
care esti ciudat aci ??sml-happy0044:
ca io stiam numa ' de feti -frumosi , irine-le cosanzene s.a.m.d.... :
bluelight
Postat pe 22 August 2010 16:16
apai bre, "capul face, capul trage" - ca sa ajungi intr-o anumita situatie trebuie sa ai cap si judecata pe masura - nu ma pot pune intr-o situatie in care n-as intra...
panty_C
Postat pe 22 August 2010 16:19
De la: Adina_Ana, la data 2010-08-22 15:49:34HOTZILOR !

Din cauza voastra ne e rusine sa vorbim romaneste in concedii, concedii dupa munca, pe bani munciti, nu ca voi scursuri ce sunteti,care furati si jefuiti si-apoi va laudati ca "ati facut toata Europa"..! Zici ca vai, ce rusine, fura, da te duci pe bani furati in calatorii !!
Europa care ne facea rasisti pe noi, prin 90-95,acum s-a saturat pana peste cap de voi, va distruge shatrele si va goneste, unde-ti vedea cu ochii.Mai grav e ca Romania e o tara de tzigani, nu rromi, tzigani.Iar daca tiganii ar fi ca Mihalache(Marius), Cejanii, Aura Urziceanu sau Damian brothers, sau Conect-r,ar fi super, i-am accepta si admira, dar imensa majoritate fura, violeaza ,injunghie,terorizeaza comunitati intregi cu tupeul, nesimtirea si imputziciunea lor!Romania e perceputa ca o tara de tigani, cand cei de-afara aud ca vine un grup de romani isi duc automat mainile la buzunare sau isi iau gentile in brate! Vreti drepturi, drepturi peste drepturi, dreptul de-a fura nestingheriti, de-a da in cap fara a fi trasi la raspundere, dreptul la ajutoare, ca v-a-nvatat ceausescu sa va dea de toate sa faceti copii, sa-i creasca natalitatea, fara sa munciti, fara nimic, dreptul la asistenta medicala pe degeaba, iar drept multumire asediati spitalele si amenintati cu cereri de despagubire ca nu sunteti tratati preferential!
M-am saturat de-atata ipocrizie, vaaai, sa nu discriminam rromii, ca ei saracii...ei saracii fura, ameninta, injunghie, si ce daca?, lasa-i saracii ca-s si ei oameni....ei bine nu fac nimic s-o dovedeasca, se comporta mai rau ca animalele, se usureaza pe strada, imprastie gunoaie in jurul pubelelor, nu platesc taxe, se organizeaza in clanuri care terorizeaza orasele..MI-E LEHAMITE de lasitatea autoritatilor care nu iau masuri, mmi-e sila de cei ca tine fetito, care se bucura de bani furati si-apoi asteapta compatimire si ajutor.Faci un copil, bun, si cine-o sa-l educe, un hot de buzunare care ce-o sa-l invete?..."fura tata de la fraieri", cum bine zice maneaua, sa moara dusmanii de oftica!
..........................Nuuuuuuuuuuuuuuuu!!RRRROMII!!! TIGANII PUTUROSI!!!!!!!,,
Jojolin
Postat pe 22 August 2010 16:32
Tare buni sunteti voi toti sa da-ti cu pietri... toti gresim... si daca nu ma insel... toti furam sub o forma sau alta... fie o idee, fie un pix cu care pleci din greseala, fie ca minti pentru a nu plati atatea taxe si impozite... Poate ca omul a gresit, de ce nu are dreptul la o noua sansa? daca intradevar vrea sa se schimbe... cati nu au fost ca el... si mi-e mi-au spart masina si casa, dar pentru asta nu fac o tragedie din asta si cu atat mai putin cand este un copil la mijloc, care merita o viata noua. Parintii sunt singurii pe care nu ni alegem, dar am vazut si parinti care si-au schimbat radical viata pentru copilul lor. Apropo, sunt avocat de meserie si de aceea pot sa spun ca am vazut cazuri.

Draga mea, esti singura care poate decide, iar postand pe un site nu vei gasi raspunsul la problema ta. Vei simti din interior ceea ce trebuie sa faci. Daca te decizi sa-i mai dai o sansa, acordai-o, dar nu uita sa te gandesti si la puiutul tau. Daca nu se schimba da-l la naiba si cresteti copilul la fel de bine cum ai facut-o si pana acum fara el. Dar daca se schimba, da-i sansa de a trai prin copilul lui o noua viata.... Iti va fi greu, dar este riscul pe ca ti l-ai asumat cand ai acceptat iubirea lui si acest copil....

Viata le rezerva tuturor un destin misterios... ai curaj si descopera-l....
4_u_and_me
Postat pe 22 August 2010 16:43
De la: 4_u_and_me, la data 2010-08-22 16:43:29Tare buni sunteti voi toti sa da-ti cu pietri... toti gresim... si daca nu ma insel... toti furam sub o forma sau alta...

Ai dreptate, bre!
Toti furam, sub o forma sau alta... si eu fusei, si tu fusesi, si el/ ea fu sau fuse... Numai ca unii au mai evoluat de la "o forma sau alta"
Thor_again
Postat pe 22 August 2010 17:04
De la: 4_u_and_me, la data 2010-08-22 16:43:29
Tare buni sunteti voi toti sa da-ti cu pietri...
daca intradevar vrea sa se schimbe...
si mi-e mi-au spart masina si casa,
dar pentru asta nu fac o tragedie din asta
Parintii sunt singurii pe care nu ni alegem,
Apropo, sunt avocat de meserie si de aceea pot sa spun ca am vazut cazuri.
Daca te decizi sa-i mai dai o sansa, acordai-o
cresteti copilul la fel de bine cum ai facut-o si pana acum fara el.
Viata le rezerva tuturor un destin misterios... ai curaj si descopera-l....

@4_u_and_me
Gramatica ta este penala!!
Vei fi fiind tu ocupata sa vezi cazuri si sa-ti tii sus coada de avocata, insa roaga vreun infractor care a urmat un curs de alfabetizare in inchisoare sa-ti corecteze mesajele inainte de a le posta pe Garbo!
Ecoul
Postat pe 22 August 2010 17:18
Uofff!!! Cum mi-ai luat pita de la gura, bre, Ecoule!
Las-o, nene, in durerea ei, ca e avocata!.. sau "la-so"?
Nah, ca nu vine tanti cu pledoaria in favoarea lui "mi-e" ca pronume...
Thor_again
Postat pe 22 August 2010 17:26
cre'ca la-so asa-i ok

sau l-aso???
LILO
Postat pe 22 August 2010 17:32
nah ca iar dati sau da-ti cu bolovanii gramaticali

cine-o dat cu piatra-n buna???
LILO
Postat pe 22 August 2010 17:33
nu dadeati!!!
help!!
nu dadeati

noh ca iar ma-ncurcai in liane
sau ma invarteji lilith

ieria pare ca dadea-ti......
ori dade-ati
ori...

LILO
Postat pe 22 August 2010 17:37
De la: Adina_Ana, la data 2010-08-22 15:49:34HOTZILOR !

Asta se numeste rasism.. nu a pomenit nimeni de romi sau de tzigani aici... era vorba doar de un sfat... si romanii fura, nu numai rromii...Sora mea, rasista ca si tine, a fost jefuita intr-o seara, i-a smuls geanta unul si dus a fost. A fost la politie si stupoare era roman hotul...
lucicazainea
Postat pe 22 August 2010 17:37
Ecoul , apari rar dar ramai in analele forumului ! Felicitari !
liaiedera
Postat pe 22 August 2010 17:42
Lucico,
"Rasism" se numeste atunci cand un ministru spune ca i-ar deporta pe tigani in desert... sau ca tziganii au infractionalitatea in sange...

Ceea ce ai citit tu aici se numeste refulare, generata de niste realitati traite de un cetatean de rand, care si-a exteriorizat astfel parerea -mai mult sau mai putin indreptatita, creandu-si impresia ca astfel si-a satisfacut intr-o oarecare masura si nevoia de autoaparare
Thor_again
Postat pe 22 August 2010 17:42

apare rar dar...isi mentine VALOAREA de ecou
LILO
Postat pe 22 August 2010 17:43
No, Lilo! Iara graiesti de valori?
Vezi ca minteni apare careva iar si te trage de maneca
Thor_again
Postat pe 22 August 2010 17:46
nu sunt ei de vina...rromii=tziganii ci genele ce le mostenesc

eu am cunoscut un copil de tzigan,care plangea si spunea ca el nu mai vrea sa fie de aceasta rasa

dar nu iti alegi parintii(din pacate)

imi era mila de el
dar cine sa indrepte karma?
LILO
Postat pe 22 August 2010 17:47

deh adevarul zgaltaie intotdeauna .
nu-i asa thorel???
LILO
Postat pe 22 August 2010 17:50
Ei, ash!
Karma si-o indreapta singur, la urmatoarea nastere
Sau si-o buleste mai rau ...

Bre, tzopaitoareo! Da' repede mai umpli cu mesaje!
Thor_again
Postat pe 22 August 2010 17:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
adoptia unui copil 4 De la: Cata_Cata_Catalina_1 24 Ianuarie 2016 09:17
VINDECARE ARSURI SI VARICE ULCEROASE...SI NU NUMAI...!!! 60 De la: reiyana 27 Februarie 2014 16:39
CASATORIE ATEI SI CRESTINI? CE PARERE AVETI? 1 De la: garbo027119 6 Decembrie 2009 16:33
O casnicie atat de tanara si atat de aproape de dezastru 13 De la: garbo272342 25 Aprilie 2012 20:44
De ce oamenii cumsecade sunt batjocura oamenilor rai? 12 De la: ingerasulluptator 18 Iulie 2011 23:27
Setari Cookie-uri